Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ VPN για τις ΗΠΑ || Απόρρητο • Ροή • Netflix • Torrents

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για την επιλεγμένη εικόνα των ΗΠΑ

Είστε Αμερικανός πολίτης ή ζείτε στις ΗΠΑ; Στη συνέχεια, είστε έξυπνοι που αναζητάτε μια υπηρεσία VPN που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις προσωπικές σας επικοινωνίες ιδιωτικός. Ένα ποιοτικό VPN μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια σε μη ασφαλή δίκτυα Wi-Fi, να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix ενώ ταξιδεύετε διεθνώς ή να κατεβάσετε αρχεία ανώνυμα.


Καλώς ορίσατε στον οδηγό μας: Τα καλύτερα VPN για τις ΗΠΑ

Σε αυτό θα μάθετε:

 • Ποια VPN είναι σοβαρά για το απόρρητό σας
 • Πώς να επιλέξετε έναν πάροχο βάσει της προβλεπόμενης χρήσης και των αναγκών ασφαλείας
 • Είτε θα επιλέξετε VPN με βάση τις ΗΠΑ είτε διεθνώς.

Μια γρήγορη εισαγωγή

Οι Αμερικανοί είναι τυχεροί. Η πρόσβασή μας στο Διαδίκτυο είναι σε μεγάλο βαθμό απεριόριστη (οι ISP δεν αποκλείουν ιστότοπους ή αναζητήσεις στο Google). Τούτου λεχθέντος, υποβάλλονται επίσης σε μερικές από τις πιο επεμβατικές κατασκοπίες και συλλογή δεδομένων οποιασδήποτε χώρας στη γη.

Ευτυχώς, τα VPN είναι μια εύκολη, άφθονη λύση.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση των υπηρεσιών VPN στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί μπορούν να χρησιμοποιούν ένα VPN όποτε και όπου θέλουν. Και το καλύτερο από όλα, οι πάροχοι VPN δεν επιβαρύνονται με τις απαιτήσεις συλλογής δεδομένων ως παραδοσιακές υπηρεσίες διαδικτύου.

Αυτό σημαίνει ότι ένας πάροχος VPN με έδρα τις ΗΠΑ μπορεί να επιλέξει να μην διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής, σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου των πελατών τους και το ιστορικό σύνδεσης VPN. Στην πραγματικότητα, πολλές εταιρείες VPN εκμεταλλεύονται πλήρως αυτό, και πολλά από τα πιο δημοφιλή VPN «Logless» στον κόσμο βασίζονται εδώ στις ΗΠΑ.

Ακολουθούν οι πιο κοινές χρήσεις VPN από Αμερικανούς:

 • Προστατέψτε την ασφάλειά σας σε ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi:
 • Μεταφέρετε αρχεία στο cloud και περιηγηθείτε με ασφάλεια οπουδήποτε
 • Πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής (Netflix / Hulu…) όταν ταξιδεύετε
 • Προστατέψτε το ιστορικό αναζήτησης του απορρήτου σας στο Διαδίκτυο

Πώς να επιλέξετε έναν πάροχο VPN (για Αμερικανούς)

Όλες οι υπηρεσίες VPN είναι δεν δημιουργήθηκε ίσο και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να σταθμίσετε κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Ο σκοπός / χρήση για το VPN: Χρειάζεστε πρόσβαση στο Netflix; Ανώνυμη κοινή χρήση αρχείων; Ταξιδιωτική ασφάλεια?
 2. Πόσο απόρρητο χρειάζεστε: (χρειάζεστε υπεράκτιο ή μηδενικό αρχείο καταγραφής VPN;)
 3. Ταχύτητα: Πολλά «Φτηνά» VPN είναι γεμάτα και αργά.
 4. Ασφάλεια: Ισχύς κρυπτογράφησης, τεχνολογία προστασίας από διαρροές IP κ.λπ.

Και φυσικά, η τιμή είναι σχεδόν πάντα μια θεώρηση κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας, αν και δεν την κάνετε την πρώτη σας προτεραιότητα.

