Recenzie ibVPN


ibVPN este un alt furnizor care primește un loc în secțiunea noastră Recenzii VPN. Această revizuire ibVPN ar trebui să vă ajute să decideți dacă ibVPN este sau nu un furnizor VPN bun.

ibVPN (VPN de navigare invizibilă) este un furnizor VPN plătit, operat de o companie din România (Amplusnet S.R.L., în funcție de pagina de contact și datele de whois ale domeniului).

Caracteristici

ibVPN oferă acces VPN folosind următoarele protocoale: OpenVPN (TCP și UDP), L2TP / IPsec, PPTP și SSTP pe serverele selectate. Acestea operează 38 de servere VPN (de la 1 aprilie 2013), situate în următoarele țări: SUA, Marea Britanie, Suedia, Germania, Olanda, Franța, Canada, Italia, Irlanda, România, Rusia, Suedia, Panama, Luxemburg, Hong Kong, Elveția, India și Spania.

Conform paginii lor de stare VPN, acestea au 24 de servere conectate la 100 Mbit / s și 14 servere conectate la 1000 Mbit / s. Acestea permit traficul P2P pe unele locații (Olanda, Canada și Luxemburg) și, de asemenea, rulează un serviciu DNS interesant, permițând clienților lor să deblocheze site-urile de streaming fără a utiliza un VPN (verificați postarea noastră anterioară referitoare la astfel de servicii de deblocare DNS și cum funcționează) . De asemenea, acestea oferă acces la proxy în unele țări. Pentru a utiliza serviciul de deblocare DNS, trebuie să adăugați adresa dvs. IP în zona clientului și să schimbați serverul dvs. DNS.

Pagina de stare a serverelor ibVPN este foarte drăguță și informativă. Aceasta este actualizată o dată la 15 minute și oferă o hartă cu serverele lor VPN, lățimea de bandă și statisticile de număr de utilizatori. Deci este un instrument excelent de utilizat înainte de a decide cu ce server VPN se va conecta.

ibvpn3

ibVPN oferă propriul software VPN pe care îl puteți utiliza pentru a vă conecta la toate protocoalele. Instalează propria instanță a OpenVPN și adaugă două profiluri de conexiune VPN la Windows (PPTP și L2TP, care sunt actualizate dinamic și lansate pentru a se conecta la serverele ibVPN). Software-ul nu vă permite să alegeți portul OpenVPN, ci doar protocolul (TCP sau UDP). Săpând fișierele software-ului, am observat că acesta utilizează OpenVPN pe porturile 53, 80, 443 și 1194. Ei folosesc dispozitivul de rețea virtual TAP (stratul 2) pentru conexiunile OpenVPN, în loc de TUN (stratul 3, cel mai utilizat). Preferăm Tun, dar oh bine … probabil au câteva motive bune pentru a utiliza TAP.

ibvpn1

Fila Setări vă permite să setați aplicația să pornească automat la pornirea Sistemului și să vă reconectați automat atunci când conexiunea este renunțată pe neașteptate. Software-ul vă arată, de asemenea, cele mai noi știri de la ibVPN și oferă scurtături la starea serverelor VPN și la pagina de verificare IP. Am avut câteva probleme cu software-ul: acesta a raportat că conexiunea VPN a avut succes, în timp ce de fapt nu a fost, și încă navigam folosind IP-ul real. Iată locul în care comanda rapidă „Verificați adresa dvs. IP” este utilă și ar trebui utilizată de fiecare dată când vă conectați la un nou server.

ibvpn2

În general, software-ul arată bine și este un instrument util.

Prețuri

Prețul este foarte atractiv și bate unii dintre principalii furnizori VPN din industrie. Cele mai ieftine planuri încep de la 4,95 USD / lună (doar pentru torrent sau locație specifică), planul mediu (VPN total) de la 7,95 USD, în timp ce cel mai mare vine de la 10,95 USD (VPN final). Există alte câteva planuri mai scumpe, care permit mai mult de 2 conexiuni VPN simultane, începând de la 19,95 USD / lună pentru 3 conexiuni, până la 99,95 USD / lună pentru 20 de conexiuni. Totuși, reducerile pentru plățile făcute în avans sunt bune. De exemplu, puteți plăti în avans planul VPN în avans pentru un an, iar costul lunar ar fi de 6,9 ​​USD, în loc de 10,95 USD.

Viteză

Viteza a fost decentă în majoritatea testelor noastre. Totuși, serverele lor VPN din Olanda sunt cam lente. Nu este deloc surprinzător – având în vedere că oamenii folosesc serverele pentru P2P. Bit Torrent este un cârlig cu lățime de bandă.

