Examinare ExpressVPN


ExpresVPN este un serviciu VPN încorporat în Insulele Virgine Britanice. A trebuit să facem câteva săpături în site-ul lor pentru a afla unde este încorporată compania lor.

Caracteristici

ExpressVPN oferă un serviciu de confidențialitate cu servere în multe locații, peste 45 de țări pentru a fi mai precis. Selecția lor de țări acoperă toate continentele și este greu să fii oriunde în lume să nu găsești o locație a serverului în apropiere. Două conexiuni sunt permise în același timp cu un singur cont VPN.

Criptarea și protocoalele înțelepte, acestea oferă OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP și PPTP. Cu toate că cel mai târziu nu este prea sigur, restul este ok-ish: am fost destul de dezamăgiți să vedem că implementarea OpenVPN încă folosește criptarea implicită Blowfish pe 128 biți cu tastele RSA-1024. Cheile de 1024 biți sunt foarte slabe în standardele de astăzi. Mai mult, aceștia fac reclamă „Criptare puternică” și „256 biți” pe site-ul lor web. Este destul de înșelător, deoarece software-ul lor utilizează OpenVPN cu criptare pe 128 biți și chiar dacă L2TP oferă un nivel de criptare AES de 256 biți, suntem siguri că majoritatea clienților utilizează software-ul de marcă cu OpenVPN. L2TP / IPSec poate fi configurat manual.

Le-am cerut detalii cu privire la puterea de criptare OpenVPN și personalul de asistență nu părea să știe ce folosesc, insistând că este vorba de criptare de 256 biți sau de a evita întrebarea care răspunde că poate fi „TCP sau UDP” (?!).

Puterea de criptare:

expressvpn-criptare

Software-ul

Acestea furnizează un software de conexiune VPN proprietar pentru Windows, Mac și platformele mobile (iOS, Android) folosind protocolul OpenVPN. Le-am testat software-ul pentru Windows, Mac și Android și l-am găsit destul de decent. Este ușor de utilizat și face o treabă pentru utilizatorul mediu care dorește să se conecteze rapid, după selectarea unei locații VPN. Dar pentru un utilizator avansat, care caută funcții mai avansate, cum ar fi setarea cifrelor de criptare, porturile de conectare și alte funcții incorecte. setările nu este util.

Ceea ce ne place de obicei să vedem atunci când testăm un software VPN este simplitatea, dar și funcțiile avansate „ascunse” de utilizatorul mediu, totuși disponibile la cerere. Software-ul ExpressVPN oferă doar simplitate.

software Expressvpn

Prețuri

ExpressVPN oferă 3 planuri de facturare: planul lunar costă 12,95 USD, planul pe 6 luni costă 59,94 USD și un an întreg costă 99,84 USD. Economisirea anuală este de 35%, respectiv 8,32 USD / lună.

Printre tipurile de plată se numără Paypal, Bitcoin, WebMoney, Paysafecard și multe altele.
Acestea includ o perioadă de restituire de 30 de zile și este un lucru bun, deoarece ai suficient timp pentru a testa serviciul. Nu solicită detalii personale când vă înscrieți, iar acesta este un plus.

pret expresvpn

Logare și confidențialitate

În conformitate cu politica lor de confidențialitate, acestea înregistrează datele de conectare, dar nu și datele de activitate. Nu furnizează informații cu privire la perioada de păstrare a jurnalului de conexiune. Acestea vor colecta datele utilizatorului în cazul solicitărilor legale:

În plus, este posibil să colectăm următoarele date: orele când sunt conectate la serviciul nostru, alegerea locației serverului și cantitatea totală de date transferate pe zi. Stocăm acest lucru pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență de rețea posibilă. Analizăm aceste informații în mod generic și păstrăm datele în siguranță.

Nu înregistrăm sau nu stocăm informații private despre activitățile individuale ale utilizatorilor în rețeaua noastră. Cu toate acestea, ni se poate solicita să colectăm sau să dezvăluim informații despre utilizatorii individuali pentru a respecta o cerere legală valabilă din partea oficialilor de ordine care ne-au fost furnizate în legătură cu o procedură penală sau investigație.

Software-ul nostru poate trimite date de diagnostic unui furnizor de analiză terță parte în scopul identificării erorilor de conexiune și a posibilelor erori din aplicația noastră. Informațiile colectate au un caracter generic și nu conțin informații de identificare personală.

Folosim cookie-uri terțe și instrumente de analiză a site-urilor web pentru a urmări promoțiile de vânzare sau reclame și pentru a înțelege ce pagini de pe Site primesc vizitatori..

Viteză și fiabilitate

Viteza a fost bună în majoritatea testelor noastre, depășind 80 Mbit / s în unele locații. Vorbind despre fiabilitate, am avut probleme de conectare la unele puncte finale VPN de câteva ori.

Rezultatele cele mai rapide:

speedtest expressvpn

A sustine

ExpressVPN oferă asistență prin ticketing prin e-mail și chat live. Operatorul lor de chat în direct nu a reușit să răspundă la câteva întrebări tehnice de bază cu privire la puterea de criptare, așa că presupunem că chat-ul este utilizat pentru vânzări și unele depanări de bază și funcții de service..

concluzii

Binele:
 • Selecție largă de locații VPN; aproape 50 de țări
 • Soft bun, foarte ușor de utilizat pentru utilizatorul obișnuit
 • Viteza buna
 • Bitcoin a acceptat
 • Torrent permis
 • 30 zile garanție înapoi

Răul:

 • criptare slabă (OpenVPN)
 • prea scump în comparație cu concurenții
 • sprijin nu prea cunoscător
 • politica de confidențialitate este discutabilă
 • o mulțime de instrumente de urmărire pe site-ul lor web

Note finale

ExpressVPN este o alegere bună pentru oricine caută un număr foarte mare de locații din țară. Prețurile sunt prea mari pentru ceea ce oferă în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, deoarece ambele necesită îmbunătățiri serioase. Deși este o alegere bună dacă căutați să deblocați site-urile de streaming în multe țări și să faceți grijă fără griji, dar dacă securitatea și confidențialitatea ridicate sunt prioritățile dvs., există servicii mai bune care să se potrivească nevoilor dvs. Acestea fiind spuse, evaluăm ExpressVPN la 6/10. Putem reconsidera evaluarea dacă sunt dispuși să îmbunătățească serviciul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map