TunnelBear VPN Review – Cel mai bun VPN Freemium? | Cafea VPN


Vă aflați pe piață pentru un nou serviciu VPN (rețea virtuală virtuală) și vă întrebați dacă TunnelBear corespunde facturii? Alegerea unui VPN nu este o decizie care trebuie luată ușor, mai ales dacă veți depinde de aceasta pentru a vă proteja informațiile personale online. În această revizuire VPN TunnelBear, ne propunem să oferim cititorilor toate informațiile de care au nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Ce este VPN TunnelBear?

Deci, ce este TunnelBear și de ce să le alegeți ca furnizor de servicii VPN în primul rând? Ei bine, TunnelBear este o companie VPN cu sediul în SUA (Toronto), care este în activitate din 2011. Ryan Dochuk și Daniel Kaldor au fondat compania după ce au lucrat pentru mai multe companii de tehnologie, inclusiv Microsoft, Research In Motion (BlackBerry) și Goldman Sachs, înainte de a se aventura în pornirea lor de securitate VPN.

Astăzi, TunnelBear are peste 350 de servere VPN din 22 de țări din întreaga lume. Opțiunile regiunii serverului includ Australia, Asia, Europa, America de Nord și de Sud. Oferă servicii VPN gratuite cu opțiunea de a face upgrade la un plan plătit (începe de la 9,99 USD pe lună sau 4,99 USD pe lună dacă plătiți timp de 12 luni) pentru date nelimitate.

Avantajele

Acum există o mulțime de alte companii VPN pe piață, așa că s-ar putea să vă întrebați – de ce să alegeți TunnelBear special? Ei bine, există mai multe lucruri pe care TunnelBear le-a propus, ceea ce îl face o alegere viabilă pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. În primul rând, este gratuit să începeți, iar utilizatorii se pot conecta la rețeaua lor VPN pentru până la 500 MB de date pe lună. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru utilizatorii ușori (e-mailuri de bază, social media și navigare web). Mai important, puteți utiliza planul lor gratuit pentru a evalua serviciul VPN înainte de a vă angaja cu un plan plătit.

De asemenea, TunnelBear premium vă permite să conectați până la 5 dispozitive simultan, ceea ce reprezintă un avantaj important pentru utilizatorii care doresc să protejeze mai multe dispozitive cu un singur plan VPN. TunnelBear funcționează pe Windows, Android, Mac și iOS. De asemenea, oferă o extensie de browser pentru cele mai populare browsere web precum Chrome, Opera și Firefox.

Spre deosebire de majoritatea altor VPN-uri de pe piață, TunnelBear acceptă și rețeaua TOR (The Onion Router) pentru securitate maximă și P2P, ceea ce o face o alegere excelentă pentru torentele TunnelBear.

Acum te-ai putea întreba – TunnelBear păstrează jurnalele? Ei bine, răspunsul scurt este nu, și acesta este un alt lucru grozav despre TunnelBear. Acestea au o politică strictă de neregistrare, așa cum se precizează clar în politica lor de confidențialitate. Aceasta înseamnă că compania VPN nu colectează nicio informație despre activitatea utilizatorilor lor, inclusiv adresele IP și orice detalii despre site-urile web sau aplicațiile pe care le utilizează. Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea online, atunci puteți avea încredere în TunnelBear să nu colecteze datele dvs. pentru a vinde sau furniza agențiilor guvernamentale sau oricărei terțe părți interesate.

Desigur, nucleul oricărui serviciu VPN este securitatea, iar TunnelBear nu dezamăgește în acest sens. În mod implicit, acesta din urmă rulează OpenVPN potrivit cu criptarea AES 256; standardul de aur când vine vorba de securitatea datelor pe Internet. Este aceeași protecție a datelor implementată de guvernul SUA și considerată pe scară largă ca fiind de neatins. De asemenea, oferă câteva caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi IP-ul anonim și un Internet Kill Switch pe care TunnelBear îl numește afectuos „VigilantBear”. Ambele caracteristici se asigură că utilizatorii nu se vor lăsa niciodată expuși, deoarece dezactivează automat conexiunea la internet în cazul în care conexiunea VPN eșuează din orice motiv.

