Millors VPNs per a Torrents 2020


No és cap secret que el torrent sigui una de les principals raons per les quals la gent busca adquirir un servei VPN. També és molt conegut que hi ha molts serveis VPN per triar, i és per això que hem creat un top 3 dels serveis VPN que recomanem utilitzar el 2017. Aquests serveis VPN s’han provat àmpliament per a diversos. mesos en què els estem utilitzant diàriament. Abans de veure els resultats de les proves de velocitat del torrent i els aspectes clau de cada servei VPN recomanat, comencem per desglossar algunes de les funcions que considerem essencials a l’hora de torrenting..

Funcions essencials de VPN per al torrenting

Servei de policia

Molts proveïdors de VPN bloquegen el trànsit de torrent ja sigui a nivell regional o global. Moltes vegades això passa quan intenten limitar l’ús de l’ample de banda, que pot ser bastant costós en algunes ubicacions, sobretot si els servidors cloud / VPS barats en lloc de maquinari dedicat formen part de la seva infraestructura i hem vist en les nostres ressenyes que això és el cas amb molts.

Un altre motiu molt comú per bloquejar els torrents és mantenir-se al marge dels possibles avisos d’infracció de drets d’autor i problemes amb les empreses d’allotjament. Alguns proveïdors de VPN poden fins i tot arribar a reenviar avisos de denúncia DMCA als seus usuaris i tancar comptes, cosa que és definitivament una cosa a tenir en compte. Una simple cerca a Google pel nom del proveïdor de serveis i DMCA us donarà una bona idea de si s’han registrat reclamacions contra alguns serveis.

Inscripció i pagaments anònims

Quan es tracta de protegir la vostra identitat real, és evident que heu de buscar un servei VPN que us permeti registrar-vos sense verificació d’identitat. Pot ser que això no sigui un fet molt conegut, però molts proveïdors de VPN encara demanen algun tipus de verificació d’identitat que, al nostre parer, derrota la finalitat de configurar un compte VPN amb finalitats de privadesa..

Un altre aspecte molt important són els mètodes de pagament permesos. Creiem que l’acceptació de bitcoin, altres monedes criptogràfiques i targetes de prepagament / regal hauria de ser obligatòria, ja que aquests pagaments no es poden rastrejar fàcilment..

Esborra la política de privadesa

És molt important saber exactament quines dades recopilen el proveïdor VPN, si n’hi ha, i durant el temps que s’emmagatzemen. La manera d’utilitzar aquestes dades hauria de ser definitivament un factor determinant en l’elecció del servei VPN. Recomanem serveis que no registrin activitat. L’ideal és que el servei VPN no tingui absolutament cap registre, però tingui en compte els serveis que asseguren tenir zero registres, tot i que, en realitat, no és cert. Aquesta reclamació “sense registre” és la reclamació de màrqueting de facto en el negoci de VPN. Alguns serveis registren alguna activitat de l’usuari per tal de proporcionar una millor atenció al client i protegir el seu servei, cosa comprensible, i creiem que la transparència és la clau a l’hora de les polítiques de privadesa..

Velocitat

Pel que fa a les descàrregues de torrents, creiem que la velocitat és definitivament un interruptor d’ofertes. El nombre de servidors disponibles no és realment rellevant quan es tracta de descàrregues de torrents en què s’aprecia la qualitat per quantitat. Per dir-ho senzill, si esteu als EUA, realment us importa si el vostre servei VPN té servidors a Myanmar, Laos o Líban? A causa de la capacitat de connexió per Internet i l’amplada de banda, la velocitat per a molts països seria absolutament terrible. Per tant, hauríeu de buscar ubicacions on es troben els nodes i centres de dades importants d’Intercanvi d’Internet.

Programari i funcions

El programari VPN sempre serà diferent i modelat segons les necessitats dels clients. La retroalimentació i les proves porten a tots els proveïdors VPN a millorar el seu programari i evolucionar en una direcció pertinent. Dit això, encara sentim que hi ha funcions específiques que no haurien de faltar en cap programari VPN que vulgui competir al mercat i posarem l’èmfasi en les funcions imprescindibles per al torrenting..

