Revisió de VPN Path Ghost


La VPN Ghost Path s’anuncia com a servei de VPN per a tothom. El lloc web està ordenat i dissenyat i l’estructura és lògica, amb totes les carreteres que condueixen a la pàgina de checkout. Al lloc web hi ha força trucs de màrqueting utilitzats, la majoria dels quals tenen a veure amb atributs hiperbòlics com ara “xifratge bancari” o “Connexions VPN il·limitades” (que es diu indegudament; es refereixen al fet que es pot connectar un dispositiu a cada servidor individual alhora, no un nombre il·limitat de dispositius al mateix servidor alhora).

ghostpathvpn-revendicacions

Ofereixen 136 servidors en 49 països. Aquí podeu trobar una llista completa de servidors. A més, heu de tenir en compte que l’única plataforma que té una aplicació autònoma és Windows. Tots els altres sistemes operatius compatibles són compatibles amb fitxers de configuració ovpn per utilitzar amb un client OpenVPN. Això no s’esmenta a la pàgina de presentació, però només podeu trobar aquesta informació a la pàgina de preguntes freqüents o a les instruccions de configuració que s’ofereixen.

Com que recentment vam revisar SlickVPN, vam observar moltes similituds entre els dos serveis. Inicialment ens vam adonar que l’estructura del lloc web era similar, el programari és pràcticament el mateix i després d’excavar una mica més a fons vam trobar que utilitzen la mateixa infraestructura. Hem trobat els mateixos IP, els mateixos certificats i hem arribat a la conclusió que el VPN Ghost Path és molt probable que sigui un distribuïdor de botes blanques de SlickVPN. Això explicaria les similituds i la infraestructura igual. Hi ha lleugeres diferències entre els dos serveis, com ara els plans de fixació de preus (els costos són els mateixos, però els plans són diferents), però, en conjunt, el producte final que rep és pràcticament el mateix.

Amb seu a l’estat de Geòrgia – Estats Units, GhostPath VPN anuncia una activitat en línia anònima des del primer paràgraf de la pàgina web. També asseguren desbloquejar determinades funcions i serveis en línia, protegir-vos dels pirates informàtics i ocultar les vostres dades privades. Anem a veure si realment augmenten aquestes expectatives.

Política de privadesa i registre de seguretat

La VPN Ghost Path té una política de privadesa de 12 punts molt detallada i molt legal. Tot està frasejat de tal manera que ens porta a pensar que estem llegint un document legal abans d’entrar un contracte. Explica molt a fons quina informació s’emmagatzema, per què i com s’utilitzarà, i fins a cert punt agraïm la transparència. El que ens preocupa és el nombre de situacions en què s’absolven de responsabilitat a l’hora de compartir informació dels usuaris (vegeu el punt 4 per entendre exactament a quines entitats ens referim).

Us recomanem que llegeixi la seva política de privadesa, ja que pot proporcionar una mica de llum sobre les funcions i els termes que us interessen. Mai no prengueu una política de privadesa ambigua a la lleugera, ja que pot causar molts més problemes perquè us estalvia..

Programari

L’aplicació de Windows és força senzilla i, tot i que té algunes funcions que s’haurien pogut simplificar, hem trobat força senzilla d’utilitzar.

ghostpathvpn-mainapp01

ens agrada el fet que el programari ofereix un bon nombre de paràmetres per personalitzar la vostra experiència i obtenir la informació desitjada. També hi ha una opció per extrapolar determinades estadístiques i molt més:

ghostpathvpn-settings01

També hi ha diversos paràmetres de configuració disponibles:

ghostpathvpn-settings02

La ubicació del servidor és fàcil de canviar i ens ha agradat que mostri una distància respecte a la vostra ubicació física, cosa que hauria de donar-vos una idea més o menys sobre la latència.

Hi ha una manera molt agradable d’organitzar les connexions, agrupant-les per ubicació o per preferència de connexió. Un cop agrupats, podeu connectar-vos aleatòriament a un dels servidors del grup o bé alternar-los:

ghostpathvpn-settings04

En general, el programari és decent i, amb algunes excepcions, quan es va congelar durant un segon o dos durant el procés de connexió, no hi va haver problemes principals..

Característiques

La VPN Ghost Path proporciona algunes funcions del programari quan es tracta de l’aplicació de Windows, però pel que fa a la resta de sistemes operatius, el client OpenVPN és molt limitat i moltes de les funcions senzilles, com per exemple, matar switch o auto-connectar-se. no estarà disponible.

Tornant al programari de Windows, volem esmentar que la funció de commutació de mort (o protecció de filtració IP tal com es diuen) està disponible a la pestanya de configuració..

Com heu comentat abans, també ens ha agradat el fet que incloguessin un seguidor de distància segons la vostra ubicació física. Tot i que això us dóna una idea de la latència, no és gaire precís i ens agradaria veure un mesurador de latència real que us ofereix valors més precisos.

El VPN Path Ghost Path utilitza el xifrat AES de 256 bits, el hax de missatge de 160 bits “SHA1” per a HMAC, el RSA 1024 que s’utilitza per a l’autenticació no està obsolet i ja no es considera segur. Tenim previst que el xifrat de 2048 bits com a mínim estàndard en aquests dies.

Pel que fa a la resta de plataformes, podeu descarregar els fitxers ovpn des d’aquí. Tingueu en compte que el procés de configuració és per a cada ubicació del servidor individual, no hem pogut trobar un paquet amb els fitxers. Això pot ser tediós i contraproduent, sobretot si teniu previst utilitzar diverses ubicacions del servidor en un curt període de temps.

