Най-добрите аниме торент сайтове [2020] | VPN кафе


Ако сте фен на анимето, знаете, че е грях да не наваксате последния епизод на любимия си сериал. Но не всички аниме са го превърнали в масови поточни услуги. За да получите дневната си доза аниме, ще трябва да се обърнете към сайтовете за торенти, често посещавани от феновете на анимето.

Преди да разкрием нашия любим списък с най-добрите аниме торент сайтове, нека да се потопим по-задълбочено в това, за което става дума за анимацията.

Шансовете са, че сте пленени от плешивия, редовно изглеждащ Saitama сред популярните Човек с един удар на Хулу. И се чудите дали има повече аниме на подобна тематика, за да задоволите глада си.

Е, има.

Въпросът, който изисква отговор, е: как да предавате аниме на устройствата си? И къде откривате какви аниме съществуват и са най-популярни сред феновете? Прочетете нататък и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Какво е Аниме и защо е такава магия??

Аниме е термин, създаден за анимационните анимационни филми, продуцирани от японски студия. Те често са повлияни от комикси или манга и са част от японската култура от десетилетия. Японското аниме е изградено върху брилянтно написани сюжетни линии и често получава значителни световни последствия.

Популярността на анимето в западните страни може да се проследи до началото на 2000-те, когато американците започнаха да развиват жив интерес към уникално анимираните герои и сюжетни линии. Някои аниме, като Атака на Титан, имат масивни фенски бази в САЩ. В интерес на истината Холивуд се опитва да направи филмова адаптация на този популярен сериал.

Ако се окажете закачен на аниме, не сте сами. Годишно десетки хиляди фенове по целия свят организират конвенции за празнуване на аниме културата. По някаква причина анимето има магически привличане в пол, възрасти и националности. Няма значение кой или къде се намирате – правилното аниме ще ви лиши от всякакво усещане за време, докато насочвате вниманието си към съспенса и екшън сцените. Удовлетворението от това, че си позволявате да бъдете завлечени в света на анимето, може да се подмлади. Независимо дали сте почитател на художествените визуализации, творчески сюжет или се опитвате да преживеете вътрешното си дете с борещите се супергерои, анимето ви предлага перфектен канал за релакс и де-стрес. След като бъдете привлечени в едно аниме, ще бъдете закачени и ще ви останат да искат още.

И ето добрата новина: за всяко основно аниме, което гледате, има стотици еднакво блестящи аниме серии, които молят за вашето внимание. За по-ясна картина всяка година излизат стотици хиляди аниме заглавия. Но, тъй като една серия не е стигнала до мейнстрийма, това не означава, че е с по-ниско качество. Това просто означава, че конкуренцията за аниме в Япония е ожесточена и ограничавайки се само до мейнстрийм, може да пропуснете някои от най-добрите скъпоценни камъни.

За да изпълним жаждата ви за по-блестящо направено аниме, ще споделим нашия предпочитан списък от сайтове за торенти, където успяхме да изтеглим и гледаме любимите си герои в действие. Но преди да започнете да посещавате тези сайтове, прочетете, за да научите в какво влизате.

Незаконно ли е торентът Аниме?

Въпреки че актът за споделяне на файлове на платформа за торент не е незаконно, качването и изтеглянето на аниме торент файлове вероятно е. Ако конкретното аниме е защитено с авторски права и най-вероятно това е така, вие ще изпълнявате закони за авторските права.

Повечето държави имат строги закони за авторските права. Въпреки че правни действия, предприети по отношение на изтеглящите торент, са сравнително малки по брой, те се случват. В Япония 39-годишен мъж беше арестуван за изтегляне на аниме и други файлове на софтуер P2P.

В някои страни потребителите, които изтеглят авторски права торенти, могат да получат известие от своите интернет доставчици. В зависимост от ситуацията могат да се налагат съдебни такси.

В VPNCoffee не одобряваме акта за изтегляне на авторски права. Ако използвате торент сайт, трябва да сте наясно с риска от това.

Къде да намерите аниме торенти

Докато услугите за стрийминг са преминали масово, торент общността все още е активна. Въпреки това, не всички P2P общности са чудесни за аниме торенти. Феновете на анимето са склонни да посещават конкретни торент сайтове, които се погрижат за любителите на анимето.

