Τα 5 καλύτερα VPN για τον Καναδά: Ροή, κατάργηση αποκλεισμού και Torrent με ασφάλεια

Πολλοί Καναδοί στρέφονται σε υπηρεσίες VPN προκειμένου να προστατεύσουν τις διαδικτυακές τους ελευθερίες. Ιστορικά ο Καναδάς ήταν μια χώρα με σχετικά δωρεάν και ανοιχτό διαδίκτυο. Ωστόσο, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν επιφέρει τεράστιες νομοθετικές αλλαγές που έχουν μειώσει το απόρρητο και τις ελευθερίες των Καναδών στο Διαδίκτυο.


Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους μετάβασης σε VPN:

 • Για να αποτρέψετε τον Παροχέα Διαδικτύου (ISP) να παρακολουθεί το ιστορικό περιήγησής σας στο διαδίκτυο
 • Αποφύγετε την κατασκοπεία / συλλογή δεδομένων από κυβερνητικούς φορείς του Καναδά / ΗΠΑ
 • Κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου / βίντεο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου (πρόσβαση στο US Netflix, Hulu, BBC iPlayer)
 • Λήψη torrents με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς

Θα συζητήσουμε αργότερα τις νομικές αλλαγές του Καναδά στο άρθρο μαζί με μια λεπτομερή ματιά στο καλύτερο VPN για συγκεκριμένες προβλεπόμενες χρήσεις. Αλλά πρώτα, εδώ είναι οι κορυφαίες προτεινόμενες υπηρεσίες VPN για τον Καναδά…

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για τον Καναδά (επισκόπηση)

ΤάξηΠάροχος VPN (αναθεώρηση)Καλύτερη χρήσηΚαλύτερη τιμήΔικτυακός τόπος

1

Ιδιωτική πρόσβαση στο ΔιαδίκτυοTorrents / οποιαδήποτε3,33 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

2

IPVanishΡοή HD / οποιοδήποτε6,49 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

3

VPN.ACΧείμαρροι4,80 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

4

VyprVPNΤαχύτητα / ασφάλεια3,13 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

5

ExpressVPNΓια όλες τις χρήσεις8,32 $ / mΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

Ο λόγος για τη μαζική αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες VPN; Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου στο Διαδίκτυο του Καναδά έχουν αυξήσει την παρακολούθηση / καταγραφή του ιστορικού των Καναδών στο διαδίκτυο. Οι ίδιοι νόμοι περιορίζουν επίσης τα ψηφιακά δικαιώματα των Καναδών.

Ο νόμος περί εκσυγχρονισμού πνευματικών δικαιωμάτων, που τέθηκε σε ισχύ στις 2 Ιανουαρίου 2015 έφερε νέες αλλαγές, όπως:

 • Απαιτείται από τους ISP να διατηρούν τα αρχεία καταγραφής στη διαδικτυακή δραστηριότητα συνδρομητών για 6 μήνες
 • Απαιτείται από τους ISP να προωθούν ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων
 • Έκανε παράνομο να σπάσει το “Digital Locks” σε περιεχόμενο / λογισμικό

Υπήρξε επίσης αυξημένη συνεργασία μεταξύ του Καναδά και των εξωτερικών υπηρεσιών ασφαλείας όπως η NSA και η συμμαχία «Five-Eyes».

Ενότητες σε αυτό το άρθρο:

 1. Επιλογή VPN για τον Καναδά (περίληψη)
 2. Χρήσεις VPN: Κατάργηση αποκλεισμού γεω-περιορισμένου περιεχομένου
 3. Χρήσεις VPN: Torrents και p2p Filesharing
 4. Χρήσεις VPN: Ασφάλεια δεδομένων / απόρρητο και προστασία κλοπής ταυτότητας

Πώς να επιλέξετε ένα VPN για τον Καναδά

Είτε ζείτε στον Καναδά είτε βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα και θέλετε πρόσβαση σε καναδικές υπηρεσίες πολυμέσων ή διευθύνσεις IP, σας καλύπτουμε.

