Revizuirea Assguard VPN – un nou venit promițător pe piață


Bine ați venit la review-ul nostru Assguard VPN! Acest jucător destul de nou în activitatea VPN câștigă deja popularitate, deși nu există prea multe informații despre serviciu. În această recenzie, ne propunem să eliminăm diferența oferind o imagine de ansamblu a ceea ce Assguard are de oferit. Doar atunci poți decide dacă acesta este serviciul VPN potrivit pentru nevoile tale.

Ce este Assguard VPN?

Assguard este un furnizor de servicii VPN din Marea Britanie care, în ciuda faptului că este un nou venit, promite câteva caracteristici excelente, precum capacitatea de a proteja prezența online a utilizatorilor și debloca orice conținut pe Internet. Acesta este exact lucrul la care se ocupă fiecare utilizator VPN. Deci funcționează și cum se traduce încrederea pe care o au în aplicația lor în aplicații din lumea reală pentru utilizatori? Să aflăm!

Revizuirea Assguard VPN – Pro

Să începem cu unele dintre lucrurile notabile care ne-au plăcut despre VPN Assguard. Deși majoritatea utilizatorilor VPN sunt noi și practic necunoscute, Assguard are multe lucruri corecte, care includ următoarele:

Securitate VPN solidă

Assguard oferă obișnuitele clopote și fluiere pe care le așteptați dintr-un serviciu VPN. Aceasta include aceeași criptare AES-256 folosită de băncile mari și instituțiile guvernamentale pentru securitatea datelor.

În urma unor testări ample, am verificat că serviciul VPN funcționează și face o treabă excelentă de a ascunde informațiile personale ale utilizatorilor și de a cripta toate datele care intră și ies din orice dispozitiv pe care rulează..

Asemănător celor mai renumite servicii VPN de pe piață, Assguard implementează, de asemenea, o politică fără înregistrare de date, ceea ce înseamnă că nu colectează și nu stochează informațiile personale ale utilizatorilor. Singurul dezavantaj este că Assguard are sediul în Marea Britanie, ceea ce îl pune la îndemâna comunităților internaționale de informații precum „Five Eyes”.

Gratuit pentru a începe și prețuri accesibile

Asigurați prețul

Poate că cel mai bun lucru despre Assguard este că puteți începe să îl utilizați gratuit (cu limitări, desigur). Tot ce trebuie să faceți este să descărcați clientul VPN compatibil pentru dispozitivul dvs., pe care îl vom acoperi într-o secțiune ulterioară.

În testarea noastră, am aflat că puteți utiliza Assguard gratuit pentru două lucruri – jucați jocuri online și deblocați site-urile de torrent. Cu toate acestea, după analize suplimentare, am descoperit că scurtăturile gratuite variază de la o regiune la alta. În testarea noastră, alte comenzi rapide pentru VPN, cum ar fi vizionarea Netflix SUA, streaming online și criptarea conexiunii dvs., aceste opțiuni sunt blocate și pot fi activate numai prin actualizarea la un cont premium..

După cum puteți vedea din imaginea de mai sus, Assguard percepe 7,95 USD pe lună pentru serviciul VPN, care este semnificativ mai ieftin decât majoritatea serviciilor VPN. Dacă plătiți în prealabil un an, puteți scădea prețul și mai mic, la 4,99 USD pe lună.

De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru înseamnă că veți avea mai mult timp suficient pentru a evalua serviciul VPN și dacă acesta este pe placul dvs..

Vitezele decente ale serverului

Deși Assguard nu este cel mai rapid serviciu VPN pe care l-am încercat, acesta funcționează suficient de bine pentru utilizatorii obișnuiți. Ca în orice VPN, vitezele de descărcare au scăzut odată cu VPN-ul activat, dar nu de mult. Cu toate acestea, am observat o creștere a ping-ului (latență) și o reducere semnificativă a vitezei de încărcare.

Am făcut o cantitate corectă de testare (folosind un cont gratuit), și iată rezultatele:

VPN oprit (viteza de bază)

viteza vpn

Activat VPN

viteza vpn

Ușor de folosit

tablou de bord ușor de utilizat

Interfața de utilizare a lui Assguard este unică prin faptul că păstrează lucrurile incredibil de simplu pentru utilizatori. Nu trebuie decât să faceți clic pe un comutator de comutare chiar lângă activitatea dorită. Posibil, unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut de ceva vreme.

Dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte și v-ați preocupat exclusiv de deblocarea conținutului și de asigurarea confidențialității, atunci aceasta este o calitate pe care cu siguranță o apreciați.

Dispozitive multiple

Assguard oferă până la șase dispozitive pe un singur cont, care vor fi utile dacă doriți să aveți un cont comun cu prietenul sau familia, sau să îl utilizați atât pe telefon, cât și pe desktop.

Suport receptiv 24/7

Comunicarea cu clienții este adevăratul prag pentru orice serviciu. Deși unele VPN-uri susțin că cel mai mult este la dispoziție 24/7, este de obicei un simplu cuvânt cheie. Echipa lui Assguard și-a făcut cu siguranță temele pentru comunicarea de sprijin. Viteza, emotivitatea și receptivitatea la probleme fac ca asistența lui Assguard să fie exemplară pentru numeroasele alte servicii pe care le-am revizuit deja.

