Οι καλύτεροι ιστότοποι Torrent για χρήση το 2020 [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]


Αναζητάτε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους torrent το 2020 στο Διαδίκτυο για έναν συγκεκριμένο τύπο περιεχομένου; Τέτοιοι ιστότοποι μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, επειδή οι δημοφιλείς διατρέχουν πάντα τον κίνδυνο να κλείσουν οι αρχές. Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες ιστότοποι torrent έρχονται και πηγαίνουν συνεχώς και πολλοί από τους οποίους είναι γεμάτοι διαφημίσεις ή κακόβουλα προγράμματα και παρέχουν καθόλου κακό περιεχόμενο καθόλου (ψεύτικες torrents).

Εάν η κατάσταση που αναφέρθηκε μοιάζει πολύ με την εμπειρία torrenting που έχετε, τότε θα βρείτε τις παρακάτω πληροφορίες εξαιρετικά χρήσιμες.

Οι καλύτεροι ιστότοποι Torrent το 2020:

Τώρα που έχετε μια καλή ιδέα για το πώς λειτουργεί το torrent, μπορούμε στη συνέχεια να βρούμε μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες torrent στο Διαδίκτυο. Όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι torrent εκεί έξω και η επιλογή του καλύτερου εξαρτάται τελικά από τον τύπο του περιεχομένου που ψάχνετε. Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι torrent είναι γνωστοί για διαφορετικά πράγματα και υπάρχουν εδώ και χρόνια. Αυτό είναι ενδεικτικό της ποιότητας των χείμαρρων που προσφέρουν.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους torrent σύμφωνα με το περιεχόμενο. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα (αν όχι όλα) ενδέχεται να απαγορευτούν στην περιοχή σας και θα απαιτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσία VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο), στην οποία θα χρειαστείτε ούτως ή άλλως για ασφαλή torrent – περισσότερα σε αυτό αργότερα.

Anime Torrents

best-anime-torrents

Εάν είστε οπαδός του anime και αναζητάτε έναν ιστότοπο torrent που έχει όλες τις εκπομπές anime που θα μπορούσατε ποτέ να θέλετε, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Anime Tosho. Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη anime που αντικατοπτρίζεται και συλλέγεται από έναν συνδυασμό αξιόπιστων πηγών που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Τόκιο
 • Nyaa.si
 • HorribleSubs

Για έναν ιστότοπο torrent, το Anime Tosho διαθέτει μια όμορφη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Φυσικά, είναι δωρεάν για χρήση και οποιοσδήποτε μπορεί να εγγράψει έναν λογαριασμό (προαιρετικό) και να αρχίσει να χρησιμοποιεί τους συνδέσμους torrents ή μαγνήτη. Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους ιστότοπους torrent, δεν διαθέτουν διαφημίσεις ή εισάγουν κώδικες παρακολούθησης για έσοδα. Δεν δέχονται καν δωρεές και ενθαρρύνουν τους χρήστες να υποστηρίζουν ομάδες fansub και υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το Anime Tosho είναι ο ιστότοπος torrent για εκατομμύρια φίλους του anime σε όλο τον κόσμο.

Βιβλίο torrents

best-book-torrents

Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία για διάφορα θέματα και είδη χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε σημαντικό χρηματικό ποσό; Εάν ναι, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε δημοφιλείς ιστότοπους torrent που προσφέρουν χιλιάδες ebook και ηχητικά βιβλία.

Ένας τέτοιος ιστότοπος ονομάζεται Torrent Downloads και ενώ δεν είναι ένας ιστότοπος torrent που είναι αυστηρά αφιερωμένος σε βιβλία, διαθέτει μια τεράστια συλλογή από ηχητικά βιβλία και ebook που αξίζει να εξεταστούν.

Η εγγραφή είναι προαιρετική και όλα τα torrents είναι διαθέσιμα δωρεάν, παρόλο που η δυνατότητα αναζήτησης είναι κάπως ακατάστατη κατά καιρούς και υπάρχουν μερικά αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις που δημοσιεύονται τακτοποιημένα στον ιστότοπο. Ωστόσο, αυτές είναι μικρές καταγγελίες για έναν ιστότοπο torrent που προσφέρει ποιοτικούς και νόμιμους torrents ebook / audiobook χωρίς κόστος στους χρήστες.

