Recenzie ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru streaming în 2019? | Cafea VPN


A fi etichetat drept „Cel mai bun VPN” nu este un lucru semnificativ, mai ales în această industrie extrem de competitivă. În această recenzie ExpressVPN, vom avea o poziție imparțială, deoarece analizăm mai în detaliu ofertele, funcțiile și serviciile sale..

ExpressVPN se remarcă în rândul concurenților cu viteza de conectare aprinsă. Viteza este crucială pentru utilizatorii VPN, mai ales când vine vorba de streaming și descărcare de bucăți mari de fișiere.

VPN-ul foarte apreciat are, de asemenea, o rețea considerabil de mare de servere cu peste 3.000 de servere în 94 de țări in jurul lumii. Este destul de impresionant în comparație cu alte VPN-uri importante.

Puteți instala ExpressVPN pe platforme populare precum dispozitivele Windows, Mac, Android și iOS. Dar ciocolata de pe tort este că acceptă instalarea routerului, care oferă protecție tuturor dispozitivelor conectate la acesta.

Recenzii ExpressVPN: Sunt adevărate?

Șansele sunt, ai dat peste alte recenzii VPN Express și ai fost suflat de laudele strălucitoare aduse furnizorului VPN.

Te face să te întrebi dacă există o astfel de VPN ideală sau dacă este doar un plan de marketing pentru a obține mai mulți abonați? De exemplu, site-urile de comparație susțin adesea că Express VPN are viteze de descărcare foarte impresionante în comparație cu colegii săi.

De asemenea, veți găsi recenzii ExpressVPN care susțin prețul relativ scump, care costă acum 8,32 USD / lună.

Merită să vă împărțiți cu banii câștigați cu greu pentru ExpressVPN? Recomandările formulate de recenziile ExpressVPN pot fi înregistrate la serviciul său?

Nu vă vom oferi altceva decât adevărul în această recenzie ExpressVPN.

Pro ExpressVPN

Feedbackul strălucitor obținut de ExpressVPN nu este lipsit de meritele lor. Am efectuat cercetările noastre în cadrul companiei și am testat ExpressVPN pe diverse dispozitive. Desigur, suntem impresionați de modul în care ExpressVPN strălucește în diverse departamente.

1. Viteză superioară de conectare

ExpressVPN nu numai că oferă o viteză impresionantă de conectare, dar este probabil una dintre cele mai rapide din industria VPN. Acest lucru înseamnă că vă puteți aștepta la o experiență plăcută de navigare și să vă luați la revedere frustrărilor de tamponare când transmiteți filme.

Pentru a demonstra revendicarea noastră, am testat viteza conexiunii noastre la internet înainte și după conectarea la ExpressVPN.

Iată cum arată viteza de internet fără o conexiune VPN.

exprimă vpn

Și verificați impresionanta viteză de descărcare și încărcare după conectarea la un server ExpressVPN din SUA.

recenzie expres vpn

2. Securitate de primă clasă

Definiția perfectă a securității etanșe la aer este ExpressVPN. Viteza de ardere deoparte, utilizatorii VPN se așteaptă ca aceștia să fie protejați de hackeri, agenții guvernamentale și alte acte malițioase în orice moment când se stabilește conexiunea.

ExpressVPN, fiind unul dintre cele mai de încredere VPN-uri, are o gamă de funcții în magazin pentru a maximiza securitatea.

În top se află lista Criptare AES-256. Este un algoritm de criptare super-securizat utilizat de guvernul SUA și de alte aplicații sensibile la securitate. Dacă AES-256 funcționează cu o cheie de 256 biți, criptarea este din punct de vedere tehnic imposibil de rupt chiar și cu toate supercomputerele combinate existente.

Pentru ca datele să fie canalizate în siguranță către Internet, se folosesc protocoale VPN. ExpressVPN oferă o gamă largă de protocoale extrem de eficiente și sigure din care să alegeți, inclusiv cele populare OpenVPN și L2TP / IPSec.

În timp ce ExpressVPN vă permite să alegeți protocolul preferat, acesta are și o opțiune care selectează automat cel mai bun protocol în funcție de securitatea și viteza dispozitivului dvs..

3. Politica strictă de neregistrare

Atunci când un VPN susține că are o politică strictă de neînregistrare, am constatat că este nevoie să săpăm mai adânc în detalii mai fine. Nu ați dori să vă orbiți de VPN-uri cu o politică de logare dubioasă.

Din fericire, ExpressVPN are o politică de logare transparentă și bine definită. Pe site-ul său web, ExpressVPN susține că nu stochează informații sensibile care ar putea compromite confidențialitatea utilizatorilor săi.

Fiecare VPN trebuie să stocheze o cantitate minimă de informații pentru a facilita buna funcționare a serviciului și a asistenței. De asemenea, ExpressVPN stochează unele informații care sunt evidențiate pe site-ul său web.

