Revizuirea AzireVPN


Cu sediul în Suedia, AzireVPN oferă un serviciu simplu și simplu, pe care l-am găsit foarte revigorant. Serviciul este deținut de compania Nessla AB, o companie IT mică care furnizează servicii de web design, programare și administrare de server.

Site-ul web și informațiile furnizate sunt relevante, organizate logic și intuitive. Unele dintre cele mai frecvente întrebări răspund de la început prin modul în care este compusă descrierea, iar pagina lor de FAQ foarte bine organizată ar trebui să răspundă la orice întrebare rămasă..

Procesul de înscriere a fost simplu, necesitând doar o adresă de e-mail. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de metoda de plată aleasă, ar putea fi necesare informații suplimentare.

Acestea oferă trei locații de server VPN: Suedia, Marea Britanie și SUA și au mai multe servere disponibile pentru fiecare locație. Acest lucru nu poate părea mult, dar calitatea peste cantitate în cazul unui serviciu VPN este de preferat (presupunând că gama mică de locații disponibile este potrivită nevoilor dvs.). Puteți avea până la cinci dispozitive conectate simultan, ceea ce vă oferă un pic de flexibilitate.

azirevpn-serverlocations

Politica de confidențialitate și logare

AzireVPN are o politică de jurnal zero, precizând clar că nu înregistrează absolut nicio informație, astfel încât nu ar fi niciunul care să dea chiar dacă ar trebui să fie obligați legal să facă acest lucru.

Puteți găsi termenii serviciului și informații mai detaliate despre politicile lor aici. De asemenea, au un mandat canar disponibil, așa că s-ar putea să doriți să verificați și asta dacă sunteți interesat.

Software-ul

AzireVPN nu oferă o aplicație proprie pentru niciuna dintre platformele acceptate. Ele acceptă toate platformele majore prin intermediul soluțiilor VPN open-source și puteți găsi mai multe informații despre sistemele de operare și mediile acceptate aici.

Deoarece am folosit GUI OpenVPN pentru a testa serviciul VPN, nu este prea mult de discutat cu privire la software, dar am dori să menționăm că există trei fișiere de configurare disponibile și procesul de conectare este simplu și simplist (ceea ce în acest caz este simplu este un lucru minunat).

Caracteristici

Numărul de funcții disponibile este destul de restrâns datorită, în mare parte, utilizării unei aplicații terțe. În funcție de clientul OpenVPN pe care alegeți să-l utilizați, s-ar putea să vă confruntați cu restricții diferite sau cu disponibilitatea funcțiilor.

Indiferent de cât de convenabil și ușor de configurat AzireVPN a făcut GUI, încă ne simțim foarte puternic în privința existenței unei aplicații de sine stătătoare, cel puțin pentru platformele majore. Există anumite funcții care vă asigură conexiunea mai sigură, care pur și simplu nu sunt implementate în soluții open source, iar acest lucru înfrânge oarecum scopul folosirii unui serviciu VPN.

O caracteristică îngrijită pe care AzireVPN o are disponibilă este posibilitatea de a verifica dacă sunteți conectat prin AzireVPN și ce IP-uri scăpați prin WebRTC. Nu este ceva complicat sau funcțional de lux, ci mai degrabă un instrument util pentru clienți să verifice dacă nu au cunoștințe de alte mijloace pentru a face acest lucru. Puteți consulta această caracteristică aici pentru mai multe informații. Pentru instrumente mai avansate pentru a verifica scurgerile IP, citiți articolul nostru: Cele mai bune site-uri pentru a verifica scurgerile IP 2016.

Netflix funcționează doar pe serverul britanic la momentul testului (mijlocul lunii octombrie). Nu am reușit să facem ca serviciul să funcționeze pe serverele SE și SUA. La fel se întâmplă și pentru Hulu. Alte servicii de streaming au funcționat bine pe toate serverele, nu au existat întârzieri, nu s-au omis cadre și toată experiența a fost destul de fluidă.

În ceea ce privește criptarea, AzireVPN folosește criptarea AES de 256 biți pentru canalul de date, SHA512 HMAC pentru digerare de autentificare și RSA 2048bit pentru autentificare cheie.

Un proxy web este de asemenea disponibil și este inclus cu serviciul VPN de la AzireVPN.

Viteză

Am efectuat mai multe teste de viteză pe toate cele trei locații ale serverului și iată rezultatele pe care le-am obținut:

azirevpn-browserspeedtest

Rezultatele au fost bune și trebuie să menționăm faptul că conexiunile au fost constante, nu au existat probleme sau întreruperi și nu au existat scurgeri de IP, lucru pe care l-am verificat în mod special, deoarece nu există o caracteristică switch-switch disponibilă în GUI OpenVPN.

Testele de viteză de descărcare a torentului au fost satisfăcătoare, dar am văzut mai bine.

Torrent prin Suedia:

se-torrent

Torrent prin Marea Britanie:

Regatul Unit

Conexiunea a fost stabilă, nu au existat deconectări sau alte probleme, cu excepția serverului american. Nu am reușit să facem ca torentele să funcționeze inițial. După aproximativ 12 ore, am încercat din nou și păreau să fie în funcțiune, dar cu o viteză destul de mică. A existat o fluctuație de 20% în ambele direcții, dar nimic care să îmbunătățească drastic viteza de descărcare.