Αν όλα αυτά φαίνεται συγκεχυμένα, μην ανησυχείτε. Θα σας προσφέρουμε συνολικά τους κορυφαίους προτεινόμενους παρόχους μας, καθώς και ταξινομημένες με τις πιο συνηθισμένες χρήσεις VPN για άτομα που ζουν στις ΗΠΑ.

Αυτό θα σας βοηθήσει πραγματικά να περιορίσετε τις επιλογές σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές VPN για να σας βοηθήσουμε να λάβετε την τελική απόφαση.

VPN για ροή (Netflix, Hulu, BBC, NFL, MLB…)

Εδώ στις ΗΠΑ, έχουμε πρόσβαση στις περισσότερες από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής στον κόσμο (εκτός από το BBC iPlayer). Αλλά τι θα συμβεί αν ταξιδεύετε στην Ευρώπη και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix. Θα είναι αδύνατο, εκτός εάν έχετε ένα από αυτά τα συμβατά με το Netflix VPN.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεφύγετε από τις παύσεις αθλητικών πακέτων. Εάν έχετε συνδρομή ροής NFL ή MLB.TV, NBA κ.λπ., απλώς αλλάξτε την τοποθεσία σας μεταβαίνοντας σε διαφορετικό διακομιστή VPN και μπορείτε αμέσως να καταργήσετε τον αποκλεισμό αποκλεισμένων παιχνιδιών.

NordVPN

NordVPN’s SmartPlayΤΜ Η τεχνολογία τα καθιστά ένα από τα τελευταία VPN στον κόσμο που εξακολουθούν να λειτουργούν με το Netflix (μόνο στις ΗΠΑ Netflix). Έχουν αποκλειστικούς διακομιστές με βελτιστοποίηση ροής που έχουν εξαιρετικά υψηλό εύρος ζώνης για έως και 4k ροές από υπηρεσίες ροής με βάση τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το NordVPN συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών 100 ημερών και πολιτική «Μηδενικό ημερολόγιο» για μέγιστο απόρρητο.

Επισκεφτείτε το NordVPN | Διαβάστε την κριτική


ExpressVPN

ExpressVPN είναι Συμβατό με το Netflix, αν και ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την (φοβερή) ομάδα τεχνικής υποστήριξης για να το λειτουργήσει σωστά και θα ρυθμίσει αυτήν τη δυνατότητα ανά χρήστη. Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά με τα iPlayer, Kodi και άλλες υπηρεσίες ροής. Είναι επίσης ένα από τα ταχύτερα VPN, σίγουρα ικανό για ροές 4k.

Το ExpressVPN είναι λίγο ακριβό, αλλά η υπηρεσία, το λογισμικό και η υποστήριξή τους είναι εξαιρετικές. Αξίζει το $ αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Περιλαμβάνει 30 ημέρες, Πολιτική επιστροφής χρημάτων 100%.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN | Διαβάστε την κριτική

VPN παντού / ταξίδια / γενικής χρήσης

Αυτά τα VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον μέσο χρήστη VPN. Έχουν σταθερή ασφάλεια, καλές ταχύτητες και καλά σχεδιασμένο λογισμικό. Ευνοήσαμε εταιρείες που έχουν τη δική τους προσαρμοσμένη εφαρμογή VPN για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες (Windows / Mac / iOS / Android). Εάν χρησιμοποιείτε συχνά δημόσια / ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi στο Starbucks / Library / Parks κ.λπ., τότε σίγουρα χρειάζεστε ένα VPN.

Εάν θέλετε απλώς καθημερινή ασφάλεια ή ισχυρή κρυπτογράφηση όταν ταξιδεύετε, αυτά θα κάνουν ωραία:

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο συνδρομητές, καθιστώντας τον έναν από τους πιο δημοφιλείς παρόχους VPN στον κόσμο. Γιατί; Η εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών τους σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Ω ναι, και είναι ένα VPN χωρίς καταγραφή για εκκίνηση.

