Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru iOS


Pe o piață care se îndreaptă fără îndoială către dispozitivele mobile, este important ca serviciile online să se concentreze pe dezvoltarea sistemelor majore de operare mobile. Serviciile VPN nu fac excepție, iar în această recenzie am dori să vorbim despre servicii VPN gratuite disponibile pentru iOS (care este unul dintre primele trei sisteme de operare pentru dispozitive mobile, care rulează pe dispozitive iPhone, iPad și iPod.)

Multe servicii VPN plătite oferă aplicații VPN sau fișiere de configurare care pot fi utilizate și pentru dispozitive mobile. Cu toate acestea, nu toată lumea are nevoie de acces la mai multe dispozitive și mulți consumatori nu navighează cu adevărat pe web de la altceva decât telefonul lor. Acest lucru explică de ce unele companii oferă servicii VPN gratuite.

Indiferent dacă este un serviciu gratuit sau plătit, considerăm că există anumite caracteristici pe care ar trebui să le ofere orice serviciu VPN mobil. Aceasta este doar o orientare generală pe care considerăm că ar trebui să fie standard în orice serviciu VPN mobil.

 • Înregistrare simplă: Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să petreceți câteva minute confirmând, verificând și reverificând conturile. De asemenea, acesta înfrânge scopul dacă trebuie să verificați orice informație personală pentru a configura contul VPN pentru un dispozitiv mobil.
 • Ușurință în utilizare: Este o aplicație mobilă destinată să fie utilizată din mers de către utilizatorii experimentali non-tehnologici (este probabil că aceștia preferă VPN-urile plătite), iar o interfață ușor de utilizat, care funcționează doar este obligatoriu.
 • Număr de locații server: Nu este la fel de important ca într-un serviciu VPN complet, dar varietatea este întotdeauna plăcută pentru viteză, latență și acces la conținut geo-blocat..
 • Viteza buna: Performanțele dispozitivelor mobile au crescut și asta include capacitățile wireless ale acestora fiind în prezent posibile să ajungă la peste 100Mbps pe un smartphone sau tabletă. Din acest motiv, este important să găsiți un serviciu VPN care să profite de hardware și să vă ofere cea mai bună experiență.
 • Asigurați securitatea și confidențialitatea: Doar pentru că un serviciu este gratuit nu înseamnă că nu ar trebui să ofere nicio protecție asupra datelor și identității.
 • Vino cu câteva caracteristici suplimentare: De exemplu, un blocant de anunțuri care funcționează, pentru a împiedica acele anunțuri enervante să vă întrerupă navigarea, jocurile sau fluxurile media.

După cum am menționat anterior, aceasta este o orientare generală, unele servicii pot excela în unele departamente și lipsă în altele, dar, în general, ar trebui să cauți același standard de calitate în serviciul VPN..

Vă vom parcurge câteva teste care au fost efectuate pe fiecare serviciu individual, ceea ce ar trebui să vă ofere o idee bună despre calitatea serviciului. În afară de aceasta, particularitățile vor fi explicate dacă sunt disponibile.

VPN VP gratuit

Opera Free VPN pentru iOS a fost foarte ușor de instalat și rulat. Nu a fost necesară nicio informație pentru a activa contul, nici o verificare de orice fel.

Există cinci locații de server din care să alegeți: Canada, Germania, Olanda, Singapore și Statele Unite.

Iată ce au arătat rezultatele testelor de viteză.

Am fost foarte mulțumiți de rezultate. Navigarea a fost fluidă, nu au existat foarte puține întreruperi și serviciul s-a reconectat automat la întreruperea internetului.

Ad-blocker-ul a funcționat bine, nu am văzut nicio reclamă în aproximativ 2 zile de utilizare a acestuia cu normă întreagă pentru navigare și streaming media.

Iată o privire rapidă asupra a ceea ce ne-a plăcut și a ceea ce nu am făcut.

Pro:
 • Proces de înregistrare foarte ușor
 • Aplicație intuitivă
 • Blocatorul de anunțuri funcționează excelent
Contra:
 • Ar putea folosi un pic de lucru cu întreruperile serviciului

De remarcat este faptul că Opera oferă și un proxy gratuit sau așa-numitul „browser VPN” care este încorporat în browserul lor de desktop. Iată recenzia noastră completă despre Opera VPN care acoperă funcția browserului și VPN-ul gratuit pentru iOS.

Browsec gratuit VPN

Browsec Free VPN pentru iOS a avut, de asemenea, un proces de înregistrare foarte rapid, fără a fi nevoie de e-mail sau de verificare. Aplicația este intuitivă, bine construită și vă oferă o descriere bună a etapelor pe care le parcurgeți. Meniul de opțiuni vă oferă, de asemenea, posibilitatea să parcurgeți politica de confidențialitate, să vă actualizați contul sau să trimiteți feedback.

Așa cum am menționat mai sus, există posibilitatea de a beneficia de o primă și astfel arată cum sunt diferențele și cum arată planurile de prețuri.

