Recenzie OneVPN 2017


OneVPN este un serviciu VPN cu sediul în Hong Kong, un produs al companiei Unravel Technologies Ltd. care și-a început activitatea nu în urmă cu descrierea lor. Acestea oferă peste 60 de locații în 21 de țări: Republica Cehă, Marea Britanie, Norvegia, Franța, Spania, Germania, Olanda, Turcia, Suedia, Italia, Elveția, Brazilia, Mexic, Hong Kong, Singapore, China, Malaezia, SUA, Canada, Australia și Noua Zeelandă.

Singura informație necesară pentru înregistrare este un nume și o adresă de e-mail, dar pot fi necesare informații suplimentare în funcție de metoda de plată folosită la check-out.

Aceștia susțin că motto-ul lor este „să ofere un combo perfect de securitate și viteză”, așa că haideți să aflăm cât de exactă este această afirmație.

Politica de confidențialitate și logare

OneVPN are o politică de confidențialitate destul de scurtă și concisă, care prevede următoarele:

Un lucru care nu a fost clarificat (chiar și de departamentul de asistență tehnică) a fost formularea „Așa avem tot ce păstrăm”, ceea ce nu este foarte liniștitor..

Rețineți că această politică de confidențialitate este actuală în momentul revizuirii (începutul anului 2017) și vă recomandăm să consultați politica lor de confidențialitate pentru cele mai recente actualizări sau modificări.

Software-ul

OneVPN oferă software pentru Windows, Mac și Android. Aplicația lor iOS este în curs de dezvoltare conform site-ului lor web.

Am testat aplicația Windows care este construită pentru a servi nevoile de bază direct de la prima pagină, dar nu are design în ceea ce ne privește.

Funcțiile sunt disponibile chiar în prima pagină, dar au fost câteva probleme cu privire la accesarea butonului de setări. Am abordat această problemă cu departamentul de asistență tehnică, dar nu au avut niciun răspuns asupra sportului. Ne-au informat că problema noastră a fost transmisă departamentului relevant și că vom fi informați atunci când se va găsi o soluție. A trecut mai mult de o săptămână și nu am primit niciun răspuns.

De asemenea, a existat un glitch jurnal de conexiune pe care am raportat unde singurul lucru care arăta a fost că conexiunea aștepta să fie stabilită, nu au fost afișate alte informații, iar aplicația se va opri sau se va deconecta:

Această problemă a fost transmisă și echipei de asistență, dar da, ați ghicit, nu a existat niciun răspuns în mai bine de o săptămână.

Caracteristici

Se presupune că aplicația OneVPN are anumite funcții, cum ar fi reconectarea automată și comutatorul de omor despre care am vrut să testăm și să vorbim, dar, deoarece nu a existat niciun răspuns, nu am reușit să executăm testele.

În ceea ce privește serviciul, există o mulțime de reclame făcute pe site-ul web pentru unele funcții care nu ne-au fost explicate de echipa de asistență:

Când am întrebat despre anunțul de blocare și Speed ​​Booster, ni s-a spus că anunțul de blocare este activat automat, ceea ce nu este adevărat, anunțurile se afișau în continuare și nu există nicio indicație că o astfel de caracteristică ar fi activată în software. Surprinzător, am fost informați că viteza noastră de internet s-ar îmbunătăți odată cu Speed ​​Booster, ceea ce o face mai bună decât ceea ce furnizează ISP-ul nostru. Când am întrebat cum este posibil acest lucru, am primit acest răspuns:

Acest fel rezumă experiența de asistență pentru clienți, dar vom vorbi despre asta mai târziu, deocamdată, suntem încă șocați de afirmația că viteza internetului va îmbunătăți peste limita ISP. Aceasta este o afirmație falsă evidentă și oricine știe cum funcționează internetul ar fi de acord.

În ceea ce privește criptarea, OneVPN face reclamă criptării de până la 256 biți, care este o declarație largă pentru a spune cel mai puțin. Nu există nicio specificație în ceea ce privește ce tip de criptare este utilizat. La testarea conexiunii, am constatat că utilizează criptarea pe 128 biți pentru PPTP (acest protocol nu este sigur, indiferent de puterea de criptare) și AES de 256 biți și RSA 2048 biți pentru apăsările de mână pentru OpenVPN. Este o chestiune de perspectivă și am observat că lipsa de transparență este de obicei o reflectare a unui serviciu de calitate scăzută, ceea ce în cazul OneVPN este cu siguranță adevărat.

Un lucru pe care am dori să-l menționăm este că, atunci când este conectat, OneVPN blochează posibilitatea de a face ping-uri la host-uri externe, ceea ce este ciudat, deoarece poate ajuta la diagnosticarea problemelor de conectivitate și poate ajuta la procesul de depanare..

Viteză

Rezultatele testelor de viteză de navigare au fost bune:

Experiența de navigare a fost bună, nu au existat întreruperi sau probleme și ne-a bucurat faptul că latența a fost bună indiferent de locația serverului.

Cu toate acestea, când vine vorba de descărcări de torrent, rezultatele au fost sub medie:

Ne așteptăm la viteze mai mari de descărcare pentru unele dintre locații cel puțin, dar se pare că rezultatele vitezei de navigare nu reflectau calitatea conectivității și a infrastructurii generale.