Το λογισμικό τους είναι ελαφρύ και πολύ σταθερό. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις κρυπτογράφησής σας για να προτιμήσετε την ταχύτητα ή την ασφάλεια, ανάλογα με την τρέχουσα χρήση σας. Αυτό είναι το VPN που προτείνουμε να δοκιμάσουν πρώτα οι περισσότεροι και θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του 90% των χρηστών (ωστόσο δεν υπάρχει υποστήριξη Netflix).

Τιμή: από 3,33 $ / μήνα

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο | Διαβάστε την κριτική

VyprVPN

VyprVPN είναι ένας από τους παλαιότερους παρόχους VPN με έδρα τις ΗΠΑ και εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους. Το λογισμικό τους είναι ένα από τα κορυφαία μας. Είναι όμορφο, σταθερό και εύκολο στη χρήση σε όλες τις πλατφόρμες. Ακόμα καλύτερα, το Vypr είναι συμβατό με το Netflix και μία από τις ταχύτερες εταιρείες VPN στον κόσμο, επειδή κατέχουν τη δική τους βάση δεδομένων.

Το VyprVPN δεν επιτρέπει το BitTorrent, αλλά όλες οι άλλες χρήσεις VPN είναι δίκαιο παιχνίδι.

Δωρεάν δοκιμή: Το VyprVPN προσφέρει τώρα μια δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε

Επισκεφτείτε το VyprVPN | Διαβάστε την κριτική

VPN ΗΠΑ για BitTorrent / p2p / Kodi

Το Bittorrent εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές πρωτόκολλο κοινής χρήσης αρχείων στον κόσμο και η χρήση του Kodi εκρήγνυται στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, χάρη στη δημοτικότητα των πρόσθετων ροής τρίτων. Το Kodi έχει γίνει η τέλεια εφαρμογή κοπής καλωδίων.

Προτείνουμε όλα τα προγράμματα λήψης Bittorrent / p2p πάντα χρησιμοποιήστε ένα VPN κατά το torrenting. Η δημόσια αρχιτεκτονική του BitTorrent (όλοι μπορούν να δουν τι κατεβάζετε) σημαίνει ότι το απόρρητο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία «Zero-Log» VPN, μπορείτε να κάνετε το ιστορικό λήψεων torrent κρυπτογραφημένο και σχεδόν ανιχνεύσιμο.

Ανάγνωση: Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για Bittorrent & Anonymous Filesharing

Κάθε ένας από αυτούς τους παρόχους VPN που είναι φιλικοί προς το torrent έχει μια πραγματική πολιτική απορρήτου «Χωρίς αρχεία καταγραφής». Κάθε ένα περιλαμβάνει επίσης έναν διακομιστή μεσολάβησης Socks5 (εκτός από την υπηρεσία VPN) που μπορεί να διαμορφωθεί απευθείας μέσα στο λογισμικό torrent για ακόμη περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

IPVanish (Fast & No Logs)

IPVanish είναι ένας πάροχος VPN με έδρα τις ΗΠΑ με πολιτική απορρήτου μηδενικού μητρώου. Η μητρική τους εταιρεία διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους κορμούς δεδομένων στις ΗΠΑ, οπότε το IPVanish μπορεί να προσφέρει γρήγορες ταχύτητες από άλλες υπηρεσίες VPN.

Είναι 100% φιλικά με χείμαρρους και υποστηρίζουν επίσης το Kodi.

Με τιμή από 6,49 $ / μήνα, το IPVanish είναι εξαιρετική τιμή και πρέπει να είναι η 1η επιλογή σας εάν οι γρήγορες ταχύτητες είναι η # 1 προτεραιότητά σας.

Ανάγνωση: Τρόπος χρήσης του διακομιστή μεσολάβησης IPVanish Socks5 με το uTorrent / Bittorrent / Vuze

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Φτηνό και πρωτότυπο VPN “Μηδενικό αρχείο καταγραφής”)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι το πρωτότυπο «Μη καταγραφή» εταιρεία VPN και στο πρώτο πρώτο mainstream VPN που αγκαλιάζει πλήρως τους χρήστες Bittorrent / p2p. Η πολιτική απορρήτου τους έχει δοκιμαστεί (και υποστηριχθεί) στο δικαστήριο από το FBI και είναι τόσο καλή όσο παίρνει για μια φτηνή, υπηρεσία torrent φιλική VPN.

