5 suosituinta Mac VPN -sovellusta vuonna 2019 | VPN-kahvi


Kun otetaan huomioon Applen salainen lähestymistapa tuotesuunnitteluun, sinut armataan olettamalla, että omistamasi tyylikkään näköinen Mac on suojattu uhkilta tai kyberhyökkäyksiltä. Mutta kun Mac-käyttäjien lukumäärä kasvaa, hakkerit ovat kiinnittäneet huomionsa MacOS-tietoturvan halkeamiseen ja ilmeisesti he ovat onnistuneet tekemään niin.

Gatekeeper, suojausominaisuus, otettiin MacOS: iin estämään rikkomuksia sovellusten lataamisen kautta. Mutta ilmeisesti portinvartijassa ja muissa MacOS-kerroksissa on havaittu virheitä, jotka voivat antaa hakkereiden päästä läpi tavalla tai toisella. Esimerkiksi äskettäin löydetty virhe mahdollistaa hakkereiden injektoida haittaohjelmia, jotka ohittavat turvallisuusohjeet ja tekevät niistä merkityksettömiä.

Oikeudenmukaisuuden vuoksi Mac on uskomattoman turvallisempi kuin Windows-pohjaiset kollegansa. Se on siisti kone, jolla on innovaatioiden yläreuna. Mutta kun verkkohyökkäykset ovat lisääntyneet, sinun ei pitäisi olla liian luottavainen Macillesi julkaistuihin suojauskorjauksiin. Pikemminkin haluat hallita verkkoturvallisuuden ja asentaa VPN: n.

VPN antaa Mac-tietokoneellesi kirjaimellisesti katoaa hakkereiden tutka-alueelta, varsinkin jos sinut on jo merkitty kohteeksi. Lisäksi VPN: n saaminen pitää Mac-tietokoneesi tiedot turvassa, koska kaikki Internetissä vaihdetut tiedot on salattu teollisuusstandardilla algoritmilla.
Saatat tuntea, että mahdollisuutesi Macisi hakkeroitua ovat vähäiset. Mutta kun vuonna 2018 annettiin tietoturvavirhe, joka antoi hakkereille mahdollisuuden hallita aivan uutta MacBookia, et halua käyttää mitään mahdollisuuksia.

Miksi sinun pitäisi käyttää Mac VPN -sovellusta

Tosiasia on, että Mac on suositeltavampi tietokone tietokoneille. Todennäköisesti luet tätä artikkelia Macista, jonka kanssa olet laatinut liiketoimintasuunnitelmia ja lähettänyt satoja luottamuksellisia sähköpostiviestejä. Ja on todennäköistä, että olet yhteydessä julkiseen WiFi-verkkoon, jonka oletat olevan turvallinen.

Jos olet syyllinen kaikkeen yllä olevaan, vaarantat yrityksesi ja tietosi. VPN: n käyttö on perusteltua, koska se tarjoaa tietosuojatason, joka suojaa tietojasi. Se piilottaa Macin läsnäolon Internetissä korvaamalla Macin IP-osoitteen VPN-palvelimen IP-osoitteella. Se käyttää myös suojattua salausalgoritmia tekemään Mac-tietokoneeltasi lähetetyt tiedot käsittämättömiksi hakkereille. Toisin sanoen, heillä ei ole mahdollisuutta saada järkevää salattua tietoa, vaikka he saisivat sen tietoon.

Mutta turvallisuus ei ole ainoa asia, joka tekee Mac VPN: n käytöstä ensisijaisen palvelun nykypäivän Internetin käyttäjien keskuudessa. Yritysten siirtyessä globaaliksi on mahdollista, että pääset liikematkalle maahan, jolla on erittäin rajoitettu Internet-yhteys. Kun VPN on asennettu, sinulla on pääsy sovelluksiin ja verkkosivustoihin, jotka muuten voidaan estää kyseisessä maassa.

Mac VPN: n hankkiminen on oikea asia. Haluat kuitenkin olla varovainen valitsemasi VPN: n suhteen. Jotkut saattavat tietämättömästi vaarantaa Mac-tietokoneesi, varsinkin kun he kärsivät DNS-vuodoista, joita ei havaita. DNS-vuoto on tyypillinen ongelma, joka paljastaa IP-osoitteesi, vaikka olet ottanut VPN: n käyttöön.

Hyvän Mac VPN -ominaisuuden ominaisuudet

Hyvän Mac VPN -verkon selaaminen voi olla hämmentävää, varsinkin kun et tunne palveluntarjoajien verkkosivustoissa käytettyä žargonia. Neuvomme on: älä pelkää heitä äläkä kiinnosta pöydän alhaisimpaan tarjoukseen.

