Συνδρομές VPN διάρκειας ζωής: Μεγάλη ή τεράστια απάτη;

Η νέα τάση στις υπηρεσίες έναρξης VPN φαίνεται να ονομάζεται Συνδρομή διάρκειας ζωής σχέδια, που πωλούνται σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Ορισμένες εταιρείες VPN το έχουν κάνει όλο το επιχειρηματικό τους μοντέλο, ενώ ακόμη και ορισμένοι παίκτες VPN έχουν προσθέσει μια επιλογή διάρκειας ζωής.


Οι συνδρομές διάρκειας ζωής τοποθετούνται συνήθως στο εύρος των $ 70- $ 100. Αλλά αυτό είναι πολύ κοντά στο μέσο εύρος συνδρομών 1 έτους από 40 έως 80 $…

Επομένως, δεν πρέπει όλοι να πληρώνουν λίγο περισσότερο για μια συνδρομή για όλη τη διάρκεια ζωής και να είναι χαμένοι?

Λοιπόν όχι. Εσείς πιθανώς δεν πρέπει (αλλά είναι λίγο περίπλοκο).

Αυτό το άρθρο θα αποστασιοποιήσει την τάση VPN «διάρκειας ζωής» και θα εξηγήσει επίσης γιατί πιστεύουμε ότι το επιχειρηματικό μοντέλο είναι εντελώς μη βιώσιμο.

Φυσικά, προς το συμφέρον της ισορροπίας, έχουμε συμπεριλάβει επίσης τις καλύτερες προσφορές VPN διάρκειας ζωής που πιστεύουμε ότι αξίζουν την προσοχή σας.

Πώς λειτουργεί το επιχειρηματικό μοντέλο «Lifetime VPN»

Το μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας μιας υπηρεσίας VPN δεν είναι το προσωπικό ή οι προγραμματιστές της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Είναι το κόστος διακομιστή και εύρους ζώνης. Ένας τυπικός διακομιστής 1Gbps θα κοστίζει μεταξύ $ 1000 και $ 3000 ανά μήνα, ανάλογα με την τοποθεσία και την ποιότητα του κέντρου δεδομένων στο οποίο βρίσκεται. Οι περισσότεροι διακομιστές Gigabit μπορούν συνήθως να χειρίζονται περίπου 500 χρήστες ταυτόχρονα με «τυπική» χρήση εύρους ζώνης VPN.

Και αυτά τα κόστη διακομιστή είναι μόνιμα και σχετικά σταθερά ανά χρήστη (εφόσον το διαθέσιμο εύρος ζώνης ανά χρήστη παραμένει σταθερό). Εάν ένας συνδρομητής πληρώσει μια τιμή εκ των προτέρων, τελικά το κόστος του διακομιστή για το μερίδιο εύρους ζώνης αυτού του χρήστη θα είναι τελικά υψηλότερο από την τιμή που πλήρωσαν για τη συνδρομή. Αυτά είναι απλά μαθηματικά.

Λοιπόν, πώς το κέρδος του VPN κερδίζει χρήματα με μια συνδρομή διάρκειας ζωής.

Απλός. Πρέπει να συνεχίσουν να πωλούν νέες συνδρομές και να αυξάνουν τη βάση των συνδρομητών. Μόλις σταματήσουν να αναπτύσσονται, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές:

 1. Θα αρχίσουν να χάνουν χρήματα (μη βιώσιμα)
 2. Θα πρέπει να συγκεντρώνουν όλο και περισσότερους χρήστες στον ίδιο διακομιστή (πραγματικά αργές ταχύτητες).

Ομοιότητες σχήματος Ponzi

Δεν λέω ότι είναι συνδρομές διάρκειας ζωής πράγματι Σχέδια Ponzi (αν και ένα ζευγάρι μπορεί να αποδειχθεί). Αλλά έχουν μερικά από τα χαρακτηριστικά των σχεδίων Ponzi:

 1. Συμφωνία που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό
 2. Πληρωμή εκ των προτέρων για αξία / υπηρεσία αργότερα
 3. Εάν η πελατειακή βάση σταματήσει να αυξάνεται, η επιχείρηση πεθαίνει.