Ако сте нови за изтегляне на аниме торенти, може да потърсите на грешното място. В това ръководство създадохме списък с много популярни аниме сайтове за торент. Тези сайтове разполагат с огромни колекции от заглавия в различни аниме жанрове.

Вместо да приключите с гонене на дива гъска, просто посетете някой от аниме сайтовете в нашия списък и може да намерите заглавието, което сте търсили.

Къде да изтеглите стари животни

Ако сте хванали фрагменти от Великият учител Онизука, Фушиджи Юги или други вълнуващи анимета, излъчени преди десетилетия, може да имате проблеми с неговото предаване на доставчици на съдържание като Netflix. За да задоволите любопитството си как се развива историята, ще трябва да се обърнете към алтернативни източници на аниме.

Посъветвайте се с всички фенове на анимето и те ще ви насочат към торент сайтове с аниме-тематични теми. В нашето ръководство сме изброили някои от много популярните сайтове за аниме торенти. Тези сайтове често имат функция за търсене, която ви позволява бързо да намерите класически аниме.

Някои от тези сайтове за торент аниме също предлагат филтри, които връщат торентните резултати на аниме в рамките на конкретни дати. Шансовете ви за гледане на стари анимета на торент сайтове са по-високи от настройването на основните поточни доставчици.

Как да изберем торент сайт за аниме

Ще искате да бъдете предпазливи при избора на торент сайтове, за да изтеглите любимите си аниме. Тежката истина е: торент е получил лошо име от някои сайтове, които са изпълнени с връзки за измама и вирусни файлове.

Безсмислено е компютърът или мобилният ви телефон да се объркат само защото имате желание да наваксате най-новия епизод на анимето за чудовище.

Разбира се, най-добрите торент сайтове трябва да имат богата колекция от аниме във всички жанрове. Броят на потребителите, които изтеглят или споделят файла, също е важен, тъй като скоростта на изтегляне се увеличава, когато повече потребители споделят един и същ файл.

Докато някои фенове на анимето предпочитат суб-версиите на заглавията, други с удоволствие гледат дублирани епизоди на анимето. Помага, ако торент сайтът има опции както за дублирани, така и за суб-версии, от които да избирате.

Торент сайтовете преди са били струпване на текст и връзки. Но някои аниме торент сайтове са изградени с интуитивни интерфейси. Трябва да можете лесно да намерите или преглеждате аниме заглавия.

В крайна сметка ще искате да останете в безопасност при порой. Инсталирането на антивирусен софтуер помага, но ще искате да посещавате торент сайтове, които се посещават от феновете, вместо да поемете излишни рискове с неизвестни сайтове.

Най-добрите сайтове за торент аниме

Като фенове на анимето, можем да потвърдим, че това са най-добрите торент сайтове, на които можете да разчитате, за да започнете да изтегляте любимите си аниме.

1. 1337X

Този торент сайт е от доста време и има богата колекция от аниме заглавия. Той има ясен потребителски интерфейс, който ви позволява лесно да търсите любимите си аниме или да преглеждате от иконите на аниме.

2. 9Anime

9Anime не е торент сайт в най-стриктния му смисъл, но заслужава да бъде споменат, защото е домакин на голям брой аниме заглавия, които можете да предавате онлайн. Можете да разгледате анимето по жанр или просто да изберете от любимите фенове.

3. AnimeLayer

Освен ако не владеете добре руски език, ще трябва да преведете автоматично този торент сайт. AnimeLayer е красиво представен руски торент сайт с подробни описания и информация за всяко заглавие. Той също има форум, където се свързвате с едноподобни фенове на анимето.

4. AnimeUltime

Този торент сайт е свидетелство за това как французите обичат анимето си. Ако езикът не е пречка за вас, ще се радвате да се свържете с активна общност на сайта. Или можете да започнете да изтегляте от наличния набор от аниме заглавия.

5. AnimeTorrents

AnimeTorrents предлага висококачествени изтегляния на торенти, които ще впечатлят феновете на анимето от всички жанрове. Ще трябва да регистрирате акаунт, преди да получите достъп до колекцията му от аниме. Както дублираните, така и суб-версиите могат да бъдат изтеглени от нейната платформа за изтегляне.