Διαλέξαμε την καλύτερη επιλογή VPN για κάθε μία από τις πιο κοινές χρήσεις VPN (Ροή περιεχομένου με γεωγραφικό αποκλεισμό, Κοινή χρήση αρχείων / Torrents και γενική ασφάλεια δεδομένων).

Αυτή δεν είναι μια λίστα με ημι-βοήθεια που μόλις δημιουργήσαμε. Κάθε προτεινόμενος πάροχος VPN έχει επιλεγεί βάσει αυτών των κριτηρίων:

 1. Καταλληλότητα για την προβλεπόμενη χρήση / σκοπό
 2. Ταχύτητα
 3. Κριτικές πελατών
 4. Ασφάλεια / Απόρρητο
 5. Πρέπει να έχετε τοποθεσίες διακομιστή στον Καναδά

Ευτυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς τους παρόχους έχουν επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων 100% εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους (συνήθως 7 ημέρες), ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι έως ότου βρείτε την τέλεια εφαρμογή χωρίς να είστε συνδεδεμένοι με μια συνδρομή. Ωστόσο, είμαι πολύ σίγουρος ότι θα θέλατε κάποια από αυτές τις προτάσεις.

Επίσης, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά σε τρελές σε βάθος κριτικές VPN εάν θέλετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα VPN. Υπάρχουν επίσης απευθείας σύνδεσμοι κριτικής σε αυτό το άρθρο.

VPN για ροή βίντεο με αποκλεισμό Geo (όπως το Netflix)

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το Netflix διαθέτει διαφορετικό κατάλογο εκπομπών / ταινιών για κάθε χώρα, προσβάσιμο μόνο με διεύθυνση IP από αυτήν τη χώρα. Άλλες υπηρεσίες (όπως Hulu, Spotify και Pandora) είναι προσβάσιμες μόνο από συγκεκριμένες χώρες.

Με το κατάλληλο VPN, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό όλων αυτών των υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε φυσικά στον κόσμο. Απλώς συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN που βρίσκεται στην επιθυμητή χώρα και μετά παρακολουθήστε επεισόδια Breaking Bad στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Κορυφαίες επιλογές:

 • IPVanish
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • Υποδοχή σιδήρου

Πώς επιλέξαμε αυτά τα VPN

Τα κριτήρια # 1 για ροή VPN είναι ταχύτητα. Ένα VPN θα είναι πάντα πιο αργό από την κανονική σύνδεσή σας (εκτός και αν είστε πεταλωμένοι). Αυτό το καθιστά κρίσιμο να επιλέξετε ένα VPN που παρέχει τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες.

Συμμετείχαμε επίσης στην ποικιλία των τοποθεσιών διακομιστή και χρήσιμων πρόσθετων στοιχείων. Για παράδειγμα, το IPVanish διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 120 πόλεις σε όλο τον κόσμο (μιλάμε για ποικιλία περιεχομένου). Η Iron Socket έκανε τη λίστα επειδή περιλαμβάνει την υπηρεσία SmartDNS με κάθε αγορά VPN.

IPVanish

IPVanish είναι μια υπηρεσία VPN που εδρεύει στις ΗΠΑ. Είναι γνωστοί κυρίως για το τεράστιο δίκτυο διακομιστών τους (70+ χώρες) και το δικό τους εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες (το οποίο μπορούν να παραδώσουν επειδή η μητρική τους εταιρεία είναι ένα CDN Tier-1). Κανένα άλλο βορειοαμερικανικό VPN δεν μπορεί να το πει αυτό.

Καταργήστε τον αποκλεισμό γεωγραφικού περιεχομένου στον Καναδά χρησιμοποιώντας το IPVanish

Απευθείας από την αρχική σελίδα του IPVanish

Το IPVanish επίσης μετονομάζεται ως VPN χωρίς καταγραφή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική υπηρεσία VPN παντού, κατάλληλη για ροή, p2p / torrents ή γενική ασφάλεια. Μπορείς δοκιμάστε το IPVanish χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες χάρη στην πολιτική επιστροφής χρημάτων 100%.

