Recenzie VPNSecure & Tot adevărul despre | Cafea VPN


VPNSecure a fost în afaceri de aproape un deceniu. Este deținută de VPNSecure Pty Ltd și are sediul în Australia. În această recenzie, vom afla dacă VPNSecure respectă afirmația de a oferi confidențialitate online și deblocarea site-urilor web pentru toată lumea.

Înainte de a aprofunda mai detaliat detaliile, iată VPNSecure pe scurt.

 • Are 90+ servere în 48 de țări în momentul scrierii.
 • VPNSecure acceptă Windows, Mac, iOS, Android, Linux și routerele selectate.
 • Utilizatorilor li se permite să aleagă manual metoda de criptare pentru conexiunile VPN.

Veți găsi că VPNSecure are un VPN gratuit care vă permite să testați caracteristicile de bază ale aplicației timp de 30 de zile. Cu toate acestea, versiunea gratuită a VPNSecure vă limitează la numai 2 GB de lățime de bandă și o singură conexiune la server în SUA.

Pentru a obține cât mai bine VPNSecure, este necesară o actualizare la planurile premium. VPNSecure oferă 3 planuri de plată diferite, după cum urmează:

 • 6,66 USD pe lună timp de 12 luni
 • 8,32 USD pe lună timp de 6 luni
 • 9,95 USD pe lună timp de 1 lună

Taxele de abonament sunt destul de rezonabile în comparație cu unele dintre cele mai importante VPN-uri din industrie. Când vă înscrieți la oricare dintre planuri, veți fi susținut de o politică de garanție de returnare de 7 zile.

VPN Secure Review

Pentru o VPN care există începând cu 2010, vă așteptați ca VPNSecure să fie ascuțit în toate aspectele care contează. După ce am încercat VPNSecure, am rămas cu sentimente amestecate.

Să începem cu punctele suplimentare ale VPNSecure.

Pro-uri

1. Protocolul standard și criptarea

VPNSecure se joacă după carte cu protocolul VPN și criptarea. Utilizează OpenVPN pentru tunelarea datelor de pe serverele sale, iar utilizatorii au posibilitatea de a alege 3 tipuri de criptare.

În mod implicit, bitul AES-128 este selectat în aplicație, dar puteți opta pentru criptarea AES-256 mai sigură. Unii ar susține că a merge pentru acesta din urmă poate duce la o ușoară latență a vitezei de conectare.

Aplicația are, de asemenea, un comutator de ucidere, unde va încheia conexiunea la internet dacă link-ul către VPNSecure se rupe pe neașteptate.

VPNSecure pare să obțină totul bine în fundamentele de securitate. Singurul lucru care este neplăcut este faptul că IKEv2, un protocol utilizat frecvent nu este acceptat în aplicație.

2. Fără malware detectat

Nu am putea risca PC-ul nostru să fie infectat cu malware sau viruși, chiar dacă nu ni s-a promis confidențialitate online totală.

Ca de obicei, am făcut o scanare rapidă a fișierului instalator Windows VPNSecure și am obținut un rezultat curat.

vpn securitate verificare malware

3. Politica strictă de logare

„Fără logare, vreodată” pare să fie linia de etichetă pentru VPNSecure. Dar va trebui să inspectați tipăritul perfect al politicii de confidențialitate pentru a verifica dacă respectă promisiunea sa.

Combinarea prin mini-fonturi nu este o treabă distractivă, dar, din fericire, VPNSecure își explică politica pentru utilizatorii VPN în cuvinte simple și vizibile.

politica de logare sigură vpn

Este evident că informațiile critice care ar putea fi legate de utilizatori nu sunt înregistrate pe serverele VPNSecure.

4. Interfață simplă de utilizare a aplicației

În loc de o aplicație Windows complet aruncată, VPNSecure și-a păstrat aplicația simplă pe PC. Este proiectat să semene cu o aplicație mobilă cu o pictogramă de meniu în colțul din stânga sus, care permite accesul la selecția, setările și asistența serverului.

Vei găsi toate serverele disponibile aranjate în ordine alfabetică. O bară de căutare ajută la obținerea rapidă a serverului preferat din listă.

Interfața aplicației vpnsecure

Conectarea la un anumit server se face făcând clic pe butonul Connect care apare când treceți peste listă. Același lucru se aplică atunci când doriți să vă deconectați de la VPN.

Versiunea Android a VPNSecure are, de asemenea, un layout aproape similar. Ajută dacă serverul este însoțit de indicatori de trafic, dar, în general, nu am avut nicio reclamație cu privire la conectarea la VPNSecure.

5. Chat live 24/7

Dacă aveți o opțiune de chat în direct, un furnizor VPN are un avantaj față de concurenți. Am observat că VPNSecure are o pictogramă live chat pe site-ul său și am decis să încercăm.

Au trecut doar câteva secunde până am primit o replică de la personalul care a trimis camera de chat. Răspunsul a fost concis și livrat într-o manieră prietenoasă.

Nu am putut rezista, ci să punem mai multe întrebări pentru a avea o mai bună cunoaștere a VPNSecure.

6. Funcționează în China

Nu toate VPN-urile pot depăși marele firewall din China. VPNSecure are o caracteristică specială numită „VPN sigur” în setările care vă permit să ocoliți restricția de internet în țară.

De asemenea, am confirmat cu ajutorul clienților că VPNSecure funcționează încă în China în acest moment al scrierii.

vpnsecure china

Problema este însă că opțiunea „VPN sigură” este disponibilă doar în aplicația Windows, deoarece nu am putut-o localiza în versiunea Android.