Performanță mobilă

Nu este prea mult de discutat cu privire la aplicația mobilă pentru AzireVPN, deoarece recomandă să folosești o aplicație open source pentru părți terțe, OpenVPN pentru Android. Un lucru pe care am dori să-ți arătăm este rezultatul testului de viteză pe care l-am obținut, așa că aici sunt pentru SE, Marea Britanie și, respectiv, SUA:

azirevpn-mobilespeedtest

Experiența de navigare a fost fluidă, nu au existat deconectări sau probleme. Viteza a fost de aproape 10Mbps în testarea noastră, ceea ce nu este prea rău, dar nici atât de bun. Experiența mobilă în general a fost bună, dar, din nou, ne-ar fi plăcut foarte mult să vedem o aplicație proprie.

Prețuri

AzireVPN oferă trei planuri de prețuri:

azirevpn-stabilire a prețurilor

Prețul este corect, cu o reducere de 15 euro în cazul în care alegeți să accesați abonamentul pentru un an întreg. Acest interval de prețuri considerăm acceptabil, chiar dacă există unele limitări în comparație cu alte servicii VPN.

De asemenea, nu există nici o întrebare de 7 zile, nu este pusă o garanție de returnare a banilor care vine împreună cu serviciul lor, dar vă rugăm să fiți informați că această garanție de returnare a banilor nu se aplică plăților Bitcoin și abonamentelor lunare. Partea de abonament lunară pe care o putem înțelege poate, deoarece unii utilizatori pot abuza de săptămâna de încercare completă și apoi cer o rambursare. Să plătiți 5 euro pentru un abonament de o lună pentru a testa serviciul nu este nejustificat. Ceea ce nu înțelegem este motivul pentru care nu oferă rambursări pentru tranzacțiile Bitcoin (nu oferă nicio explicație). Presupunem că are legătură cu volatilitatea monedei, dar totuși, acest aspect ar trebui să fie abordat în mod corespunzător de către aceștia, chiar dacă doar cu o întrebare frecventă sau ceva de-a lungul acestor linii.

restituire-politica-azirevpn

Sunt disponibile următoarele metode de plată: Carduri de credit, PayPal, Bitcoin și Swish.

azirevpn-paymentmethods

A sustine

Echipa de asistență a clienților a fost la fața locului, experiența noastră cu aceștia a fost la fel de lină ca la restul produsului. Au răspuns la întrebarea noastră în 6 ore, au avut o abordare foarte profesională, răspunsuri scurte și concise care au dus la o rezoluție eficientă 100%.

Dorim să menționăm că singura modalitate de a contacta asistența clienților este prin IRC sau un formular de contact. Acest lucru nu este deosebit de neobișnuit pentru un serviciu VPN și nu considerăm că acesta este un minus, ci doar un lucru demn de menționat în cazul în care așteptați alte forme de asistență, cum ar fi asistența de chat live sau telefon..

concluzii

Pe scurt, AzireVPN este tot ceea ce ne-am așteptat să fie și mai mult. Am avut o experiență bună folosind serviciul lor de la conectare la deconectare și trebuie să spunem că acolo unde le lipsește caracteristicile și viteza, ele se compun din funcționalitate și simplitate. Iată o descriere rapidă a ceea ce ne-a plăcut și a ceea ce nu am făcut:

Pro:

 • Înregistrare simplă și serviciu foarte intuitiv în toată lumea.
 • Ieftin, chiar dacă oferă un număr restrâns de funcții.
 • Garanție de returnare de șapte zile (se aplică restricții).
 • Companie transparentă, structură bine organizată la prezentare.
 • Netflix și Hulu funcționează pe unele dintre servere (considerăm acest lucru un plus, dar nu l-ar ține niciodată împotriva unui furnizor VPN dacă acestea nu ar fi disponibile).
 • Echipa excelentă și promptă de asistență pentru clienți.
 • Întrebări frecvente și pagini de documentare care acoperă o mare varietate de probleme comune și ușor de urmat instrucțiunile de configurare.
 • Acceptă IPv6.

Contra:

 • Nicio aplicație de sine stătătoare nu este disponibilă pe nicio platformă. Prin urmare, le lipsește unele caracteristici cheie, cum ar fi un comutator de ucidere, prevenirea scurgerii DNS ș.a..
 • Doar 3 locații, fără opțiuni bune pentru utilizatorii din Asia.
 • Rezultate oarecum scăzute la viteză, nu groaznice, dar ne-ar plăcea să le vedem îmbunătățite. Poate că unele lucrări de infrastructură ar fi în regulă.
 • Plata Bitcoin nu este rambursabilă.

Toate lucrurile avute în vedere, oferim AzireVPN un 5.5 / 10 cu speranța că acestea se vor extinde și vor oferi mai multe caracteristici în viitor. Este un serviciu complet funcțional, dar îi lipsește o mulțime de caracteristici și este foarte restrictiv în ceea ce privește posibilitățile de conectare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map