Λήψη IPVanish

IronSocket VPN (Περιλαμβάνει SmartDNS και Proxy Service)

IronSocket VPN και SmartDNSΑδιάβροχο είναι ένας σχετικά νέος πάροχος VPN, αλλά ξεχωρίζουν σε μια πολυσύχναστη βιομηχανία λόγω της γενικής φύσης των σχεδίων VPN τους. Και όταν αγοράζετε υπηρεσία VPN από την IronSocket, λαμβάνετε τόνους επιπλέον, όπως: Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης, διακομιστής μεσολάβησης SOCKS, και Διακομιστής μεσολάβησης HTTPS υπηρεσία.

Αυτός ο διακομιστής μεσολάβησης SmartDNS είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τον αποκλεισμό ιστότοπων ροής βίντεο και παγκόσμιων καναλιών μέσων όπως το Netflix, το Hulu, το BBC iPlayer και άλλα. Το πλεονέκτημα του Smart DNS (έναντι VPN) είναι ότι δεν υπάρχει κρυπτογράφηση και κανένας διακομιστής τρίτου μέρους, ώστε να έχετε το 100% του διαθέσιμου εύρους ζώνης για μέγιστη ποιότητα βίντεο.

Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία SmartDNS τους μπορεί ξεμπλοκάρετε περισσότερα από 120 κανάλια παγκοσμίως. Έχουν ακόμη και ορισμένα κανάλια ειδικά για τον Καναδά γιατί ταξιδεύετε εκτός της χώρας.

Το IronSocket SmarDNS μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό ιστότοπων ροής βίντεο και μέσων σε όλο τον κόσμο, με μηδενική απώλεια ταχύτητας.

Κατάργηση αποκλεισμού 120+ καναλιών παγκοσμίως (Συμπεριλαμβανομένων ορισμένων καναδικών καναλιών)

Η IronSocket διαθέτει διακομιστές σε 39+ χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά (τοποθεσία διακομιστή του Τορόντο).

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα του IronSocket είναι ότι δεν έχουν ακόμη το δικό τους προσαρμοσμένο λογισμικό VPN. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούν το εξαιρετικά δημοφιλές, δωρεάν και λογισμικό OpenSource VPN από το OpenVPN. Εάν αυτό το όνομα ακούγεται οικείο, είναι επειδή το OpenVPN είναι το πιο δημοφιλές πρωτόκολλο VPN στον κόσμο και χρησιμοποιείται από όλους τους μεγάλους παρόχους VPN.

Η IronSocket έχει πλήρεις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού OpenVPN στον ιστότοπό τους. Ο ιδιοκτήτης μας ενημέρωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το δικό του προσαρμοσμένο λογισμικό στο εγγύς μέλλον.

Δοκιμάστε το IronSocket

Τα καλύτερα VPN για ασφαλή λήψη Torrents

Το τοπίο p2p / κοινής χρήσης αρχείων στον Καναδά άλλαξε δραματικά το 2015. Οι πάροχοι διαδικτύου καλούνται πλέον να καταγράφουν 6 μήνες δραστηριότητας σύνδεσης συνδρομητών και οι λήψεις torrent παρακολουθούνται πολύ πιο προσεκτικά από ό, τι στο παρελθόν..

Τα Torrents παρακολουθούνται συνήθως είτε από: (Μάθετε περισσότερα για την παρακολούθηση torrent εδώ)

 1. Αυτοματοποιημένα bots που συνδέονται με σμήνη torrent και καταγράφουν όλες τις ομότιμες διευθύνσεις IP
 2. Βαθιά επιθεώρηση πακέτων από τον ISP σας (Internet Provider)

Ευτυχώς, ο σωστός πάροχος VPN μπορεί να διορθώσει αυτές τις τρύπες στο απόρρητο του torrent. Συνιστούμε πάντα τη μη καταγραφή VPN για προγράμματα λήψης torrent. Ένα VPN μπορεί να κάνει τη δραστηριότητα torrent σας σχεδόν ανιχνεύσιμη. Αυτό επιτυγχάνεται με συνδυασμό κρυπτογράφηση και ένα ανώνυμη διεύθυνση IP.