7. Torrent-friendly

Într-un târziu, am fost dezamăgiți de VPN-uri care nu sunt favorabile torentului, în ciuda susținerii că este așa.

Am observat că nu există indicii pe serverele optimizate pentru torenting și am afișat întrebarea pe chat-ul live.

torrenting vpnsecure

Aparent, 90% dintre servere sunt funcționale pentru utilizatorii P2P. Se pare că VPN Secure este un VPN ideal pentru torrenting, dar testele ulterioare au relevat altfel.

Citiți mai departe și aflați ce ne-a dezamăgit în secțiunea următoare.

Contra

Părea să meargă bine pentru VPNSecure până când am găsit aceste probleme care au dedus puncte masive din analiza noastră.

1. Viteză lentă și inconsecventă

Toate speranțele noastre în privința VPNSecure au fost reduse la executarea testului de viteză pe conexiunea VPN a mai multor servere.

Iată cum arată o conexiune fără VPN în Malaezia.

vpnsecure malaysia

Am încercat să ne conectăm la Singapore, care este o țară vecină. Teoretic, apropierea ar trebui să conducă la o scădere minimă a vitezei.

vpnsecure singapore

Imaginează-ți necredința noastră când ecranul afișează aceste cifre.

Rezultatul s-a îmbunătățit atunci când am fost conectat la un server VPN din Australia, unde se bazează VPNSecure.

vpnsecure australia

Conectarea la un server din Marea Britanie a dus la o scădere cu aproape 50% a ratei de descărcare.

Dar lucrurile au luat o întorsătură în rău atunci când ne-am conectat la un server aleatoriu din SUA.

Am observat un server „USA TV Stream” în aplicație și am presupus că este un server extrem de optimizat. Dar, s-a dovedit a fi cel mai rău.

Cu o scădere atât de mare a vitezei de conectare, în special pentru serverele americane, ne îndoim că VPNSecure va fi utilă pentru streaming și descărcări P2P.

2. Nu a reușit să deblocheze Netflix

Netflix a blocat notoriu furnizorii de VPN să acceseze biblioteca sa de conținut. Unele VPN-uri au primit mâna superioară, dar, din păcate, VPNSecure este blocat de gigantul în streaming.

Iată un fragment al conversației pe care am avut-o cu asistența pentru clienți.

Am decis să ne testăm norocul și să sperăm la un miracol conectându-ne la un server aleatoriu din SUA. Dar efortul nostru a fost întâmpinat de ecranul negru.

3. Număr scăzut de server

Pentru o VPN care funcționează din 2010, considerăm că având peste 90 de servere o plasează în spatele unora dintre cei mai buni concurenți din industrie..

De asemenea, numărul scăzut al serverului poate contribui la viteza lentă, dacă VPNSecure are o bază mare de utilizatori.

VPNSecure are un abonament pe viață?

VPN Secure nu are abonament pe viață. Cea mai bună economie pe care o veți obține este planul de 12 luni, care are un preț de 6,66 USD.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu abonament pe viață, consultați VPN Unlimited și citiți recenzia aici.

VPNSecure Android

Puteți instala VPN Puteți instala VPNSecure pe dispozitivul Android urmând acești pași simpli:

1. Deschideți Google Play Store și căutați „VPNSecure”. Selectați aplicația sub compania VPNSecure Pty Ltd.

2. Selectați „instala” pentru a descărca VPNSecure pentru Android.

3. După instalare, atingeți butonul Logare.

4. Va trebui să înregistrați un cont pentru a încerca VPNSecure gratuit. Dacă aveți deja un cont premium, conectați-vă cu numele de utilizator și parola.

5. Conectați-vă la un server VPNSecure. Alegeți „Permiteți întotdeauna” când vi se solicită dispozitivul să stabiliți o conexiune VPN.

6. Acum vă puteți conecta la VPNSecure. Disponibilitatea serverului depinde dacă folosești versiunea gratuită sau plătită.

VPN Secure pe Windows

Iată cum puteți descărca VPNSecure pe Windows gratuit.

1. Accesați pagina de pornire VPNSecure și faceți clic pe ÎNCERCAȚI GRATUIT.

2. Faceți clic pe butonul Activare cont.

3. Completați adresa de e-mail și vi se va atribui automat un nume de utilizator și o parolă. Puteți edita numele de utilizator și parola.

4. Faceți clic pe Activare acum pentru a vă crea contul gratuit.

5. Accesați pagina Descărcare pentru a obține instalatorul Windows. Alegeți fișierul potrivit care funcționează pentru Windows.

6. Instalați VPNSecure pentru Windows și lansați aplicația. Faceți clic pe Logare și introduceți datele de acreditare.

7. Acum aveți acces la VPNSecure.

8. Rețineți că veți avea acces la serverul SUA numai dacă utilizați versiunea gratuită.

VPN este sigur?

Nu există nicio întrebare dacă VPNSecure este sigur. Utilizează protocolul OpenVPN și acceptă criptarea AES-256.

În timpul testului nostru nu au fost detectate indicii de scurgeri DNS sau IP.

Cu toate acestea, VPNSecure nu este inclus în lista noastră preferată de VPN-uri. Viteza sa neplăcută de conectare exclude streamingul și schimbul de fișiere.

Puteți utiliza încă VPN Secure dacă doriți o VPN sigură, dar nu este o VPN bună dacă sunteți fan Netflix.
Pentru un preț aproape similar, vă sugerăm să luați în considerare NordVPN sau orice alt pretendent din lista noastră de VPN-uri de top..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map