Recenzie Surfshark – Cel mai bun pentru prețul din 2019? | Cafea VPN


Surfshark se bucură de o reputație de a fi un VPN ieftin și puternic. Dar este la fel de bun ca reputația merge? În această recenzie Surfshark, vom săpa mai adânc și vom descoperi adevărul despre acest furnizor VPN.

Există mai multe pentru Surfshark VPN decât îndeplinește ochiul?

La prima vedere, există câteva puncte de interes despre Surfshark. VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și are o rețea de peste 800 de servere în peste 50 de țări.

Este acceptat pe platforme populare, inclusiv Windows, Mac, iOS și Android și oferă pluginuri de extensie pentru Chrome și Safari. Puteți instala Surfshark pe console de jocuri selectate și televizoare inteligente.

De asemenea, este posibil să instalați Surfshark pe routerele selectate, cu toate acestea, aceste routere trebuie să accepte OpenVPN ca client. Având Surfshark pe un router, fiecare dispozitiv conectat este protejat de VPN.

Nu există limitări la conexiunile dispozitivului cu Surfshark. Pentru un singur cont plătit, puteți conecta orice număr de dispozitive pe care le dețineți la VPN. Conexiunile nelimitate de dispozitiv și punctul de preț mic al abonamentului fac ca Surfshark să fie atrăgător pentru utilizatorii de internet.

Dar are o capacitate de dispozitiv nelimitată suficientă pentru a-și solidifica poziția ca unul dintre VPN-uri de frunte? Există mai multe întrebări și răspunsuri.

Surfshark Pros

După ce ne-am murdărit cu Surfshark, am descoperit că există multe puncte în plus față de acest VPN. Poate că hipotekul care se întâmpla în jurul Surfshark nu este la distanță de adevăr. Iată faptele care ne impresionează:

1. Securitate de top

Surfshark respectă standardul industrial utilizând criptarea AES-256 pe conexiunile VPN. Criptarea AES-256 este utilizată de agențiile guvernamentale și industria bancară.

O cheie de 256 biți este utilizată pentru a securiza mesajul criptat de algoritmul AES-256. Acest lucru înseamnă că criptarea este, din punct de vedere tehnic, imposibil de rupt chiar și cu o chestiune de forță brută. Hackerii vor avea o sarcină imposibilă, încercând să decripteze această criptare super-sigură, chiar dacă au interceptat mesajele.

Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a selecta dintre OpenVPN sau IKEv2 / IPsec. Ambele sunt protocoale VPN obișnuite, care sunt utilizate pentru securizarea conexiunilor între puncte și pentru a crește viteza de transfer de date.

Surfshark alege automat IKEV2 / IPsec ca protocol implicit. Nu doriți să treceți la OpenVPN dacă doriți. În funcție de dispozitiv, un protocol se poate dovedi mai rapid decât celălalt.

A avea aceste fundamente fundamentale VPN oferă Surfshark un început bun în această recenzie.

2. Politica strictă de înregistrare

Un VPN este la fel de de încredere ca datele personale pe care le colectează sau nu. Pentru Surfshark, înregistrarea datelor este păstrată la minimum.

Surfshark nu colectează informații care pot dezvălui confidențialitatea utilizatorului, cum ar fi adresele IP, istoriile de navigare și altele enumerate în politica sa.

surfshark nicio politică de logare

Informații precum adrese de e-mail, informații de facturare și date de diagnostic sunt colectate pentru a facilita funcționarea VPN. Rețineți că aceasta este o practică normală în industria VPN. Toți furnizorii VPN vor strânge informații de bază care sunt esențiale pentru facturare și experiența utilizatorului.

Este lăudabil că Surfshark nu este ambiguu în politica sa de logare. Descrierea detaliată ne oferă ușurința în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorilor.

3. Fără DNS / IP Scurgeri

Unele VPN sunt notorii cu probleme de scurgere DNS sau IP, care, din neatenție, oferă adresa IP și locația utilizatorilor.

Din fericire, Surfshark nu prezintă semne de scurgere DNS / IP, ceea ce înseamnă că sunteți absolut sigur și anonim atunci când sunteți conectat la VPN.

Iată un mod rapid de a verifica dacă Surfshark suferă de scurgeri DNS / IP.

 1. Conectează-te la Surfshark.
 2. Lansați IPLeak.net
 3. Verificați adresa IP și DNS afișate.

Adresa IP și DNS ar trebui să reflecte serverul VPN la care sunteți conectat. Dacă vedeți adresa dvs. IP reală, înseamnă că VPN suferă de scurgeri DNS / IP.

4. Jurisdicție sigură (Insulele Virgine Britanice)

Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice, iar acest lucru înseamnă foarte mult pentru utilizatorii VPN conștienți de confidențialitate. Insulele Virgine Britanice nu este membru al alianței 5 Ochi. Aceasta înseamnă că companiile din Insulele Virgine Britanice nu sunt supuse legilor privind păstrarea datelor.

