Καλύτεροι ιστότοποι για χρήση αντί του TorrentKim | Καφές VPN


Είστε μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που απομακρύνονται από την απώλεια ενός ιστότοπου torrent που είναι γνωστό ως TorrentKim; Εάν ναι, τότε θα θέλατε να μάθετε ότι υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο που είναι εξίσου καλές (αν όχι καλύτερα), συνεπώς συνεχίστε να διαβάζετε.

Τι είναι το TorrentKim?

Το TorrentKim ήταν ένας δημοφιλής ιστότοπος torrent που ειδικεύεται σε κορεατικές ταινίες – δράματα, παραστάσεις ποικιλίας, ταινίες κ.λπ. Ήταν γνωστοί για τη φιλοξενία ποιοτικών torrents του κορεατικού είδους και παρέχουν ακόμη και νόμιμους υπότιτλους για δημοφιλείς τίτλους..

Ατυχώς, Το TorrentKim είναι πλέον ανενεργό (από τη στιγμή της σύνταξης) και τίποτα περισσότερο από έναν ανεπιθύμητο ιστότοπο διαφημίσεων που ανακατευθύνει τους χρήστες σε τυχαίους ιστότοπους. Παρόλο που δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε το TorrentKim τερμάτισε τις υπηρεσίες torrenting και αν θα επιστρέψουν, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα τους λείψουν πολύ χιλιάδες θαυμαστές εκτός Κορέας, οι οποίοι εξαρτώνται από αυτά τα χρόνια.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι ασυνήθιστο να εξαφανίζονται ξαφνικά οι ιστότοποι torrent. Συμβαίνει συνεχώς, καθώς συχνά πλήττονται από αγωγές πνευματικών δικαιωμάτων ή απαγορεύονται εντελώς σε περιοχές με αυστηρούς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις στο Διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον torrenting κορεατικές ταινίες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους torrent εκεί έξω το 2020 που ενδέχεται να έχουν το περιεχόμενο που χρειάζεστε.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TorrentKim

Πριν μπείτε σε κάποιες προτάσεις ιστότοπου torrent που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί του TorrentKim, λάβετε υπόψη ότι εμείς στο VPN Coffee, δεν ενθαρρύνουμε τη χρήση torrents για λήψη και κοινή χρήση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ενώ η χρήση της τεχνολογίας P2P είναι απολύτως νόμιμη, η κοινή χρήση και η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δεν είναι. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε υποθέσεις τάξης και ακόμη και αγωγές που στοχεύουν σε άτομα να κάνουν ένα παράδειγμα αυτών. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε τους χρήστες να προστατευθούν χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN και να διατηρήσουν ανώνυμες τις λεπτομέρειες των torrenting δραστηριοτήτων τους.

Τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, ας περάσουμε κατευθείαν σε ορισμένες εναλλακτικές λύσεις του TorrentKim που εξακολουθούν να ισχύουν το 2020:

Pirate Bay

Εάν για λίγο καιρό τρέχετε, τότε έχετε αναμφίβολα ακούσει για το Pirate Bay. Είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ιστότοπους torrent στο Διαδίκτυο. Παρά τις πολυάριθμες αγωγές και τις απόπειρες τερματισμού τους, παραμένουν μια βιώσιμη πηγή για χρήστες torrent σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν είναι συγκεκριμένη για το κορεατικό είδος, το Pirate Bay φιλοξενεί πολλούς torrents για δημοφιλείς κορεατικές ταινίες (όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω). Ο ιστότοπος torrent επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ψηφίζουν και να σχολιάζουν την ποιότητα των torrents, κάτι που βοηθά στον προσδιορισμό των νόμιμων.

DramaFire

Αν και το περιεχόμενό τους δεν είναι τόσο εκτεταμένο όσο το TorrentKim, το DramaFire είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε σχέση με το τελευταίο όσον αφορά το σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης. Προσφέρουν torrents για εκατοντάδες κορεατικές ταινίες, όπως κορεατικό δράμα, κωμωδία, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα. Διαπιστώσαμε επίσης ότι πολλά από τα torrents περιλαμβάνουν αγγλικούς υπότιτλους, κάτι που είναι πάντα καλό για τους άπληστους οπαδούς εκτός Κορέας.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το DramaFire είναι ότι ενημερώνουν τακτικά το περιεχόμενό τους. Torrents για πολλές δημοφιλείς κορεατικές τηλεοπτικές εκπομπές μεταφορτώνονται στον ιστότοπο λίγο μετά την κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν μια ολόκληρη σεζόν για να αρχίσουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους κορεατικές εκπομπές.