Varmista sen sijaan, että ohjelmisto täyttää nämä kriteerit, ennen kuin päätät, mitä palveluntarjoajaa käytetään:

 • turvallisuus

Varo termejä, kuten OpenVPN ja AES-256. Ne edustavat protokollaa ja salausta, jota käytetään tietosi turvallisuuden varmistamisessa. Riittää, kun tiedät, että OpenVPN ja AES-256 ovat teollisuuden standardien mukaan huippuluokan turvatoimenpiteitä.

 • yksityisyys

Varo DNS-vuotoon liittyviä ongelmia ja VPN: n kirjautumattomuutta koskevia käytäntöjä. Ensimmäinen varmistaa, että Macisi IP-osoite pysyy piilossa, kun olet yhteydessä VPN: ään, kun taas jälkimmäinen varmistaa, että VPN-palveluntarjoaja ei kerää tietoja, jotka syyttävät verkkokäyttäytymistäsi.

 • Nopeus

Vaikka VPN tunneloi tietoja palvelinverkonsa kautta, sinun ei pitäisi kokea merkittävää heikkenemistä yhteyden nopeudessa. Parhaiden Mac VPN -verkkojen avulla voit nauttia kohtuullisesta selaamisen nopeudesta vaarantamatta turvallisuutta.

 • Helppokäyttöisyys

Huonosti suunniteltu VPN-ohjelmiston asentaminen Mac-tietokoneelle on tärkeä synti. Se on vastoin ajatusta omasta Macista, koska se symboloi eleganssia ja intuitiivisuutta. Hyvä Mac VPN on helppo käyttää, jopa ei-teknisille käyttäjille.

 • Asiakaspalvelu

Joku tarvitsee selkänsä, vaikka sinulla ei olisi ongelmia VPN: n asentamisessa Mac-tietokoneellesi. Kuten kaikki muutkin palvelut, reagoiva asiakastuki varmistaa mielenrauhan, kun tilaat VPN: n.

1. NordVPN

NordVPN on epäilemättä yksi tärkeimmistä Mac-VPN-verkoista, joka ansaitsee olevansa ostoslistallasi. Siinä on valittavana joukko tunnelointiprotokollia, mukaan lukien suosittu ja turvallinen OpenVPN AES-256-salauksella. Tämän lisäksi saat kaksinkertaistaa salauksen ottamalla käyttöön ominaisuuden, joka reitittää tiedot kahden VPN-palvelimen kautta ennen Internetiin pääsyä.

Voit odottaa suurta yksityisyyden suojaa, koska NordVPN: llä on tiukat kirjautumisen estämiskäytännöt. NordVPN on myös testattu DNS-vuotojen varalta, ja tulokset ovat vakuuttavia. Se, että NordVPN sijaitsee Panamassa, ei tarkoita, että yritys pakotetaan antamaan käyttäjätietoja viranomaisille.

Live chatin ja sähköpostitukien avulla sinun ei tarvitse huolehtia jumittumisesta, kun käytät sen jo helppokäyttöistä ohjelmistoa.

Plussat

 • Erittäin turvalliset VPN-protokollat ​​ja salaus.
 • Kaksinkertainen tietosuoja.
 • Vakaa ja kunnollinen yhteysnopeus.
 • DNS-vuoto-ongelmia ei havaittu.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • Sijaitsee Panamassa.

Haittoja

 • Palautusprosessi voi viedä hetken.

2. CyberGhost

Mac-käyttäjät, jotka etsivät budjettiystävällistä VPN-verkkoa, löytävät CyberGhost -sovelluksen kohtuudella. Hyödyllisyydestään huolimatta CyberGhost ei vaaranna turvallisuutta. Se tukee OpenVPN: ää ja muita tärkeitä protokollia ja suojaa tietoja teollisuusstandardilla AES-256-salauksella.

CyberGhost ei ole ilmoittanut DNS-vuotoja, ja käyttäjän yksityisyyttä vaikeuttaa tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Se sijaitsee Romaniassa, mikä tarkoittaa, että CyberGhostiin ei sovelleta mitään säädöksiä, jotka saattavat edellyttää käyttäjän tietojen luovuttamista.

Jos olet jumissa VPN: n käytöstä, sen ystävällinen asiakastuki on valmis auttamaan sinua live-chatin tai tavanomaisen sähköpostin välityksellä..

Plussat

 • Käyttää OpenVPN- ja AES-256-salausta.
 • Ei DNS-vuoto-ongelmia.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • Sijaitsee Romaniassa, ei velvoitetta tietojen säilyttämistä koskeviin lakeihin.
 • Torrent ja Netflix ystävälliset.

Haittoja

 • Kohtalainen yhteysnopeus.