6. АнимеТошо

Няма нищо фантастично за AnimeTosho, а списък с най-новите налични аниме торент файлове, които да проверите. Сайтът има активна общност от потребители и това означава, че няма недостиг на сеялки. Очаквайте прилично време за изтегляне с AnimeTosho.

7. AniArena

AniArena крещи аниме със своя фон от цветни герои от японски карикатури. Това е торент проследяващ сайт, който привлича аниме фенове по целия свят. Можете да започнете да изтегляте без да се регистрирате за акаунт.

8. Bakabt.me

Bakabt не е вашият обикновен сайт за порой. Необходимо е да подадете заявление през IRC и да го накарате да го направите. След като бъдете одобрени, можете да получите достъп до плътно сплетена общност от die-hard аниме фенове и да започнете да изтегляте наличното съдържание.

9. HorribleSubs

За разлика от името си, заглавията на анимето, които се изтеглят на HorribleSubs, са доста прилични. Той има график, в който можете да следите предстоящите епизоди и бръмчаща общност, с която да общувате.

10. LimeTorrents

Въпреки че LimeTorrents не е изключителен торент сайт, той е един от най-старите уебсайтове, който е домакин на огромно количество торенти. Можете да очаквате да бъдете посрещнати от дълъг списък от аниме торенти, когато натиснете иконата или просто потърсите заглавието на началната страница.

11. Няя

Nyaa има просто оформление, което ви позволява бързо да разгледате най-новите качени аниме торент файлове и броя налични сеялки. Има и удобна лента за търсене, която ви позволява да филтрирате търсенето си.

12. Проект GXS

На пръв поглед Project GXS е подобен на един от многото създадени от фен блогове на аниме. Но щракването върху индекса извежда списък на мамути на всички аниме, изброени на сайта. Някои от заглавията предлагат директни изтегляния освен торент.

13. Проект Шана

Shana Project ви позволява да автоматизирате изтеглянето на аниме, когато сте създали акаунт в сайта. Той има опростен интерфейс, който ви позволява да търсите или разглеждате списъка с налични аниме серии.

14. TorrentDownloads

Докато TorrentDownloads не е домакин изключително на аниме торенти, той има своя справедлив дял от аниме заглавия. Над 70 000 различни аниме заглавия са организирани в 28 подкатегории. Всеки фен на анимето ще бъде възхитен от изобилието от възможности за избор.

15. Torrentz2

Torrentz2 е като Google на торент. Той не хоства никакви файлове, но ще ви насочи към сайтове, които носят заглавието, което търсите. Най-добрият ви залог е, когато търсите аниме серии, които изглежда не се появяват другаде.

Кой е най-добрият торент сайт за изтегляне на аниме?

Факт е, че има различни сайтове за торент, където можете да изтеглите аниме. Някои сайтове обаче могат да изпреварят други по отношение на функции, съдържание и достъпност. Например Bakabt ви позволява да се свързвате с други фенове на анимето, но ще трябва да имате приложението си одобрено, преди да изтеглите аниме торенти.

Ако търсите удобен за потребителите сайт с разумно количество аниме заглавия, трябва да изпробвате AniRena. Той съдържа списък с аниме заглавия, придружен от броя на сеялки и пиявици. Също така няма нужда да създавате акаунт за изтегляне на торента.

Ако предпочитате обикновени и прости торент сайтове, най-добрият вариант е Аниме Тошо. Той има актуализиран списък на току-що качените торенти. Без фантастични фонове, а чисто голяма колекция от торенти за феновете на анимето.

Най-добрият VPN за торент аниме

Ако нямате достъп до някой от аниме торент сайтовете по-горе или изтеглите анимето с P2P клиент, не сте сами. Интернет доставчиците блокират изтеглянето на торенти в определени държави, тъй като някои потребители злоупотребяват с торент-технологията при споделяне на съдържание, нарушаващо авторски права.

Но има начин да заобиколите цензурата и това е чрез инсталиране на VPN на устройството ви. VPN или виртуалната частна мрежа ви позволява да се свързвате със защитени сървъри в страни с достъп до аниме торент сайтове. С други думи, устройството, от което разглеждате, заема IP адреса на друга държава, като по този начин заобикаля цензурата на ISP..

