Cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting 2016


În 2014, am creat o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru torrenting (actualizată în 2015). Acum, după un an de la ultima actualizare, este timpul pentru o actualizare.

Funcții VPN obligatorii pentru torrenting

Există câteva cerințe cheie care trebuie luate în considerare atunci când căutați un serviciu VPN pe care să-l utilizați cu torrenting și enumerăm unele dintre cele de mai jos.

Nu blochează traficul torentelor

Multe servicii VPN blochează traficul torent fie la nivel global, fie în unele dintre locațiile lor. O fac din două motive. Una, pentru a limita utilizarea lățimii de bandă, deoarece torrenting-ul poate folosi o mulțime de resurse de lățime de bandă, iar acest lucru ar putea fi destul de scump în unele regiuni. În al doilea rând, pentru a opri potențialele încălcări ale drepturilor de autor. Un număr mare de reclamații ar impune mâna grupurilor lor de parteneri și a partenerilor de găzduire să le dea afară sau ar putea chiar să se confrunte cu acțiuni în justiție.

Acceptați înregistrări anonime

Acceptarea Bitcoin, alte monede criptă și vouchere plătite în prealabil este o necesitate. Un alt aspect cheie este să nu ceri verificarea identității la înregistrare.

Au o politică de confidențialitate solidă

Este important să știți exact ce date sunt colectate despre utilizatori, cât timp și cum sunt stocate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să verificați întotdeauna politicile de confidențialitate ale oricărui serviciu pe care intenționați să îl utilizați, nu numai VPN-urile, ci orice alt serviciu care colectează informații personale. Din acest motiv, preferăm VPN-urile care nu înregistrează activitatea utilizatorilor sau, chiar mai bine, nu înregistrează nimic deloc. Cu toate acestea, rețineți că multe servicii promit că nu păstrează niciun registru, dar nu aveți încredere în tot ceea ce ați citit pe internet, nu??

Rețineți că, chiar dacă serviciul nu înregistrează traficul de utilizatori, dacă furnizează adrese IP dedicate pe o persoană, atunci ar fi foarte ușor să identificați anumiți utilizatori care foloseau fiecare adresă IP la un moment specific. Acesta este motivul pentru care este sfătuit să utilizeze servicii care furnizează adrese IP partajate, astfel încât utilizatorii conectați în același timp să utilizeze aceleași adrese IP, făcând astfel practic imposibilă identificarea anumitor utilizatori care accesau fișiere torrent..

Capacitatea și viteza lățimii de bandă

Viteza joacă un rol esențial pentru descărcările de torrent, astfel încât calitatea rețelei și capacitatea lățimii de bandă sunt considerente esențiale atunci când alegem un VPN pentru torrenting. Numărul total de țări nu este într-adevăr relevant, deoarece preferăm calitatea și cantitatea în acest caz. Există o mulțime de servicii VPN, care fac reclamă la sute de locații și servere, dar majoritatea sunt într-adevăr groaznice din punct de vedere al vitezei, deoarece sunt găzduite prin intermediul furnizorilor VPS ieftine.

Caracteristici software

Funcții obligatorii care ar trebui să fie prezente în orice software VPN:

 • un comutator de ucidere: aceasta este capacitatea software-ului de a vă întrerupe conexiunea la internet dacă VPN se deconectează astfel încât IP-ul real să nu fie dezvăluit în roiul torrent.
 • permite utilizatorului să modifice parametrii de conectare: porturi, protocoale, puterea de criptare. Adaptarea acestor setări ar putea ajuta la rezolvarea problemelor și la îmbunătățirea vitezei
 • reconectați-vă automat și nu expuneți IP-ul real în timpul reconectării
 • redirecționarea porturilor îmbunătățește viteza de încărcare. În cazul în care sunt utilizate trackere publice, nu este necesar pentru hit-and-run
 • rutarea selectivă pe aplicație sau suport SOCKS5 sunt foarte binevenite, astfel încât numai aplicația torrent ar folosi VPN / proxy

Servicii VPN recomandate

Din zeci de servicii pe care le-am testat, am constatat că foarte puține dintre acestea corespund cerințelor descrise anterior.

Acces la internet privat (PIA)

VPN-ul PIA este foarte solid și există deja de câțiva ani. Au crescut foarte repede, iar rețeaua lor găzduiește acum peste 3000 de servere din 25 de țări. În SUA au servere localizate în toate regiunile cheie de pe continent. Nu blochează descărcările de torrent în oricare dintre locațiile lor, cer doar o adresă de e-mail la înregistrare, nu au nicio politică de jurnal și software-ul lor are aproape toate funcțiile pe care le-am solicitat..

O caracteristică foarte interesantă pe care nu am găsit-o în multe servicii este capacitatea de a verifica starea și timpul de răspuns al serverului direct în software. Acest lucru vă va permite să vă conectați la un server mai receptiv și să obțineți cea mai bună experiență posibilă.