Και εκπληκτικά, οι ταχύτητες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές στο δίκτυο της PIA, κάτι που δεν ισχύει πάντα για τις φθηνότερες υπηρεσίες VPN.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο | Διαβάστε την κριτική

Ασφάλεια / Απόρρητο / Κατασκοπεία στις ΗΠΑ

Στο παρελθόν, μεγάλο μέρος της χρήσης VPN-καταναλωτή στις Η.Π.Α. οφείλεται στην επιθυμία πρόσβασης σε παγκόσμιο περιεχόμενο ροής ή ιδιωτικού ιστορικού κοινής χρήσης αρχείων. Ο Edward Snowden άλλαξε όλα αυτά.

Λόγω των διαβαθμισμένων εγγράφων που διέρρευσε σε δημοσιογράφους, οι Αμερικανοί γνωρίζουν τώρα ότι η μυστική κυβέρνηση και η επιτήρηση της NSA ισχύει για εταιρείες πολιτών των ΗΠΑ, όχι μόνο κακούς.

Δεν έχουμε πουθενά κοντά στο επίπεδο απορρήτου που πιστεύαμε ότι κάναμε, αλλά έχετε τη δύναμη να ανακτήσετε μεγάλο μέρος αυτού του απορρήτου.

 • Κρυπτογραφήστε τις συσκευές σας για να αποφύγετε την απώλεια ευαίσθητων δεδομένων, ακόμα και αν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί
 • Χρησιμοποιήστε ένα VPN για κρυπτογράφηση όλης της δραστηριότητάς σας στο Διαδίκτυο. Από όσο γνωρίζουμε, κανείς (ούτε καν η NSA) δεν είναι σε θέση να σπάσει την κρυπτογράφηση OpenVPN 256-bit που χρησιμοποιείται από αξιόπιστους παρόχους VPN.
 • Προσέξτε τι δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μην κάνετε τα προφίλ σας προσβάσιμα σε ξένους.
 • Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες παρακολούθησης «βάσει τοποθεσίας» στο smartphone σας, ειδικά σε εφαρμογές όπως το Facebook, το Yelp, το FourSquare κ.λπ…

VPN με βάση τις ΗΠΑ; Ή άλλη χώρα?

Μια συνηθισμένη ερώτηση που τίθεται είναι…

“Πρέπει να επιλέξω ένα VPN από διαφορετική χώρα ή ασφαλές VPN με βάση τις ΗΠΑ;”

Η απάντηση, φυσικά, είναι: “Εξαρτάται…” Αλλά,

Τα περισσότερα άτομα πρέπει να εμπιστεύονται τα VPN που βασίζονται στις πολιτείες.

Γιατί?

 1. Οι ΗΠΑ είναι μία από τις λίγες χώρες που δεν απαιτούν VPN για τη διατήρηση μεταδεδομένων
 2. Οι Η.Π.Α. είναι μια μεγάλη οικονομία και οι επιχειρήσεις μπορούν να μηνυθούν / διερευνηθούν εάν δεν ανταποκρίνονται στις εγγυήσεις διαφήμισης
 3. Πιο αξιόπιστες εταιρείες VPN, πολύ απίθανο να είναι honeypot χάκερ ή κάτι εξίσου επικίνδυνο.

Τώρα μπορείτε 100% να εμπιστευτείτε ότι ο πάροχός σας VPN που διαφημίζει στην πραγματικότητα μια πολιτική «χωρίς αρχεία καταγραφής» δεν κρατά αρχεία καταγραφής (ή κοινή χρήση δεδομένων με την NSA); Φυσικά δεν μπορείτε. Αλλά η NSA δεν σας κυνηγά, σωστά?

