Οι καλύτεροι ιστότοποι μουσικής Torrenting το 2019 | Καφές VPN%


Πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η μουσική έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Αυξάνει τις θετικές ορμόνες στο σώμα που είναι υπεύθυνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και μας κάνει πιο ευτυχισμένους. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ ξαπλώνετε σε ένα κρεβάτι σε ένα χαλαρό, καλοκαιρινό απόγευμα. Ως λάτρεις της μουσικής, πιστεύετε ότι οι ιστότοποι torrenting μουσικής είναι το καλύτερο δώρο του Διαδικτύου για την ανθρωπότητα.

Οι ιστότοποι μουσικής torrenting μπορούν να σας προσφέρουν πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους τραγουδιών που μοιράζονται άτομα από όλο τον κόσμο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τραγουδιών που κατηγοριοποιούνται ανά είδος, καλλιτέχνη ή άλμπουμ και ο αριθμός των τραγουδιών που μπορείτε να κατεβάσετε είναι απεριόριστος. Η ταχύτητα λήψης εξαρτάται από την ισχύ της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, τον ιστότοπο torrent που χρησιμοποιείτε και το λογισμικό τρίτων που επιβραδύνει ή αποκλείει τη σύνδεσή σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα εξής:

Πώς να επιλέξετε έναν ιστότοπο Torrenting για μουσική

Κατά την επιλογή των καλύτερων ιστότοπων torrenting μουσικής, μία παράμετρος πρέπει να είναι η ασφάλεια των χρηστών της. Ο ιστότοπος πρέπει να διαθέτει διαδικτυακές δυνατότητες ασφάλειας που μπορούν να εντοπίζουν κακόβουλο λογισμικό σε οποιαδήποτε μορφή. Ένας ενσωματωμένος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων που αποτρέπει την εμφάνιση ανεπιθύμητων διαφημίσεων είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για ευκολία και ευκολία.

Πολλοί torrents θα σας επιτρέψουν να κατεβάσετε πολλά τραγούδια ταυτόχρονα. Ορισμένοι ιστότοποι τείνουν να κατεβάζουν μελωδίες πιο γρήγορα από άλλους λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν.

Ένας τυπικός ιστότοπος torrent είναι γεμάτος από ακατάστατους συνδέσμους και κείμενο. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν η διεπαφή φαίνεται πιο δροσερή και τα τραγούδια κατηγοριοποιούνται σωστά.

Φυσικά, ένας καλός χείμαρρος πρέπει να έχει μια τεράστια συλλογή μουσικής από τη βιβλιοθήκη του. Από κλασικό έως μοντέρνο, χιπ χοπ έως τζαζ, ανεξάρτητα από το είδος που σας αρέσει, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια με ευκολία.

Οι καλύτεροι ιστότοποι Music Torrenting για το 2019

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω οδηγίες, ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές μας για τους καλύτερους ιστότοπους torrenting μουσικής:

Ο Πειρατικός Κόλπος

Ιδρύθηκε το 2003, το Pirate Bay είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην τεχνολογία κοινής χρήσης αρχείων που διατίθεται στο κοινό. Καθ ‘όλη την ύπαρξή του, επέζησε των νομικών μάχης ενάντια στις πιο ισχυρές δυνάμεις στον κόσμο. Έχει εκατομμύρια αρχεία μουσικής στη βιβλιοθήκη του. Από αυτό το γράψιμο, το Pirate Bay απαγορεύεται σε 29 χώρες, κυρίως στην Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Εάν πρέπει να επισκεφθείτε ιστότοπους torrent ενώ βρίσκεστε σε αυτές τις χώρες, θα χρειαστείτε ένα αξιόπιστο VPN. Η μέση ταχύτητα λήψης είναι 3,1MB / s.

