Raport ExpressVPN 2016


Înființată în 2009, ExpressVPN a evoluat într-un serviciu robust, concurând cu numele de top din business. Înregistrat în Insulele Virgine Britanice, serviciul oferă acum peste 1000 de servere în peste 87 de țări. Acestea oferă acces VPN multiplă platforme (aplicații pentru Windows, Mac, iOS, Android, routere și Linux; configurații pentru alte routere, console și multe altele).

expressvpn-supportedsystems

ExpressVPN pledează, de asemenea, pentru confidențialitatea internetului, sprijinind organizații precum Electronic Frontier Foundation, Internet Defense League, Fight for the Future și Access.

De la ultima recenzie din 2014, am descoperit câteva schimbări majore în ExpressVPN. Software-ul sa schimbat, numărul de servere, un serviciu DNS dedicat pentru streaming a fost adăugat și multe altele. Am dori să discutăm unele dintre aceste schimbări și să vedem cât de ridicat se ridică barul ExpressVPN.

Politica de confidențialitate și logare

ExpressVPN are o politică de confidențialitate foarte scurtă care prevede că unele informații personale sunt stocate în momentul achiziționării, dar că aceste informații nu vor fi niciodată distribuite cu o terță parte. Nu se menționează modul în care aceste informații vor fi sau nu împărtășite cu persoane juridice, în cazul în care există o anchetă, iar frazarea generală folosită nu ne conferă un sentiment de securitate. Puteți găsi politica de confidențialitate aici în secțiunea a treia a Termenilor și condițiilor.

Software-ul

Aplicația Windows a funcționat foarte bine. Era ușor de utilizat și aveam câteva caracteristici foarte bune disponibile:

expressvpn-windowsapp-main

De asemenea, software-ul oferă o varietate bună de setări care vă ajută să vă personalizați experiența. Fiecare utilizator este diferit și are nevoi diferite, de aceea este întotdeauna revigorant să vezi un panou de opțiuni bun. Suporta mai multe protocoale de conectare: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP și SSTP.

expressvpn-windowsapp-settings

Privind înapoi cum a fost software-ul în 2014, noul format este o îmbunătățire majoră. Este mai neclintit, mai ușor de utilizat și funcționalitatea nu a trebuit să fie sacrificată pentru a obține rezultate grafice bune.

Există posibilitatea de a vedea diagnosticul fiecărei conexiuni și de a exporta datele, împreună cu un test de viteză și un contor de latență, de care trebuie să spunem că suntem un foarte mare fan. Unele programe software selectează automat cea mai rapidă locație fără a vă oferi vreodată numere cu viteza la care este stabilită conexiunea.

Un alt lucru foarte revigorant în legătură cu interfața este că nu este umflat cu elemente inutile. Este o aplicație simplă, curată și intuitivă, care nu a oferit experiențe neplăcute în timp ce o testați.

Caracteristici

ExpressVPN oferă o listă de funcții la prezentarea produsului, cum ar fi 3 conexiuni simultane, criptare puternică, lățime de bandă nelimitată, comutatoare și viteză server, înregistrare zero și altele.

expressvpn-caracteristici

Acestea oferă detalii despre criptarea folosită într-o pagină dedicată: criptare VPN. Se pare că au îmbunătățit puterea de criptare, deoarece am testat serviciul pentru prima dată și acum folosesc AES-256 pentru date, RSA 4096 pentru autentificare și SHA-512 HMAC. Acesta este un mare upgrade față de ceea ce foloseau în 2014 (RSA-1024, Blowfish 128, SHA1 160 biți).

Setarea portului, a locației sau a serverului DNS a fost mult simplificată de la ultima dată când ne-am uitat la ExpressVPN. Opțiunea „Setări” vă oferă posibilitatea de a modifica rapid tipul de conexiune, astfel încât să se potrivească nevoilor dvs..