După ce am analizat tipăritul fin, nu am găsit nimic suspect în politica sa de logare.

4. Caracteristici extinse

VPN-urile nu sunt perfecte, iar ExpressVPN este conștient de fapt. În loc să fie negat, ExpressVPN a integrat câteva caracteristici îngrijite în software-ul clientului său pentru a atenua problemele potențiale ale serviciului..

Blocare de rețea este versiunea ExpressVPN a comutatorului de ucidere. În cazul unei conexiuni scăzute la serverul VPN, Blocarea rețelei dezactivează toate activitățile online. Prin oprirea conexiunii la internet, nicio credință nu va fi expusă publicului.

ExpressVPN dispune, de asemenea, a Split-tunelurilor mecanism. În VPN-urile obișnuite, conexiunea dintre un dispozitiv și internet este tunelată printr-un server VPN. CU Tunnelitul Split, puteți configura aplicații pentru a trece printr-un server VPN sau pentru a se conecta direct la Internet. Acest lucru se datorează faptului că unele aplicații nu funcționează bine cu o conexiune VPN.

5. Suporta o gamă largă de platforme

ExpressVPN este cu adevărat un VPN versatil în ceea ce privește compatibilitatea. Pe lângă platformele de operare populare menționate (Windows, Mac, iOS, Android), ExpressVPN funcționează pe Linux, Chromebook, Nook, Kindle Fire și routere.

Nu toate VPN-urile pot fi instalate pe routere. Prin furnizarea acestei opțiuni, ExpressVPN permite protecția fiecărui dispozitiv conectat la router.

De asemenea, puteți descărca extensii de browser ExpressVPN pentru Chrome și Firefox. Cu toate acestea, am dori să subliniem faptul că extensiile de browser VPN protejează doar traficul de browser și nu alte aplicații de pe dispozitiv.

ExpressVPN simplifică, de asemenea, console de jocuri și televizoare inteligente. Poate fi instalat pe PlayStation, Nintendo Switch, Xbox, Apple TV, Amazon FireStick și Samsung SmartTV.

Cu puțin ghid, puteți conecta Chromecast, Roku și Nvidia Shield la ExpressVPN.

Nu primiți atât de multe VPN-uri care acceptă o gamă atât de diversă de dispozitive. ExpressVPN a fost mai mult decât impresionant în acest sens.

6. Deblochează Netflix

Se pare că suportul Netflix este o bijuterie pentru fanii gigantului de streaming. Cu toate acestea, deoarece Netflix își reglează bine serverul pentru a interzice conexiunile la serverul VPN, puțini pot afirma astfel de afirmații.

ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care au partea superioară în asigurarea unei conexiuni Netflix.

Deoarece ExpressVPN nu își exprimă în mod explicit suportul pentru accesul Netflix, am avut o conversație rapidă cu asistența pentru clienți și am confirmat constatările noastre.

Împreună cu viteza impresionantă de conectare a ExpressVPN, fanii Netflix vor avea o experiență plăcută prin difuzarea emisiunilor lor preferate.

7. Torrenting-friendly

Pe măsură ce amenințările de atacuri cibernetice cresc, comunitatea torentantă are o nevoie mai mare de a rămâne în siguranță. Utilizarea unui VPN pare a fi soluția perfectă, deoarece maschează adresa IP a utilizatorilor torrenți.

ExpressVPN este un furnizor VPN prietenos cu torrentul. Puteți fi sigur că rămâneți ferit de hackeri atunci când partajați fișiere între alți utilizatori P2P. Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați-vă la orice server ExpressVPN înainte de a lansa software-ul torrenting.

Pentru a fi în siguranță, ExpressVPN vă recomandă să confirmați că adresa dvs. IP este mascată înainte de a utiliza un software torrenting.

Deși nu condamnăm partajarea ilegală de fișiere, niciuna dintre activitățile dvs. torrentante pe ExpressVPN nu poate fi urmărită de ISP și de agențiile guvernamentale. Pentru a fi în siguranță, folosiți funcția Network Lock.

8. Fără DNS și IP Scurgeri

Scurgerile DNS și IP sunt probleme de confidențialitate notorii care afectează VPN-urile. Aceste probleme expun inadvertent adresa IP a utilizatorilor chiar și atunci când sunt deconectați de la serverul VPN. Este ultimul lucru de care veți dori să suferiți după ce vă abonați la un serviciu care ar trebui să vă ofere confidențialitate absolută.

Din fericire, ExpressVPN nu suferă nici DNS, nici scurgeri de IP.

Puteți testa dacă există scurgeri IP sau DNS cu IPleak.net. Când sunteți conectat la ExpressVPN, nu trebuie să primiți adresa dvs. IP originală pe ecranul de diagnostic.

9. Ușor de utilizat

VPN-urile folosesc tehnologie complicată pentru a-și proteja utilizatorii de internet. Cu toate acestea, software-ul VPN nu trebuie să fie complicat.

