NordVPN Review a totes les plataformes [Versió 2019] | Cafè VPN


NordVPN és, probablement, un dels millors VPN per al públic. Però, si els competidors recents aposten pel primer lloc, ha perdut alguna de les seves vores? Descrivim això en la nostra revisió NordVPN.

Abans de aprofundir en les funcions més recents de NordVPN, aquí teniu el que heu de saber sobre aquesta VPN tan popular.

 • NordVPN compta amb una xarxa àmpliament considerable, amb més de 5.600 servidors ubicats en més de 60 països. Funciona fora de Panamà, que és un refugi per als usuaris de VPN preocupats per la interferència del govern.
 • Podeu instal·lar NordVPN en dispositius que funcionin Windows, Mac, iOS, Android i Linux. Les descàrregues també estan disponibles per a Chrome, Firefox, televisors Android i diversos encaminadors.
 • Els usuaris poden esperar un programari o una aplicació amb funcions quan se subscriguin a NordVPN. Però abans d’inscriure’t al servei, fes una ullada a aquesta revisió exhaustiva per assegurar-te que NordVPN està a l’altura del bombo.
Pros
✅ Seguretat Militar
✅ Privacitat absoluta
✅ Política estricta de registre
✅ Excel·lent suport de Torrenting i Netflix
✅ Impressionant velocitat de connexió
✅ Situat a Panamà
✅ Usuari
✅ Atenció al client responsable
✅ Plans de subscripció assequibles
✅ Garantia de devolució de diners
Contres
�� Informació de l’empresa enganyosa
�� Configuració manual necessària per a la Xina

Pros de NordVPN

Hi ha raons sòlides per les quals NordVPN té una reputació impressionant entre el públic. A continuació es mostren les zones on NordVPN brilla de manera exemplar.

Seguretat de grau militar

Res no importa si obteniu seguretat de segon nivell mitjançant una VPN. NordVPN ha demostrat que les funcions de seguretat integrades ofereixen una protecció superior a la mitjana respecte dels seus competidors.

Per començar, NordVPN utilitza el xifratge AES-256 bits per mantenir les dades a seguretat dels pirates informàtics i altres parts que es troben a Internet. Literàriament, la AES-256 no es pot trencar, a no ser que es tracti d’una vida útil promedia mil milions de anys.

El xifratge adoptat per NordVPN és encomiable i ha guanyat els elogis de mitjans tecnològics més importants com Cnet, PCMag i BestVPN.

Les dades xifrades després s’encaminen a través de la seva xarxa de servidors amb l’OpenVPN o Protocol IKEv2 / IPsec.

No us haureu de preocupar de quin protocol utilitzar. El NordVPN triarà automàticament el millor protocol basat en el vostre dispositiu. De manera predeterminada, OpenVPN passa amb Windows i IKEv2 / IPSec està seleccionat quan utilitzeu NordVPN per a iOS o Mac.

Tots dos protocols són inherentment segurs i teniu l’opció de canviar d’un a l’altre.

VPN doble

Està assegurant com NordVPN es manté per davant de les amenaces amb seguretat de rang militar. Però si no és prou bo, podeu habilitar la funció DoubleVPN a NordVPN.

En lloc d’un servidor VPN, les dades del dispositiu passen per dos servidors VPN i es xifren dues vegades, abans d’arribar a Internet.

Tanmateix, l’inconvenient del doble xifrat és l’augment de la latència en la velocitat. La doble VPN és ideal per enviar informació estrictament confidencial, però no per transmetre contingut a Internet.

CyberSec

La funció CyberSec de NordVPN impedeix que els anuncis i els llocs de programari maliciós apareguin al navegador.

A més, ajuda a evitar que el dispositiu sigui sotmès a atacs de DDoS. No totes les VPN tenen una funció de benvinguda com CyberSec i, si us molesta en aquests anuncis de reproducció automàtica, aquesta és una característica a tenir en compte.