Performanță mobilă

Am testat aplicația Android și trebuie să spunem că, deși este oarecum auto-explicativ, încă mai lipsesc câteva lucruri, cum ar fi accesul direct la setări și un pic mai puțin dezordine:

Nu este neapărat funcționalitatea care ne-a dat dureri de cap, ci mai degrabă dezordinea și lipsa de logică atunci când vine vorba de deplasarea elementelor. De asemenea, au existat câteva probleme în ceea ce privește limba folosită și, după cum a confirmat experiența noastră de asistență pentru clienți, engleza nu pare a fi punctul lor forte.

În ceea ce privește rezultatele testelor de viteză, am fost dezamăgiți să spunem cel puțin:

Experiența de navigare mobilă a fost cruntă, cu unele întreruperi, în special atunci când se transmit streaming. Cu toate acestea, conținutul tampon a rulat fluid, dar este ușor de spus că serviciul nu este la standarde în ceea ce privește viteza mobilă.

Prețuri

OneVPN oferă următoarele planuri de prețuri:

Prețurile sunt echitabile din punct de vedere tehnic, având în vedere piața, însă, ținând cont de performanța serviciului, nu este justificat în opinia noastră. Presupunând că acesta ar fi un serviciu complet funcțional, fără probleme și o echipă de asistență decentă, ne-am fi gândit mult mai mult.

OneVPN acceptă un număr bun de metode de plată. Ne-am bucurat de diversitate și apreciem acest aspect într-un serviciu VPN:

Există un program de afiliere disponibil și, dacă acest lucru vă interesează, vă recomandăm să consultați site-ul web pentru mai multe informații.

A sustine

Echipa de asistență tehnică a fost probabil una dintre cele mai rele pe care le-am întâlnit vreodată, și acesta este un mod foarte frumos de a o pune. Tehnologia cu care am vorbit nu a răspuns nimic personal, ci doar răspunsurile la șablon copiate / lipite care nu erau relevante. În cele din urmă am fost escaladați către cineva care părea să înțeleagă mai bine limba engleză, cu toate acestea nu a fost de ajutor și întrebările noastre nu au fost niciodată răspuns, problemele noastre nu au fost niciodată rezolvate.

În mod normal, nu este ceva pe care îl răsturnăm, deoarece, dacă un serviciu funcționează bine, există o interacțiune minimă cu departamentul de servicii pentru clienți. Cu toate acestea, în cazul OneVPN, un serviciu cu atâtea probleme, ne-am aștepta ca acestea să ne poată ghida în direcția corectă.

La sfârșitul zilei, am pierdut câteva ore într-un chat (mai mult de trei pentru a fi mai precis) încercând să ne dăm seama de ce butonul de setări nu funcționează și de ce activarea contului nostru a eșuat de mai multe ori, chiar dacă am trecut cu succes procesul de configurare. … de două ori. Au existat și câteva probleme care au apărut ulterior, dar biletul de asistență ridicat nu a răspuns nici măcar după ce a trecut peste o săptămână.

concluzii

Experiența generală cu OneVPN poate fi descrisă într-un singur cuvânt ca fiind incompletă. Cu toate acestea, există mai multe aspecte care nu pot fi neglijate, așa că iată o defalcare rapidă a ceea ce ne-a plăcut și a ceea ce nu am făcut:

Pro:

 • Site curat, foarte user-friendly.
 • Înregistrare simplă și proces de instalare.
 • Studii gratuite disponibile la cerere (automate pentru dispozitive mobile).
 • Prețuri corecte (presupunând că serviciul ar fi complet funcțional și fără probleme).
 • O gamă variată de metode de plată disponibile, bitcoin acceptat.
 • Viteze bune de navigare.
 • Aplicații proprii disponibile pentru sistemele de operare majore.
 • Întrebări frecvente și ghiduri accesibile.

Contra:

 • Politica de confidențialitate respinsă. Ei folosesc enunțuri largi pentru a descrie situații specifice, ceea ce nu este ideal.
 • Revendicări senzaționale, precum servicii și funcții care nu sunt explicate sau justificate (blocant de anunțuri, rapel rapid, firewall NAT, cel mai bun din lume și așa mai departe).
 • Ping dezactivat, nu a existat nicio explicație de ce din partea echipei de asistență.
 • Viteza de descărcare a torrentului scăzută.
 • Performanțe mobile slabe.
 • Experiență abisală de asistență pentru clienți, una dintre cele mai grave pe care le-am experimentat vreodată.
 • Probleme și erori ale aplicației care nu au fost soluționate, deși cererile au fost deschise de mai bine de o săptămână.

Având în vedere experiența cu OneVPN, îi acordăm un 4/10. Considerăm că produsul nu este dezvoltat și monitorizat de către companie. Se pare că tocmai a fost lansat și uitat, nu există un sprijin adevărat și dacă apar probleme, acestea nu sunt abordate. Asistența clienților este doar un lanț nefericit de probleme neînțelese și reprezentanți confuzi care nu vorbesc engleza. Din păcate, calitatea serviciului nu se ridică la standardele de astăzi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map