Nu în ultimul rând, este faptul că TunnelBear este unul dintre cele mai bune servicii VPN de acolo când vine vorba de ușurința de utilizare. Aplicația lor VPN este extrem de intuitivă și ușor de utilizat; faceți clic pe comutatorul de comutare din stânga sus pentru a activa sau dezactiva conexiunea VPN. Aplicația VPN vă conectează automat la cel mai apropiat server VPN care oferă cele mai bune performanțe. În mod alternativ, utilizatorii pot face clic pe oricare dintre locațiile serverului afișate pe hartă pentru a porni o conexiune VPN la serverul respectiv.

tunnelbear este ușor de utilizat

TunnelBear păstrează totul simplu, arătând utilizatorilor doar informațiile de care au nevoie pentru a utiliza aplicația VPN. Aceasta include locația lor curentă, starea conexiunii VPN și serverul VPN la care sunt direcționate conexiunea lor. Acordat, TunnelBear nu vă oferă nicio caracteristică complicată găsită în alte VPN-uri de ultimă generație, dar nu este neapărat un lucru rău. Dimpotrivă, o interfață de utilizator curată și simplă apelează mai mult la începători care de multe ori nu le pasă prea mult de setările avansate, majoritatea pe care probabil că nu le vor folosi niciodată.

Economisiți 58% cu un plan TunnelBear de 2 ani

Dezavantajele

Atât cât ne-a plăcut aplicația prietenoasă a utilizatorului TunnelBear, există, din păcate, câteva aspecte importante ale alegerii acesteia din urmă ca serviciu VPN. Poate cel mai notabil este problema vitezei lente a serverului. În ciuda susținerii de către TunnelBear a Lightning Fast Speeds, am obținut următoarele rezultate:

VPN dezactivat

tunnelbear vpn a dezactivat starea

VPN activ (automat)

tunnelbear vpn a activat setările automate

VPN Active (Singapore)

serverele singapore de la tunnelbear

VPN Active (Statele Unite)

tunnelbear vpn serverele noastre

VPN Active (Regatul Unit)

serverele tunnelbear vpn uk

Acordat, o viteză de conexiune la Internet de bază 26,89 Mbps nu este tocmai cel mai bun, dar ar trebui să vă dea o idee despre cât de mult se pot aștepta utilizatorii la scădere atunci când utilizează serviciul VPN TunnelBear. După cum vedeți mai sus, rezultatele se agravează atunci când vă conectați la un server VPN care este mult mai departe de locația dvs. reală.

Pentru a fi corect, este firesc să experimentați o scădere a vitezei de Internet atunci când utilizați un VPN. La urma urmei, utilizatorii își orientează în cea mai mare parte conexiunea la un server extern. Cu toate acestea, în cazul TunnelBear, viteza internetului a scăzut cu peste 50 la sută chiar și la o setare optimă (auto).

Nu acceptă Netflix

Un alt dezavantaj al utilizării TunnelBear este că nu funcționează cu Netflix. Cu toate că au existat rapoarte despre unii utilizatori în măsură să facă acest lucru, niciunul dintre serverele testate nu a funcționat. Dacă aveți în vedere utilizarea unui VPN pentru a debloca conținutul geo-blocat pe Netflix, va trebui să căutați în altă parte.

Nu în ultimul rând, este prețul TunnelBear și ce obțineți în schimb. Deși 9,99 USD pe lună nu este scump, fapt rămâne că există și alte servicii VPN acolo care oferă mult mai mult la un interval de preț similar. NordVPN, în special, percepe 11,95 USD pe lună, care le oferă utilizatorilor acces la peste 5 500 de servere din întreaga lume, multe dintre ele funcționând cu Netflix și oferă viteze mai rapide ale serverului. Desigur, dacă vă place interfața lor de utilizator intuitivă și cu teme poarte și nu vă pasă mai puțin să faceți ceva prea complicat, atunci TunnelBear este o alegere decentă pentru un serviciu VPN.

TunnelBear VPN este sigur?