Ανάγνωση: η αναθεώρησή μας για το μόνο VPN που απέδειξε την πολιτική «Χωρίς αρχεία καταγραφής» στο δικαστήριο

Η εναλλακτική λύση: «Offshore VPNs»

Εάν είστε ένα άτομο με μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, μπορεί να σας ενδιαφέρει ο λεγόμενος υπεράκτιος πάροχος VPN, που βρίσκεται σε ένα διάσημο καταφύγιο απορρήτου όπως ο Παναμάς, Σεϋχέλλες, Ολλανδία ή Ελβετία.

Βλέπω: Τα καλύτερα VPN «Offshore» (πλήρης λίστα)

Οι υπηρεσίες VPN που εδρεύουν σε αυτές τις χώρες τείνουν να είναι δημοφιλείς στους χρήστες Bittorrent / uTorrent, χάκερ και υποστηρικτές απορρήτου. Οι υπηρεσίες VPN από αυτές τις χώρες ενδέχεται να είναι πιο λιγο ευάλωτοι στην κυβερνητική επίβλεψη, αλλά είναι επίσης λιγότερο υπεύθυνοι για τους χρήστες τους, αν προδώσουν την εμπιστοσύνη που έχετε εμπιστευτεί σε αυτούς.

Η ιδιωτικότητα μπορεί να είναι ένα δίκοπο σπαθί.

Μερικοί από τους κορυφαίους παρόχους VPN εκτός ΗΠΑ (και χωρίς καταγραφή) είναι:

 • NordVPN (Παναμάς)
 • Proxy.sh (Σεϋχέλλες)
 • VPN.ac (μετα-δεδομένα καθαρίζονται κάθε 24 ώρες)
 • Cyberghost (Ρουμανία)
 • FrootVPN (Σουηδία)

Νόμοι διατήρησης δεδομένων στις ΗΠΑ

Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες διατηρούν ορισμένα δεδομένα συναλλαγών ή χρήσης, είτε για δική τους ανάλυση είτε για συνεργασία με κυβερνητικές υπηρεσίες. Σε αυτήν την ομάδα περιλαμβάνονται ISP (πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου). Τεχνικά δεν υπάρχουν επί του παρόντος νόμοι απαιτούν έναν ISP για τη διατήρηση μεταδεδομένων συνδρομητών στις ΗΠΑ, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν.

Πολλοί από τους μεγαλύτερους παρόχους διαδικτύου και τηλεφώνου του έθνους διατηρούν τα μεταδεδομένα χρήσης (ποιος κάλεσε, την τρέχουσα διεύθυνση IP κ.λπ.) για 6 μήνες ή περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει εταιρείες όπως:

 • Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας: AT&T, Verizon, Sprint
 • Πάροχοι διαδικτύου / τηλεόρασης: Καλώδιο Time Warner, Comcast / Xfinity, DirecTV, Charter
 • Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης / Διαδικτύου: Google, Twitter, Facebook, Amazon, Bing

Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου διατηρούν ακόμη πιο επεμβατικά αρχεία καταγραφής, τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν λίστες ιστότοπων που έχετε επισκεφτεί ή ακόμη και αρχεία που έχετε κατεβάσει. Χρησιμοποιώντας ένα ποιοτικό VPN (και συνδέοντας τυχόν διαρροές VPN), μπορείτε να αποτρέψετε τον ISP σας από την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Δεν θα μπορούν καν να δουν τι κάνετε στο διαδίκτυο!

Ευτυχώς, Οι πάροχοι VPN εξαιρούνται από αυτές τις απαιτήσεις καταγραφής Γι ‘αυτό οι ΗΠΑ είναι μία από τις λίγες χώρες όπου μπορείτε να βρείτε ένα VPN που δεν διατηρεί καθόλου αρχεία καταγραφής.