Βασικά, η συνδρομή σας αγοράζει νέους διακομιστές για τον τύπο που ήρθε πριν από εσάς. Και ο τύπος που αγοράζει μια συνδρομή αφού πληρώνετε για το εύρος ζώνης σας. Μόλις εξαντληθούν νέοι πελάτες, είτε θα παρατηρήσετε μια τεράστια μείωση της ποιότητας της υπηρεσίας (ταχύτητα) είτε η επιχείρηση ενδέχεται να κλείσει εντελώς.

Βασικά, αν κάθε πελάτης έμεινε στην υπηρεσία για 10 χρόνια, θα έχανε χρήματα για κάθε άτομο. Ο μόνος άλλος πιθανός τρόπος για να κερδίσετε είναι να κερδίσετε χρήματα από τον πελάτη με άλλους (μη ψυχρούς) τρόπους: Εξόρυξη δεδομένων, διαφήμιση ή θεωρητικά ακόμη και κλοπή.

Γιατί οι εταιρείες VPN προσφέρουν ακόμη και συνδρομή διάρκειας ζωής?

Τα περιθώρια κέρδους για μικρότερες εταιρείες VPN δεν είναι τόσο μεγάλα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο για μια μικρή εταιρεία να επεκτείνει την υποδομή διακομιστή, να βελτιώσει το λογισμικό και να προσλάβει επιπλέον προσωπικό. Για να το κάνουν αυτό, χρειάζονται μια μεγάλη έγχυση μετρητών. Συνδρομές διάρκειας ζωής για τη διάσωση!

Επειδή ο πελάτης πληρώνει περισσότερα εκ των προτέρων για μια μακροπρόθεσμη συνδρομή, το αρχικό κέρδος είναι τεράστιο σε ένα σχέδιο διάρκειας ζωής. Θα χρειαστούν μήνες (ή χρόνια) για μια εταιρεία VPN να αρχίσει να χάνει χρήματα σε αυτόν τον συνδρομητή, οπότε στο μεταξύ τα επιπλέον μετρητά είναι καθαρά κέρδη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης. Φυσικά αυτό λειτουργεί μόνο εφόσον η βάση των συνδρομητών συνεχίζει να αυξάνεται.

Φυσικά, όταν η ανάπτυξη σταματήσει ή επιβραδυνθεί, οι συνδρομητές της ζωής καθίστανται νεκρό βάρος, επιβραδύνοντας το δίκτυο και δεν προσθέτοντας πλέον έσοδα για την εταιρεία. Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα δεν θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι με την απόδοση της συνδρομής σας.

Πλεονεκτήματα έναντι μειονεκτημάτων των συνδρομών διάρκειας ζωής

Κοιτάξτε, μπορείτε ήδη να μαντέψετε τη γνώμη μας για αυτήν την κατηγορία VPN, αλλά εδώ είναι η καλύτερη προσπάθειά μας για μια δίκαιη αξιολόγηση.

Πλεονεκτήματα:

Καλή αξία: Εφόσον οι ταχύτητες είναι αρκετά γρήγορες για τον επιδιωκόμενο σκοπό VPN και το λογισμικό VPN είναι πράγματι ασφαλής, τότε παίρνετε μια καλή συμφωνία. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε 3-4 χρόνια από μια συνδρομή διάρκειας ζωής πριν μειωθεί η ποιότητα, πιθανότατα έχετε κερδίσει τα χρήματά σας.

Εντάξει, αυτό είναι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα πλεονεκτήματα. Μπορείς?

Μειονεκτήματα:

Χαμηλότερες ταχύτητες: Δεν υπάρχει τρόπος γύρω του. Εάν η εταιρεία VPN προσπαθεί να λειτουργήσει κερδοφόρα σε βάση ανά συνδρομητή, τότε οι διακομιστές πρέπει να είναι πιο γεμάτοι με την πάροδο του χρόνου. Όταν συμβεί αυτό, οι ταχύτητές σας θα μειωθούν, πιθανώς στο σημείο που δεν μπορείτε να μεταδώσετε ροή βίντεο χωρίς αποθήκευση.

