Percubaan Percuma NordVPN ☕ Cara mendapatkan Percubaan NordVPN percuma – Versi 2019 | Kopi VPN


Anda mungkin pernah mendengar tentang menggunakan VPN atau Rangkaian Peribadi Maya untuk mengelakkan peranti anda terganggu di Internet. Setelah merasa takut dengan kisah bagaimana penggodam dan pemerintah dengan senang hati memintas data anda, yang malangnya benar, keputusan terbaik anda adalah memasang VPN yang boleh dipercayai pada peranti anda. Salah satu VPN yang paling hebat di luar sana ialah NordVPN. Dalam artikel ini, kami akan membimbing anda mengenai cara-cara mencuba NordVPN secara percuma sehingga anda dapat melihat apakah memenuhi keperluan anda. Kami akan merangkumi perkara berikut:

Mengapa NordVPN?

NordVPN boleh dikatakan salah satu VPN terbaik di sekitarnya dengan keselamatan dan prestasi terbaik di jabatan lain. Ia mempunyai rangkaian lebih 5,200 pelayan VPN di 60 negara dengan kelajuan sambungan yang mengagumkan.

Keselamatan yang ditawarkan oleh NordVPN tiada duanya. Ia menggunakan protokol OpenVPN yang sangat selamat dan enkripsi 256-AES. Dengan kata lain, ini bermaksud bahawa data yang disalurkan melalui VPN tidak dapat ditembus. Untuk super-paranoid, NordVPN mempunyai ciri perlindungan data ganda, yang menyampaikan data melalui dua pelayan VPN, memastikan data dienkripsi dua kali.

Untuk mendapatkan pengalaman streaming yang hebat menggunakan VPN, anda memerlukan pelayan VPN yang membolehkan akses ke penyedia media streaming dan kelajuan sambungan yang boleh dipercayai. Untuk tujuan artikel ini, kami berhubung dengan Netflix dan NordVPN tidak mengecewakan kedua-duanya. Sebilangan besar pelayan VPN di NordVPN membenarkan streaming dari Netflix dengan kelajuan yang pantas.

VPN adalah alat untuk memastikan privasi dalam talian anda, dan anda tidak mahu data anda dicatat atau diserahkan kepada pihak berkuasa, sama ada secara paksa atau tidak. NordVPN berpusat di Panama, yang menjadikannya bebas dari kewajiban untuk menyerahkan data pengguna kepada pemerintah.

Juga, ia mempunyai dasar pembalakan yang ketat yang memastikan bahawa ia tidak menyimpan data yang menjejaskan identiti anda, atau tingkah laku dalam talian.

Anda akan dapati bahawa NordVPN adalah mudah untuk digunakan dengan antara muka yang dirancang dengan bijak. Sekiranya anda buntu, anda boleh memilih antara sokongan sembang langsung atau menghantar e-mel mengenai masalah anda.

Adakah NordVPN mempunyai Percubaan Percuma?

Sekiranya anda mencari percubaan percuma NordVPN di laman webnya, anda tidak akan menjumpainya kerana tidak ada. Ini adalah jawapan kepada salah satu Soalan Lazim mereka:

Namun, kerana dasar pembayaran balik mereka, anda boleh mencuba NordVPN dan masih dapat mengembalikan wang anda jika tidak memenuhi kehendak anda.

Tidak ada tangkapan, seperti penggunaan lebar jalur atau kekerapan sambungan, terhadap dasar pembayaran balik NordVPN. Selagi anda melanggan NordVPN dari laman webnya, anda berhak mendapat bayaran balik penuh dalam masa 30 hari.

Percubaan Percuma NordVPN — Perinciannya

Sebilangan besar percubaan percuma tradisional terhad sama ada dalam perkhidmatan atau lebar jalur. Dengan menggunakan dasar pembayaran balik NordVPN, anda boleh mencuba NordVPN dan semua ciri-cirinya tanpa batasan.