Άλλες καλές πηγές για torrents βιβλίων που αξίζει να εξεταστούν περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Kat2.biz
 • Επιπλέον χείμαρροι
 • 1377χ
 • Τόρλοκ
 • Torrentz
 • Torrents.io
 • MyPDFBooks
 • Ο Πειρατικός κόλπος
 • Πλανήτης eBook
 • Πολλά βιβλία
 • eBookee
 • Zooqle
 • Συνθηματικές λέξεις
 • Books-share.com
 • Δωρεάν- eBooks.net
 • TechbooksforFree
 • Freebookspot.es

Μουσική Torrents

best-music-torrents

Εάν σας αρέσουν τα torrent για μουσική, τότε δεν θα βρείτε έλλειψη επιλογών όσον αφορά πηγές torrent. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι ένας ιστότοπος torrent που ονομάζεται “The Pirate Bay”, ο οποίος υπάρχει από τον Σεπτέμβριο του 2003 (16 χρόνια) παρά τις μυριάδες νομικές μάχες και τα επεισόδια υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης μιας επιδρομής στις εγκαταστάσεις διακομιστή τους το 2006. Ως εκ τούτου, το Pirate Bay θεωρείται σήμερα ο πιο ανθεκτικός και αξιόπιστος ιστότοπος torrent στο Διαδίκτυο.

Φυσικά, το Pirate Bay δεν προσφέρει μόνο μουσική αλλά και ταινίες, παιχνίδια και εφαρμογές (για να αναφέρουμε μερικές). Τούτου λεχθέντος, έχουν μια ολοκληρωμένη συλλογή μουσικών torrents στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι χρήστες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να βρουν σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι ή μουσική που θέλουν και η λήψη τους είναι τόσο εύκολη όσο το κλικ στον μαγνητικό σύνδεσμο που ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία λήψης στον προτιμώμενο πελάτη torrent.

Ίσως η μόνη προειδοποίηση για τη χρήση του Pirate Bay είναι ότι υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις και περιστασιακά αναδυόμενα παράθυρα σε όλο τον ιστότοπο που δεν είναι ασυνήθιστο για έναν δωρεάν ιστότοπο torrent. Ακόμα, είναι μια πηγή που αξίζει να αναφερθεί για τη λήψη όλης της μουσικής που θα μπορούσατε να θέλετε κάτω από τον ήλιο.

Άλλες εξαιρετικές πηγές για ιστότοπους μουσικής torrent περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Τόρλοκ
 • Μπιτπορτ
 • Βρώμικοι χείμαρροι
 • 2.01 Torrents
 • Soundpark-Club
 • Torrents.io

Κωμικά Torrents

best-comic-book-torrents

Εάν σας αρέσει να διαβάζετε κόμικς στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας, προτείνουμε το 1337X. Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι torrent που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, το τελευταίο προσφέρει επίσης διαφορετικούς τύπους περιεχομένου όπως ταινίες, παιχνίδια, μουσική και πολλά άλλα.

Μην αφήσετε το σκοτεινό όνομα να σας τρομάξει – το 1377x έχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιλογές torrent comics στο διαδίκτυο που περιλαμβάνουν τίτλους Marvel και DC Week. Είναι επίσης ένας από τους πιο όμορφους ιστότοπους torrent στην αγορά λόγω του διακριτικού μαύρου / κόκκινου θέματος και του σχεδιασμού χωρίς ακαταστασία. Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις στον ιστότοπο εκτός από μια υπενθύμιση προώθησης για τη χρήση ενός VPN πριν από τη λήψη οποιουδήποτε torrents. Ο ιστότοπος ζητά επίσης άδεια για την προώθηση ειδοποιήσεων και έναν σύνδεσμο δωρεάς Bitcoin. Και τα δύο είναι προαιρετικά και δεν επηρεάζουν την ικανότητα ενός χρήστη να περιηγείται και να κατεβάζει torrents από τον ιστότοπο.

Πώς να κάνετε Torrent με ασφάλεια; Κρυμμένοι κίνδυνοι του Torrenting

Τώρα που έχουμε εξερευνήσει μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους torrent στο διαδίκτυο, ίσως να είστε υπερβολικά πρόθυμοι να ξεκινήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη λήψη οποιουδήποτε torrent στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και πώς να προστατευτείτε.