Σε γενικές γραμμές, οι πάροχοι VPN σχεδόν πάντα καταγράφουν λιγότερες πληροφορίες από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και συνήθως καταστρέφουν αυτά τα αρχεία καταγραφής μετά από μερικές ημέρες ή εβδομάδες. Η χρήση ενός VPN καθιστά επίσης αδύνατο τον ISP σας να παρακολουθεί με ακρίβεια τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα, βελτιώνοντας σημαντικά το απόρρητό σας.

NSA και συλλογή δεδομένων

Τα μαζικά προγράμματα συλλογής δεδομένων και αποκρυπτογράφησης της NSA δεν είναι πλέον μυστικό. Επειδή η NSA έχει περισσότερη νομική εξουσία στις ΗΠΑ από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι μπορούν να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στις υπηρεσίες κρυπτογράφησης που βασίζονται στις ΗΠΑ για να τους δώσουν πρόσβαση σε κρυπτογραφημένα δεδομένα, κλειδιά VPN, backdoors κ.λπ..

Πιθανότατα ποτέ δεν θα είμαστε σίγουροι αν η NSA έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε / όλες τις υπηρεσίες VPN που βασίζονται στις ΗΠΑ, αλλά είναι λογικό να μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τουλάχιστον μερικοί Κυκλοφορία VPN ΗΠΑ.

Αν και αυτό μπορεί να σας ανησυχεί, θέλω απλώς να επισημάνω ότι η NSA δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνετε στο διαδίκτυο, αρκεί να μην αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, η NSA δεν επιτρέπεται καν να κατασκοπεύει αμερικανούς πολίτες, μόνο ξένες απειλές. Και είμαι βέβαιος ότι η NSA δεν θεωρεί ότι η λήψη torrents αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Στην πραγματικότητα, η NSA επιτρέπεται να αποθηκεύει τα δεδομένα σας μόνο εφόσον είναι κρυπτογραφημένα και μη ραγισμένα. Μόλις αποκρυπτογραφήσει επιτυχώς την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο (είτε με βίαιη βία είτε από πίσω πόρτα), πρέπει να απορριφθεί μόλις προσδιοριστεί ότι ανήκει στην εγχώρια κίνηση στο Διαδίκτυο.

Τόσο κατώτατη γραμμή: Να γνωρίζετε ότι η NSA μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, αλλά δεν υπάρχει πραγματικός λόγος ανησυχίας.

Παροχείς VPN έναντι ΗΠΑ έναντι μη ΗΠΑ

Η επιλογή του αν θα επιλέξετε μια υπηρεσία VPN που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή όχι συχνά εξαρτάται από προσωπική προτίμηση. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες θα έχουν καλύτερη εμπειρία με ένα VPN με έδρα τις ΗΠΑ, οπότε αν δεν έχετε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο, ρίξτε μια ματιά στους παρόχους ΗΠΑ.

Πλεονεκτήματα ενός VPN ΗΠΑ

 • Περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών στις ΗΠΑ
 • Καλύτερη / ταχύτερη τεχνική υποστήριξη
 • Νομικά υπεύθυνος για εγγυήσεις
 • Πιο αξιόπιστη πολιτική καταγραφής
 • Χρήστες που προστατεύονται από FTC, BBB, κ.λπ.

Πλεονέκτημα ενός ξένου VPN

 • Μπορεί να έχουν περισσότερους διεθνείς διακομιστές
 • Λιγότερο ευαίσθητο στην NSA (θεωρητικά)
 • Λιγότεροι περιορισμοί στο Torrents (μερικές φορές)

συμπέρασμα

Αυτός ο οδηγός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για το τέλειο VPN. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές VPN για να συγκρίνετε την απόδοση και τις δυνατότητες των παρόχων.

Όσον αφορά μια απλή πρόταση, επιτρέψτε μου να αναλύσω τις κορυφαίες επιλογές μας με σκοπό:

Γρήγορες επιλογές:

 • Γενικής χρήσης: IPVanish | πλήρης κριτική
 • Ροή: NordVPN | πλήρης κριτική
 • Χείμαρροι: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο | πλήρης κριτική

Έχετε απορίες; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας πάροχος VPN; Tweet μας @vpnuniversity ή αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map