Δείτε πώς ένα VPN επαναφέρει το απόρρητο του torrent:

 1. Ένα VPN σάς εκχωρεί μια νέα διεύθυνση IP (η οποία εμφανίζεται στο σμήνος torrent) και δεν μπορεί να εντοπιστεί στον πάροχό σας στο Διαδίκτυο (εάν επιλέξετε VPN χωρίς καταγραφή όπως αυτά που προτείνουμε παρακάτω.
 2. Το VPN χρησιμοποιεί ισχυρή Κρυπτογράφηση το οποίο εμποδίζει τον ISP σας να ελέγχει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο. Δεν μπορούν να δουν ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε ή ποια αρχεία / torrents κατεβάζετε.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι τα αγαπημένα μας VPN για καναδικούς χρήστες bittorrent. Επιλέξαμε μόνο εταιρείες που δεν εδρεύουν στον Καναδά (επομένως δεν υπόκεινται στους νόμους διατήρησης δεδομένων 6 μηνών).

Έχουν επίσης φήμη για τη φιλικότητα με τα torrent και πολλά περιλαμβάνουν επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης, προκαθορισμένους ανώνυμους πελάτες torrent, ασφάλεια Kill-Switch και άλλα…

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ίσως η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN στον κόσμο μεταξύ των λάτρεις του p2p / bittorrent. Ο συνδυασμός της ιδιωτικότητας, της φιλικότητας με τα torrent και της τιμής τους είναι βασικά απαράμιλλης από οποιοδήποτε άλλο VPN. Φροντίστε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρηση PIA εάν θέλετε να δείτε όλα όσα έχουν να προσφέρουν.

VPN ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Υψηλή ασφάλεια, χωρίς αρχεία καταγραφής)

Μην ξεγελιέστε από την κάπως περίεργη αρχική σελίδα τους (με παιδιά που οδηγούν ποδήλατα). Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια σκληρή υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφή και λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο.

Μέγιστος έλεγχος ασφαλείας

Το PIA είναι ένα από τα μοναδικά VPN που παρέχει στον χρήστη πλήρη ρυθμιζόμενο έλεγχο της ισχύος κρυπτογράφησης, του πρωτοκόλλου VPN και της μεθόδου ελέγχου ταυτότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τροποποιήσετε το λογισμικό τους για τον βέλτιστο συνδυασμό ασφάλειας / ταχύτητας με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες.

Περιλαμβάνεται δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης (λειτουργεί για torrents)

Περιλαμβάνουν επίσης έναν διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 που εδρεύει στην Ολλανδία. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς σύνδεση VPN. Είναι πραγματικά ιδανικό για χρήστες torrent και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε σημαντικό πελάτη torrent για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Ακολουθεί ένα σεμινάριο για το πώς να χρησιμοποιήσετε το PIA με το Vuze (αλλά λειτουργεί για uTorrent, Transmission κ.λπ.)

Όλες οι δυνατότητες ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο:
 • Κρυπτογράφηση 256-bit (Ίδια ισχύ με τις κορυφαίες μυστικές επικοινωνίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ)
 • Διακομιστές σε 30 χώρες
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • 5 Επιτρέπονται ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές (Πρότυπο 2,5x)
 • Περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης (Ολλανδία)
 • μόνο 3,33 $ / μήνα (με συνδρομή 1 έτους)
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 100%

Χρειάζονται λιγότερο από 5 λεπτά για να εγγραφείτε στο PIA, να εγκαταστήσετε το λογισμικό και να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN τους. Επιτρέπουν ακόμη και ανώνυμες πληρωμές μέσω Bitcoin ή Gift Card. Και το καλύτερο από όλα, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διαθέτει άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους σχεδόν χωρίς κίνδυνο.

Δοκιμάστε ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για 7 ημέρες

Άλλα VPN για Torrents

Υπάρχουν αρκετοί άλλοι πάροχοι VPN που είναι φιλικοί προς το torrent, αν και συνιστούμε στους περισσότερους χρήστες να δοκιμάσουν πρώτα την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (επειδή είναι η φθηνότερη επιλογή και έχουν περισσότερες από αρκετές δυνατότητες για τα περισσότερα άτομα).