Rezultatele testelor de viteză au fost destul de bune pentru un VPN mobil gratuit, deși nu la fel de rapid ca alții.

Experiența de navigare a fost bună, nu am avut întreruperi sau deconectări, iar media de streaming nu a fost o problemă nici cu fluxurile de înaltă definiție pe Youtube..

Iată o defalcare rapidă a serviciului:

Pro:
 • Proces de înregistrare foarte ușor
 • Aplicație intuitivă
Contra:
 • Fără blocant de anunțuri
 • Viteza ar putea fi mai bună
 • Diferențele dintre gratuitate și premium nu sunt clar indicate

Browsec oferă, de asemenea, un addon proxy gratuit pentru browsere (sau „VPN browser”) pe care le-am revizuit recent: Browsec VPN Review. Componenta suplimentară este utilă dacă doriți să vă tunelați și traficul browserului.

VPN pentru Windscribe

VPN Windscribe este un serviciu VPN robust, cu multe de oferit. Acestea oferă 2 GB de trafic pe contul gratuit și oferă acces la 11 locații: estul SUA, vestul SUA, centrul SUA, Canada Est, Canada Vest, Germania, Olanda, Luxemburg, Marea Britanie, Hong Kong și Franța.

La înregistrare, VPN Windscribe a necesitat un nume de utilizator și o adresă de e-mail, dar în afară de asta, restul procesului a fost lin și ne-am putut conecta în cel mai scurt timp.

Aplicația este intuitivă și performantă foarte bine în timpul testelor noastre.

De asemenea, rezultatele testelor de viteză au fost foarte bune, o proiecție clară a serviciilor de calitate oferite.

Experiența de navigare a fost excelentă, fără întreruperi, deconectări sau probleme, indiferent de tipul de utilizare.

Pentru a recapătă, iată o defalcare rapidă a serviciului:

Pro:
 • Rezultate bune ale testului de viteză
 • Un număr bun de locații de server disponibile
 • Obțineți 10 GB trafic gratuit dacă contul dvs. de e-mail este verificat
Contra:
 • E-mail necesar pentru înregistrare
 • Nu oferă un blocant de anunțuri

VPN Windscribe oferă și un serviciu VPN cu caracteristici complete. Pentru mai multe informații, vă recomandăm să citiți recenzia noastră completă.

TunnelBear VPN gratuit

TunnelBear Free VPN pentru iOS este puțin diferit de celelalte servicii prezentate mai sus. Diferența este că au doar o probă limitată (500 MB / lună) gratuită, cu opțiunea de a câștiga trafic suplimentar gratuit prin diferite sondaje, re-tweet-uri și așa mai departe. Cu toate acestea, oferă un plan plătit care arată astfel.

Procesul de configurare a avut un pas suplimentar în care adresa dvs. de e-mail este necesară pentru configurarea contului și un e-mail de verificare este trimis în contul dvs. În afară de asta, depinde într-adevăr de modalitatea de plată pe care alegeți să o plătiți pentru serviciu. În afară de cardurile majore de credit și bitcoin, se pare că acceptă plăți prin borcane de miere, deși personal am prefera să păstrăm mierea.

Rezultatele testelor de viteză au fost cele mai bune dintre toate serviciile testate în această revizuire.

Am reușit să transmitem trei videoclipuri diferite (unul dintre ele a fost live) înainte de a vedea cea mai mică bâlbâială în calitate, ceea ce este destul de impresionant.

Simplitatea și ingeniozitatea aplicației au făcut ca experiența în ansamblu să fie foarte plăcută, senzația care a fost depășită doar de performanță.

Am făcut o scurtă listă cu ceea ce ne-a plăcut în legătură cu serviciul și ceea ce credem că ar putea folosi îmbunătățirea.

Pro:
 • Rezultate foarte bune ale testului de viteză
 • O aplicație frumoasă. Foarte intuitiv cu un design interesant și fără defecte de funcționalitate pe care le-am putut vedea
 •  Experiență generală foarte netedă
Contra:
 • Fără blocant de anunțuri
 • E-mail necesar la înregistrare

Pentru a afla mai multe despre Tunnelbear și VPN-ul lor cu funcții complete, consultați recenzia pe care am făcut-o acum un an.

În concluzie, alegerea unui serviciu VPN pentru nevoile dispozitivelor tale iOS poate fi complicată cu toate numele disponibile. V-am prezentat produsele de top ale liniei disponibile în momentul revizuirii și sperăm să vă ajutăm să vă ușurați alegerea. Funcții diferite au efecte diferite asupra utilizatorilor potențiali, motiv pentru care știm că la final totul se reduce la eficiență și calitatea experienței.

În calitate de cuvinte finale, amintiți-vă: pentru a maximiza protecția, pentru a obține o viteză și o asistență mai bună în momentele de nevoie, ar trebui să utilizați un VPN plătit în loc de cele gratuite, care sunt concepute mai degrabă doar pentru utilizare casual.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map