De asemenea, am verificat o parte din lățimea de bandă / partenerii lor de găzduire și ne place faptul că majoritatea furnizorilor lor de hosting, precum LeaseWeb, Ubiquity Servers, Softlayer, Private Layer sunt de top în clasă pentru fiabilitate și viteză..

Iată câteva dintre rezultatele testelor noastre de viteză:

Server gigabit din Germania folosind protocoale UDP VPN: L2TP și OpenVPN (utilizarea serverului a fost 3,16% la testare)

Descărcați din Germania: între 500 și 1000KB / sec
Descărcați din Franța: 100-200KB / sec
Descărcați din SUA: 300-500KB / sec

Nu ne-au plăcut foarte mult vitezele din Germania și am încercat din nou mai târziu, când am reușit să atingem viteze maxime de 6MB / sec pe OpenVPN. Așa că părea să existe o problemă la primele noastre încercări cu dirijarea către serverele lor din Germania sau ceva de genul.

Server gigabit din Marea Britanie folosind protocoale UDP VPN (utilizarea serverului a fost de 1,41% la testare)

Descărcați din Marea Britanie: 2MB / sec
Descărcați din Franța: 700KB / sec
Descărcați din SUA: 2-3MB / sec

Server gigabit din Marea Britanie folosind protocoale TCP VPN (PPTP și OpenVPN TCP)

Descărcați din Marea Britanie: 3,4 MB / sec
Descărcați din Franța: 4.4MB / sec
Descărcați din SUA: 2-2.5MB / sec

Server gigabit din SUA folosind protocoale UDP VPN (utilizarea a fost de 2,4% la testare)

Descărcați din SUA: 2-4 MB / sec la primele teste, 7,5 MB / sec la a 2-a testare (locul 2 de testare a lățimii de bandă), 700-1 MB / sec la al treilea test (locul 3 de lățime de bandă)
Descarcă din Marea Britanie: 1.5-2MB / sec
Descarcă din Germania: 200-300 KB / sec

Testele de difuzare

Folosind un server VPN din SUA, fiind conectat pe PPTP VPN, am urmărit videoclipuri atât în ​​calitate standard cât și HD de pe site-urile de streaming din SUA, cum ar fi ABC și Hulu. Transferul a fost foarte bun și nu am observat niciun sughi de lățime de bandă. BBC iPlayer a funcționat perfect în timp ce am fost conectați la unul dintre serverele ibVPN din Marea Britanie.

Politica de logare

ibVPN afirmă în politica lor de confidențialitate că nu înregistrează activitatea clienților, ci înregistrează doar timpul de conectare și informațiile de transfer de date, păstrând aceste jurnale timp de 7 zile. Este perfect de înțeles să facem acest lucru și mai degrabă avem încredere în acei furnizori care pretind că înregistrează datele de conectare și timpul / traficul petrecut online, decât cei care pretind că nu înregistrează nimic. La urma urmei, acest tip de date este foarte util atunci când contactați echipa de asistență pentru a raporta probleme de conectare. Ei pot căuta cu ușurință prin jurnalele recente și pot vedea ce a mers prost.

A sustine

Acestea oferă tutoriale de conectare clare și ușor de urmărit pe site-ul lor. Din fericire, nu a fost nevoie să contactăm asistența pentru probleme, astfel încât nu suntem conștienți de cât de receptivă este echipa lor de asistență.

concluzii

Viteza generală a serverelor VPN este undeva între medie și bună, în funcție de locație și încărcarea serverului VPN. Cu siguranță, pot adăuga alte servere în locațiile cele mai aglomerate pentru a descărca traficul. Din 38 de servere VPN, mai puțin de jumătate sunt folosite de mai mult de 30 de utilizatori simultan, în timp ce unele dintre serverele mai puțin utilizate sunt destul de inactive (având 1 – 10 utilizatori conectați). 2 până la 4 servere VPN sunt folosite de peste 100 de utilizatori în mod regulat și ne putem imagina doar că există o încărcătură majoră asupra lor. Chiar dacă pagina de stare raportează ceva de genul de utilizare de 4% a 1000 mbit / sec, nu uitați că 1000 mbit / sec reprezintă viteza portului de rețea, iar un server ar atinge rar această viteză în utilizarea reală. Există limite de lățime de bandă cauzate de dirijare și asociere între furnizori, astfel încât este sigur să presupunem că o utilizare raportată de 15-20% este de fapt destul de mare, ceea ce poate cauza blocaje. Prețurile sunt foarte bune și acesta este unul dintre principalele motive pentru care am recomanda ibVPN oricui caută un serviciu VPN decent la un preț foarte bun. Datorită ibVPN o evaluare de 7,5 / 10 în rândul furnizorilor VPN plătite

Dacă sunteți / ați fost client al ibVPN, împărtășiți-vă gândurile!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map