Les 5 millors VPNs del Canadà: Stream, Desbloquejar i Torrent de forma segura

Molts canadencs recorren als serveis VPN per protegir les seves llibertats en línia. Històricament, Canadà havia estat un país amb una internet relativament lliure i oberta. Tot i això, els últims 3 anys han aportat canvis legislatius massius que han disminuït la privadesa i les llibertats dels canadencs en línia.


Alguns dels motius més habituals per canviar a una VPN:

 • Per evitar que el proveïdor d’Internet (ISP) segueixi l’historial de navegació en línia
 • Eviteu espiar / recollir dades per part d’agències governamentals canadencs / nord-americanes
 • Desbloquegeu contingut / vídeos amb restriccions geo (accés a Netflix dels EUA, Hulu, BBC iPlayer)
 • Baixeu torrents de forma segura i sense restriccions

Discutirem els canvis legals del Canadà més endavant a l’article juntament amb una revisió detallada de la millor VPN per a usos específics. Però primer, aquí es mostren els nostres serveis VPN més recomanats per al Canadà …

Els millors serveis VPN per al Canadà (visió general)

RànquingProveïdor VPN (revisió)Millor úsEl millor preuLloc web

1

Accés a Internet privatTorrents / qualsevol3,33 dòlars / mVisiteu el lloc>

2

IPVanishTransmissió en alta definició / qualsevol6,49 dòlars / mVisiteu el lloc>

3

VPN.ACTorrents4,80 dòlars / mVisiteu el lloc>

4

VyprVPNVelocitat / Seguretat3,13 dòlars / mVisiteu el lloc>

5

ExpressVPNTot propòsit8,32 dòlars / mVisiteu el lloc>

La raó del gran augment de la demanda de serveis VPN? Les noves lleis de privadesa a Internet del Canadà han augmentat el seguiment / registre de la història en línia dels canadencs. Les mateixes lleis també limiten els drets digitals dels canadencs.

La Llei de modernització dels drets d’autor, que va entrar en vigor el 2 de gener de 2015, va portar nous canvis, entre ells:

 • Cal que els ISP mantinguin els registres en l’activitat en línia dels subscriptors durant 6 mesos
 • Cal que els ISP rebin els avisos de violació del copyright
 • Va fer il·legal la ruptura de “Panys digitals” en contingut / programari

També hi ha hagut una cooperació més gran entre el Canadà i les agències de seguretat extra-nacionals, com ara la NSA i l’aliança “Five-Eyes”.

Seccions en aquest article:

 1. Tria una VPN per al Canadà (resum)
 2. Usos VPN: desbloqueig de contingut restringit amb geo
 3. Usos VPN: Torrents i fitxersharing p2p
 4. Usos VPN: Seguretat / privadesa de dades i protecció de robatori d’identitat

Com triar una VPN per al Canadà

Tant si viviu a Canadà com si esteu ubicats en un país diferent i vulgueu accedir als serveis de mitjans canadencs o a les adreces IP, us hem donat cobertura.

Hem escollit la millor opció VPN per a cadascun dels usos VPN més habituals (streaming de contingut geo-bloquejat, fitxersharing / Torrents i seguretat de dades generals).

Aquesta no és una llista de mig punt que acabem de reunir. S’ha escollit cada proveïdor VPN recomanat en funció d’aquests criteris:

 1. Idoneïtat per a l’ús / finalitat prevista
 2. Velocitat
 3. Opinions dels clients
 4. Seguretat / privadesa
 5. Ha de tenir ubicacions de servidor al Canadà

Afortunadament, la majoria d’aquests proveïdors també tenen una política de reemborsament del 100% si no esteu satisfets amb el seu servei (generalment de 7 dies), de manera que podreu sentir-vos lliure de provar un parell fins que no trobeu el servei perfecte sense estar lligat a una subscripció. Estic bastant segur que us agradarà qualsevol d’aquestes recomanacions, però.

Si us plau, assegureu-vos de consultar les nostres boges revisions de VPN en profunditat si voleu obtenir més informació sobre aquestes VPN. També hi ha enllaços de revisió directes en aquest article.

VPN per reproduir un vídeo bloquejat amb geo-bloqueig (com Netflix)

És possible que ja sabeu que Netflix té un catàleg de pel·lícules d’espectacles / pel·lícules diferent per a cada país, només és accessible amb una adreça IP des d’aquest país. Només es pot accedir a altres serveis (com Hulu, Spotify i Pandora) des de països específics.

Amb una VPN adequada, podeu desbloquejar tots aquests serveis, independentment del lloc on estigueu físicament al món. Simplement connecteu-vos a un servidor VPN situat al país desitjat i, a continuació, observeu episodis Breaking Bad al contingut del vostre cor..

