Δωρεάν δοκιμή NordVPN ☕ Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή NordVPN – Έκδοση 2019 | Καφές VPN


Πιθανότατα έχετε ακούσει για τη χρήση VPN ή εικονικού ιδιωτικού δικτύου για να αποτρέψετε τη παραβίαση της συσκευής σας στο Διαδίκτυο. Αφού τρομοκρατηθείτε με ιστορίες για το πώς οι χάκερ και οι κυβερνήσεις παρεμποδίζουν ανυπόμονα τα δεδομένα σας, τα οποία δυστυχώς είναι αλήθεια, η καλύτερη σας απόφαση είναι να εγκαταστήσετε ένα αξιόπιστο VPN στη συσκευή σας. Ένα από τα πιο τρομερά VPN εκεί είναι το NordVPN. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για το πώς να δοκιμάσετε το NordVPN δωρεάν, ώστε να μπορείτε να δείτε αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα καλύψουμε τα εξής:

Γιατί το NordVPN?

Το NordVPN είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα VPN με ασυναγώνιστη ασφάλεια και υπεροχή σε άλλα τμήματα. Διαθέτει ένα δίκτυο πάνω από 5.200 διακομιστές VPN σε 60 χώρες με εντυπωσιακές ταχύτητες σύνδεσης.

Η ασφάλεια που προσφέρει το NordVPN δεν υστερεί σε κανέναν. Χρησιμοποιεί το εξαιρετικά ασφαλές πρωτόκολλο OpenVPN και την κρυπτογράφηση 256-AES. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα που διοχετεύονται μέσω του VPN είναι αδιαπέραστα. Για το υπερπαρανοϊκό, το NordVPN διαθέτει μια δυνατότητα προστασίας δεδομένων διπλών δεδομένων, η οποία μεταδίδει τα δεδομένα μέσω δύο διακομιστών VPN, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα κρυπτογραφούνται δύο φορές.

Για να έχετε μια υπέροχη εμπειρία ροής χρησιμοποιώντας ένα VPN, θα χρειαστείτε διακομιστές VPN που επιτρέπουν την πρόσβαση στον πάροχο μέσων ροής και αξιόπιστη ταχύτητα σύνδεσης. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, συνδεθήκαμε στο Netflix και το NordVPN δεν απογοητεύσαμε και τα δύο. Οι περισσότεροι από τους διακομιστές VPN στο NordVPN επιτρέπουν τη ροή από το Netflix με αξιοπρεπείς ταχύτητες.

Το VPN είναι ένα εργαλείο για εξασφαλίστε το διαδικτυακό σας απόρρητο, και δεν θα θέλατε κανένα από τα δεδομένα σας να καταγραφεί ή να παραδοθεί στην αρχή, είτε βίαια είτε όχι. Το NordVPN εδρεύει στον Παναμά, γεγονός που το καθιστά απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε υποχρεώσεις για την παράδοση δεδομένων χρήστη σε κυβερνήσεις.

Επίσης, έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που διασφαλίζει ότι δεν διατηρεί δεδομένα που θέτουν σε κίνδυνο την ταυτότητά σας ή τη διαδικτυακή συμπεριφορά σας.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN είναι εύχρηστος με τη διεπαφή έξυπνα σχεδιασμένη. Σε περίπτωση που έχετε κολλήσει, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το πρόβλημά σας.

Το NordVPN έχει δωρεάν δοκιμή?

Αν ψάχνετε για δωρεάν δοκιμή NordVPN στον ιστότοπό του, δεν θα βρείτε καμία επειδή δεν υπάρχει. Αυτή είναι η απάντηση σε μία από τις συχνές ερωτήσεις τους:

Ωστόσο, λόγω της πολιτικής επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε το NordVPN και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας αν δεν πληροί τις απαιτήσεις σας.

Δεν υπάρχουν αλιεύματα, όπως η χρήση εύρους ζώνης ή η συχνότητα σύνδεσης, στην πολιτική επιστροφής χρημάτων του NordVPN. Εφόσον εγγραφείτε στο NordVPN από τον ιστότοπό του, δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών.