TunnelBear este unul dintre puținele servicii VPN care au fost auditate de securitate de către o organizație independentă. Una dintre astfel de organizații este Cure53 (o firmă germană de cibersecuritate) care și-a publicat rezultatele într-un rezumat al evaluării securității din 2017.

Deci TunnelBear este sigur de utilizat? Auditurile de securitate independente arată cât de încrezător este TunnelBear cu protocoalele sale de securitate a datelor. Până în prezent, nu au existat rapoarte privind scurgerile (atât IPv6, cât și DNS) sau securitatea VPN-ului acestora fiind scăpate de terți fără scrupule. Prin urmare, este sigur să spunem (punct intenționat) că sunt una dintre cele mai bune companii VPN din punct de vedere al securității datelor.

Cum se utilizează TunnelBear

Acum că aveți o idee bună despre ce să vă așteptați de la TunnelBear ca serviciu VPN, vă puteți întreba – cum să folosiți TunnelBear și de unde să începeți? Ei bine, mai întâi lucrurile și doriți să obțineți un cont TunnelBear care poate fi realizat în următorii pași:

1. Accesați site-ul TunnelBear și de pe pagina principală, faceți clic pe opțiunea „Contul meu”.

site-ul tunnelbear

2. Vei fi redirecționat către o pagină de conectare. Deoarece nu aveți încă un cont, faceți clic pe linkul „Înscriere”.

înscrierea tunelului

3. Introduceți adresa de e-mail și parola, apoi faceți clic pe „Creare cont”.

4. Verificați adresa dvs. de e-mail înregistrată pentru a găsi un link de confirmare. Confirmă-ți contul.

În acest moment, aveți acum un cont gratuit TunnelBear. Ia notă de adresa de e-mail și parola nominalizate. Veți avea nevoie de acesta pentru a vă conecta la serviciul lor VPN. Următorul pas este să descărcați aplicația VPN Tunnelbear și să o setați să funcționeze cu dispozitivul dumneavoastră. Procesul diferă ușor în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.

În acest moment, aveți acum un cont gratuit TunnelBear. Ia notă de adresa de e-mail și parola nominalizate. Veți avea nevoie de acesta pentru a vă conecta la serviciul lor VPN. Următorul pas este să descărcați aplicația VPN Tunnelbear și să o setați să funcționeze cu dispozitivul dumneavoastră. Procesul diferă ușor în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.

TunnelBear pentru Windows

Puteți descărca TunnelBear pentru a lucra pe computerul dvs. Windows urmând pașii următori:

1. Accesați site-ul TunnelBear și faceți clic pe butonul „Obțineți Tunnelbear acum”.

2. În pasul următor, vi se va cere să alegeți un plan. După cum am menționat anterior, puteți începe cu un plan gratuit care vă permite să utilizați serviciul VPN pentru până la 500 MB de date pe lună. Vă recomandăm să începeți cu acesta din urmă înainte de a trece la un plan plătit pentru a vedea dacă TunnelBear este potrivit pentru cerințele dvs. Rețineți că nu vor fi restituiri după ce faceți upgrade la un plan plătit. Faceți clic pe butonul „Download” pentru a începe.

alege planul tunnelbear

3. Faceți clic pe „Descărcare pentru Windows”.

4. Așteptați finalizarea descărcării, apoi executați instalatorul TunnelBear VPN pe computer. Vi se va solicita să acceptați termenii lor de serviciu. Faceți clic pe „Sunt de acord” pentru a trece la pasul următor.

termeni și condiții de tunnelbear

5. Vi se va cere unde doriți să instalați TunnelBear în computerul dvs. Windows. Alegeți un dosar sau lăsați-l implicit, apoi faceți clic pe butonul „Instalare”. Finalizați procesul de instalare.

