Parhaat VPN-reitittimet OpenVPN: lle: DDWRT | ASUSWRT | Tomaatti

Kun olet lisännyt OpenVPN-yhteensopivan reitittimen kotiverkkoosi, ihmettelet kuinka onnistit koskaan elämään ilman yhtäkään tätä aikaa. VPN-yhteensopivissa reitittimissä on nopeat prosessorit ja erityinen laiteohjelmisto (reitittimen käyttöjärjestelmä), joiden avulla ne voivat muodostaa yhteyden suoraan VPN: ään ja suojata koko verkkoasi.


VPN-reitittimen avulla voit kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita salattuun VPN-tunneliin, jopa laitteisiin, joissa ei ole sisäänrakennettua VPN-tukea, kuten Xbox, PS4, AppleTV, Roku tai Fire TV.

Tässä oppaassa opit:

 • Hyvän VPN-reitittimen (Speed ​​+ Firmware) vaatimukset
 • Suosituimmat VPN-reitittimet
 • 3 parasta VPN-yhteensopivaa laiteohjelmavaihtoehtoa
 • Esivalotetut reitittimet vs. omat salamasi
 • Ohjeoppaat (salata oma reitittimesi, määritä OpenVPN jne.)

Mikä tekee hyvästä VPN-reitittimestä?

Jotta reititin olisi käyttökelpoinen valinta OpenVPN-yhteensopivaksi reitittimeksi, se tarvitsee kaksi asiaa:

 1. Kahden ytimen prosessori (mieluiten 500 MHz tai nopeampi)
 2. Laiteohjelmisto, joka tukee VPN-yhteyksiä

Reitittimen CPU ja prosessoriteho

VPN-salaus käyttää monimutkaista matematiikkaa salaamaan jokainen lähettämäsi tavu. Nämä laskelmat ovat melko helppoja nykyaikaisiin kannettaviin ja pöytätietokoneisiin rakennettujen tehokkaiden neliytimisten (tai parempien) prosessorien kanssa, mutta useimpien reitittimien suorittimet eivät ole riittävän tehokkaita suorittamaan laskelmat nopeasti, ja ne johtavat erittäin hitaisiin VPN-nopeuksiin..

Suurimmassa osassa suositelluista VPN-reitittimistämme on kaksoisydinprosessorit, joiden kellotaajuus on 600 MHz tai nopeampi (toisin kuin halvat reitittimet, joissa on hidas yksisydäntäprosessori). Tällä tavalla reitittimen CPU ei rajoita VPN-nopeuksiasi, ja suurin osa pystyy nopeuteen 20 Mbps tai enemmän, jopa käytettäessä erittäin vahvaa 256-bittistä AES-salausta.

Reitittimen laiteohjelmisto: Tomaatti, DD-WRT ja ASUSWRT

Reitittimen laiteohjelmisto on kuin reitittimen käyttöjärjestelmä. Se on reitittimen hallintaliittymä, johon kirjaudut sisään, ja sen avulla voit määrittää verkon ja muuttaa erilaisia ​​reitittimen asetuksia.

Suurin osa reitittimen laiteohjelmistosta ei tue VPN-yhteyksiä.

Onneksi, vaikka reitittimen osakeohjelmisto ei tue VPN-yhteyksiä, useimpien kalliiden reitittimien avulla voit asentaa mukautettuja kolmannen osapuolen laiteohjelmistoja (joita ei ole reitittimen valmistaja luonut), jotka sisältävät VPN-tuen. Tämä prosessi tunnetaan nimellä vilkkuva ja voi merkittävästi parantaa reitittimen ominaisuuksia, mutta yleensä myös mitätöidä takuun.

Kolme suosituinta VPN-yhteensopivaa laiteohjelmavaihtoehtoa ovat:

 1. DD-WRT
 2. TomatoUSB
 3. AsusWRT (vilkkumista ei tarvita)

Muokatun laiteohjelmiston vilkkuminen itse voi olla monimutkaista, ja sinulla on myös pieni riski, että laite “muutetaan” laitteeseen, jos jokin menee pieleen. Meillä on pian askel-askeleelta vilkkuvat oppaat sekä Tomato- että DD-WRT-ohjelmistoille, mutta monet käyttäjät mieluummin ostavat esivaloitetun reitittimen, johon jo on asennettu haluamasi laiteohjelmisto..

Flashrouters on tällä hetkellä johtava esisäädettyjen VPN-reitittimien lähde. Ainoa haittapuoli on, että maksat yleensä 100–150 dollaria palkkion verrattuna reitittimen itse vilkkumiseen.