 • Kill-switch, una característica que interromp la connexió a Internet quan es perd la connexió VPN. Això es fa per evitar que la vostra IP real es pugui fer visible a l’eixam del torrent. És una característica obligatòria perquè ofereix una capa de protecció addicional molt important.
 • Personalització El canvi de paràmetres de connexió com protocols, ports o tipus de xifratge pot ajudar a problemes de connexió i millorar dràsticament el rendiment de descàrrega de torrent.
 • El reenviament de ports millora la velocitat de càrrega. Aquesta funció només és obligatòria si teniu previst pujar torrents, també és obligatori per mantenir una bona relació amb els seguidors de torrents privats. Si sou el tipus d’usuari que només està interessat en èxits i descàrregues de torrent de seguidors públics, aquesta funció serà irrellevant per a vosaltres..
 • Es recomana encaminament selectiu o suport per a SOCKS5. Això només us permetrà executar una VPN completa de l’aplicació de torrent tot mantenint la resta del trànsit rellevant per a la vostra ubicació física. tingueu en compte que SOCKS5 no està xifrat, però és suficient en la majoria dels casos per a descàrregues de torrent i convenient perquè podeu configurar un proxy en el vostre client torrent per ocultar la vostra identitat en els eixams de torrent..

Serveis VPN recomanats

Després d’haver provat desenes de serveis VPN, vam trobar que només un bon grapat d’ells compleixen els criteris esmentats anteriorment. No és una tasca senzilla trobar el servei VPN adequat i els requisits sempre difereixen, però de nou ens hem centrat en serveis que us ofereixen les funcions imprescindibles. Cadascuna d’elles tenia algunes característiques interessants i proporciona un servei VPN fort, de manera que no estan classificades en cap ordre particular.

Accés a Internet privat (PIA)

L’accés a Internet privat (o VPN PIA) ha estat un dels jugadors més importants del sector VPN durant anys. Amb una àmplia cobertura de més de 3400 servidors en 25 països, és indiscutible que tenen un producte sòlid. No obstant això, com en qualsevol servei que tingui un nombre elevat de clients, podeu esperar una congestió de banda ampla a les ubicacions del servidor més populars, que de vegades poden resultar força desagradables.

Entre els punts forts del servei, volem esmentar que demanen molt poca informació per al procés de registre (només l’adreça de correu electrònic), una política sense registre i un programari molt bo que compleixi gairebé tots els criteris. hem esmentat anteriorment. També cal assenyalar que la VPN PIA no bloqueja les descàrregues de torrent en cap de les ubicacions compatibles.

També ofereixen una solució de proxy SOCKS5 que us permetrà redirigir només les descàrregues de torrent enfront de tot el vostre trànsit.

Hem fet diverses proves de velocitat a través d’algunes de les ubicacions del servidor més populars i a través del servidor intermediari SOCKS5 dels Països Baixos.

Prova de velocitat amb proxy SOCKS5 als Països Baixos:

La velocitat de descàrrega era bona als servidors provats.

Velocitats del torrent mitjançant connexió VPN: De 50Mbps a 150 Mbps.
Velocitats de torrent mitjançant proxy SOCKS5 (Països Baixos): 50Mbps a 200 Mbps.

Tingueu en compte que aquests resultats poden variar segons la vostra ubicació física i el vostre proveïdor de serveis.

Pros:

 • una enorme infraestructura, torrents permesos a tot arreu
 • bon programari, interruptor de matança fiable, diversos mètodes de connexió i tipus de xifratge, reenviament de ports
 • centrat en la privadesa, demostrat que no proporciona dades dels usuaris quan se’ls interpel·la
 • molt bona relació qualitat-preu
 • fàcil de signar de forma anònima

Contres:

 • SOCKS5 només disponible als Països Baixos. Canadà seria un bon complement
 • molt popular, és a dir, hi ha congestions de xarxa de vegades i moltes de les seves IP estan bloquejades en diversos llocs
 • Estan basats en Estats Units i poden ser objecte d’ordres judicials secretes.

Revisió completa de l’accés a Internet privat (2016)

ExpressVPN

ExpressVPN és conegut per la seva popularitat amb els usuaris xinesos que tenen moltes restriccions pel que fa a l’ús d’internet. El servei en si fa uns quants anys i ofereix ubicacions de servidor a 145 ciutats de 94 països, cosa que és força impressionant.

Entre els punts forts del servei, volem esmentar que ofereixen una aplicació molt intuïtiva per a escriptori i mòbils, fàcil de configurar i utilitzar. Mantenen la informació de registre al mínim, tenen un bon nombre de mètodes de pagament disponibles i les descàrregues de torrent no estan bloquejades en cap dels servidors. Un aspecte negatiu és que de moment no ofereixen una solució de proxy, que pot ser un problema en funció de les necessitats de la vostra VPN.