Desigur, cu o politică strictă fără logare, Surfshark nu are stocate nimic care să vă compromită confidențialitatea, chiar dacă vi se cere să transmiteți informațiile. Dar oferă un plus de siguranță că stau departe de alianța 5 Ochi sau de țările prietene cu ea.

Puteți verifica, de asemenea, pe Warrant Canary, la Surfshark, care enumerează orice garanții, comenzi GAG sau citații primite de la agențiile guvernamentale..

jurisdicție surfshark

Am aruncat o privire și arată un zero scârțâit.

Să fii transparent în politica sa și să ai un Warrant Canary este o strategie excelentă în construirea credibilității sale în rândul utilizatorilor.

5. Viteza de conectare decentă

O scădere a vitezei de conectare este inevitabilă cu o conexiune VPN. Cu toate acestea, o VPN excelentă nu ar trebui să afecteze experiența dvs. de navigare și, în special, să transmită filme de înaltă definiție.

Surfshark, deși nu este cel mai rapid din industrie, are o viteză decentă de conectare. Iată cum sunt încărcările și descărcările noastre de pe internet fără o conexiune VPN.

Când este conectat la un server Surfshark din SUA, experimentăm doar o ușoară scădere a vitezei de conectare.

Desigur, este posibil să aveți rezultate diferite în funcție de distanța dintre locația dvs. și server. Veți avea rezultate mai bune atunci când vă conectați la un server Surfshark din apropiere.

6. Torrenting cu Surfshark✅

Unele VPN nu permit torrentarea sau rămân neutre cu aplicațiile P2P. Surfshark afirmă în mod explicit că este destinat pentru aplicații torrent.

O combinație de politici stricte fără jurnal, lățime de bandă nelimitată și viteză decentă de descărcare este rețeta perfectă pentru a rămâne protejat în timp ce descărcați torrenturi pe clienții P2P.

Surfshark funcționează cu toate software-urile și site-urile torrenting. Dacă utilizați un client torrenting popular, cum ar fi uTorrent, conectarea la Surfshark va împiedica publicarea adresei dvs. IP la comunitate.

7. Suport Surfhark Netflix✅

Surfshark este unul dintre puținele VPN-uri care au partea superioară împotriva politicii de interzicere a VPN-urilor Netflix. Este un secret deschis că Netflix este în mod activ lista neagră a conexiunii VPN, iar unele VPN-uri cunoscute au fost la capătul de primire.

Vă puteți aștepta la o rată mare de succes atunci când utilizați Surfshark pentru a accesa Netflix. Un test rapid pe câteva servere aleatorii ne-a permis să transmitem emisiunile TV preferate pe gigantul de streaming.

Este remarcabil modul în care Surfshark se conectează la Netflix cu ușurință, deoarece multe VPN-uri au doar o mână de servere care funcționează, în ciuda pretențiilor de a fi Netflix-friendly.

Surfshark este apelul dvs. la VPN dacă accesarea Netflix este o prioritate. Știam cum se simte când ați ratat o săptămână de emisiuni TV de pe platforma de streaming populară.

8. user-friendly

Nu trebuie să fiți un vrăjitor tehnic pentru a opera aplicația client Surfshark. În ciuda complexității de bază, Surfshark a făcut aplicația uimitor de simplă pentru utilizatori.

După ce ați instalat aplicația Surfshark, o simplă atingere a butonului de conectare rapidă vă va face să vă conectați la cea mai bună locație din punct de vedere al vitezei..

Dacă doriți să vă conectați manual la un server VPN diferit, puteți accesa ecranul de selectare a serverului care are toate serverele organizate în funcție de țări.

În general, software-ul și aplicația sunt concepute intuitiv. Toate controalele și opțiunile utilizate în mod obișnuit sunt accesibile cu o navigare minimă. Surfshark dovedește că păstrarea simplă câștigă jocul.

9. Securitate extensie-plugin pentru browsere

Este comun ca furnizorii VPN să ofere extensii de browser. Cu toate acestea, aceste extensii sunt de obicei supuse unor probleme care pun în pericol securitatea și confidențialitatea utilizatorilor.

Extensiile browser-ului Surfshark au fost verificate de către un testator web independent de securitate, Cure53. Rezultatul arată că extensiile de browser oferite de Surfshark aparțin minorității care prezintă slabe puncte slabe.

10. Suport de chat live foarte sensibil

Dacă aveți probleme cu Surfshark sau aveți întrebări care apar în timp ce utilizați aplicația, ajutorul este doar la îndemână.

Pe lângă tutorialele complete și biletul de asistență, puteți accesa chat-ul live 24/7 al lui Surfshark.

Am vrut să fim siguri că funcționează și am dat o întrebare simplă.