Честно казано, аниме торент сайтовете не са най-сигурното място. Когато използвате софтуера за торентинг между peer-to-peer, вашият IP адрес е изложен на други потребители в платформата. Това ви прави уязвими за всякакви атаки от хакери, които случайно са насочени към потребители от торент сайтове.

VPN прави повече от прикриването на вашето присъствие: криптира информация, изхождаща и насочена към вашето устройство. Всеки хакери, прихващащи вашите данни, ще имат невъзможна задача да нарушат криптирането.

С това казано, че не всички VPN мрежи са торенти. Някои не поддържат достъп до торент сайтове или може да имат обезкуражаваща скорост на връзката за торент.

За да ви помогнем да започнете и да се насладите на изтеглянето на любимото си аниме, ние съставихме топ VPN-ите, които осигуряват чудесна поддръжка на торент сайтове.

1. NordVPN

NordVPN е може би един от най-добрите VPN мрежи за осигуряване на вашето присъствие онлайн. Някои от неговите сървъри са посветени на P2P потребители. Когато сте свързани с активирани торент сървъри, вие сте защитени от високо защитени протоколи, докато изтегляте аниме файловете.

2. CyberGhost

CyberGhost има бутон „Torrent Anonymously” на своя клиентски софтуер, който автоматично установява връзка с торент сървър, като поддържа връзката сигурна. Можете също да конфигурирате функцията за автоматично стартиране на софтуера P2P, който използвате за изтегляне на аниме файлове.

3. Assguard

assguard

Assguard е новодошъл на пазара на VPN, но въпреки това вече набира популярност сред любителите на торентите. Можете лесно да изтеглите торен аниме на всеки от неговите VPN сървъри. Assguard позволява до шест устройства на един акаунт – потребителите ще открият, че е удобно, докато изтеглят на няколко устройства.

4. ExpressVPN

Очаквайте бърза скорост на изтегляне с ExpressVPN, дори и с P2P софтуер. ExpressVPN има 160 сървъра в 94 държави и можете да използвате клиент за торент, като се свържете с някой от сървърите. Ще бъдете защитени с шифроване и протокол от индустриален стандарт, докато изтегляте анимето.

5. IPVanish

IPVanish заслужава кредит за това, че позволява торентни дейности на всичките си 1300+ VPN сървъри. Известно е, че има голяма над средна скорост на връзката в голямата си мрежа от сървъри и няма ограничение на ограниченията на скоростта на торент или прехвърляне.

резюме

Спрете да гледате закачки или мини клипове на аниме в YouTube. Реалните фенове на анимето ще се сдобият с пълната серия и ще започнат да се гмуркат дълбоко в преживяването на героите.

Започнете да проучвате къде принадлежат истинските фенове на анимето, като изследвате сайтовете за аниме торент, които препоръчаме. Фактът, че тези аниме сайтове съществуват от доста време, означава, че потребителите им се доверяват.

Разбира се, ще искате да използвате внимателно тези торент сайтове. Колкото и сайтовете да се опитват да предоставят най-доброто на общностите, винаги има няколко сенчести персонажа, които се опитват да нанесат щети.

Да, говорим за хакери и злонамерен софтуер, който е прикрит като аниме файлове. Има цензура, създадена от някои страни, която не позволява на аниме феновете да имат достъп до това, което обичат.

Вземете някои от най-добрите VPN мрежи, които препоръчахме, за да получите достъп до най-добрите аниме сайтове за торент. Ще стигнете до заобикаляне на онлайн цензурата и ще бъдете в безопасност, докато виете любимите си аниме.

Не можете да помогнете, че анимето е толкова пристрастяващо, но ние ви предоставихме цялото ноу-хау за достъп до десетки хиляди заглавия онлайн. Ако сте истински фен на анимето, никоя цензура няма да ви пречи да се насладите на готини анимационни японски карикатури.

Така че, регистрирайте се до VPN-приятелски VPN още сега.

VPNcoffee не оправдава незаконното споделяне на файлове или нарушаване на авторски права. Въпреки че P2P технологията за споделяне на файлове е легална, много от файловете, обменяни чрез P2P, наистина са защитени с авторски права. Качването на тези файлове, защитени с авторски права, може да ви изложи на гражданско дело. Въпреки че тези съдебни дела често са дела за групови искове, някои от тях са насочени към отделни потребители в опит да направят пример за тях.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map