3. Surfshark

Surfshark tekee aaltoja huolimatta siitä, että se on suhteellisen uusi VPN, jonka voit asentaa Mac-tietokoneellesi. Tilaamalla SurfSharkin Mac-tietokoneesi on suojattu kaikilla suojausominaisuuksilla, joilla kaikilla kunnollisilla VPN-verkkoilla pitäisi olla. Tämä sisältää aina turvallisen AES-256-salauksen ja OpenVPN-protokollan.

Surfshark ei kerää mitään selaustiedostasi. Suojaaksesi kiinnostustasi lisää, Surfshark sijaitsee Britannian Neitsytsaaret ja vapauttaa yrityksen kaikista laeista, jotka edellyttävät tietojen säilyttämistä.

Huomattavaa on Sursharkin yhteysnopeus, joka toimii kohtuullisen hyvin palvelimilleen ympäri maailmaa. Tämä pätee hyvin Mac-käyttäjille, jotka toivovat pääsyä Netflix- tai torrent-ohjelmistoihin, joita Surfshark tukee hyvin..

Plussat

 • Sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret.
 • Käyttää OpenVPN- ja AES-256-tietoja tietojen salaamiseen.
 • Ihmisarvoinen yhteysnopeus.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Mahdollistaa Netflix-pääsyn ja torrentin.

Haittoja

 • Emoyrityksestä puuttuvat tiedot.

4. TunnelBear

TunnelBear on luonnostaan ​​turvallinen VPN, joka tekee teknologian asiantuntijoille vaikutuksen. Erittäin turvallisen OpenVPN: n ja AES-256: n lisäksi TunnelBear toteuttaa toimenpiteitä mahdollisen DNS-vuodon havaitsemiseksi, jota ei tietenkään ole koskaan tapahtunut.

TunnelBear iOS -sovellus on myös taitavasti suunniteltu ja helppokäyttöinen. Vaikka sillä ei ole live chat-tukea, voit odottaa nopeaa vastausta perinteisestä lippujärjestelmästä. Sillä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, ja se tarkoittaa yksityisyytesi turvaamista, jos Kanadan viranomaiset kutsuvat TunnelBearin luovuttamaan tietonsa.

Plussat

 • Erittäin suojattu VPN.
 • Ei DNS-vuotoja ilmoitettu.
 • Responsiivinen lipputuki.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.
 • Käyttäjäystävällinen sovellus.

Haittoja

 • Keskimääräisen yhteysnopeuden alapuolella.

5. PIA

Yksityinen Internet-yhteys VPN on yhdysvaltalainen palveluntarjoaja, joka on ollut markkinoilla vuodesta 2010 ja on todistanut nollakirjautumisvaatimuksensa tuomioistuimessa. PIA: lla on palvelimia 30 maassa, se tarjoaa alan standardin mukaista OpenVPN-salausta ja Redditillä on suuri faneja.

Yksityisyytesi on taattu, koska PIA: ssa ei ole mitään DNS-vuoto-ongelmia. Lisäksi sillä on selkeä kirjautumattomuuskäytäntö, joka suojaa yksityisyyttäsi hinnalla millä hyvänsä. Mac VPN -sovellusten osalta PIA on melko runsas laitteiden jakamisrajassa. Voit yhdistää jopa 10 laitetta samanaikaisesti yhdelle tilille.

Plussat

 • Vaikuttava yhteysnopeus
 • Ei DNS-vuoto-ongelmia.
 • Käyttää OpenVPN: tä ja AES-256: ta.
 • Tukee jopa 10 laitetta.
 • Tyhjennä kirjautumattomuuskäytäntö.

Haittoja

 • Ei monihyppy VPN: tä.

Yhteenveto

On aika, kun otat vastuun Macin turvallisuudesta. Vaikka se on kiistatta turvallisempi kuin muut kilpailevat koneet, MacOS-järjestelmässä ilmaantuu silloin tällöin tietoturvareiät, mikä tekee sinusta haavoittuvan hakkereille.

VPN: n asentaminen on oikea asia. Se pitää Mac-tietokoneesi piilossa ja suojaa tietojasi siinä tapauksessa, että se siepataan. Mutta oikean palveluntarjoajan valitseminen voi olla haastava prosessi.

Tämän artikkelin tarkoituksena oli säästää aikaa tekemällä tutkimusta itse. Mac-koneiden parhaat VPN-verkkotunnukset olivat kilpailijoidensa yläpuolella turvallisuuden, yksityisyyden, nopeuden, helppokäyttöisyyden ja tuen suhteen. Joten varmistaaksesi, että Mac-tietokoneellasi on ylimääräinen suojaustaso, rekisteröidy jokaiselle tänään suositellulle VPN: lle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map