Pentru a primi un răspuns a durat mai puțin de 5 secunde.

surfshark acceptă netflix

Pentru a confirma că nu discutăm cu un bot. Am încercat să urmărim o altă întrebare și am primit răspunsuri similare rapid.

surfshark ne susține netflix

Asistența pentru clienți este un element important pentru furnizorii de VPN, iar Surfshark are drepturile sale prioritare.

11. Abonament accesibil

Se pare că Surfshark nu poate face rău, inclusiv strategia sa de stabilire a prețurilor. Surfshark oferă 3 planuri de abonamente diferite. Veți obține cele mai bune economii din planul de 24 de luni, care se reduce la 1,99 USD pe lună. Un plan de o lună va costa 11,95 USD, iar un plan de 6 luni are un preț de 5,99 USD pe lună.


Toate aceste planuri sunt susținute de o politică de garantare a returnării banilor de 30 de zile. Dacă nu simțiți că Surfshark face o treabă excelentă pentru dvs., puteți iniția un proces de rambursare ușor.

12. Caracteristici utile

Surfshark depășește furnizarea de protecții VPN de bază. Are o serie de caracteristici care pot fi utile în maximizarea siguranței pe internet. Iată câteva care ne-au atras atenția.

 • CleanWebTM – Anunțurile pot fi enervante și cresc riscul de activități malware și phishing. CleanWebTM încetează anunțurile enervante și oferă o experiență plăcută de navigare fără anunțuri.
 • WhiteListerTM – Surfshark oferă utilizatorilor opțiunea de a permite anumitor aplicații să ocolească protecția VPN. Această caracteristică este utilă pentru situații precum conectarea la o imprimantă de rețea sau accesarea unei aplicații de utilizare a datelor mai puțin sensibile, dar grele.
 • Mod de camuflaj – Fiind în modul de camuflare, împiedică ISP-ul dvs. să învețe că utilizați un VPN.
 • Modul Multihop – Este nevoie de mai mult de o singură conexiune VPN? Se pare că Multihop permite maximizarea confidențialității prin asigurarea conexiunilor în două țări.
 • Modul NoBordersTM – Unele țări impun cenzură ridicată pe internet. Surfshark este construit cu tehnologie decât permite ocolirea firewall-urilor restrictive din aceste țări.
 • Kill Switch – O VPN nu este completă fără un comutator. Un switch switch deconectează dispozitivul dvs. de internet atunci când conexiunea VPN este abandonată. Vă ajută să vă împiedicați sesiunea de navigare să fie expuse publicului.

13. Conexiuni nelimitate la dispozitiv

Ați citit-o în partea de sus a recenziei și vom evidenția acest punct din nou. Surfshark oferă conexiuni de dispozitiv nelimitate pentru un singur cont plătit. Acesta nu este un truc pe care îl veți găsi oferit de alte VPN-uri importante.

Conexiunile de dispozitiv simultan sunt de obicei limitate în intervalul 3-6 prin VPN-uri concurente. Eliminarea limitei este o mișcare inteligentă de către Surfshark, cel puțin pentru utilizatorii săi. Creează percepția că Surfshark oferă o valoare mai bună pentru bani.

Cu toate celelalte funcții utile, este greu să argumentezi altfel.

Surfshark Cons

Deși suntem destul de uimiți de Surfshark în ansamblu, există o zonă despre care avem rezerve.

1. Lipsa informațiilor despre companie

Nu există indicii cu privire la echipa de conducere sau la proprietarul Surfshark. Nu puteți găsi nicio pagină „Despre noi” pe site-ul web al lui Surfshark. Tot ce veți avea este o adresă înregistrată care indică Insulele Virgine Britanice.

Dar lipsa informațiilor cu privire la echipa care conduce Surfshark nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Este o practică obișnuită ca majoritatea furnizorilor de VPN să lase astfel de detalii.

Cum arată Surfshark pe diferite platforme:

Cum arată Surfshark în Windows:

Surfshark pe Android:

Recomandăm Surfshark VPN?

Surfshark a făcut într-adevăr o sclipire în scena VPN după lansarea sa în 2018. Bifează toate casetele potrivite pentru funcțiile care apelează la utilizatorii VPN. Surfshark nu numai că strălucește din punct de vedere al confidențialității și securității, dar deblochează și Netflix cu ușurință.

De asemenea, veți fi impresionat de funcțiile avansate încorporate în aplicațiile Surfshark. Caracteristici precum tunelul divizat și multi-hop vă oferă un control mai bun asupra utilizării VPN. Abilitatea lui Surfshark de a ocoli blocurile geo-restrictive face cu ușurință un VPN ideal pentru a fi utilizat atunci când călătoriți în străinătate.

Faptul că are sediul în Insulele Virgine Britanice și are o politică de confidențialitate clar definită, îi crește credibilitatea în rândul utilizatorilor. Cu conexiuni la dispozitive nelimitate și un preț de abonament incredibil de mic de 24 de luni, este o VPN aproape perfectă, greu de rezistat.

Verdictul nostru?

Un puternic, răsunător Da!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map