Εάν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία ή μερικές πιο προηγμένες λειτουργίες, ακολουθούν ορισμένες άλλες σταθερές επιλογές:

VPN.AC

VPN.ac είναι ένας πάροχος VPN που δεν καταγράφεται στη Ρουμανία. Επιτρέπουν στους torrents σε συγκεκριμένους διακομιστές να είναι γνωστοί για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Προσφέρουν Κρυπτογράφηση AES 256-bit, Έλεγχος ταυτότητας SHA-512 (εξαιρετικά ισχυρό) και ανώνυμοι διακομιστές DNS για να βεβαιωθείτε ότι το ιστορικό περιήγησής σας στο Web δεν έχει διαρρεύσει κατά λάθος στον ISP σας.

Το VPNac εκτελεί επίσης συχνές εκπτώσεις / προσφορές. Προς το παρόν προσφέρουν έκπτωση 20% σε προγράμματα 1 έτους.

Torguard

Torguard είναι ένα VPN που δεν καταγράφεται επί του παρόντος και εδρεύει στις ΗΠΑ (αν και έχουν δηλώσει δημοσίως ότι θα μετεγκαταστήσουν εάν απειλήθηκε το απόρρητο των χρηστών τους) Η Torguard πωλεί υπηρεσία VPN και διακομιστή μεσολάβησης Torrent (το καθένα πωλείται ξεχωριστά).

Περιλαμβάνουν επίσης υπεράκτιο κρυπτογραφημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με κάθε αγορά VPN.

Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι το δικό τους πρόγραμμα εγκατάστασης αυτόματου διακομιστή μεσολάβησης το οποίο θα διαμορφώσει αυτόματα τον αγαπημένο σας πελάτη torrent ώστε να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε από τις 8 τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης (δεν απαιτείται περίπλοκη χειροκίνητη ρύθμιση).

Τα καλύτερα VPN για Γενική Ασφάλεια / Ταξίδια / Προστασία κλοπής ταυτότητας

Εάν ανήκετε στην κατηγορία γενικής χρήσης (η οποία περιλαμβάνει ροή βίντεο HD / αποκλεισμός γεωγραφικού αποκλεισμού), τότε πώς μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές VPN. Δεν είναι σχεδόν τόσο σημαντικό να επιλέξετε VPN χωρίς καταγραφή (εκτός εάν χρησιμοποιείτε συχνά bittorrent).

Αντ ‘αυτού, μπορείτε να εστιάσετε στις δυνατότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Συμπεριλαμβανομένου:

 • Ταχύτητα VPN
 • Αριθμός τοποθεσιών διακομιστή
 • Ευκολία χρήσης / Ποιότητα λογισμικού VPN
 • VPN για κινητά
 • Επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, επιλέξαμε τα κορυφαία προτεινόμενα VPN μας.

VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN (Με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο) είναι ένας από τους δύο παρόχους VPN στον κόσμο με το δικό τους δίκτυο δεδομένων Tier-1 (ο άλλος είναι IPVanish). Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυό τους έχει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες.

Πιστεύω επίσης προσωπικά ότι το λογισμικό του VyprVPN είναι το καλύτερο. Το επιτραπέζιο λογισμικό τους ως τόνοι δυνατοτήτων που προσφέρουν λίγα άλλα VPN (Λίστα αγαπημένων διακομιστών, λειτουργία stealthVPN, ρυθμιζόμενη κρυπτογράφηση, Kill-Switch, κρυπτογράφηση DNS και πολλά άλλα…)

Εκπληκτικά, η εφαρμογή για κινητά (για iPhone / iPad / Android) έχει σχεδόν το 100% της λειτουργικότητας της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές αντί για μια έκδοση χωρίς κόκαλα, όπως οι περισσότεροι πάροχοι.