Δωρεάν δοκιμή NordVPN – Οι λεπτομέρειες

Οι περισσότερες παραδοσιακές δωρεάν δοκιμές περιορίζονται είτε σε υπηρεσία είτε σε εύρος ζώνης. Χρησιμοποιώντας την πολιτική επιστροφής χρημάτων του NordVPN, μπορείτε να δοκιμάσετε το NordVPN και όλες τις δυνατότητές του χωρίς περιορισμούς.

Αυτό περιλαμβάνει την πρόσβαση στους 5.200+ διακομιστές του, εξαιρετική κρυπτογράφηση, αξιόπιστες συνδέσεις και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας στην οποία έχουν προνόμια οι συνδρομητές που πληρώνουν. Επίσης, οι 30 ημέρες προσφέρουν αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε το NordVPN σε όλες τις συσκευές σας και για διάφορους σκοπούς που μπορεί ακόμη και να σας εξοικονομήσουν χρήματα.

Για να ξεκινήσετε με μια δοκιμή NordVPN, θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό επί πληρωμή στο NordVPN και να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% για 30 ημέρες.

Εσύ θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για την αρχική χρέωση, αλλά θα μπορείτε να λάβετε όλα τα χρήματά σας πριν από τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου και αφού δοκιμάσετε το NordVPN στο περιεχόμενό σας. Σας εξοικονομεί επίσης το πρόβλημα να πληκτρολογήσετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας εάν θέλετε να συνεχίσετε να εγγραφείτε.

Πόσο είναι το NordVPN το μήνα?

Ως ένα από τα κορυφαία VPN, το NordVPN παραμένει προσιτό για τους χρήστες. Προσφέρει βραχυπρόθεσμες, μεσαίες και μακροπρόθεσμες συνδρομές σε διάφορες τιμές. Οι μακροπρόθεσμες συνδρομές του NordVPN προσφέρουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Δείτε τι κοστίζει τα premium σχέδια της NordVPN:

 • Πρόγραμμα 3 ετών: 3,49 $ ανά μήνα (με χρέωση 125,64 $ κάθε 3 χρόνια)
 • Πρόγραμμα 2 ετών: 4,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται 119,76 $ κάθε 2 χρόνια)
 • Πρόγραμμα 1 έτους: 6,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται 83,88 $ κάθε χρόνο)
 • Πρόγραμμα 1 μήνα: 11,95 $ ανά μήνα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το NordVPN δωρεάν

Το NordVPN έχει καταστήσει σχετικά απλό να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό. Ακολουθεί η πραγματική διαδικασία που πρέπει να περάσετε για να αρχίσετε να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στο NordVPN.

1. Εκκινήστε τον ιστότοπο NordVPN και κάντε κλικ στο Παρ’το τώρα κουμπί στην οθόνη.

2. Επιλέξτε ένα από τα τέσσερα προγράμματα συνδρομής. Όλα καλύπτονται από την πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

3. Εισαγάγετε το email που προτιμάτε ως δικό σας όνομα χρήστη και επιλέξτε ένα μέθοδος πληρωμής.

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Να συνεχίσει για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα δείχνει ότι έχει σταλεί ένα σύνδεσμο ενεργοποίησης στο email σας.

5. Ελέγξτε το email σας και ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας NordVPN.

6. Θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Κάντε το ανάλογα.

7. Μόλις τελειώσετε, θα εμφανιστεί μια λίστα συνδέσμων λήψης για την εφαρμογή NordVPN. Επιλέξτε και κατεβάστε το σωστό για τη συσκευή σας.

8. Εκκινήστε την εφαρμογή NordVPN και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης για να συνεχίσετε.

9. Έχετε πλέον πρόσβαση στις απεριόριστες δυνατότητες και την ασφάλεια που προσφέρει το NordVPN.

Πώς να ρυθμίσετε το NordVPN χωρίς πιστωτική κάρτα

Εκτός από τις πιστωτικές κάρτες, το NordVPN προσφέρει άλλες επιλογές πληρωμής. Θα έχετε την επιλογή:

 • Amazon Pay
 • Alipay
 • Κρυπτονομίσματα (Bitcoin, Ethereum, Ripple)
 • UnionPay

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το NordVPN χωρίς πιστωτική κάρτα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

3. Επιλέξτε εναλλακτικές πληρωμές.

4. Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη δωρεάν δοκιμή NordVPN μου?

Εάν πιστεύετε ότι το NordVPN δεν είναι ακριβώς η σωστή επιλογή, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή και να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών. Λάβετε υπόψη ότι εάν αγοράσετε το NordVPN από το AppStore ή το PlayStore, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο έμπορο για επιστροφές χρημάτων.

Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο υποστήριξης κάτω δεξιά στον ιστότοπο του NordVPN.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Συνομιλία.

3. Συμπληρώστε το όνομά σας, το email και δηλώστε την πρόθεσή σας να ακυρώσετε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο μήνυμα. Κάντε κλικ στην έναρξη συνομιλίας και θα σας υποδεχτεί ένα προσωπικό υποστήριξης πελατών.

4. Επιβεβαιώστε την πρόθεσή σας να ακυρώσετε τον λογαριασμό και θα έχετε επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων.

Πώς να διεκδικήσετε την εγγύησή σας 100% για επιστροφή χρημάτων 30 ημερών από το NordVPN

Μόλις δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες του VPN, μπορείτε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων ανεξάρτητα από το αν απολαμβάνετε την υπηρεσία ή όχι.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

1. Σύνδεση στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο NordVPN με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2. Μεταβείτε στο Οι υπηρεσίες μου και κάντε κλικ στο κουμπί κάθετες κουκκίδες δίπλα Αλλαγή προγράμματος.

3. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά αν θέλετε να ακυρώσετε τις αυτόματες πληρωμές. Κάντε κλικ Ακύρωση αυτόματων πληρωμών και επιβεβαιώστε την απόφασή σας κάνοντας κλικ Επιβεβαίωση ακύρωσης στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο.

4. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης που αναφέρει ότι έχετε ακυρώσει με επιτυχία τη συνδρομή σας.

5. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε την επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών NordVPN. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο ερωτηματικού στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

6. Στο αναδυόμενο παράθυρο υποστήριξης, επιλέξτε το εικονίδιο email για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω email.

7. Στο παράθυρο διαλόγου email, επιλέξτε Πληρωμή από τη λίστα των τμημάτων και θα βρείτε πεδία για τον τρόπο πληρωμής, το σχέδιο, την ημερομηνία και το ποσό που εμφανίστηκε. Συμπληρώστε τις πληροφορίες αναλόγως. Οσον αφορα στο Περιγραφή, μπορείτε απλώς να αναφέρετε ότι δεν πιστεύετε ότι το NordVPN είναι η σωστή υπηρεσία για εσάς.

8. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ από την υποστήριξη πελατών NordVPN που αναζητούν το δικό σας επιβεβαίωση για το αίτημά σας επιστροφής χρημάτων. Επιβεβαιώστε την απόφασή σας και μπορείτε να αναμένετε την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων σε μερικές ημέρες.

Περίληψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απόκτηση του σωστού VPN είναι ζωτικής σημασίας για να παραμείνετε ασφαλείς κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο και την πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού χαρακτήρα, όπως το Netflix. Με τον τεράστιο αριθμό διαθέσιμων VPN, ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσετε ένα VPN είναι να εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή.

Η NordVPN έχει τη ζηλευτή φήμη ότι είναι το ασφαλέστερο VPN στον κλάδο. Παρόλο που δεν προσφέρει δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να αξιοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα πληρωμής της. Έχουμε δείξει πόσο εύκολο είναι να εγγραφείτε στο NordVPN και να απολαύσετε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να τερματίσετε τις αυτόματες πληρωμές στη συνδρομή και να λάβετε τα χρήματά σας επιστροφή χρημάτων πριν από τη λήξη των 30 ημερών. Το γεγονός ότι αυτό μπορεί να γίνει χωρίς επιπλοκές σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το NordVPN χωρίς να ανησυχείτε για οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map