Как да получите отстъпка за музика на Apple VPN кафе


Apple Music без съмнение е една от най-популярните платформи за стрийминг на музика на пазара днес с повече от 40 милиона активни потребители. Ако сте един от тях, тогава вероятно плащате по 10 долара на месец за достъп до огромната им музикална библиотека. Това каза, че няма да навреди да получите отстъпка от Apple Music и да спестите от абонаментни такси, когато можете. В тази статия можем да ви помогнем да направите точно това, тъй като покриваме следното:

Apple Music – колко струва абонаментът?

Ако искате да спестите пари от абонамента си за Apple Music, би било полезно да знаете, че такива такси варират в зависимост от вашия регион. В САЩ хората плащат $ 9,99 на месец (индивидуална сметка) за достъп до нарастващата музикална библиотека на Apple. Същата услуга в Индия струва ₹ 120 или 1,75 долара на месец. Това е огромна 82,5 процента разлика!

Важно е да се отбележи, че разликата в цените в зависимост от местоположението изобщо не е уникална за Apple Music. Много други платформи SaaS (Софтуер като услуга) като Netflix и Spotify приемат същата стратегия за компенсиране на разликите във валутата и обменните курсове. Въпреки това, ако имате избор, не бихте ли предпочели да платите възможно най-ниската цена? Е, както се оказва, вие го правите и всичко е въпрос на промяна в начина, по който услугата възприема местоположението ви, за да получите най-добрите оферти. Можете да направите точно това, като използвате услугата VPN (Virtual Private Network).

Как да получите Apple Music с отстъпка

VPN услугите са най-известни като решение за интернет сигурност за хора, които искат да защитят своята поверителност и да сърфират в мрежата анонимно. Това, което повечето хора не осъзнават, е че последните предлагат допълнителни предимства, които надхвърлят сигурността. По-специално, VPN може да помогне на хората да спестят значителна сума пари от абонамента си за Apple Music, като отключат цени, които иначе са недостъпни за тях. Как е така?

Един от най-завладяващите случаи на използване на VPN се състои в способността им да победят мониторинга на местоположението чрез насочване на трафика към външен сървър, разположен в определен регион. В резултат на това целевият сървър (в този случай Apple Music) не вижда реалния IP адрес на потребителя; само външния VPN сървър.

Ето някои общи стъпки за използване на VPN услуга за „пазаруване“ за най-добрите такси за абонамент за Apple Music:
Инсталирайте и отворете VPN услуга на вашето устройство Apple: В този случай ще цитираме NordVPN:

инсталирайте и отворете vpn

Разгледайте опциите на вашия VPN сървър: Изберете един от друг регион (препоръчваме Индия).

изберете Индия в vpn опции на сървъра

Включете VPN: Процесът може да варира в зависимост от избрания от вас доставчик на VPN. За NordVPN е толкова лесно, колкото да кликнете върху „Индия“ или независимо от местоположението на сървъра, което изберете. След това приложението VPN автоматично намира най-добрия сървър за избрания сървър регион.

свържете се с vpn сървъри в Индия

Сравнете регионални цени: Отворете Apple Music и вземете предвид разликата в цените от един сървър в друг. Използвайки сървъра на Индия на NordVPN, установяваме, че цената за индивидуален акаунт в Apple Music е ниски ₹ 99 на месец ($ 1,44 USD).

цена на Apple Music в Индия

Забележете, че същата услуга (Индивидуална сметка) струва $ 9,99 на месец в САЩ.

цена на Apple Music в САЩ

Абонирайте се и заплатете: След като намерите цените, които сте най-доволни, завършете плащането и сте готови. (Забележете, само за да сте сигурни, препоръчваме ви да се регистрирате за нов Apple ID; такъв, който не може да бъде свързан с вашето истинско местоположение, преди да извършите плащането.) След като извършите плащането, трябва да получите същата услуга за част от разходите!

Най-добрият VPN за получаване на отстъпка от Apple Music

Сега, когато видяхте колко лесно е да получите значителна отстъпка на Apple Music чрез VPN, може да сте прекалено нетърпеливи да започнете. Първо, ще трябва да изберете добра VPN услуга, която може да ви оферира. VPN услугите не се предлагат като равни и на практика има стотици от тях. Въпреки това има няколко доставчици на услуги, които са се доказали като надеждни и осигуряват по-добра ефективност в сравнение с повечето други VPN компании на пазара.