Eleccions principals:

 • IPVanish
 • Accés a Internet privat
 • Socket de ferro

Com vam triar aquestes VPN

El criteri 1 per a una VPN en streaming és la velocitat. Una VPN sempre serà més lenta que la vostra connexió normal (tret que us senteixi atrevida). Això fa que sigui crucial triar una VPN que ofereixi la velocitat més ràpida possible.

També es va tenir en compte la varietat d’ubicacions de servidors i d’extres útils. Per exemple, IPVanish té servidors a més de 120 ciutats del món (parlem de varietat de contingut). Iron Socket va fer la llista perquè inclouen servei SmartDNS amb cada compra VPN.

IPVanish

IPVanish és un servei VPN amb seu als EUA. Són coneguts principalment per la seva massiva xarxa de servidors (més de 70 països) i els seus velocitats extremadament ràpides (que poden lliurar perquè la seva empresa matriu és un CDN de nivell 1). Cap altra VPN nord-americana pot dir-ho.

Desbloquegeu contingut georerestricte al Canadà mitjançant IPVanish

Directe des de la pàgina principal d’IPVanish

IPVanish també ha rebrandat com a VPN sense registre, cosa que significa que són un excel·lent servei de VPN complet, adequat per a streaming, p2p / torrents o seguretat general. Tu pots proveu IPVanish sense risc durant 7 dies gràcies a la seva política de reemborsament del 100%.

Descarrega IPVanish

VPN IronSocket (Inclou SmartDNS i servei de proxy)

VPN de IronSocket i SmartDNSIrresocket és un proveïdor de VPN relativament nou, però destaquen en una indústria concorreguda per la naturalesa tot inclosa dels seus plans VPN. I quan compreu servei VPN de IronSocket, obteniu tones d’extres, incloent: Proxy SmartDNS, proxy SOCKS, i Proxy HTTPS servei.

Aquest proxy SmartDNS és especialment útil per desbloquejar webs de transmissió de vídeo i canals de mitjans de comunicació globals com Netflix, Hulu, BBC iPlayer i molt més. El benefici de Smart DNS (vs VPN) és que no hi ha cap xifrat, ni cap servidor de tercers, de manera que obteniu el 100% del vostre ample de banda disponible per obtenir la màxima qualitat de vídeo..

Actualment, el seu servei SmartDNS pot desbloqueu més de 120 canals a tot el món. Fins i tot tenen alguns canals específics del Canadà perquè viatgeu fora del país.

IronSocket SmarDNS pot desbloquejar llocs de reproducció de vídeos i suports a tot el món, amb una pèrdua de velocitat zero.

Desbloqueu més de 120 canals a tot el món (inclosos alguns canals canadencs)

IronSocket té servidors en més de 39 països, inclòs el Canadà (ubicació del servidor de Toronto).

L’únic desavantatge real de IronSocket és que encara no tenen el seu propi programari VPN personalitzat. En lloc d’això, utilitzen el programari VPN VPN extremadament popular i gratuït d’OpenSource. Si aquest nom em resulta familiar, és perquè OpenVPN és el protocol VPN més popular del món i utilitzat per tots els principals proveïdors de VPN.

IronSocket ofereix instruccions completes sobre com configurar el programari OpenVPN al lloc web. El propietari també ens va informar que publicaran el seu propi programari personalitzat en un futur proper.

Proveu IronSocket

Les millors VPN per baixar torrents de forma segura

El paisatge de p2p / filesharing al Canadà va canviar dràsticament el 2015. Ara els proveïdors d’Internet han de registrar 6 mesos de l’activitat de connexió de subscriptors i les baixades de torrent es controlen molt més de prop del que abans..

Els torrents són controlats habitualment per: (Més informació aquí sobre el control del torrent)

 1. Els robots automatitzats que es connecten a eixams de torrent i registren totes les adreces IP entre iguals
 2. Inspecció de paquets profunds del vostre ISP (proveïdor d’Internet)

Afortunadament, el proveïdor VPN adequat pot arreglar aquests dos forats en la vostra privadesa del torrent. Sempre recomanem VPNs sense registre per als descarregadors de torrent. Una VPN pot fer que la vostra activitat de torrent sigui pràcticament inaccessible. Això s’aconsegueix amb una combinació de xifrat i un Adreça IP anònima.