6. Introduceți adresa de e-mail și parola înregistrată. Faceți clic pe „Autentificare” pentru a vă conecta la rețeaua VPN a TunnelBear.

autentificare la ferestrele tunnelbear

7. În acest moment, acum aveți TunnelBear instalat și rulat pe computerul dvs. Windows. Pentru a începe să folosească serviciul lor VPN, faceți clic pe butonul On / Off pentru a comuta în dreapta sus pentru a stabili o conexiune cu cel mai rapid server VPN sau pentru a selecta o anumită locație a serverului pe hartă..

pornit sau în afara tunelului

8. Acum sunteți conectat la rețeaua VPN a TunnelBear! Lățimea de bandă rămasă se află în partea dreaptă jos. Dacă doriți să deblocați lățimea de bandă nelimitată, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit.

TunnelBear pentru Android

Instalarea TunnelBear pe un dispozitiv Android este la fel de ușoară, iar începătorii VPN, în general, nu vor avea nevoie de un APK TunnelBear sau de ceva complicat. Deschideți Google Play Store și parcurgeți următorii pași:

Căutați „TunnelBear” și atingeți „TunnelBear VPN”.

Faceți clic pe „Instalare” pentru a începe să descărcați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. Android.

instalați android-ul tunnelbear

Așteptați finalizarea procesului de descărcare și instalare.

Faceți clic pe „Deschide” pentru a lansa aplicația.

Dacă nu aveți încă un cont, puteți crea unul de aici. Trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și parola. Dacă aveți deja un cont, trebuie doar să atingeți linkul „Conectare”.

Introduceți adresa de e-mail și parola și atingeți butonul „Conectare”.

deschideți aplicația de android tunnelbear și autentificare

În acest moment, TunnelBear este acum instalat și rulat pe dispozitivul dvs. Android. Atingeți „Get Tunneling” pentru a începe să folosiți serviciul VPN.

Atingeți butonul de comutare de deasupra aplicației pentru a vă conecta automat la rețeaua VPN a lui TunnelBear. Puteți selecta, de asemenea, o locație specifică a serverului făcând clic pe butonul de meniu din secțiunea inferioară a aplicației.

atingeți comutatorul de comutare pentru a vă conecta la serverele vpn tunnelbear

Dispozitivul dvs. Android vă va anunța că TunnelBear încearcă să configureze o conexiune VPN. Atingeți „OK” pentru a continua.

cerere de conexiune android tunnelbear

TunnelBear VPN este acum activ și criptează date pe dispozitivul dvs. Android. Observați cum utilizatorii de telefonie mobilă au mai multe date gratuite în comparație cu utilizatorii desktop. Dacă doriți să deblocați lățimea de bandă nelimitată, trebuie doar să atingeți butonul „Upgrade” pentru a trece la un cont plătit.

Cum să dezinstalați TunnelBear

Ați descoperit că TunnelBear nu este pentru dvs. și vă întrebați cum să dezinstalați TunnelBear pe dispozitivul dvs.? Ei bine, să nu vă faceți griji, deoarece procesul este la fel de ușor. Acestea fiind spuse, pașii diferă în funcție de dispozitiv.

Pentru ferestre utilizatori, puteți dezinstala Tunnelbear la fel ca orice altă aplicație. Trebuie doar să accesați setările și să faceți clic pe „Aplicații”.

unistall tunnelbear vpn pe ferestre

Căutați TunnelBear pe lista de aplicații instalate și faceți clic pe „Dezinstalare”

unistall tunnelbear vpn pe Windows 2

Pentru Android utilizatori, trebuie doar să parcurgi meniul Acasă și să cauți pictograma TunnelBear. Atingeți și mențineți apăsat timp de câteva secunde, apoi trageți pictograma la comanda de dezinstalare din dreapta sus.

unistall tunnelbear pe Android

rezumat

Pentru începătorii care apreciază ușurința de utilizare, protocoale fiabile de securitate a datelor și o interfață de joc ludică cu urs, atunci TunnelBear este o alegere solidă pentru un VPN.

Cu toate acestea, utilizatorii avansați, care doresc cea mai bună performanță posibilă din VPN-ul lor, probabil că TunnelBear îi lipsește. Pentru un pic mai mult de bani, există opțiuni mai bune acolo cu viteze mai rapide de server și posibilitatea de a debloca conținut geo-blocat pe Netflix și alte servicii de streaming video.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map