Parhaat ilmaiset ja maksetut VPN-torrentit | VPN-kahvi


Sinulla on sama ilmaus kuin Fry Futuramasta, kun huomaat, että on tärkeää käyttää parasta VPN-viihdettä.

Suurin osa meistä on kuullut virtuaalisesta yksityisestä verkosta, jota muuten kutsutaan VPN: ksi, mutta monet eivät ymmärrä aivan miten se toimii tai miksi tarvitset kyseisen ohjelmiston asennusta, etenkin kun harjoitat verkkotoimintaa, kuten torrenttia, joka vaarantaa altistuminen sijainnillesi ja henkilötiedoillesi.

Mikä on VPN?

Maallikkojen mukaan VPN on palvelun tyyppi, jonka avulla voit käyttää Internetiä turvallisella ja yksityisellä tavalla palvelinyhteyden kautta, joka toimii identiteettinäytteenä. Tämän välityspalvelimen avulla ohjelmisto salaa verkkotoiminnot ja tietosi, joten virtuaalitoiminnot ja henkilöllisyys pysyvät anonyyminä selaamalla suosikkisivustojasi..

Kuinka VPN toimii?

Kun käytät VPN-verkkoa, ohjelmisto salaa tietosi ennen kuin Internet-palveluntarjoaja (ISP) tai muu langattoman yhteyden tarjoaja saavuttaa tietosi. Tämä tarkoittaa, että voit surffata verkossa murehtimatta siitä, että Internet-palveluntarjoajasi snoopisi online-aktiviteettejasi, ja se myös vähentää huomattavasti todennäköisyyttä, että tietoverkkorikolliset hyödyntävät tietojasi.

Ongelmana on, että jos et tunne VPN: ää, oikean VPN: n valitseminen voi olla pelottava tehtävä. Koska luotat kolmansien osapuolien sovelluksiin henkilöllisyytesi turvaamiseksi, on tärkeää valita luotettava VPN varmistaaksesi, että henkilöllisyytesi pysyy yksityisenä, etenkin kun kyse on torrentitiedostoista.

Milloin kannattaa valita paras VPN torrentia varten:

 • Tukeeko VPN torrentia? Etsi VPN, joka tukee torrenttia, koska jotkut eivät salli sitä. Monet VPN: t todella asettavat käyttäjille rajoituksia, joissakin kielletään torrentit.
 • Kerääkö VPN lokitietojesi lokit? Vaikka on tärkeää pysyä nimettömänä vierailemillesi verkkosivustoille ja torrentin aikana, et halua, että luottamasi web-kilpi lopulta on se, joka tallentaa ja manipuloi tietojasi..
 • Onko VPN-suorituskyky riittävän nopea? Kysymys selittää itsensä. Haluat VPN: n, joka sallii nopeiden suurten tiedostojen lataamisen ja nopean web-selaamisen sen sijaan, että teet elämästäsi kurjuuden viiveillä ja torrentinopeuksilla, jotka voivat kestää vuosia.
 • Mikä on VPN: n lainkäyttövalta? Parasta on käyttää VPN: ää, joka on asetettu Yhdysvaltojen ulkopuolelle ja jota ei mieluiten ole sidottu viiden silmän, yhdeksän silmän ja neljäntoista silmän liittoutumien laeihin ja määräyksiin. On pieni mahdollisuus, että henkilötietosi voivat päästä tietoturvatietokantoihin, jos kyseinen VPN-palveluntarjoaja pakotetaan tekemään yhteistyötä lainkäyttöalueen kanssa. Ellet ole hyvin sellaisessa mahdollisessa tiedonkeruussa, on parasta pysyä sääntelemättömissä VPN: issä.

Etkö ole varma mistä aloittaa etsimällä paras VPN torrentia varten? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa käsittelemme:

Miksi käyttää VPN-torrenttia?

Torrentit kuulostavat suoraviivaiselta jutulta, joten miksi tarve kuitenkin käyttää parasta VPN: tä torrentiaan? Asia on, että kun saat onnellisina osia aiotusta tiedostostasi vertaisverkosta, asetat henkilöllisyytesi ja henkilökohtaiset tietosi vaarassa myös mahdollisille Internet-pahiksille sattumalta..