A continuació, es mostra com una VPN restaura la vostra privadesa del torrent:

 1. Una VPN t’assigna una nova adreça IP (que apareix a l’eixam del torrent) i no es pot remuntar al proveïdor d’internet (si trieu una VPN que no es registri com la que recomanem a continuació.
 2. La VPN utilitza forta Xifrat que impedeix que el vostre ISP inspeccioni el seu trànsit a Internet. No poden veure quins llocs visiteu o quins fitxers / torrents baixeu.

Així, sense més detalls, aquí teniu les nostres VPN preferides per a usuaris bittorrent canadencs. Només hem escollit empreses no amb seu al Canadà (no estan subjectes a les lleis de retenció de dades de sis mesos).

També tenen una bona reputació per la facilitat del torrent i molts inclouen funcions addicionals com servei de proxy anònim, clients de torrent anònim preconfigurats, seguretat de Kill-Switch i molt més …

Accés a Internet privat

Accés a Internet privat és probablement el servei de VPN més popular del món entre els entusiastes de p2p / bittorrent. La seva combinació de privadesa, facilitat per al torrent i preu és bàsicament inigualable per qualsevol altra VPN. Assegureu-vos de llegir la nostra revisió completa PIA si voleu veure tot el que tenen per oferir.

VPN d'accés a Internet privat (alta seguretat, sense registres)

No us deixeu enganyar per la seva pàgina d’inici una mica estranya (amb nens que van en bicicleta). L’accés a Internet privat és un servei de VPN hardcore sense registre i es prenen la privadesa molt seriosament.

Control de seguretat màxim

PIA és una de les úniques VPN que proporciona a l’usuari un control ajustable complet sobre la força de xifratge, el protocol VPN i el mètode d’Autenticació. Això significa que podeu ajustar el seu programari per a una combinació òptima de seguretat / velocitat en funció de les vostres necessitats personals.

Proxy gratuït inclòs (funciona per a torrents)

També inclouen un servidor intermediari SOCKS5 amb base als Països Baixos. Es pot utilitzar amb o sense connexió VPN. En realitat, és perfecte per als usuaris del torrent i es pot utilitzar amb qualsevol client important del torrent per obtenir una capa de protecció addicional.

A continuació, es mostra un tutorial sobre com utilitzar PIA amb Vuze (però funciona per a uTorrent, Transmissió, etc.)

Totes les funcions d’accés a Internet privades:
 • Xifrat de 256 bits (la mateixa força que les comunicacions més secretes dels Estats Units Gov)
 • Servidors en 30 països
 • Amplada de banda il·limitada
 • Sense registres
 • Es permeten 5 dispositius connectats simultàniament (Estàndard 2,5x)
 • Proxy de mitjons inclosos (Països Baixos)
 • només 3,33 dòlars / mes (amb subscripció d’un any)
 • Garantia de reembossament al 100% de 7 dies

Es necessita menys de 5 minuts per registrar-se en PIA, instal·lar el programari i connectar-se a la seva xarxa VPN. Fins i tot permeten pagaments anònims mitjançant Bitcoin o Card Gift. I el millor de tot, l ‘accés a Internet privat té Garantia de devolució incondicional de 7 dies de manera que podeu provar el seu servei pràcticament gratuït.

Proveu l’accés a Internet privat durant 7 dies

Altres VPNs per a Torrents

Hi ha diversos altres proveïdors de VPN favorables al torrent, tot i que recomanem que la majoria dels usuaris intentin primer l’accés a Internet privat (perquè són l’opció més barata i tenen funcions més que suficients per a la majoria de la gent).

Si voleu una major flexibilitat o algunes funcions més avançades, a continuació, es mostren algunes altres opcions sòlides:

VPN.AC

VPN.ac és un proveïdor de VPN sense registre de base de Romania. Permeten que els torrents de servidors específics siguin coneguts per protegir la privadesa dels seus usuaris. Ofereixen Xifrat AES de 256 bits, Autenticació SHA-512 (extremadament fort) i Servidors DNS anònims per assegurar-se que l’historial de navegació web no es filtra per accident al vostre ISP.

VPNac també fa freqüents descomptes / especials. Actualment ofereixen un 20% de descompte en els plans d’un any.

Torguard

Torguard és una VPN sense registre amb seu actualment amb seu als EUA (tot i que han afirmat públicament que es traslladaran si la privadesa dels seus usuaris estava amenaçada). Torguard ven tant servei de proxy VPN com Torrent (venut cadascun per separat).

També inclouen Correu electrònic xifrat fora del mar amb cada compra VPN.

La meva característica preferida és la seva instal·lador d’auto-proxy que configurarà automàticament el vostre client torrent favorit perquè utilitzi qualsevol de les seves 8 ubicacions del servidor proxy (no cal cap configuració manual complicada).