Mostres de resultats de prova de velocitat del torrent ExpressVPN:

Velocitats del torrent mitjançant connexió VPN: 20Mbps a 80 Mbps.

Tot i que els resultats difereixen segons la ubicació on es trobeu, hem trobat que els resultats són satisfactoris. El fet que ExpressVPN tingui un nombre elevat de clients pot crear congestions a les hores punta que poden afectar dràsticament el rendiment i l’amplada de banda. Tenint en compte això, tenen una garantia de devolució de 30 dies, que us ha de proporcionar més de temps per esbrinar si el servei és suficient per a vosaltres..

Pros

 • excel·lent programari
 • excel·lent interruptor de matança (basat en tallafoc), prevenció de fuites DNS
 • un gran nombre de països als quals connectar, no torren els blocs
 • fàcil de signar de forma anònima
 • no basat als Estats Units (incorporat a les Illes Verges Britàniques, equip probable a Hong Kong)
 • Garantia de devolució de 30 dies

Contres

 • més cares que altres
 • El proxy SOCKS5 no és compatible, el desviament de port no és compatible
 • es pot utilitzar en excés la infraestructura amb una velocitat de torrent més baixa

Ressenya completa de ExpressVPN (2016)

VPN.AC

Fundada el 2012, VPN.AC és un nínxol del mercat de VPN, centrat en la seguretat i la privadesa. Ofereixen un servei VPN completament funcional amb un rendiment impressionant i un gran suport tècnic. Ofereixen més de 70 servidors a 22 països i aquest nombre està creixent.

Hi ha molts punts forts que proporciona el servei, com ara el xifrat de primera línia, el programari complet per a tots els sistemes operatius principals, una àmplia gamma de mètodes de pagament, cap registre d’activitats i la llista continua. Un dels majors avantatges de ser un servei més reduït és la qualitat de l’ample de banda. Com s’ha esmentat abans, alguns dels grans proveïdors de VPN poden experimentar congestions de xarxa durant hores punta a causa del gran nombre de clients que intenten accedir a servidors determinats. No es tractarà d’un problema a l’hora de triar un servei més reduït, perquè la infraestructura està destinada a donar suport a tots els clients que tenen.

Un altre avantatge que ofereixen serveis VPN menors com VPN.ac és el nivell de suport. El temps i l’atenció rebuda per part dels tècnics reflectiran clarament el coneixement i la dedicació que el servei posava en marxa en primer lloc.

Hem fet moltes proves de velocitat del torrent en diversos servidors i a través de les dues solucions SOCKS5 (Canadà i Països Baixos) que ofereix VPN.AC i hem de dir que més aviat ens ha impressionat els resultats. Aquests són alguns resultats de descàrrega del torrent:

Prova de descàrrega de torrent a través de proxies SOCKS5 al Canadà i Països Baixos:

Velocitats del torrent mitjançant connexió VPN: 40Mbps a 150 Mbps
Velocitats de torrent mitjançant proxy SOCKS5 al Canadà i Països Baixos: De 50Mbps a 250 Mbps.

Els resultats reflecteixen els punts forts del servei, que es centra en la qualitat i la infraestructura i no és la solució habitual. Ofereixen un servei assequible amb la possibilitat de provar el producte a 2 dòlars la setmana. També hi ha una garantia de devolució de 7 dies, de manera que hauríeu de disposar del temps suficient per tenir una millor idea del que VPN.AC pot fer per a vosaltres.

Pros

 • enfocada a la seguretat i a la privadesa, moltes característiques innovadores (AES-GCM, Elliptic Curve, consultes DNS xifrades)
 • excel·lent suport
 • excel·lent velocitat de torrent tant amb VPN com SOCKS5
 • programari fàcil d’utilitzar, moltes opcions de configuració de connexió
 • Prevenció eficaç de matança, filtració DNS i prevenció de fuites IPv6
 • molt bon preu
 • fàcil de signar de forma anònima
 • no basada als Estats Units

Contres

 • sense reenviament de ports

Última ressenya completa de VPN.AC (2016)

En resum, creiem que les descàrregues de torrent són una part important d’un servei VPN i que no s’han de descuidar. Diferents proveïdors ofereixen diferents avantatges i serveis, però hem trobat els tres serveis esmentats anteriorment com els més propers als nostres estàndards. Tant si busqueu un nom important amb una gran varietat de servidors o un servei reduït centrat en la qualitat i la fiabilitat, segur que trobareu allò que necessiteu si es revisen els proveïdors VPN de la nostra revisió..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map