Un lucru pe care l-am găsit foarte răcoritor este faptul că Hulu și Netflix sunt disponibile și funcționează, nu numai de pe serverele americane, ci și din alte țări precum Danemarca și Olanda. Odată cu lupta continuă împotriva serviciilor de deblocare a locațiilor geologice, precum VPN-urile, aceste servicii de streaming au interzis sute de centre de date din întreaga lume și vor sistematic să le interzică pe toate. Totuși să poți rula Netflix și Hulu prin serviciul VPN este un plus, însă nimeni nu poate garanta cât timp aceasta va fi încă o caracteristică disponibilă pentru.

Proxy și redirecționarea porturilor nu sunt disponibile de la ExpressVPN, iar atunci când contactăm asistența pentru a obține o explicație, ni s-a spus că, deoarece serviciul este securizat, nu avem nevoie de proxy sau de expediere de port. Aceasta a fost o explicație foarte neplăcută, mai ales că nu se menționează disponibilitatea pe site-ul web.

De curând (pe 17 august 2016) au lansat un site .onion oglindă în rețeaua Tor. Puteți citi mai multe despre acest subiect aici.

Am dori să menționăm că ExpressVPN nu este restricționat în China, ceea ce am găsit destul de ciudat, sau mai degrabă suspect, deoarece majoritatea serviciilor VPN, chiar și cele mici, sunt restricționate acolo. Nu am reușit să aflăm de ce nu sunt restricționate și, mai degrabă, nu am specula, deoarece nu avem fapte, dar este doar o observație pe care am găsit-o interesantă.

Viteză

Experiența de navigare a fost fluentă, nu au existat deconectări și, chiar dacă testele de viteză au furnizat numere mai mici în unele țări, am putut totuși să navigăm fără probleme. Serviciul ar putea fi îmbunătățit puțin prin creșterea lățimii de bandă, dar în toată cinstea, pare doar suficient. Iată rezultatele vitezei de navigare pe care le-am obținut:

expressvpn-browsingspeedtest

Vitezele de descărcare ale torrentului au fost la egalitate, nimic nesigur de rapid, dar totuși solid, fără deconectări sau scurgeri și timpi de conectare bune. Din nou, unele locații server au oferit rezultate mai mici decât altele, motiv pentru care încercăm să includem cât mai multe locații relevante în testele noastre. De regulă generală, cu cât sunteți mai departe de o locație la care încercați să vă conectați, cu atât este mai mică latența și, în general, viteza de descărcare, deci trebuie să țineți cont de acest lucru atunci când priviți viteza de descărcare. Iată rezultatele testelor de viteză a torentului pentru Canada, Olanda, Norvegia și, respectiv, Marea Britanie:

Torrent Canada

Olanda

Norvegia

Regatul Unit

Performanță mobilă

Am testat aplicația Android destul de intens și ne-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut. Aplicația în sine este foarte bine structurată, ușor de navigat și oferă suficiente opțiuni în opinia noastră.

expressvpn-mobileapp

Există mai multe opțiuni care vă ajută să vă personalizați experiența mobilă, dar am observat că, în unele cazuri, conexiunea nu s-a stabilit corect la prima încercare. Acest lucru ar putea fi sau nu important pentru unii utilizatori, dar scurgerile IP pot apărea, în general, dacă conexiunea nu este stabilită corect, deci cel mai bun lucru de făcut este să vă verificați IP-ul și DNS-ul după stabilirea conexiunii dvs. mobile. Iată o listă cu cele mai bune site-uri pentru a verifica scurgerile de IP.

Testele de viteză nu au fost nimic ieșit din comun, dar conexiunea a fost solidă și, în afară de problemele de conexiune menționate mai sus, am fost mulțumiți de performanța generală. Iată rezultatele testelor de viteză pentru Germania și, respectiv, Italia:

expressvpn-mobilespeed

Aplicația Android a fost ușor de utilizat, ușor de descărcat și instalat și nu a necesitat fișiere suplimentare de configurare sau configurare, ceea ce este întotdeauna un plus dacă căutați un tip de serviciu de clic și conectare..