Cu acest serviciu, vi se oferă și o soluție proxy care vă permite să redirecționați anumite traficuri, cum ar fi descărcări de torrent. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pe care nu mulți furnizori o au la dispoziție. Mai jos, puteți găsi, de asemenea, un test de viteză pentru caracteristica proxy.

Expedierea porturilor este de asemenea disponibilă, iar setările și alte informații utile pe acest subiect pot fi găsite aici. Dacă doriți să citiți cea mai detaliată și actualizată recenzie despre PIA, o puteți găsi aici

Am descoperit că serverele lor VPN sunt destul de rapide. Mai jos sunt câteva rezultate ale testării vitezei.

Descărcare Torrent prin locația Canada (Toronto):

PIA-torrent-CA-Toronto

Descărcare de torrent prin Suedia locație:

PIA-torrent-SWEEDEN

Descărcare de torrent prin locația SUA Est:

PIA-torrent-SUA-Est

Descărcarea de torrent prin Holland Proxy (SOCKS5):

PIA-torrent-proxy

AirVPN

AirVPN a început ca un serviciu gratuit în aprilie 2010, apoi în 2012 au adăugat o parte comercială pentru a oferi echipei o bază monetară care să le permită să ofere un produs de calitate prin dedicare cu normă întreagă. Astăzi, este operat exclusiv de activiști, problemele de securitate conștientizează oamenii și aduc o infrastructură solidă pe masă. Au peste 80 de servere cu linii de lățime mare de bandă și hardware de top în 15 centre de date din 16 țări și 3 continete.

Există o caracteristică pe care am dori să o avem disponibilă cu acest serviciu, o soluție proxy. Din păcate, nu există una disponibilă și nici nu se menționează disponibilitatea în viitorul apropiat.

Expedierea porturilor este disponibilă și poate fi activată pe site-ul lor web. Aceasta este o caracteristică deosebit de utilă, pe care ne bucurăm că o includem.

Prețurile sunt competitive, iar software-ul complet oferit este intuitiv și ușor de utilizat. Există mai multe caracteristici care sunt disponibile chiar la prima vedere și aveți, de asemenea, opțiunile avansate pentru a alege.

Mai jos, puteți găsi diferite teste de viteză și ce rezultate am putut obține.

Descărcare Torrent prin locația Canada (Toronto):

AirVPN-torrent-CA-Toronto

Descărcare torrent prin locația olandeză:

AirVPN-torrent-UE-Olanda

Descărcare Torrent prin locația Chicago:

AirVPN-torrent-SUA-Chicago

TorGuard

TorGuard oferă o mare varietate de servicii, cum ar fi Proxy anonim, VPN, e-mail și, de asemenea, au un pachet de pachete disponibil cu o reducere decentă în cazul în care aveți nevoie de mai multe caracteristici. Există peste 1600 de servere disponibile în peste 50 de țări, așa că este foarte probabil să puteți găsi exact ceea ce aveți nevoie.

Software-ul este foarte ușor de utilizat, oferă o descriere bună și elimină orice ambiguitate cu privire la conexiunea configurată și este foarte ușor de detectat dacă există un trafic care este scurs.

Există, de asemenea, o opțiune de redirecționare a porturilor, dar aceasta trebuie accesată de pe site-ul web în interfața de utilizator din meniul „Serviciile mele”. De acolo, puteți solicita redirecționarea porturilor.

De asemenea, oferă o opțiune proxy SOCKS5 în cazul în care doriți să vă orientați doar traficul torrent prin TorGuard și să vă păstrați adresa IP în siguranță.

Prețurile sunt corecte, produsele sunt explicate bine, procesul de check-out este destul de ușor de parcurs, iar echipa de asistență a clienților a fost promptă și concisă în a răspunde cererii noastre.

Testele noastre de viteză ne-au oferit o idee foarte bună despre calitatea produsului și puteți consulta rezultatele de mai jos:

Descărcare Torrent prin locația Canada (Toronto):

TorGuard-torrent-CA-Toronto

Descărcare Torrent prin Germania (Frankfurt) locație:

TorGuard-torrent-DE-Frankfurt

Descărcare torrent prin locația olandeză:

TorGuard-torrent-NL-Amsterdam

Descărcare Torrent prin locația New York:

TorGuard-torrent-SUA-New York

Descărcare de torrent prin locația Proxy (SOCKS5):

TorGuard-torrent-Proxy

După cum puteți vedea în testele de mai sus, viteza este destul de bună cu conexiunea VPN activată, dar mult mai mare folosind proxy-ul SOCKS5, activat în software-ul clientului torrent. Cu toate acestea, pentru cea mai bună securitate și confidențialitate, este recomandat să utilizați conexiunea VPN, nu proxy SOCKS5 care nu este criptat și unii clienți torrenți ar putea scurge adresa IP reală. Poate doriți să verificați tutorialul nostru Cum să securizați descărcările de torrent, care se aplică oricărui serviciu VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map