Torrentz2

Ο Torrentz2 διαδέχθηκε τον Torrentz όταν ο τελευταίος έκλεισε το 2016. Όντας νέος παίκτης, ο Torrentz2 εξακολουθεί να απολαμβάνει μεγάλη ελευθερία από τη λογοκρισία. Ο ιστότοπος περιέχει περισσότερα από 61 εκατομμύρια αρχεία, πολλά από τα οποία είναι σε μορφή μουσικής. Δεν υποστηρίζει άμεση λήψη, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε λήψη πολλών κομματιών ταυτόχρονα. Η μέση ταχύτητα DL είναι 1,9MB / s.

iDope

Στην ιστοσελίδα του, το banner αναφέρει, “iDope: ένα αφιέρωμα στον Kickass Torrent.” Κανείς δεν ξέρει αν οι άνθρωποι πίσω από αυτό είναι οι ίδιοι τεχνικοί που χρησιμοποιούσαν το Kickass πριν. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι μια μέκκα για τους λάτρεις της μουσικής για την τεράστια συλλογή τραγουδιών της! Το iDope διαθέτει ανώτερη τεχνολογία για ταχύτητα και αξιοπιστία. Δεν παρακολουθεί ούτε τον ISP του χρήστη, ούτε αναδυόμενα παράθυρα ούτε ανακατευθύνει. Έχει μια εφαρμογή Android για χρήστες κινητών τηλεφώνων. Η μέση ταχύτητα DL είναι 3,7MB / s.

Soundpark

Το Soundpark διαθέτει μια εκτενή συλλογή από τα αγαπημένα σας κομμάτια και remix. Περιέχει εκατομμύρια τραγούδια από διαφορετικά είδη: ποπ, heavy metal, reggae, hip-hop, ρυθμό και μπλουζ, ακόμη και χώρα. Έχει επίσης φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον τίτλο του κομματιού που θέλετε, και το Soundpark θα κάνει αναζήτηση στη βιβλιοθήκη του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτει επίσης λίστα με τις καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες κορυφαίες επιλογές για να σας ενημερώσει για τα πιο δημοφιλή κομμάτια τους.

TorrentFunk

Το TorrentFunk είναι ένας άλλος πολύτιμος ιστότοπος torrenting μουσικής. Οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν κριτικές από προηγούμενους χρήστες, ώστε να είστε προσεκτικοί πριν από τη λήψη των αρχείων. Διαθέτει εκατομμύρια αρχεία μουσικής στη βιβλιοθήκη του και μπορεί να βρει πηγές από άλλα torrents. Ένα μειονέκτημα όμως είναι ότι η πρώτη σελίδα περιέχει ακατάλληλες εικόνες. Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη, καθώς μπορεί να έχετε κάνει κλικ στη διαφήμιση και όχι στο τραγούδι.

Τα καλύτερα VPN για Torrenting Music

Δεν είναι δυνατή η ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους torrenting μουσικής. Ορισμένοι ιστότοποι αποκλείονται είτε από τρίτο μέρος είτε από τον ίδιο τον ιστότοπο για διαφορετικούς λόγους.

Αυτό το σενάριο ισχύει όταν πηγαίνετε σε άλλες χώρες με αυστηρή λογοκρισία σε διαδικτυακές δραστηριότητες. Τα περιοριστικά καθεστώτα στοχεύουν δυνατότητες κοινής χρήσης ψηφιακών αρχείων ως μέρος των κυβερνητικών πρωτοκόλλων ασφαλείας τους. Επομένως, η λήψη των αγαπημένων σας τραγουδιών ενώ είναι υπό τη δικαιοδοσία τους μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεστε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN όπως η ακόλουθη:

ExpressVPN

Με περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 93 χώρες, το ExpressVPN είναι μακράν ο πιο δημοφιλής πάροχος VPN σε όλο τον κόσμο. Έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής και άλλες δυνατότητες που προστατεύουν τα διαδικτυακά σας διαπιστευτήρια. Έχει καλή φήμη για την παροχή γρήγορης σύνδεσης στο Διαδίκτυο, το οποίο είναι βολικό με τη λήψη τραγουδιών στο torrent. Η μηνιαία συνδρομή ξεκινά 12,95 $, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Το NordVPN παρέχει ανωνυμία για την εξασφάλιση ασφαλούς torrenting. Έχει παγκόσμια κάλυψη και λειτουργεί καλά ακόμη και στην Κίνα, όπου η κυβέρνηση είναι γνωστή για τη ρύθμιση των διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή που το καθιστά ιδανικό για μη τεχνικούς. Για να εγγυηθεί το απόρρητό σας, διαθέτει τεχνολογία kill-switch που τερματίζεται αυτόματα όταν εντοπίζει κακόβουλες παρεμβολές στο διακομιστή. Το NordVPN δεν έχει όρια στο εύρος ζώνης που είναι κατάλληλο για τη λήψη κομματιών σε torrents. Η μηνιαία τιμή ξεκινά από 11,95 $, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

CyberGhost

Το Cyberghost είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Torrent Anonymous” και θα συνδεθεί αυτόματα σε διακομιστές φιλικούς με torrent. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις φανταστικές δυνατότητες για να σας προστατεύει ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε torrents σε 7 συσκευές που λειτουργούν ταυτόχρονα. Η μηνιαία τιμή ξεκινά από 12,99 $ με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

TorGuard

Το TorGuard, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για torrenting. Η εταιρεία δημιούργησε 3.000 διακομιστές για να καλύψει 55 χώρες. Όπως και άλλα VPN, το TorGuard χρησιμοποιεί πρωτόκολλα OpenVPN και κρυπτογράφηση AES για βέλτιστη προστασία στο διαδίκτυο. Αυτό το VPN ξεμπλοκάρει τους περισσότερους ιστότοπους torrent και επιτρέπει σε 5 συσκευές να κατεβάζουν μελωδίες ταυτόχρονα. Το πακέτο Anonymous VPN κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

IPVanish

Η λίστα μας δεν είναι πλήρης χωρίς IPVanish, απλώς και μόνο επειδή παρέχει δυνατότητες torrent σε όλους τους 1.300+ διακομιστές της. Έχει ταχύτητα σύνδεσης άνω του μέσου όρου και χωρίς όρια στο εύρος ζώνης, κάτι που θέλετε να κατεβάσετε τραγούδια πιο γρήγορα σε torrents. Το μηνιαίο κόστος ξεκινά από 11,99 $ και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Περίληψη

Δεν δημιουργούνται όλοι οι χείμαρροι ίσοι. Ορισμένοι ιστότοποι έχουν φρικτή επιλογή τραγουδιών και περιορισμένο εύρος ζώνης, δίνοντάς σας έναν πονοκέφαλο αντί για ηρεμία. Μπορείτε να το αποφύγετε εάν γνωρίζετε τους καλύτερους ιστότοπους torrent για τη λήψη των αγαπημένων σας κομματιών.

Η Torrenting έχει μια φρικτή φήμη για τη διανομή αρχείων με ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό και ο torrenting χωρίς VPN είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Ορισμένοι ιστότοποι έχουν εγκαταστήσει δίχτυα ασφαλείας για να σας προειδοποιήσουν για την πιθανότητα λήψης ενός ιού. Ωστόσο, ορισμένα επίμονα κακόβουλα προγράμματα μπορούν ακόμη να περάσουν καθώς προσποιούνται ότι είναι ακίνδυνα και ασφαλή για λήψη. Όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό να καταστρέψετε το gadget σας μόνο για ένα τραγούδι.

Αυτή η κατάσταση είναι όπου μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN είναι χρήσιμη. Ένα VPN μπορεί να παρακάμψει κυβερνητικά τείχη προστασίας που θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους torrent και να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με ασφάλεια. Κρύβει επίσης τη διεύθυνση IP σας, διατηρώντας το απόρρητό σας σε καλά χέρια. Δείτε τα προτεινόμενα VPN για να συνεχίσετε τη λήψη μουσικής: χωρίς χάος, χωρίς φασαρία!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map