Privacitat absoluta

La privadesa és sempre un tema discutible en què es tracten els proveïdors de VPN. Algunes VPN pateixen fuga de DNS, mentre que d’altres poden tenir polítiques de registre dubtoses.

NordVPN té una reputació envejable de ser una fortalesa impenetrable en què es refereix la intimitat.

No hi ha informes que indiquin que NordVPN ha patit filtracions DNS. Està construït de manera inherent per prevenir aquests problemes, especialment quan us connecteu o desconnecteu dels servidors VPN.

NordVPN també ha incorporat un parell de funcions per facilitar la ment dels usuaris quan naveguen en línia.

Interruptor automàtic per matar

És obligatori tenir un interruptor matant a una VPN, ja que hi ha probabilitats que la connexió a un servidor VPN pugui caure per diverses raons.

NordVPN ofereix un interruptor de matriu per a tot el sistema i específic per a aplicacions per a la versió Windows i macOS, mentre que Android i iOS tenen un interruptor global de matança per evitar incompliments en la privadesa.

Ceba per VPN

La xarxa Tor sempre ha estat un refugi per a periodistes polítics o persones que desitgen un anonimat total.

NordVPN ofereix una capa addicional de seguretat amb la funció Onion Over VPN. Quan s’activa, el vostre dispositiu es connecta de manera instantània a la xarxa Tor sense la necessitat d’un navegador Onion.

Política estricta de registre

De vegades, la vostra privadesa es pot veure compromesa si una VPN ha registrat en secret les vostres dades d’ús. NordVPN té una política de registre sense definició clara i ha estat auditat per Big 4 per assegurar-se que segueix les seves paraules o, més bé, la seva política..

nordvpn sense registre

En lloc d’una política ambigua, NordVPN ha esmentat clarament que no recull ni emmagatzema aquestes dades d’informació dels usuaris:

 • Marques de temps de connexió
 • Informació de sessió
 • Ample de banda utilitzat
 • Registres de trànsit
 • Adreces IP
 • Altres dades que puguin incomplir la vostra privadesa

NordVPN, però, emmagatzema dades mínimes que s’utilitzen per millorar la vostra experiència del seu servei. Al seu lloc web, menciona explícitament l’emmagatzematge de les dades d’usuari següents:

 • Correu electrònic
 • Dades de pagament
 • Una marca de temps de l’estat de la darrera sessió
 • Informació d’atenció al client
 • Cookies

Si us preocupa una fuga d’identitat mitjançant les dades de pagament, també podeu optar per pagar amb criptocurrencies.

Excel·lent suport de Torrenting i Netflix

NordVPN no condueix l’ombrívol aspecte del torrenting, però reconeix que P2P és útil a l’hora de transferir fitxers grans a les organitzacions.

Disposa de centenars de servidors dedicats P2P que podeu utilitzar de manera segura per evitar qualsevol possible acceleració de velocitat per part de l’ISP. El que és important és que aquests servidors utilitzin el xifratge de primer nivell que hem esmentat i que protegeixin a tota costa la vostra privadesa..

Els usuaris de Netflix poden beneficiar-se de la funció SmartPlay de NordVPN, que us permet accedir a continguts geo-restringits quan esteu a l’estranger.

Si bé Netflix ha bloquejat de forma agressiva les VPN per accedir al seu contingut, NordVPN ha aconseguit mantenir-se al capdavant.

L’accés perfecte a Netflix és un enorme polze de cara a NordVPN. Algunes VPN que diuen que són netflix només tenen un bon grapat de servidors. Amb NordVPN, les possibilitats de connectar-se a un servidor bloquejat són escasses.

Però què fa NordVPN impressionant és la seva capacitat per escapar de la censura molt restrictiva de països com la Xina, cosa que molts VPN no aconsegueixen fer.