Preturi

ExpressVPN oferă trei pachete de prețuri diferite, cu unele reduceri semnificative pe măsură ce perioada de abonament crește:

expressvpn-preturi

Trebuie să recunoaștem că nu sunt cele mai ieftine din afacere, dar, văzând cum au o 30 de zile fără întrebări de garanție de returnare a banilor, ar trebui să poți testa serviciul și să decizi dacă serviciul este demn de buck-ul tău..

Există mai multe metode de plată acceptate, ceea ce este întotdeauna un plus atunci când vine vorba de servicii VPN, cu toate acestea, în funcție de tipul metodei pe care o alegeți, informațiile dvs. personale vor fi disponibile pentru ele, așa că țineți cont de acestea atunci când faceți o achiziție:

expressvpn-paymentmethods

A sustine

Echipa de sprijin nu a fost de mare ajutor. Au un sistem de chat live care vă răspunde vag la întrebările dvs. într-un mod foarte impersonal și „șablon”. Toate răspunsurile au fost furnizate în vrac, mesajele au fost îndelungate și întârziate și au fost legate de un subiect general, mai degrabă, de chestiunea la îndemână. Chat-ul în direct nu ar trebui să fie orientat pe șabloane, deoarece nu facilitează comunicarea, așa cum se întâmplă în e-mail-uri, de exemplu.

Am încercat să trimitem o solicitare scrisă echipei de asistență cu privire la o altă problemă folosind formularul de contact, dar 24 de ore mai târziu nu am primit încă niciun răspuns. Rețineți că am folosit un cont plătit în timp ce am solicitat asistența lor și am avut o solicitare relevantă, dar nu foarte dificilă pentru ei. Presupunem că problema va fi rezolvată în cele din urmă, dar am primi un fel de răspuns după ce am trimis în cerere.

Ghiduri de configurare, întrebări frecvente și tutoriale pot fi găsite aici și sunt oarecum utile pentru întrebări sau probleme generale, și privim acest lucru ca un plus, având în vedere experiența pe care am avut-o cu echipa de asistență pentru clienți..

concluzii

Pe scurt, considerăm că produsul a oferit o experiență satisfăcătoare, atât pe dispozitivele Windows, cât și pe dispozitivele Android. Am putut rula aplicațiile necesare fără întârziere, să răsfoim cu viteză decentă fără întrerupere și toate acestea la un preț corect. S-au îmbunătățit destul de mult de când le-am testat pentru prima dată în 2014 și din acest motiv oferim ExpressVPN o notă mai bună, de 7/10.

Iată o descriere a ceea ce ne-a plăcut și a ceea ce ne-a plăcut:

Pro:

 • Aplicații intuitive bune, ușor de înțeles și de utilizat.
 • Conexiunile fluide, fără deconectări sau întreruperi.
 • Vitezele decente de descărcare și de navigare a torentului.
 • Multe servere și locații din care să alegeți.
 • Serviciu DNS dedicat pentru streaming.
 • 30 de zile politică de restituire necondiționată, nu sunt necesare date personale pentru înregistrare, Bitcoin acceptat.

Contra:

 • Unele detalii despre acest serviciu sunt îndoielnice: sunt încorporate în Insulele Virgine Britanice, dar zvonul spune că acestea sunt bazate (fizic) în Hong Kong. De asemenea, site-ul web nu este cenzurat în China și acest lucru ridică un steag, având în vedere faptul că majoritatea site-urilor VPN sunt cenzurate chiar dacă nu sunt populare.
 • Experiență proastă de asistență pentru clienți. Răspunsuri foarte impersonale și robotizate pe chat, iar formularul de contact a durat mult pentru a ne oferi un răspuns.
 • Viteza nu este atât de bună, departe de „cel mai rapid VPN de pe Pământ”, așa cum fac reclamă pe pagina principală.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map