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι torrent, το DramaFire προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες για να συνεχίσει να λειτουργεί. Τούτου λεχθέντος, οι διαφημίσεις είναι σχετικά ελάχιστες και κατάφεραν να διατηρήσουν μια καθαρή διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση και τη χρήση των χρηστών torrent.

Tcafe

Το Tcafe είναι μια άλλη καλή εναλλακτική λύση στο TorrentKim και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους torrent που είναι αφιερωμένοι στο κορεατικό είδος. Τούτου λεχθέντος, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν για έναν λογαριασμό, ο οποίος μπορεί να είναι ενοχλητικός. Η Tcafe πάσχει επίσης από τα συνηθισμένα προβλήματα που σχετίζονται με τους περισσότερους ιστότοπους torrent – μια γεμάτη διεπαφή χρήστη, πολλές διαφημίσεις, ανεπιθύμητες ανακατευθύνσεις και μη κορεάτες χρήστες θα πρέπει να μεταφράσουν τον ιστότοπο στα Αγγλικά, κάτι που μπορεί να είναι με λάθη μερικές φορές. Τούτου λεχθέντος, η εγγραφή είναι δωρεάν και οι περισσότεροι χρήστες θα συμφωνούσαν ότι η τεράστια επιλογή των torrents το καθιστά αξιόλογο.

Το καλύτερο VPN για χρήση στο Torrenting

Τώρα που έχουμε εξετάσει κάποιες προτάσεις ιστότοπου torrent που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί του TorrentKim, μια λέξη προειδοποίησης – ποτέ μην συμμετέχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα torrent χωρίς την προστασία ενός VPN. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάτι τέτοιο μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα κυρίως εάν διαμένετε σε μια χώρα με αυστηρούς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μια εξαιρετική υπηρεσία VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρύψετε τα ίχνη της torrenting δραστηριότητάς σας από οποιοδήποτε τρίτο μέρος και να ξεκλειδώσετε περιορισμούς περιεχομένου στο Διαδίκτυο (αποκλεισμός γεωγραφικών). Ίσως διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις προτάσεις ιστότοπου torrent που αναφέρονται παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε ένα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του ιστότοπου torrent και να διατηρήσετε ανώνυμες τις δραστηριότητες torrent.

Δεν είστε σίγουροι ποια υπηρεσία VPN θα χρησιμοποιήσετε; Λοιπόν, έχουμε μερικές προτάσεις που αξίζει να λάβετε υπόψη, ειδικά αν θέλετε να κατεβάσετε torrents κορεατικών ταινιών ανώνυμα:

NordVPN

Το NordVPN είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στο Διαδίκτυο που προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας. Η τιμολόγηση ξεκινά από 11,95 $ ανά μήνα ή 3,49 $ ανά μήνα για ένα 3ετές πρόγραμμα. Σε αντάλλαγμα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 5300 διακομιστές VPN από 58 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το απεριόριστο εύρος ζώνης και η δυνατότητα σύνδεσης έως και 6 συσκευών διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν όλα τα torrents που θέλουν σε πολλές συσκευές.