VPN auttaa piilottamaan henkilöllisyytesi, sijaintisi ja aktiivisuutesi, mikä tekee sinusta tuntemattomamman, koska muut lataajat eivät tiedä todellista IP-osoitettasi. Paitsi, että VPN suodattaa myös mahdollisuuden ladata virustartunnan saaneita tiedostoja. Vaikka tämä ei ole 100-prosenttisesti hyvää – niin kauan kuin vältät torrentitiedostoja ilman torrent-yhteisön palautetta, sinun tulee olla turvassa yhdessä VPN: n läsnäolon kanssa.

Kuinka valita paras VPN torrentia varten

Kun markkinoilla on monia VPN-pistorasioita, saatat olla tappiollinen yrittäessään päättää parhaasta torrentin VPN: stä. Riippumatta valitsemastasi VPN: stä, varmista, että VPN täyttää seuraavat kriteerit:

 1. Sillä on selkeä tietosuojakäytäntö ja kirjautumattomuuden takuu
 2. Siinä on tappikytkin, joka estää todellisen IP: n paljastamisen
 3. Sillä on suuri turvallisuus vahvalla salauksella
 4. Lataus on nopeaa eikä rajoita kaistanleveyttä

Mikä tärkeintä, muista valita VPN, joka tukee torrenttia!

Maksettu vs. ilmainen VPN torrentia varten

Koska torrentia varten on valittu joko maksettu tai ilmainen VPN, useimmat meistä haluavat mennä ilmaiseen vaihtoehtoon kädet alas. Kuten kaikki ilmaiset asiat tässä maailmassa, on kuitenkin saalis: Ilmaisten ohjelmien luotettavuus ja luotettavuus ovat usein kyseenalaisia.

Mitkä ovat suurimmat erot maksetuista verrattuna ilmaiseen VPN-torrenttiin? Tässä on nopea vertailu:

 • hinnoittelu – Maksetut torrentia varten tarkoitetut VPN-palvelut ovat hinnaltaan erilaisia ​​paketin kestosta riippuen, kun taas ilmaiset VPN: t ovat kirjaimellisesti ilmaisia, ja jotkut tarjoavat osittain ilmaisia ​​tilauksia. Vaikka ilmaisten juttujen hankkiminen ja käyttäminen on aina mukavaa, muista, että haittoja ja rajoituksia voi olla.
 • turvallisuus – Turvallisuus on yleensä jotain ilmaista VPN: ää, josta puuttuu … ei sitä, että niitä syytetään, koska ohjelmisto on ilmainen. Monet ilmaiset VPN: t tarjoavat vain PPTP-protokollaa (PPTP), vähemmän turvallista tunnelointiprotokollaa verrattuna maksettuihin VPN: iin, jotka tarjoavat yleensä sekoituksen OpenVPN-, Layer 2 Tunnel Protocol (L2TP )- ja IPsec-protokollia..
 • Palvelun laatu – Maksettujen VPN-verkkojen datapalvelu on yleensä rajoittamaton kärsimättä rajoitetusta kaistanleveydestä yhdistettynä tekniseen tukeen. Tämä on päinvastoin ilmaisissa VPN-palveluissa, ja jotkut ilmaiset ohjelmat sallivat vain tietyn määrän yhteyksiä palvelimiin ennen kuin ne alkavat kysyä sinulta maksua..

Alla on lueteltu parhaat VPN-palvelut torrentia varten:

ExpressVPN.com

ExpressVPN: llä on yli 3000 palvelinta 93 maasta, mikä on levitetty kauniisti ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että ExpressVPN on Netflix-yhteensopiva, se on myös Orion Router (TOR) -yhteensopiva. Tämä tarkoittaa parannettua turvallisuutta, koska liikennetiedot on salattu monien palvelimien kautta pisteeseen, jossa on vaikea jäljittää sinua..

ExpressVPN sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret ja on yksi turvallisimmista torrentin VPN-verkoista, etenkin koska sillä on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet. Tämä VPN lupaa nopeita, turvallisia ja yksityisiä palveluita ja pysyy uskollisena sanoilleen – latausnopeus on hyvä, tappikytkin on käytettävissä ja OpenVPN-protokollia tukee AES-256-salaus ilman torrentrajoituksia..