Κακή υποστήριξη: Τα χαμηλότερα περιθώρια κέρδους σημαίνει λιγότερα περιθώρια για το προσωπικό υποστήριξης (ή ποιοτικούς προγραμματιστές για αυτό το θέμα). Μην περιμένετε να έχετε μια τεχνολογία που κρατά το χέρι σας για να σας καθοδηγήσει σε μια μη αυτόματη διαδικασία ρύθμισης VPN. Εάν είστε τυχεροί, θα λάβετε κονσέρβες αυτόματων απαντήσεων μέσω συστήματος εισιτηρίων.

Μπορεί να βγει εκτός λειτουργίας: Όπως ήδη συζητάμε, η εκτίμησή μας είναι ότι αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο δεν είναι βιώσιμο. Αυτό σημαίνει ότι τελικά η εταιρεία VPN θα αντιμετωπίσει την επιλογή εάν θα κλείσει ή θα αρχίσει να χάνει χρήματα. Και αν κλείσουν, μην νομίζετε ότι θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για το αχρησιμοποίητο τμήμα της ζωής σας. Είστε απλά S.O.L.

Τρομακτικές δυνατότητες: Όπως και σε ορισμένες «Δωρεάν» υπηρεσίες VPN, οι εταιρείες VPN Lifetime μπορεί να σας δημιουργούν έσοδα απευθείας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κατασκοπεία στο ιστορικό περιήγησής σας και πώληση σε διαφημιστές. Ή χειρότερα, θα μπορούσε να είναι εντελώς κακόβουλη συμπεριφορά όπως η παρεμπόδιση οικονομικών δεδομένων, κωδικών πρόσβασης και αριθμών πιστωτικών καρτών.

Τώρα δεν είμαι οι περισσότερες εταιρείες VPN δωρεάν ή Lifetime είναι εγκληματικές επιχειρήσεις. Αντίθετα, οι περισσότερες είναι νόμιμες επιχειρήσεις που θέλουν να κερδίσουν χρήματα. Αλλά θα ήσασταν αφελείς να σκεφτείτε ότι οι χάκερ και το οργανωμένο έγκλημα δεν προσελκύονται σε αυτόν τον σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτο κλάδο που παρέχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης εκατομμυρίων χρηστών του Διαδικτύου. Υπάρχουν σίγουρα κακοί παίκτες σε αυτόν τον χώρο.

Αντί για συνδρομή διάρκειας ζωής, λάβετε ένα ετήσιο πρόγραμμα χαμηλού κόστους

Το σημείο της συνδρομής VPN είναι να παρέχει ασφάλεια και μυστικότητα με γρήγορες ταχύτητες σε λογική τιμή. Οι συνδρομές VPN διάρκειας ζωής θα αποτύχουν τελικά σε 1 (ή και τις 3) από αυτές τις απαιτήσεις, επειδή το επιχειρηματικό μοντέλο δεν είναι βιώσιμο.

Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια συνδρομή 1 έτους (ή να επιλέξετε προγράμματα 2 ετών) σε VPN υψηλής ποιότητας αντ’ αυτού και μπορείτε να το ανανεώνετε ετησίως, αρκεί η απόδοση να ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας. Μπορείτε να πάτε για ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα από μήνα σε μήνα, αν θέλετε, αλλά βρίσκουμε ότι τα προγράμματα ενός έτους προσφέρουν συνήθως την καλύτερη αξία και πωλούνται σε μεγάλες εκπτώσεις (30-60%) σε σύγκριση με τη μηνιαία τιμή.

Μια παραδοσιακή συνδρομή VPN μπορεί να είναι κομμάτι πιο ακριβή μακροπρόθεσμα, αλλά θα έχετε επίσης σημαντικά καλύτερη εξυπηρέτηση, ασφάλεια και υποστήριξη. Τώρα δεν αξίζει επιπλέον $ 1 ή δύο ανά μήνα; Πιστεύουμε έτσι.