Contra

Desigur, aceasta nu ar fi o recenzie corectă dacă nu am trece peste contra, care merită luate în considerare:

Lipsa funcțiilor avansate

Obținem că Assguard încearcă să păstreze lucrurile cât mai simplu pentru utilizatorii VPN. Cu toate acestea, nu am putut să nu observăm că Assguard îi lipsește unele funcții avansate care ar fi fost utile.

O caracteristică particulară care a devenit un element de bază pentru majoritatea VPN-urilor premium este un comutator de ucidere prin Internet, care dezactivează conexiunea la internet de fiecare dată când eșuează conexiunea VPN. Din păcate, Assguard nu îl are, ceea ce înseamnă că, în cazul în care acesta se va întâmpla, veți fi blocat cu o conexiune nesecurizată și nici nu vă dați seama.

Cu toate acestea, potrivit echipei de asistență Assguard, această caracteristică este în conductă, așa că, sperăm, va fi instalată în curând.

Opțiuni limitate pentru server

opțiuni server

Actualizarea la un cont plătit cu Assguard deblochează opțiunea de a selecta un server VPN dintr-o anumită țară. Din păcate, sunteți limitat doar la 15 țări, ceea ce poate fi dezamăgitor, mai ales când alte servicii VPN oferă mult mai mult la un interval de preț similar.

Recenzii mixte pe dispozitive mobile

Azzguard

În momentul scrierii, Assguard (cunoscut sub numele de Azzguard pe mobil) are un rating de 2,2 din 5 stele pe Google Play (dispozitive Android). Acest lucru este oarecum dezamăgitor, cu reclamațiile provenite în mare parte din regiunea Emiratelor Unite și care variază de la aplicația VPN care nu funcționează, performanță lentă. După cercetare, am ajuns la concluzia că aceasta ar putea fi o problemă locală din Emiratele Unite.

Pe deasupra, recenziile din AppStore se angajează cu un rating de 4,2 din 5 stele. Verdictul general, Assgaurd este un nou copil la bloc și sperăm că vor elimina problemele Android în curând.

Cum se utilizează Assguard

Așadar, acum ați aflat avantajele și contra, precum și la ce să vă așteptați atunci când utilizați Assguard pentru serviciul dvs. VPN, vă puteți întreba – cum începeți să îl utilizați? Ei bine, nu este atât de dificil cum ai putea crede și se poate face în câțiva pași simpli:

 1. Descărcați și instalați Assguard VPN Client pe dispozitivul dvs. Noi
Assguard VPN

Conectați-vă pe site-ul web Assguard și derulați în jos la secțiunea care spune „Platforme diferite”. De aici, puteți descărca un dispozitiv de instalare client VPN compatibil pentru dispozitivul dvs. Pentru această recenzie, ne vom referi la clientul VPN Windows, deși interfața ar trebui să fie oarecum similară pentru alte dispozitive acceptate.

Rețineți că, din această scriere, versiunea macOS a clientului VPN este încă indisponibilă. Acestea fiind spuse, Assguard a prezentat o declarație că încă lucrează în prezent și că o versiune macOS a clientului lor VPN va fi disponibilă în viitor. Ne vom concentra asupra clientului Windows.

diferite platforme
 1. Finalizați procesul de instalare și executați clientul Assguard VPN.
Asigura clientul VPN

Instalați clientul Assguard VPN la fel ca orice altă aplicație, apoi executați-l pe dispozitiv.

 1. Activați conexiunea VPN.
dashboard

În acest moment, ar trebui să te uiți la tabloul de bord Assguard VPN. Activarea conexiunii VPN este un proces destul de simplu. Doar faceți clic pe comutatorul de comutare chiar lângă activitatea pe care doriți să o faceți și sunteți pe toate!

Este posibil să fi observat că majoritatea opțiunilor sunt blocate. Dacă doriți să le activați, atunci va trebui să faceți upgrade la un cont premium.

Pentru a verifica dacă serviciul VPN este într-adevăr activ și pentru a vă asigura conexiunea, puteți accesa WhatIsMyIP.com. Verificați dacă adresa IP indicată în căutare este diferită de cea reală.

care este IP-ul meu

rezumat

Deci, acolo îl ai – tot ceea ce trebuie să știi și să te aștepți de la Assguard VPN! Este cel mai bun serviciu VPN de acolo? Probabil că nu încă, dar oferă suficient pentru a-i interesa pe noii veniți. Acest lucru se adresează în special persoanelor care nu au cunoștințe tehnice despre VPN-uri și doresc doar să-și protejeze informațiile personale și să obțină restricții de conținut pe Internet..

Assguard are, de asemenea, una dintre cele mai bune interfețe pe care le puteți obține pentru preț. Adăugați un serviciu de asistență cu adevărat exemplar în ecuație și veți avea un serviciu promițător care are partea sa corectă de avantaje. Dacă acest lucru sună foarte mult ca tine, atunci Assguard VPN merită încercat, mai ales cu perioada de încercare de 30 de zile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map