Jos tarvitset lisätietoja uTorrent-ohjelmiston käytöstä tämän VPN: n kanssa, ExpressVPN tarjoaa hyödyllisiä tukiartikkeleita ja 24/7 live chat -tukea, jotta voit navigoida ympäri maailmaa. ExpressVPN toimii useissa laitteissa, mutta tälle on kuitenkin rajoitus: Voit yhdistää vain kolme laitetta samanaikaisesti.

Yksi haittapuoli on, että ExpressVPN: n kustannukset ovat korkeammat noin $ 6,67 / kk mutta sen tarjoama turvallisuus ja luotettavuus ovat rahan arvoisia.

NordVPN.com

Jokainen torrentin fani tunnistaa tämän brändin heti: NordVPN tunnetaan torjuntaan kaikkein anonyymeimmänä ja turvallisimpana VPN: nä..

Yli 5 200 palvelimella yli 60 maassa voit odottaa hyvää torrent-suorituskykyä satojen palvelimien kanssa, jotka on optimoitu vertaisverkkoihin (P2P), paitsi että kaikki heidän palvelimet tukevat P2P: tä. Ei se, että se olisi tärkeä asia.

Ja koska se on kaikkein nimettömänä ja turvallisimpana torrentin VPN, ei ole yllättävää, että NordVPN valvoo tiukkaa kirjautumattomuutta. Tässä erittäin helppokäyttöisessä VPN: ssä on myös automaattinen VPN-tappokytkin, mikäli VPN: n toimintahäiriöt estävät tietojen vuotamisen seisokkien aikana. VPN: n kaksinkertainen tietojen salaus auttaa myös lisäämään verkkoturvallisuutta..

NordVPN.com antaa sinun torrent ilman rajoja, koska he eivät usko asettamalla ylärajoja kaistanleveyteen. Myös Netflixin fanit tietävät mielellään, että tämä VPN vapauttaa Netflix USA: n.

Kolmen päivän ilmainen kokeilu on saatavilla, jos aiot testata tämän VPN: n. Muussa tapauksessa voit harkita tilaamista NordVPN-verkkoon alle $ 3 / kk kolmen vuoden suunnitelmaan – täysin edullinen hinnoittelu, jos kysyt meiltä! Tilaussuunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja kunnollinen live-chat-tuki palvelussasi 24/7.

Surfshark.com

Vaikka Surfsharkilla on paljon pienempi verkko verrattuna NordVPN: ään, yli 800 palvelinta 50 maasta, Surfshark ei menetä yksityisyyttään ja turvallisuuttaan. Kirjautumattomuuden periaatteen mukaisesti ja tarjoamalla turvallisia tunnelointiprotokollia, kuten OpenVPN ja IKEv2, AES-256-GCM-salauksella, voit nauttia optimoidusta torrentinopeudesta pitämällä henkilöllisyytesi turvallisena..

Surfshark on erittäin helppokäyttöinen VPN, jolla ei ole kaistaleveyttä eikä samanaikaista yhteysrajoitusta, joten sano hei, että käytät tätä VPN: ää eri laitteissa samanaikaisesti! Se sallii torrentin kaikilla palvelimillaan, mukaan lukien maat, joissa P2P-toiminta on kielletty, reitittämällä yhteys uudelleen torrent-ystävällisiin palvelimiin Alankomaissa tai Kanadassa sijainnistasi riippuen. Älykäs liikkuvuus, Surfshark.

Paras osa? Surfshark on ylivoimaisesti markkinoiden halvin VPN, joka maksaa noin $ 1,99 / kk kahden vuoden suunnitelmalle 30 päivän palautuskäytännöllä. VPN tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten 30 päivän ilmaisen kokeiluversion, 24/7 live chat -tuen ja tarjoaa jopa luettelot parhaista torrent-sivustoista ja P2P-palveluista..

Surfshark sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret viiden silmän, yhdeksän silmän ja neljätoista silmän valvonta-alueelta, joten voit olla varma siitä, että henkilötietosi ovat turvassa hallituksen puuttumisen vuoksi..