Препоръчваме да започнете търсенето на VPN услуга със следното:

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама VPN компания с репутация за предоставяне на първокласни решения за поверителност и сигурност на разумна цена. Те разполагат с над 4000 VPN сървъри по целия свят, повечето от които предлагат оптимални скорости, достатъчни за потоци на музика и видео. Следователно, потребителите ще намерят недостиг на опции, когато става въпрос за местоположения на сървъра.

Друго голямо нещо за NordVPN е, че те имат репутация за внедряване на едно от най-добрите решения за онлайн сигурност на пазара на VPN. Те използват 256-битово AES криптиране, което обикновено се използва от военните и някои финансови институции. Една уникална характеристика на NordVPN е опция, наречена „Double VPN“, която маршрутизира данни през два VPN сървъра за допълнителна сигурност.

Surfshark

Surfshark е VPN услуга, която току-що стартира през 2018 г., но вече се радва на добра репутация в VPN индустрията. Въпреки че имат по-малко сървъри в сравнение с други VPN компании, споменати в този списък (500+ сървъра в 50 страни), те го компенсират по отношение на скоростта на връзка.

Потребителите в САЩ и Великобритания могат да очакват скоростта на връзката от поне 40 Mbps. Surfshark има и функцията за геоблок, която върши отлична работа за отключване на заключено в региона съдържание в Интернет, което в този случай се отнася до по-добри сделки за абонаментни услуги.

CyberGhost

CyberGhost е друга добра опция за доставчик на VPN услуги, която можете да използвате, за да отключите по-добри цени за абонамент за Apple Music. Те имат над 4800 сървъра, разпространени в 61 страни по света. Това ги прави една от най-големите VPN мрежи на пазара днес, което винаги е добро нещо за достъп до геоблокирано съдържание.

Разбира се, CyberGhost не би го включил в този списък, ако не разполагаше с това, което е необходимо, за да се мотае с най-добрите по отношение на сигурността и ефективността. Последното се отличава с това, че използват Open VPN и AES-256 криптиране като VPN протокол по подразбиране. CyberGhost също има репутация за предоставянето на отлична поддръжка на клиенти, която е лесно достъпна чрез LiveChat или билет за поддръжка.

IPVanish

Ако производителността и сигурността на сървъра са от най-голямо притеснение (освен отстъпки от абонамент), тогава не можете да сбъркате с IPVanish. Последното съществува от 1999 г., което го прави една от най-старите VPN компании на пазара днес.

IPVanish управлява повече от 1500 VPN сървъри от цял ​​свят, всички от които предлагат неограничена честотна лента и достъп до геоблокирано съдържание. Това го прави идеален за стрийминг на музика и отключване на страхотни сделки в различни региони на сървъра. Разбира се, не боли, че те също използват сигурно криптиране AES-256, за да защитят всичките си дейности онлайн.

TorGuard

TorGuard е базирана в САЩ VPN компания, която управлява повече от 3000 сървъра от 55 държави. Подобно на всички други VPN компании в този списък, те също предлагат стандартното шифроване AES-256 за индустрията, което го прави надеждна опция за потребители, които са много загрижени да останат безопасни и анонимни онлайн.

Една забележителна особеност на TorGuard е, че те са внедрили интегрирана защита от течове IPv6 и DNS, която се задейства автоматично в случай на нарушение на данните. Скоростта на сървъра се счита за средна (минимум 9 Mbps на техния сървър в Азия), въпреки че е повече от достатъчна за стрийминг на музика.

резюме

Така че там го имате – как да получите отстъпка на Apple Music чрез използването на VPN. Както можете да видите, процесът е сравнително лесен и нямате недостиг на опции за VPN услуги, които могат да ви помогнат да постигнете такъв подвиг. Практически всеки може да го направи, дори потребители без технически познания за VPN.
Може би най-добрата част е, че отстъпката не е ограничена само до Apple Music. Можете да приемете същата стратегия за намиране на по-добри оферти за други услуги за абонамент и стрийминг, които използвате в момента. Същата полза дори се разпростира върху коли под наем, самолетни билети и договорености за хотели. Всички те използват регионално заключване и уеб мониторинг, за да управляват цените, които VPN могат да заобиколят, за да насочат везните във ваша полза.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map