ExpressVPN dovedește că notează din nou punctele corecte, deoarece instalarea și conectarea la serverul VPN în aplicația sa este o briză.

Cu controalele concepute intuitiv, nu trebuie să citiți paginile ghidurilor utilizatorului înainte de a le folosi.

10. Asistență pentru clienți responsabili

Asistența clienților, sau lipsa acestora, au făcut găuri în reputația unor furnizori VPN. Din fericire, vă puteți aștepta asistență pentru clienți utilă și receptivă din partea ExpressVPN.

În timp ce sistemul de ticketing rămâne parte a mecanismului de asistență ExpressVPN, puteți opta pentru asistența de chat live 24/7 mai rapidă. Am testat punând întrebări generice cu privire la asistența de chat live și vă putem asigura că nu discutați cu un bot.

Să știi că ai acces instantaneu la asistență este un plus în ceea ce privește alegerea unui VPN de încredere și este unul dintre factorii care fac ca prețul să merite.

11. Jurisdicție sigură

Faptul că ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice este o ușurare pentru mulți utilizatori. Alegerea locației exclude ExpressVPN de la legile privind păstrarea datelor. Cu alte cuvinte, nicio agenție guvernamentală nu are autoritate în a solicita predarea datelor stocate de ExpressVPN.

Desigur, ExpressVPN are o politică strictă de neînregistrare, ceea ce înseamnă că nu ar putea transforma date pe care nu le avea. Dar a fi localizat în Insulele Virgine Britanice previne hărțuirea legală ocazională de către agențiile de informații.

12. Tehnologia serverului de încredere

Tehnologia serverului angajată de ExpressVPN merită menționată, deoarece îmbunătățește protecția vieții private a utilizatorilor săi. Spre deosebire de serverele VPN tipice, ExpressVPN folosește servere care nu stochează informații pe hard disk-uri.

În schimb, toate cele peste 3000 de servere ale sale se bazează pe memoria RAM care nu reține date la oprirea alimentării. Aceasta înseamnă că toate serverele vor începe într-o stare nouă la o repornire la putere. Fără a fi păstrate date, riscul unei încălcări a datelor este redus drastic.

13. Conexiune la mai multe dispozitive

Numărul mediu de dispozitive conectate la internet deținute de o persoană a crescut, iar ExpressVPN a corespuns tendinței prin creșterea conexiunii simultane la 5 dispozitive.

Vă puteți conecta la ExpressVPN de la un computer, iPhone, SmartTV și câteva alte dispozitive cu un singur cont plătit.

Contra ExpressVPN

Se pare că ExpressVPN a făcut o treabă minunată prin a ne impresiona. Este prea bine să fie adevărat? După multă deliberare, singura plângere pe care o avem este costul destul de mare al ExpressVPN.

1. Planuri lunare costisitoare

Pentru a obține toate caracteristicile și avantajele ExpressVPN, va trebui să vă abonați la oricare dintre cele 3 planuri publicitate. ExpressVPN are un plan de 12 luni care costă 8,32 USD pe lună. Alte opțiuni sunt un plan de 6 luni care costă 9,99 USD și un plan lunar de 12,95 USD.

În toată cinstea, taxele de abonament ExpressVPN sunt în topul primelor VPN-uri. Nu este destinat utilizatorilor care au un buget restrâns. Având în vedere că ExpressVPN are toate caracteristicile care fac o VPN excelentă, căutarea unui preț peste medie este justificabilă.

Vestea bună este că puteți testa ExpressVPN fără să vă riscați banii câștigați cu greu. ExpressVPN oferă o politică de garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru oricare dintre planurile sale de abonament. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a testa fiecare caracteristică a software-ului VPN.

Cum arată ExpressVPN pe diferite platforme

Am descărcat și testat ExpressVPN pe diferite platforme și iată câteva capturi de ecran utile.

Recomandăm ExpressVPN?

ExpressVPN are tot ce este necesar pentru a fi la curent cu statutul de unul dintre cele mai bune VPN-uri. În plus față de criptarea de nivel militar, ExpressVPN se bazează pe tehnologia sa de server de încredere pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi.

Este rar pentru noi să examinăm o VPN care acceptă o gamă variată de platforme, dar rămâne ușor de utilizat. Cu caracteristici precum Blocarea rețelei și Tunnelitul Split, ExpressVPN vă oferă o protecție suplimentară și flexibilitate pe partea de sus a tehnologiei VPN fundamentale.

De asemenea, ne-a impresionat modul în care ExpressVPN poate debloca cu ușurință bibliotecile Netflix în diferite țări. Desigur, viteza sa rapidă de conectare a convins că ExpressVPN este cu adevărat valoare pentru bani.

Nu veți vedea multe VPN-uri care se bucură de performanțe convingătoare în atâtea domenii. Vă recomandăm ExpressVPN?

Desigur, este un Da solid.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map