Això és gràcies a centenars de servidors ofuscats que es personalitzen per evitar la censura estricta establerta per certs països.

nordvpn_special_offer_970x250

Impressionant velocitat de connexió

Estar connectat a una VPN significa introduir una capa de servidors entre el dispositiu i Internet. Teòricament, hi haurà una caiguda de la velocitat de connexió, però, segons la VPN, la reducció de velocitat pot ser insignificant.

NordVPN té més de 5.600 servidors arreu del món. Tècnicament, cada servidor experimentarà una càrrega menor i donarà lloc a altes velocitats de connexió a mesura que el nombre d’usuaris es reparteix.

Hem detectat que la velocitat de connexió de NordVPN és una de les més ràpides i no té problemes en la transmissió de vídeos ni en l’experiència de navegació general..

Netflix ha afirmat explícitament que es necessiten almenys 5 Mbps de velocitat de descàrrega per reproduir pel·lícules de qualitat HD. NordVPN proporciona una velocitat superior a la mitjana per a la transmissió en temps real.

Situat a Panamà

És possible que no en siguis conscient, però en alguns països, el govern té l’autoritat de sol·licitar qualsevol informació conservada per un proveïdor VPN.

És important tenir en compte que, malgrat la política sense registre de NordVPN, encara conserva informació bàsica per als usuaris per facilitar l’accés al servei.

NordVPN està registrat a Panamà. Panamà no té cap legislació que exigeixi a NordVPN que conservi o trameti cap dada de l’usuari.

Panamà tampoc no és una de les aliances Five-Eyes, Nine-Eyes, i Courteen Eyes, on els països comparteixen informació sobre intel·ligència i la privadesa és gairebé inexistent..

Trobareu declaracions que indiquen que NordVPN està sota la jurisdicció de Panamà a la secció de privadesa o ajuda.

nordvpn jurisdicció panama

Això actua com a doble protecció a més de la seva estricta política sense registres.

Fàcil d’utilitzar

No desitgeu cap experiència nocturna en navegar per laberint de botons o perdre’t en el procés de pagament.

No si feu servir NordVPN.

L’equip de desenvolupament ha fet un treball brillant per assegurar que es necessita una mínima interacció amb els usuaris per establir una connexió VPN segura.

Una llista dels servidors VPN i funcions úniques com DoubleVPN, Onion Over VPN i Automatic Kill Switch són fàcilment accessibles..

No heu d’inclinar-vos tècnicament a començar a utilitzar NordVPN.

Atenció al client sensible

NordVPN està disponible en plataformes principals, incloses Windows, macOS, Android i iOS. Les aplicacions i programes desenvolupats específicament per a aquestes plataformes es tenen en compte la intuïció dels usuaris.

Després de la instal·lació, no tindreu cap problema a l’hora de triar i connectar-vos a un servidor. Tot i això, hi ha ocasions en què pot quedar atrapat, ja sigui tècnicament o altres àrees del servei.

Per sort, NordVPN compta amb un excel·lent equip d’atenció al client. Si necessiteu ajuda urgent, hi ha un xat en viu de 24 hores. Algú sempre estarà allà per ajudar-vos.

Per descomptat, si prefereixes les comunicacions convencionals, podeu enviar un tiquet d’assistència i consultar el vostre correu electrònic per a fer-ne el seguiment.
També podeu trobar la resposta a les vostres consultes a l’àmplia base de coneixement de NordVPN. Abasta bàsicament tots els temes relacionats amb l’ús del servei VPN.

Plans de subscripció assequibles

Hauríeu pensat que una VPN amb funcions i una reputació impressionants com NordVPN us costarà molt subscriure-us, però el preu de NordVPN no ha estat més que un valor ple.

En el moment d’escriure, NordVPN ofereix un pla de 2,99 dòlars mensuals quan t’has subscrit durant 3 anys. Això suposa un estalvi massiu del 75%.

La subscripció d’un sol mes us permetrà recuperar 11,95 dòlars, i això és bastant raonable en comparació amb altres VPN competidores..