Στιγμιότυπο οθόνης λογισμικού Vypr VPN

Λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή VyprVPN

Δικα τους Τεχνολογία χαμαιλεόντων Stealth σας επιτρέπει να μεταμφιέσετε την κίνηση VPN ως κανονική κίνηση SSL http, καθιστώντας δυνατή την ανίχνευση τείχους προστασίας χωρίς ανίχνευση (ακόμη και περίπλοκα τείχη προστασίας χώρας όπως της Κίνας).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι ικανό το VyprVPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την εις βάθος κριτική VyprVPN.

Εξοικονομήστε 50% τον πρώτο σας μήνα

Η καλύτερη επιλογή ενός μεγέθους για όλους

Αναγνωρίζω ότι κάθε Καναδάς έχει διαφορετικές ανάγκες ασφάλειας όσον αφορά την επιλογή ενός VPN, αλλά όποτε κάποιος με ρωτά ποιος πάροχος VPN πρέπει να δοκιμάσει πρώτα, προτείνω πάντα Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Έχω ήδη συζητήσει τα πλεονεκτήματα της PIA παραπάνω (κάτω από την ενότητα torrent) αλλά θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε την αναθεώρηση PIA για να δείτε όλα όσα έχουν να προσφέρουν.

Ο πρώτος λόγος που τους προτείνω πρώτα είναι ότι το PIA είναι πολύ φθηνότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές τους (ξεκινώντας από 3,33 $ / μήνα). Έχουν επίσης καλύτερη ασφάλεια, ισχύ κρυπτογράφησης και διαχείριση δικτύου που έχουν παρόμοια τιμή VPN.

Επομένως, η ιδέα είναι, επωφεληθείτε από τη χαμηλή τιμή και την πολιτική επιστροφής χρημάτων 100% της ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet. Αν ταιριάζουν, υπέροχα! Εάν όχι, λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας και δοκιμάστε έναν διαφορετικό πάροχο, αλλά οι πιθανότητες δεν θα χρειαστεί. Εγγραφείτε και συνδεθείτε σε 5 λεπτά!

συμπέρασμα

Εάν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το ποιος πάροχος VPN θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα. Μην ανησυχείτε, δεν είναι τόσο κρίσιμη απόφαση όσο ορισμένοι άνθρωποι το κάνουν. Εφόσον το VPN σας είναι σταθερό, αρκετά γρήγορο και σε ένα άνετο εύρος τιμών, τότε θα πρέπει να είστε αρκετά χαρούμενοι.

Εάν δεν είστε σίγουροι τι να περιμένετε και αυτή είναι η πρώτη σας συνδρομή VPN, πηγαίνετε πρώτα για ένα πρόγραμμα 1 μήνα (αντί για συνδρομή 1 έτους) και δοκιμάστε την υπηρεσία. Αν σας αρέσει, αναβαθμίστε σε μεγαλύτερη συνδρομή για να λάβετε τη μεγαλύτερη έκπτωση.

Για μέγιστο απόρρητο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε καναδικούς διακομιστές μόνο όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικές υπηρεσίες, αν και για τους χρήστες που πρέπει να επιλέξετε είναι ο ταχύτερος δυνατός διακομιστής (ο οποίος συχνά αλλά όχι πάντα θα βρίσκεται στον Καναδά).

Τα προτεινόμενα VPN μας για Καναδούς

ΤάξηΠάροχος VPN (αναθεώρηση)Καλύτερη χρήσηΚαλύτερη τιμήΔικτυακός τόπος

1

Ιδιωτική πρόσβαση στο ΔιαδίκτυοTorrents / οποιαδήποτε3,33 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

2

IPVanishΡοή HD / οποιοδήποτε6,49 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

3

VPN.ACΧείμαρροι4,80 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

4

VyprVPNΤαχύτητα / ασφάλεια3,13 $ / εκΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

5

ExpressVPNΓια όλες τις χρήσεις8,32 $ / mΕπισκεφτείτε τον ιστότοπο>

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο! Ευχαριστούμε που διαβάσατε και καλή τύχη στην αναζήτηση VPN. Καμιά ερώτηση? Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή ακόμα καλύτερα, tweet μας στο @VPNUniversity

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map