Assguard.app

Optimoitu torrenting, voit odottaa suurta levitysnopeutta kunnollisella käytettävyydellä. Assguard on kaikki, joka tarjoaa kiinnostavan ja helppokäyttöisen UX: n.

Kuten muutkin tämän luettelon VPN: t, Assguard käyttää OpenVPN-protokollia ja AES-256-salausta. Tämä VPN-palveluntarjoaja harjoittaa nollakirjautumista – voit olla varma, että yksityisyyttäsi ei vaaranneta. Assguard on vuotamaton VPN, jolla ei ole torrentrajoituksia, joka sallii kuuden samanaikaisen yhteyden yhdellä tilillä.

Assguard sopii erinomaisesti Netflixille tai muille suoratoistopalveluille, jotka tulevat helposti saatavilla olevalla hinnalla ($ 7,99 / kk). Hyvä 24/7 live-asiakastuki on saatavana myös avuttomille. Tärkein rivi, Assguard toimii loistavana VPN: llä torrentille.

PrivateInternetAccess.com

Ansaitseen parhaan maineen VPN-liiketoiminnassa, yksityisen Internet-yhteyden tai PIA: n tiedetään olevan yksi vanhimmista ja tunnetuimmista VPN-palveluntarjoajista, jolla on erinomainen kattavuus Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Yli 3 300 palvelimella 31 maassa, hyvillä AES-128- ja AES-256-salauksilla, joissa on OpenVPN-protokollat, ja melko nopeilla latausnopeuksilla, ei ihme, että PIA on melko suosikki vertaistuottajien keskuudessa.

Yhtenä torrent-ystävällisistä VPN-palveluista PIA ei rajoita sinua torrenting-tapahtuman toteuttamiseen, ja tarjoaa sinulle P2P-tuen koko heidän palvelinverkonsa. Sinulla voi olla jopa kymmenen samanaikaista yhteyttä ja voit käyttää PIA: n palveluita alle 3 dollaria / kk seitsemän päivän rahat takaisin -takuulla.

PIA: lla ei ole kirjautumiskäytäntöä, mutta se pitää kirjaa maksutiedoista ja sähköpostista. Yhdysvalloissa sijaitsevat henkilötiedot voivat paljastua valtion tietokannoissa, mutta onneksi ohjelmisto on vuotovapaa. Siinä on tappikytkin, vaikka suorituskyky ei ole joidenkin mukaan yhtä johdonmukaista.

Mielenkiintoista on, että PIA hyväksyy salaustekniikan maksutapana ja jopa lahjakortteja suosituilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Starbucks, Costco, Best Buy ja Target. Aika laittaa lahjakorttisi käytettäväksi pysyessään suojattuna tämän VPN: n alla!

Lopulliset ajatukset

On ehdottoman välttämätöntä käyttää VPN: ää suojaamaan nimettömyyttäsi ja yksityisyyttäsi sekä tarjoamaan suojausta torrentin aikana. Yhtä tärkeää on valita VPN, jolla on kirjautumattomuuskäytäntö, hyvä nopeus, sallii torrentin ja katoaa lainkäyttövallasta parannetun yksityisyyden takaamiseksi. Haluat myös VPN: n, jolla on edullinen tilaussuunnitelma, jolla on mahdollisimman vähän rajoituksia ja jossa on luotettava sisäänrakennettu tappa-kytkin.

Yhteenvetona:

 • Tiukkaa kirjautumattomuutta varten mene NordVPN, ExpressVPN, PIA, Perfect Privacy, Surfshark, TorGuard.
 • Nopea nopeus saat siirtymällä NordVPN: lle ja ExpressVPN: lle.
 • Mene NordVPN: n ja Surfsharkin helppokäyttöiseen käyttöliittymään ja taloudellisimpaan VPN: ään.
 • Jos haluat Netflix-ystävällisiä VPN-verkkoja, siirry kohtaan NordVPN ja ExpressVPN.

Nyt kun olemme kattaneet parhaat torrentin VPN-verkot, toivomme, että pidit artikkelista hyödyllisen ja että se antoi oivalluksen sinun valita oikea VPN sinulle.

Nautitko tämän artikkelin lukemisesta? Tehkää meille palvelus ja jaa se ystävillesi tai tuntemillesi ihmisille, jotka etsivät parhaita VPN-torrentteja!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map