Όπως και τα περισσότερα premium VPN, το NordVPN δεν καταγράφει καμία πληροφορία σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών του και η στρατιωτική κρυπτογράφηση AES 256 διασφαλίζει ότι όλες οι λεπτομέρειες των torrenting δραστηριοτήτων σας διατηρούνται ανώνυμες. Προσφέρουν επίσης εφαρμογές VPN που υποστηρίζουν την πλειονότητα των συσκευών Διαδικτύου, όπως smartphone, επιτραπέζιους / φορητούς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις και άλλα.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για torrent και μια που θεωρείται ευρέως ότι είναι η ταχύτερη όταν πρόκειται για λήψη torrents. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρουν εξειδικευμένους διακομιστές P2P με απεριόριστο εύρος ζώνης και ενσωματωμένο διακόπτη kill (αποσυνδέει αυτόματα τη συσκευή σας από το Διαδίκτυο εάν αποτύχει το VPN). Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα premium VPN, εφαρμόζουν επίσης πολιτική απαγόρευσης καταγραφής και μια σειρά εφαρμογών VPN που διευκολύνουν τους αρχάριους να ξεκινήσουν σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Το ExpressVPN χρεώνει 12,95 $ ανά μήνα ή 8,32 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα 1 έτους. Αυτό δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερους από 1.500 ισχυρούς διακομιστές VPN από περισσότερες από 90 τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Ενώ είναι πολύ πιο ακριβό από τα περισσότερα άλλα premium VPN, πολλοί χρήστες torrent τα προτιμούν λόγω της γρήγορης ταχύτητάς τους P2P.

Assguard

Με ένα τολμηρό όνομα, αυτή η εφαρμογή προσφέρει ένα προσαρμοσμένο UX που ξεπερνά μια βασική διεπαφή VPN – ξεχάστε τους μπερδεμένους επιλογείς χωρών. Το Assguard προσαρμόζεται στις επείγουσες ανάγκες των χρηστών: είτε θέλετε να προσπαθήσετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix των ΗΠΑ είτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε νεότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες blockbuster που διατίθενται σε Disney + και HBO.

Το Assguard διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή και συντομεύσεις που ενημερώνονται τακτικά για να βοηθούν τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους και υπηρεσίες με ένα πάτημα. Η τιμολόγηση της εφαρμογής ξεκινά από 7,99 $ ανά μήνα ή 4,99 $ εάν επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα. Σας επιτρέπει να έχετε έως και έξι συσκευές ανά μεμονωμένο λογαριασμό και μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια μεγάλη και καθιερωμένη υπηρεσία VPN που αποτελείται από περισσότερους από 5600 διακομιστές σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η τιμολόγηση ξεκινά από 12,00 $ το μήνα ή 2,75 $ το μήνα, εάν εγγραφείτε σε ένα 3ετές πρόγραμμα.

Ενώ το CyberGhost είναι το πιο προσιτό από τη δέσμη που αναφέρεται σε αυτήν τη λίστα, προσφέρουν ό, τι χρειάζονται οι χρήστες torrent. Αυτό περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης, εφαρμογές VPN για μεγάλες πλατφόρμες και συσκευές, καθώς και πρωτόκολλα ασφάλειας δεδομένων AES 256 και OpenVPN για να διατηρείτε τις λεπτομέρειες των torrenting δραστηριοτήτων σας μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Όλα τα VPN που αναφέρονται παραπάνω συνοδεύονται από 24ωρη υποστήριξη πελατών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε άφθονο χρόνο για να δοκιμάσετε και να προσδιορίσετε ποια υπηρεσία VPN ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περίληψη

Πράγματι, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το TorrentKim που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε torrents για τις αγαπημένες σας κορεατικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτά που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα είναι μερικά μόνο από αυτά που έχουμε επαληθεύσει εξακολουθούν να είναι ενεργά (κατά τη στιγμή της γραφής). Ενώ υπάρχουν κίνδυνοι από τη χρήση της τεχνολογίας P2P για τη λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου, όλα αυτά μπορούν να μετριαστούν αποτελεσματικά μέσω της χρήσης ενός καλού VPN.

Αποποίηση ευθυνών: Το VPN Coffee δεν επιτρέπει παράνομη κοινή χρήση αρχείων ή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Παρόλο που η τεχνολογία κοινής χρήσης αρχείων P2P είναι νόμιμη, πολλά από τα αρχεία που ανταλλάσσονται μέσω του P2P έχουν πράγματι πνευματικά δικαιώματα. Η μεταφόρτωση αυτών των αρχείων με πνευματικά δικαιώματα μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο αστικής αγωγής. Ενώ αυτές οι αγωγές είναι συχνά υποθέσεις κατηγορίας, ορισμένες έχουν στοχευτεί σε μεμονωμένους χρήστες σε μια προσπάθεια να κάνουν ένα παράδειγμα αυτών.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map