Ini termasuk mengakses 5,200 pelayannya, enkripsi yang luar biasa, sambungan yang boleh dipercayai, dan sokongan sembang langsung yang diberikan hak istimewa kepada pelanggan yang membayar. Juga, 30 hari memberikan banyak masa untuk mencuba NordVPN pada semua peranti anda dan untuk pelbagai tujuan yang bahkan dapat menjimatkan wang anda.

Untuk memulakan percubaan NordVPN, anda perlu mendaftar untuk akaun berbayar di NordVPN dan memanfaatkan jaminan 100% 100% wang dikembalikan.

Anda akan perlu memberikan maklumat kad kredit anda untuk pengebilan awal, tetapi anda akan dapat mengembalikan semua wang anda sebelum tempoh percubaan tamat dan setelah anda menguji NordVPN ke kandungan anda. Ini juga menjimatkan masalah anda untuk memasukkan butiran kad kredit anda lagi jika anda ingin terus melanggan.

Berapa Banyak NordVPN Sebulan?

Sebagai salah satu VPN teratas, NordVPN tetap berpatutan untuk pengguna. Ia menawarkan langganan jangka pendek, sederhana dan jangka panjang dengan pelbagai harga. Langganan jangka panjang NordVPN menawarkan penjimatan terbesar.

Inilah kos premium NordVPN yang akan dikenakan:

 • Pelan 3 tahun: $ 3.49 sebulan (ditagih $ 125.64 setiap 3 tahun)
 • Pelan 2 tahun: $ 4.99 sebulan (ditagih $ 119.76 setiap 2 tahun)
 • Pelan 1 tahun: $ 6.99 sebulan (ditagih $ 83.88 setiap tahun)
 • Pelan 1 bulan: $ 11.95 sebulan

Cara Menggunakan NordVPN Secara Percuma

NordVPN menjadikannya agak mudah untuk mendaftar akaun percubaan percuma. Inilah proses sebenar yang perlu anda lalui untuk mula menikmati akses NordVPN tanpa had.

1. Lancarkan laman web NordVPN dan klik pada Dapatkannya sekarang butang di skrin.

2. Pilih salah satu daripada empat rancangan langganan. Kesemuanya dilindungi oleh polisi jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

3. Masukkan e-mel pilihan anda sebagai nama pengguna dan pilih a kaedah pembayaran.

4. Setelah selesai, klik Teruskan untuk membuat akaun anda. Dialog akan muncul menunjukkan bahawa pautan pengaktifan telah dihantar ke e-mel anda.

5. Periksa e-mel anda dan aktifkan akaun NordVPN anda.

6. Anda akan diminta untuk menetapkan kata laluan baru untuk akaun anda. Lakukan dengan sewajarnya.

7. Setelah selesai, anda akan diberikan senarai pautan muat turun untuk aplikasi NordVPN. Pilih dan muat turun yang betul untuk peranti anda.

8. Lancarkan aplikasi NordVPN, dan masukkan kelayakan masuk anda untuk meneruskan.

9. Anda kini mempunyai akses ke ciri dan keselamatan tanpa had yang ditawarkan oleh NordVPN.

Cara Menyiapkan NordVPN Tanpa Kad Kredit

Selain kad kredit, NordVPN menawarkan pilihan pembayaran lain. Anda akan mempunyai pilihan:

 • Bayaran Amazon
 • Alipay
 • Cryptocurrency (Bitcoin, Ethereum, Ripple)
 • UnionPay

Sekiranya anda ingin menyediakan NordVPN tanpa kad kredit, ikuti langkah-langkah ini.

1. Pilih rancangan pilihan anda.

2. Masukkan alamat e-mel anda untuk membuat akaun.

3. Pilih pembayaran alternatif.

4. Selesaikan proses pembayaran.

Bagaimana Saya Membatalkan Percubaan Percuma NordVPN saya?

