Recenzie PureVPN


În această recenzie a PureVPN, vom încerca să răspundem la o întrebare simplă: merită PureVPN un loc printre cei mai buni furnizori VPN?

PureVPN este un serviciu VPN care nu are nevoie de o introducere. Lucrează de ceva vreme acum (în jur de 7 ani) și este greu să nu ne poticni cu păreri despre acesta dacă căutați un furnizor VPN pe Internet. PureVPN este operat de GZ Systems Ltd., cu sediul în Hong Kong. Fondatorul PureVPN este un antreprenor, Uzair Gadit.

Caracteristici

Caracteristici, au peste 300 de servere VPN în 22 de țări, cu peste 22.000 de adrese IP. Este destul de impresionant.

țările purevpn

Protocoale VPN: PPTP, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 (pentru Blackberry) și OpenVPN. Ulterior este încă în stadiu beta. Două conexiuni simultane sunt permise. Puterea de criptare este AES pe 128 de biți sau 256 biți. OpenVPN-ul lor are criptare AES-CBC de 256 biți pentru transfer de date, compresie LZO și RSA CA de 1024 biți. OpenVPN este disponibil folosind doar UDP pe portul 53, nu există porturi alternative sau protocol TCP în acest moment, dar este în stadiul beta, așa că ne așteptăm să adauge mai multe opțiuni mai târziu.

Site-ul lor este foarte informativ. Poate prea informativ: eforturile lor copleșitoare de SEO au dus la multe pagini redundante precum „Serviciul VPN USA”, „Serviciul VPN din Germania”, iar lista continuă cu o pagină dedicată pentru toate locațiile lor. Informațiile sunt destinate utilizatorilor care nu sunt tehnici și nu este nimic în neregulă, doar că lipsesc multe detalii tehnice.

Prețuri

purevpn-stabilire a prețurilor

Au 3 opțiuni de preț, după cum urmează:

 • 9,95 USD / 1 lună
 • 44,95 USD / 6 luni
 • 69,95 USD / 12 luni

Deci, cel mai ieftin plan este echivalent cu 5,83 USD / lună.
Au o garanție de 3 zile înapoi pentru noi comenzi și 7 zile pentru reînnoire. Politica lor de rambursare prevede că solicitările de rambursare sunt valabile atât timp cât utilizatorul nu utilizează mai mult de 500 MB de transfer de date sau 2 GB pentru reînnoire. Credem că această politică este un pic prea strictă, având în vedere vitezele de astăzi. Un utilizator poate descărca cu ușurință peste 1 GB testând noul său VPN pe speedtest.net și servicii similare de testare a lățimii de bandă.

De asemenea, furnizează un cont de proces VPN pentru 2,5 USD, valabil 3 zile. Contul de proces nu este supus garanției de returnare a banilor.

Metode de plată: Paypal, Carduri de credit, Alertpay, Plimus, WebMoney și Bitcoin.

Software-ul

PureVPN are software VPN personalizat pentru Windows, Mac OS X, iOS și Android. Le-am încercat pe toate pentru revizuirea noastră, dar ne-am concentrat asupra clientului Windows.
Software-ul lor VPN este mai complex decât unii dintre concurenții lor, dar are o mulțime de caracteristici. În general, este bine făcut și destul de fantezist, poate un pic prea fantezist pe placul nostru. Este foarte ușor de utilizat și nu necesită abilități tehnice. Puteți selecta locațiile VPN dintr-o listă derulantă sau dintr-o hartă. De asemenea, are o secțiune de asistență unde puteți deschide cu ușurință bilete de asistență, fără a părăsi software-ul clientului VPN, vizitând site-ul lor și așa mai departe.

Client2

client1

Pentru beta OpenVPN, acestea oferă o versiune modificată a GUI OpenVPN. Ne dorim să aibă fișierele de configurare a serverului separat, pentru cei ca noi, care au deja instalată OpenVPN GUI. Dar apoi din nou, serviciul este orientat către utilizatori non-tehnici, astfel încât cel mai simplu mod de a le oferi acces este de a le oferi un software pentru a instala și conecta.

Logare și confidențialitate

PureVPN colectează informații personale de identificare ale utilizatorilor, cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa. Aceștia afirmă că nu își conectează utilizatorii online, ci doar accesul la serviciul lor (adresa IP a conexiunii, durata sesiunii VPN, cantitatea de date transferate). Cu toate acestea, ei nu spun pentru cât timp păstrează aceste date. Se pare că, în trecut, pretindeau să păstreze aceste jurnalele timp de 5 zile, dar durata a fost eliminată din pagina lor de Termeni și Condiții. Ne întrebăm de ce.

Viteză și fiabilitate

Viteza era bună, medie pe serverele îndepărtate, dar de obicei bună pe locații mai apropiate. L2TP a fost cel mai rapid protocol în testele noastre, PPTP venind pe locul 2. SSTP a fost mai lent, dar avantajul său este că poate evita ușor firewall-urile și restricțiile din întreaga țară, precum cele din China.

Iată câteva rezultate rapide:

purevpn-SpeedTest

Viteza torrentului a fost, de asemenea, bună, de obicei între 3MBps și 5 MBps, dar am ajuns până la 10MBps într-un test.

torent

torrent3

În unele teste, ne-am redus aproape maxim viteza de bandă largă brută / non-VPN, astfel încât nu ne putem plânge.

Conexiunile VPN erau fiabile, iar transmisia video a fost lină în calitate HD.

A sustine

PureVPN oferă asistență 24/7 prin ticketing și chat online. Am încercat chat-ul online, iar operatorul de asistență a fost util, abordând problemele noastre în timp util. Au și un forum.

concluzii

Binele:

 • multe servere, multe locații, un număr imens de IP-uri.
 • software VPN prietenos pentru începători.
 • tutoriale bine documentate.
 • P2P permis în multe locații.
 • BitCoin a acceptat.
 • Bine viteze, conexiuni fiabile.
 • Suport rapid și util.

Răul:

 • Prea mult SEO pe site-ul lor web (este umflat).
 • Prețurile ar putea fi mai bune. Procesul lor este de doar 3 zile și costă jumătate decât costă unii concurenți pentru o lună întreagă.
 • Garanție de returnare a banilor de numai 3 zile, în condiții de utilizare a lățimii de bandă reduse.
 • Politica de confidențialitate nu are detalii despre durata de păstrare a jurnalului.
 • OpenVPN este în versiune beta, furnizează tutoriale doar pentru Windows și nu există fișiere de configurare separate.

Note finale:

PureVPN este un furnizor foarte solid și trebuie să punem întrebarea încă de la începutul acestei analize: da, merită un loc printre cei mai buni furnizori VPN. Poate nu unul în top 5, dar top 10 cu siguranță. Deși există unele lucruri care nu ne plac mult la PureVPN, credem că își îmbunătățesc serviciile în timp ce vorbim. Deocamdată, PureVPN acordă un rating de 7.5 / 10 și îl recomandăm cu mare încredere.

Aveți vreo experiență cu PureVPN? împărtășește-o cu noi comentând mai jos.

Vi se pare util recenzia? Abonați-vă la buletinul nostru de e-mail (în bara laterală) pentru mai multe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map