ASUS-reitittimet ja ASUSWRT (paras vaihtoehto useimmille käyttäjille)

ASUS on yksi harvoista valmistajista, joka on pakattu VPN-yhteensopivia osakeohjelmistoja huippuluokan reitittimiin. ASUS: n laiteohjelmiston nimi on ASUSWRT, ja suurimman osan reitittimistä lähetettävien tuotteiden hinta on vähintään 90 dollaria. Tässä on täydellinen luettelo ASUSWRT-ominaisuuksista.

ASUSWRT: llä on paljon huippuluokan ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • PPTP / L2TP / OpenVPN-tuki VPN-yhteyksille
 • Lataa Master: tietokoneettomana torrent-latausohjelma
 • Luo oma pilvipalvelu / pilvipalvelin
 • Applen ‘Time Machine’-automaattiset varmuuskopiot

Monet parhaan VPN-reitittimen luettelossa suositeltavista reitittimistä ovat ASUS-reitittimiä; osittain siksi, että niillä on niin paljon huippuluokan malleja, mutta myös siksi, että heidän laiteohjelmistonsa on helppo käyttää ja on VPN-yhteensopiva heti valmis.

Suurin osa käyttäjistä ei halua, että joudutaan salaamaan räätälöityjä ohjelmistoja uusiin kalliisiin reitittimiin. ASUSWRT: n kanssa sinun ei tarvitse tehdä.

Ja jos päätät myöhemmin vielä enemmän ominaisuuksia, voit asentaa ASUSWRT-Merlin -yritysohjelmiston, joka lisää melkein kaikki samat ominaisuudet kuin DD-WRT, mukaan lukien monimutkaiset VPN-kokoonpanot ja mukautetut salausasetukset.

ASUS RT-AC68U (Toimittajan valinta: Paras kokonaisuus)

ASUS ac68u

Asus AC68U kaksikaistainen reititin (sisäänrakennettu OpenVPN-tuki)

amazon osta3

ASUS AC-68U on yksi korkeimmista ASUS: n huippuluokan reitittimistä (4,3 / 5 tähteä Amazonilla) ja mielestämme se on kaikkien luettelossa olevien reitittimien paras ominaisuuksien, suorituskyvyn ja hinnan yhdistelmä..

AC68U: n mukana tulee ASUSWRT-ohjelmisto asennettuna, joten PPTP-, L2TP- ja OpenVPN-yhteensopivuus on heti valmis. Yhdistämällä siihen, että 1900mbps: n tiedonsiirtonopeudella (kun käytetään 2,4 GHz: n ja 5 GHz: n kaistaa samanaikaisesti) ja kaksoisydin 800MHz: n laajakaistaprosessorilla, sinulla on itsellesi reitittimen voimalaitos.

AC68U on täydellinen tasapaino. Sillä on runsaasti voimaa konepellin alla, ilman että se on täydellistä ylikuormitusta. Se on hieno pelaamiseen, suoratoistoon, mediapalvelimeksi tai yleiseen VPN-salaukseen.

tiedot:

 • firmware: ASUSWRT (asennettu)
 • Yhteensopiva kolmannen osapuolen laiteohjelmisto: DD-WRT, tomaatti, ASUSWRT-Merlin
 • PROSESSORI: kahden ytimen laajakaistan kellotettu nopeudella 800MHz
 • USB: 2 porttia, USB 3.0 (1) ja USB 2.0 (1)
 • antenas: 3
 • Ethernet: 4-portti

Osta ASUS RT-AC68U

ASUS RT-N66U (Toimittajan valinta: Paras budjetti-VPN-reititin)

ASUS RT-N66U

ASUS RT-N66U (Dark Knight)

Jopa ajatellen, että hänen reitittimensä julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, RT-N66U (nimeltään hellästi ‘Dark Knight’) on edelleen yksi suosituimmista VPN-yhteensopivista reitittimistä Amazonissa. Se ajaa täsmälleen samaa ASUSWRT-ohjelmistoa kuin # 1 -reitittimemme (AC68U).

Ensisijaiset erot ovat:

 • Siinä on yhden ytimen 600 MHz: n prosessori (AC68U on kaksois-800 MHz)
 • Se ei tue langattomia AC-taajuuksia, joten se ei ole aivan yhtä nopea uusimmalla laitteellasi.

Todellisissa olosuhteissa huomaat tosiasiallisesti kuitenkin vain sisäisen verkon ‘N’ ja ‘AC’ reitittimien välisen eron (tiedostojen siirtäminen NAS-asemaan) verrattuna todellisiin lataus- / latausnopeuksiin Internetistä.