Aquí teniu la llista completa dels plans de subscripció de NordVPN.

 • Pla a 3 anys: 2,99 dòlars mensuals; 107,55 dòlars de facturació cada 3 anys.
 • Pla de 2 anys: 1,99 dòlars mensuals; 95,75 dòlars facturats cada 2 anys.
 • Pla d’1 any: 6,99 dòlars al mes; 83,88 dòlars facturats cada 1 any.
 • Pla d’un mes: 11,95 dòlars al mes; facturada mensualment.

Cada pla de subscripció us permet connectar fins a 6 dispositius diferents.

Garantia de devolució de diners

NordVPN no ofereix cap prova gratuïta, però té una garantia de devolució de 30 dies independentment del pla que trieu.

Sentim que tenir un període de devolució raonable alhora que proporciona accés complet als nous subscriptors és un signe de la confiança que NordVPN té en el seu producte.

Amb 30 dies, tindreu molt temps per provar totes les funcions de NordVPN abans de decidir si és la VPN adequada per a vosaltres..

Tingueu en compte que per NordVPN comprat a l’App Store, haureu de contactar amb l’App Store per sol·licitar un reembossament.

NordVPN Cons

NordVPN és tan perfecte com sembla? Vam decidir cavar més a fons, amb l’esperança de descobrir els defectes que puguin escapar de la vista dels usuaris habituals. Això és el que hem trobat:

Informació de l’empresa equivocada

NordVPN afirma que funciona des de Panamà, però vam observar que CloudVPN Inc es troba a la llista de desenvolupadors de Playstore i és una empresa amb seu als EUA.

Editora de ludoteques nordvpn

Els Estats Units formen part de l’aliança Five Eyes, Nine Eyes i Courteen Eyes, que inclou diversos països que accepten compartir informació d’intel·ligència..

Vam decidir investigar més aprofitant el xat en directe de NordVPN. Aquí teniu fragments de la nostra conversa.

conversa de jurisdicció amb suport de xat nordvpn

Vam intentar netejar l’aire ja que estàvem preocupats perquè el trànsit canalitzat a través de la infraestructura construïda per una companyia nord-americana estigués sotmès a les lleis nord-americanes.

conversa d’infraestructura amb xat nordvpn

Si bé l’assistència al client no ens va proporcionar una resposta satisfactòria, vam descobrir que CloudVPN Inc s’utilitza principalment amb finalitats de facturació a Playstore. Per alguna raó, hi ha dificultats per registrar una empresa amb seu a Panamà a Playstore.

A continuació, vam dedicar l’atenció a l’App Store però vam trobar que NordVPN figurava a Tefinkom & CO S.A, que és una empresa de Panamà.

Captura de pantalla de l'aplicació nordvpn

Com es veu NordVPN en diferents plataformes:

Per finalitzar la nostra revisió completa, vam provar NordVPN a Windows, macOS, Android i iOS. Això és el que sembla en aquestes plataformes.

1. Mac

2. iPhone

3. Windows

4. Android

Recomanem NordVPN?

Absolutament sí! Sembla que no trobem res greument malament amb NordVPN. Té tots els fonaments que hauria de tenir una VPN. NordVPN farà un gran treball per mantenir-te segur i anònim a Internet.

Amb una velocitat de connexió decent, també gaudiràs de la transmissió i de la compartició de fitxers. NordVPN també és imprescindible quan viatgeu a països com la Xina, ja que permet obviar la censura a Internet.

A més d’això, tindreu una assistència client sensible que té l’esquena les 24 hores del dia. Per descomptat, hi ha poques possibilitats que es pugui donar suport a la connexió a la VPN ja que NordVPN està dissenyat de manera intuïtiva.

Tot això és un distintiu d’una VPN de primer nivell i tindreu accés a un preu raonablement baix. A més, una garantia de devolució de 30 dies us permetrà provar NordVPN sense preocupacions.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map