També voldríem parlar del seu bloc, que ens ha semblat molt interessant i que no està carregat de publicitat ni de contingut patrocinat. És una bona lectura si voleu mantenir-vos al dia amb la comunitat fins a cert punt.

Velocitat

La velocitat de navegació va ser una mica baixa, per descomptat, alguns dels servidors van funcionar millor que altres, però en general no podem dir que estiguéssim especialment satisfets amb els resultats:

ghostpathvpn-browsingspeedtest

Tot i que els resultats no van ser magnífics, no podem dir que es notés o que afectés la nostra experiència de navegació. La connexió va ser estable, no hi ha problemes ni pàgines carregades correctament i a temps.

No podem dir el mateix sobre la velocitat de descàrrega del torrent:

ghostpathvpn-torrentspeedtest

Els resultats de baixa velocitat definitivament reflectien malament la velocitat de descàrrega del torrent, que estava molt baix del nivell acceptable. Tingueu en compte que no busquem connexions ràpides i que entenem que alguns serveis o ubicacions funcionen millor que d’altres, però en aquest cas cap de les ubicacions del servidor es realitza a qualsevol lloc a un nivell acceptable, fins i tot per estàndards de servei gratuïts..

Rendiment mòbil

No hi ha cap aplicació mòbil per discutir, GhostPath VPN recomana utilitzar un client OpenVPN de codi obert per a totes les seves necessitats mòbils. Aquests són els resultats de les proves de velocitat mòbil per a Alemanya i Països Baixos respectivament:

ghostpathvpn-mobilespeedtest-denl

Normalment, amb resultats similars, encara tindríem una experiència de navegació suau, però en el cas de GhostPath VPN no va ser una experiència tan bona. La navegació era lenta i fins i tot es va congelar durant uns segons a vegades. Les pàgines amb molt contingut de Javascript com ara pàgines de notícies populars es carreguen molt lentament. Hem provat un parell de dispositius a Android i hem obtingut els mateixos resultats.

Preu

GhostPath VPN ofereix tres plans de preus: setmanals, mensuals i anuals. Agrairem una mica més de flexibilitat a l’hora de triar els cicles de facturació i el pla d’una setmana és bastant car.

ghostpathvpn-pricingplan01

També ofereixen una garantia de devolució de 7 dies:

ghostpathvpn-reembossament

Ens va agradar que oferissin aquesta subscripció setmanal per 5 dòlars. Això mostra una mena de transparència i confiança en el seu producte.

Quant als mètodes de pagament, ofereixen la possibilitat de pagar amb targetes de crèdit importants, PayPal i Bitcoin. Aquest nombre de mètodes de pagament és acceptable, però pot variar segons les vostres necessitats i possibilitat. Alguns mètodes de pagament estan disponibles en diferents ubicacions, per la qual cosa és realment una qüestió de disponibilitat i de consciència de la privadesa.

ghostpathvpn-Paymentmethods01

Assistència

Ens va quedar molt decebut amb l’experiència de suport tècnic. No hem pogut rebre resposta de l’equip d’assistència. La nostra petició era senzilla, relacionada amb alguns fitxers de configuració, no hi havia res tècnic ni complicat.

Una altra cosa que voldríem mencionar és que el formulari de contacte és l’única manera de posar-se en contacte amb l’equip de suport. Quan envieu una pregunta o entrada, no hi ha cap confirmació òbvia. No hi ha cap transició de pàgina, sinó només un text que es mostra al costat del formulari que podeu perdre fàcilment. Aquest no és un problema important, però pot fer que envieu el bitllet diverses vegades abans de notar el missatge de confirmació a la pantalla. Hauria d’haver-hi una transició de pàgina lògica o algun tipus de missatge emergent que informi l’usuari quan el missatge s’hagi transmès amb èxit a l’equip d’assistència.

Conclusions

En resum, pensem que GhostPath VPN és un servei digne i amb molt marge de millora. Hi ha algunes coses que ens han agradat sobre el servei i algunes que no ens han semblat especialment atractives, així que hi ha un resum ràpid:

Pros:

 • Web molt ben estructurat, fàcil de navegar i fàcil d’utilitzar.
 • Hi ha un bon nombre d’ubicacions de servidor disponibles.
 • No es requereix molta informació per registrar-se.
 • Bon descompte per a la subscripció anual. Si augmenten el seu joc i es millora el servei prestat, valdria la pena.
 • Garantia de devolució de 7 dies.
 • Accepten Bitcoin.
 • Aplicació senzilla i totalment característica per a Windows.

Contres:

 • No ser transparent sobre la revenda d’algun altre servei VPN; ser revendedor no significa cap control sobre la infraestructura.
 • Hi ha molts trucs de màrqueting i només es fan servir declaracions parcialment certes al lloc web.
 • No hi ha aplicació autònoma per a altres plataformes, a més de Windows i MacOS.
 • S’utilitza RSA 1024 per a l’autenticació.
 • No hi ha clients VPN mòbils.
 • En general bastant baixa de velocitat (tant de navegació com de descàrregues de torrent).
 • Equip de suport tècnic molt lent. Ens agradaria apreciar la qualitat del suport, però mai no hem rebut cap resposta, per la qual cosa els donarem el benefici del dubte.

Totes les coses considerades, donem a Ghost Path VPN un 4/10, ja que són només un distribuïdor de SlickVPN, però no coincideixen amb les funcions exactes proporcionades per SlickVPN com ara la política de reemborsament (7 dies vs 30 dies) ), plans de preus (3 davant 4) i resposta de suport.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map