RT-N66U on yleensä saatavana alle 100 dollarilla Amazonissa. Se on hyvä arvo, ja todennäköisesti paras valinta, jos budjetti on tiukka eikä sinulla ole varaa kuluttaa 150 dollaria + reitittimelle..

Jos sinulla on paljon AC-yhteensopivia laitteita, kannattaa ehkä kokeilla uudempaa AC66U: ta, joka on käytännöllisesti katsoen identtinen N66U: n kanssa, mutta tukee langattomia vaihtoalueita ja siirtonopeuksia.

Osta ASUS RT-N66U Amazon.com -sivustolla

Netgear ‘Nighthawk’ R7000 (paras DD-WRT-reititin)

Netgear AC1900 Nighthawk R7000

Netgear ‘Nighthawk’ R700 ajaa DD-WRT: tä kuin mestari

Netgear R7000 / AC1900 ‘Nighthawk’ on suosituin reititin smallnetbuilderin reitittimien rankingissa. Se oli myös ‘Editors’ Choice ‘-valinta PCMag.com-sivustossa. Se ei ole VPN-yhteensopiva ulkona, joten se on hyvä valinta vain, jos haluat itse salata DD-WRT (tai Tomato) -ohjelmiston. Mutta jos vilkkuva prosessi on sinun mielestäsi, on vaikea löytää lisää suorituskykyä rahoillesi.

Nighthawkissa on kaksoisytiminen 1 GHz: n prosessori, jossa on kaksikaistainen AC wifi-nopeus. Siinä on myös 3 irrotettavaa antennia, ‘Beamforming’ -tekniikka, 5 ethernet-porttia ja kaksi USB-porttia (yksi on USB 3.0).

Vilkkuvat oppaat R7000 Nighthawkille

 • Tomaatti
 • DD-WRT

Muutamia reitittimen vaihtoehtoja (kunniamaininnat)

Yksi kolmesta yllä esitetystä reitittimestä sopii parhaiten useimmille käyttäjille, mutta jos budjetti on tiukempi (tai rajoittamaton), tässä on vielä muutama ansiokkain kilpailija.

Asus N-16

Asus RT-N16

Asus RT-N16

Osta Amazonissa

Asus RT-N16 on N-sarjan reititin (vain 2,4 GHz: n kaista), joka pystyy siirtämään 300mbps: n nopeudella. Se on ASUS: n linjan halvin reititin, jolla on täysi ASUSWRT- ja VPN-yhteensopivuus.

Se on myös vahvistanut käyttävänsä TomatoUSB- ja DD-WRT-ohjelmistoja, ja siihen on omistettu rakennukset jokaiselle.

Mielestäni useimmilla käyttäjillä on parempi kuluttaa ylimääräiset 20–30 dollaria N66U: lle, mutta jos budjetti on tiukka, tämä on syytä tarkastella.


TP-Link AC1900 AKA: ‘Archer C9’

TP-Link-jousimies C9

TP-Link-jousimies C9

Osta Amazonissa

TP-Link AC1900 on mahtava arvo käyttäjille, jotka haluavat salata oman DD-WRT: nsä (tomaatti ei tällä hetkellä tue tätä mallia). Siinä on kaksoisydin 1 GHz: n prosessori konepellin alla ja se voi toimia 2,4 GHz: n ja 5 GHz: n taajuudella samanaikaisesti yhdistetyllä nopeudella jopa 1900 Mt / s.

Sillä on myös kaksi USB-porttia (1 on 3.0), jonka avulla voit määrittää oman pilvitallennuspalvelimen tai NAS-laitteen.

Se on ehdottomasti kannattavan etsiä ihmisiä, jotka harkitsevat Netgearin Nighthawk-sovellusta, ja se voi tosiasiassa olla parempi arvo, jos hyvin samankaltaiset tekniset tiedot.


Reitittimen opas, oppaat ja linkit

Verkkosivustolta VPNUniversity.com

 • Kuinka asentaa OpenVPN ASUSWRT-reitittimiin
 • Lisää tulossa pian…

oppaat

Asus RT-N66U

 • DD-WRT-opas Asus RT-N66U: lle
 • Kuinka asentaa Tomato ‘Shibby’ build (N66U)

Asus RT-AC68U

 • DD-WRT-opas (Asus AC68U)
 • Kuinka salata tomaatti ‘Shibby’ (Asus AC68u)

Asus RT-N16

 • DD-WRT-opas Asus RT-N16: lle
 • Kuinka salata Asus N-16 tomaatin ‘Shibby’ kanssa

TP-Link AC1900 (Jousiamies C9)

 • Reddit-opas DD-WRT: hen TPLink Archer C9: lle
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map