Και πάλι, δεν υπάρχει τίποτα εγγενές λάθος με το torrent, καθώς είναι απλώς μια πιο αποτελεσματική μέθοδος για κοινή χρήση αρχείων. Υπάρχουν νόμιμες περιπτώσεις χρήσης για torrent. Ένα καλό παράδειγμα είναι η διανομή λογισμικού ανοιχτού κώδικα και λειτουργικών συστημάτων όπως Linux, Ubuntu και MySQL. Το σημείο όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το torrenting είναι όταν καταλήγουν να κάνουν λήψη και φιλοξενία της δωρεάν διανομής περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, όπως ταινίες, βιβλία και μουσική.

Οι διεθνείς νόμοι όπως το DCMA (Digital Millennium Copyright Act) εξουσιοδοτούν τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων να ακολουθούν οποιονδήποτε παραβιάζει την πνευματική τους ιδιοκτησία. Μία αξιοσημείωτη περίπτωση των χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα torrenting συνέβη τον Μάιο του 2011 όταν ένας ομοσπονδιακός δικαστής ενέκρινε μια κλήτευση από την ομάδα πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ που απαιτούσε από όλους τους παρόχους υπηρεσιών Internet (Internet Service Providers) στις Ηνωμένες Πολιτείες να παραδώσουν τα αρχεία πελατών τους. Οι πληροφορίες στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για την αναγνώριση περισσότερων από 23.000 χρηστών torrent που κατέβασαν παράνομα μια ταινία με την ονομασία “The Expendables”. Οι παραβάτες ενημερώθηκαν στη συνέχεια και αντιμετώπισαν πρόστιμα έως 150.000 $.

Λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που περιγράφονται παραπάνω, μπορεί να πιστεύετε ότι το torrent είναι πολύ επικίνδυνο και ότι πρέπει να το αποφύγετε εντελώς, κάτι που δεν ισχύει απαραίτητα. Απλά πρέπει να είστε έξυπνοι για αυτό και να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψετε τον εαυτό σας (και τα οικονομικά σας).

Καλύτερες υπηρεσίες VPN για Safe Torrenting:

Τώρα, εάν έχετε επισκεφθεί κάποιον από τους ιστότοπους torrent που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, τότε θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι από αυτούς προτείνουν τη χρήση ενός VPN πριν προχωρήσετε στη λήψη του torrent και για έναν καλό λόγο. Αυτή είναι η λίστα των VPN που πρέπει σίγουρα να ελέγξετε για ασφαλή torrenting:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑAssguardSurfsharkNordVPNIPVanish
Ασφαλής δικαιοδοσίαΌχι (ΗΠΑ)
Ταχύτητα σύνδεσης φιλική προς τις κλήσεις
Κρυπτογράφηση AES-256
Αριθμός χωρών50+61+5975+
Πολιτική μη καταγραφής
24/7 Υποστήριξη πελατών
Αριθμός συσκευών6Απεριόριστος610
Υποστηρίζει αλυσίδες συνδέσεων VPNΟχιΝαι (Multihop)Ναι (Διπλό VPN)Οχι
Τιμή εύρος
(κάθε μήνα)
4,99 $ – 7,99 $1,99 $ – 11,95 $3,49 $ – 11,95 $3,25 $ – 5,00 $

Λίστα ελέγχου για Torrenting in Safety

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής από τον οποίο πραγματοποιείτε λήψη torrents διαθέτει καλή και ενημερωμένη υπηρεσία προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.
 2. Εγγραφείτε σε μια καλή υπηρεσία VPN. Βεβαιωθείτε ότι το VPN είναι ενεργοποιημένο πριν ξεκινήσετε τη λήψη του torrent.
 3. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση προγράμματος-πελάτη torrent στη συσκευή σας. Θα το χρειαστείτε για να διευκολύνετε τη λήψη του torrent. Συνιστούμε το qBittorrent καθώς είναι γρήγορο, δεν έχει διαφημίσεις και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως μια ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης torrent και media player.
 4. Ελέγξτε την πηγή torrent πριν από τη λήψη και την εκτέλεση του. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει επισημανθεί για κακόβουλο λογισμικό ή ότι παρέχει ψεύτικους χείμαρρους.
 5. Παρακολουθήστε το torrent και βεβαιωθείτε ότι το VPN είναι ενεργό όλη την ώρα. Ανάλογα με την ταχύτητα του Διαδικτύου και το μέγεθος του αρχείου που λαμβάνετε, ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές ώρες για να ολοκληρώσετε τη λήψη.
 6. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του torrent, μπορείτε να μετακινήσετε το αρχείο σε άλλη τοποθεσία για ασφαλή φύλαξη. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαγράψετε το torrent στον υπολογιστή-πελάτη για να σταματήσετε τη σπορά (φιλοξενία) του torrent.
 7. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια το VPN σας και να απολαύσετε τα δεδομένα που έχετε κατεβάσει με ασφάλεια.