Sekiranya anda merasakan bahawa NordVPN bukan pilihan yang tepat, anda boleh menghentikan langganan dan mendapatkan bayaran balik dalam masa 30 hari. Perhatikan bahawa jika anda membeli NordVPN dari AppStore atau PlayStore, anda perlu menghubungi pedagang masing-masing untuk mendapatkan bayaran balik.

Untuk mendapatkan bayaran balik, anda perlu menghubungi sokongan pelanggan. Inilah cara untuk melakukannya.

1. Klik pada ikon sokongan di kanan bawah laman web NordVPN.

2. Klik pada pilihan Chat.

3. Isi nama, e-mel dan nyatakan niat anda untuk membatalkan dan meminta pengembalian wang dalam mesej. Klik mula berbual dan anda akan disambut oleh kakitangan sokongan pelanggan.

4. Sahkan niat anda untuk membatalkan akaun dan pembayaran balik anda akan diproses.

Cara Menuntut Jaminan 100% Wang Pulangan 30 Hari Anda Dari NordVPN

Setelah anda menguji semua ciri VPN, anda boleh menghentikan akaun anda dan mendapatkan pembayaran dikembalikan tanpa mengira sama ada anda menikmati perkhidmatan tersebut atau tidak.

Untuk melakukannya, ikuti langkah mudah ini.

1. Log masuk ke akaun anda di laman web NordVPN dengan nama pengguna dan kata laluan anda.

2. Navigasi ke Perkhidmatan Saya dan klik pada butang titik menegak di sebelah Tukar Pelan.

3. Dialog akan muncul apabila anda ingin membatalkan pembayaran automatik. Klik Batalkan Pembayaran Automatik dan sahkan keputusan anda dengan mengklik Sahkan Pembatalan pada pop timbul seterusnya.

4. Dialog pengesahan akan muncul yang menunjukkan bahawa anda berjaya membatalkan langganan anda.

5. Anda kini boleh mulai mendapatkan bayaran balik dengan menghubungi sokongan pelanggan NordVPN. Untuk melakukannya, klik pada ikon tanda tanya di kanan bawah skrin.

6. Dalam pop timbul sokongan, pilih ikon e-mel untuk meminta bayaran balik melalui e-mel.

7. Pada dialog e-mel, pilih Pembayaran dari senarai jabatan dan anda akan menemui bidang untuk kaedah pembayaran, rancangan, tarikh, dan jumlah yang muncul. Isi maklumat dengan sewajarnya. Bagi Penerangan, anda hanya boleh menyebut bahawa anda tidak menganggap NordVPN adalah perkhidmatan yang tepat untuk anda.

8. Anda kemudian akan menerima e-mel dari sokongan pelanggan NordVPN yang meminta anda pengesahan untuk permintaan pembayaran balik anda. Sahkan keputusan anda dan anda boleh mengharapkan pengembalian wang diproses dalam beberapa hari.

Ringkasan

Tidak diragukan lagi bahawa mendapatkan VPN yang tepat sangat penting untuk tetap selamat ketika melayari dalam talian dan mengakses kandungan yang dilarang geo seperti Netflix. Dengan sejumlah besar VPN yang ada, cara terbaik untuk menilai VPN adalah dengan melanggan percubaan percuma.

NordVPN mempunyai reputasi yang dicemburui sebagai VPN paling selamat di industri ini. Walaupun tidak menawarkan langganan percuma, anda boleh memanfaatkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari pada mana-mana rancangan berbayarnya. Kami telah menunjukkan betapa senangnya melanggan NordVPN dan menikmati semua ciri yang ada.

Apa yang lebih penting ialah anda dapat menghentikan pembayaran automatik pada langganan dan mendapatkan wang anda dikembalikan sebelum 30 hari berakhir. Kenyataan bahawa ini dapat dilakukan tanpa komplikasi membolehkan anda mencuba NordVPN tanpa perlu risau tentang komitmen kewangan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map