Les millors VPN per a seguretat general / viatges / robatori d’identitat

Si entres a la categoria d’ús general (que inclou la transmissió de vídeo en alta definició / desbloqueig de geografia), t’exposarà tones d’opcions VPN disponibles. No és tan important que trieu una VPN sense registre (tret que feu servir freqüentment bittorrent).

En canvi, podeu centrar-vos en les funcions que més importen. Inclou:

 • VPN Speed
 • Nombre d’ubicacions del servidor
 • Facilitat d’ús / Qualitat del programari VPN
 • VPN mòbil
 • Funcions de seguretat addicionals

Així, segons els criteris anteriors, hem seleccionat les nostres VPN més recomanades.

VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN (Basat al Regne Unit) és un dels dos únics proveïdors de VPN al món amb la seva pròpia xarxa de dades Tier-1 (l’altre és IPVanish). Això significa que la seva xarxa és capaç de velocitats excepcionalment ràpides.

També personalment considero que el programari de VyprVPN és el millor. El seu programari d’escriptori és un munt de funcions que pocs altres VPN ofereixen (llista de servidors preferits, mode stealthVPN, xifrat ajustable, Kill-Switch, xifrat DNS i molt més …)

Sorprenentment, la seva aplicació mòbil (per a iPhone / iPad / Android) té gairebé el 100% de la funcionalitat de la versió d’escriptori en lloc d’una versió desnuda, com la majoria de proveïdors..

Captura de pantalla del programari Vypr VPN

Programari d’escriptori VyprVPN

Els seus Camaleó Tecnologia Stealth us permet dissimular el trànsit de VPN com a trànsit regular de SSL, de manera que es pot passar per tallafocs no detectats (fins i tot tallafocs sofisticats com el de Xina).

Per obtenir més informació sobre què és capaç VyprVPN, assegureu-vos de llegir la nostra revisió a fons de VyprVPN.

Estalvieu el 50% el primer mes

La millor opció per adaptar-se a totes

Reconec que cada canadenc té necessitats de seguretat diferents a l’hora d’escollir una VPN, però sempre que algú em pregunti quin proveïdor de VPN hauria de provar primer, sempre ho recomano Accés a Internet privat.

Ja he comentat els avantatges de PIA anterior (a la secció de torrent), però hauríeu de consultar la nostra revisió PIA per veure tot el que tenen per oferir.

La primera raó per la qual els recomano primer és que PIA és molt més barat que la majoria dels seus competidors (a partir de 3,33 dòlars / mes). També tenen una millor seguretat, força de xifratge i gestió de xarxa que tenen un preu més similar a les VPN.

Així que la idea és aprofitar la política de reemborsament de preus baixos i el 100% del baix accés a Internet privat. Si estan bé, fantàstic. Si no, feu el reembossament i proveu un proveïdor diferent, però és probable que no haureu de fer-ho. Registreu-vos i sigueu en línia en 5 minuts!

Conclusió

Si ho vau fer fins ara, hauríeu de tenir una idea molt bona sobre quin proveïdor de VPN voleu provar primer. No us preocupeu, no és una decisió tan crítica com alguns ho aconsegueixen. Sempre que la vostra VPN sigui estable, sigui prou ràpida i en un rang de preus còmode, haureu d’estar molt contents.

Si no esteu segurs de què espereu i aquesta és la vostra primera subscripció a VPN, feu un primer pla per un mes (en lloc de subscripció d’un any) i proveu el servei. Si us agrada, actualitzeu-vos a una subscripció més llarga per obtenir el descompte més gran.

Per obtenir la màxima privacitat, només us recomanem que utilitzeu servidors canadencs quan vulgueu accedir a serveis locals, tot i que per als usuaris, n’hi ha prou amb seleccionar el servidor més ràpid possible (que sovint no es trobaran sempre al Canadà).

Les nostres VPN recomanades per a canadencs

RànquingProveïdor VPN (revisió)Millor úsEl millor preuLloc web

1

Accés a Internet privatTorrents / qualsevol3,33 dòlars / mVisiteu el lloc>

2

IPVanishTransmissió en alta definició / qualsevol6,49 dòlars / mVisiteu el lloc>

3

VPN.ACTorrents4,80 dòlars / mVisiteu el lloc>

4

VyprVPNVelocitat / Seguretat3,13 dòlars / mVisiteu el lloc>

5

ExpressVPNTot propòsit8,32 dòlars / mVisiteu el lloc>

Espero que us hagi agradat aquest article! Gràcies per llegir i molt més bona sort a la vostra cerca VPN. Qualsevol pregunta? No dubteu en contactar-nos, o encara millor, tuiteu-nos @VPNUniversity

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map