Πώς πιάνονται οι χρήστες torrent για παράνομες λήψεις?

Η περίπτωση των χρηστών torrent που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αναφέρθηκε παραπάνω μπορεί να φαίνεται παραπλανητική και ίσως νομίζετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί σε εσάς. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι ότι ο οργανισμός σας ISP και τα πνευματικά δικαιώματα παρακολουθούν κάθε αρχείο που κατεβάζετε από το Διαδίκτυο ή το κάνουν?

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για την κυκλοφορία torrent είναι ότι είναι πολύ διακριτικό και εύκολο να εντοπιστούν οι ISP. Τα δεδομένα Torrent ρέουν μέσω μιας συγκεκριμένης θύρας (συνηθέστερα της θύρας 6881-6889) η οποία στη συνέχεια καταγράφεται συνήθως από τον ISP σας. Ένα τέτοιο αρχείο καταγραφής δεδομένων περιέχει τη διεύθυνση IP του χρήστη καθώς και τη διεύθυνση IP άλλων ατόμων που κάνουν λήψη του ίδιου torrent. Εάν η κυβέρνηση ή οι οργανισμοί πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να κλέψουν τον ISP σας για να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με εσάς (τις οποίες υποχρεούνται να παράσχουν νομικά), είναι εύκολο να δείτε πώς μπορεί να εντοπιστεί η δραστηριότητα torrent σε εσάς.

Χρησιμοποιείτε μόνο torrents από αξιόπιστες πηγές

Φυσικά, οι κίνδυνοι torrenting δεν περιορίζονται μόνο σε νομικά προβλήματα. Ο τρόπος λειτουργίας των torrents είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν να δουν πλήρως το αρχείο που κατεβάζουν έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν ένα αρχείο στο οποίο έχει γίνει ένεση ιών και άλλου κακόβουλου κώδικα που μπορεί να μολύνει τη συσκευή σας και ακόμη και να κλέψει ευαίσθητες πληροφορίες.

Για να αποφευχθεί η κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω, συνιστάται στους χρήστες torrent να βεβαιωθούν ότι έχουν εγκαταστήσει ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Τέτοιο λογισμικό σαρώνει όλα τα εισερχόμενα δεδομένα για πιθανές απειλές και καραντίνα που έχουν μολυνθεί αμέσως πριν μπορέσουν να ανοίξουν. Επίσης, θα θέλατε να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πού προέρχεστε τα torrents σας. Οι περισσότεροι αξιόπιστοι ιστότοποι torrent έχουν αξιολογήσεις μεταφορτωτών και μια ενότητα σχολίων που μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία άλλων χρηστών.

Περίληψη

Λοιπόν, το έχετε – πληροφορίες σχετικά με μερικές από τις καλύτερες πηγές torrent το 2019 και πώς μπορεί να γίνει ασφαλής torrent. Πολλοί άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι ο χείμαρρος είναι μια από τις λίγες ελευθερίες που μπορούν να απολαύσουν οι άνθρωποι στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Ανεξάρτητα από το είδος του περιεχομένου που αναζητάτε, υπάρχει ένας ιστότοπος torrent που μπορεί να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε και χωρίς κόστος. Τούτου λεχθέντος, το torrenting είναι ένα από αυτά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σωστά αν όχι καθόλου.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ η κοινή χρήση αρχείων P2P δεν είναι παράνομη, η αναγνώριση ως συνεργός για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων τιμωρείται από το νόμο. Το πρωτόκολλο κοινής χρήσης αρχείων επίσης δεν έχει άμεσο έλεγχο της ποιότητας των αρχείων που μοιράζονται. Ως εκ τούτου, ένα VPN και ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από ιούς είναι δύο πράγματα που κανείς δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνει.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map