Πλεονεκτήματα της δέσμευσης με δέσμευση VPN 1 έτους:

 1. Η εταιρεία VPN μπορεί να δημιουργήσει λογισμικό υψηλής ποιότητας και να προσφέρει σταθερή ασφάλεια
 2. Πληρώνετε για το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείτε, που σημαίνει ότι θα έχετε πιο γρήγορες ταχύτητες
 3. Υψηλότερη ποιότητα υπηρεσίας: Εάν η απόδοση μειωθεί, το VPN θα χάσει πελάτες. Έχουν ένα ισχυρό κίνητρο για να σας κρατήσουν ευτυχισμένους. Αντίθετα, μόλις πληρώσετε για ένα ολόκληρο VPN, δεν θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για την ευτυχία σας (έχουν ήδη κάθε δολάριο που μπορούν να λάβουν από εσάς).
 4. Καλύτερα, περισσότερες δυνατότητες: Τα τυπικά (χωρίς διάρκεια ζωής) VPN προσφέρουν τεράστιες αναβαθμίσεις προστιθέμενης αξίας, όπως συμβατότητα με Netflix, πολιτικές μηδενικού μητρώου, υποστήριξη torrent / p2p και πρωτόκολλα Stealth.

Συνιστώμενες συνδρομές VPN χαμηλού κόστους (χωρίς διάρκεια ζωής)

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες τιμές στον κλάδο VPN. Δίνουν απόδοση υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους. Μπορούν να το κάνουν αυτό εστιάζοντας πραγματικά στις δυνατότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους συνδρομητές.

Επίσης, αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες (περισσότεροι πελάτες) VPN, οι οποίες τους επιτρέπουν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και σε καλύτερες τιμές από τις μικρότερες εταιρείες.

NordVPN (Ειδική συμφωνία 2 ετών)

NordVPN 2ετής συμφωνία

NordVPN έχει εξελιχθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της τεράστιας λίστας χαρακτηριστικών τους σε συνδυασμό με απίστευτες τιμές. Είναι ένας πραγματικός πάροχος VPN μηδενικών αρχείων καταγραφής που επιτρέπει σχεδόν όλες τις χρήσεις VPN, συμπεριλαμβανομένης της ροής, του Kodi και των torrents / p2p.

Ω, και είναι ένα από τα τελευταία VPN στον κόσμο που εξακολουθούν να λειτουργούν με το Netflix.

Το NordVPN διαθέτει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων iOS, Android, Windows και Mac. Και επιτρέπετε 6 συσκευές ανά λογαριασμό, κάτι που είναι υπέροχο.

Πλεονεκτήματα: Εξαιρετικό απόρρητο / ασφάλεια, Χωρίς αρχεία καταγραφής, συμβατό με το Netflix. Επιτρέπει torrents / skype / Kodi. Ειδικοί τύποι διακομιστών VPN, όπως: Anti-DDOS (gaming), VPN-over-tor (super private browsing) και άλλα. Επίσης το NordVPN Smartplay για ροή.

Μειονεκτήματα: Οι διακομιστές είναι λίγο πιο γεμάτοι από τα ακριβότερα VPN. Μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ροή σε υπέροχα 1080p χωρίς πρόβλημα, αλλά δεν θα έχετε ταχύτητες 100mbps εδώ.

Τιμή: 11,95 $ / εκ 3,32 $ / μήνα με ειδική προσφορά 2 ετών!
Ανασκόπηση: Πλήρης αναθεώρηση NordVPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (3,33 $ / μήνα)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένας θρύλος στο χώρο του VPN. Ήταν πρωτοπόροι του κινήματος απορρήτου «zero-log» και μέχρι στιγμής είναι η μόνη εταιρεία που έχει δοκιμάσει την εγγύηση μηδέν log στο δικαστήριο. Το λογισμικό τους δεν είναι flash, αλλά είναι γρήγορο, σταθερό και απλά έργα. Και το λογισμικό τους επιτρέπει τόσο προσαρμόσιμη ισχύ κρυπτογράφησης όσο και προώθηση θυρών που είναι ωραία προνόμια.

Το PIA είναι πιθανότατα η πιο χρησιμοποιημένη υπηρεσία «premium» VPN στον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για προγράμματα λήψης torrent (δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, περιλαμβάνονται διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5) και streamer Kodi (λειτουργεί υπέροχα σε ένα Fire Stick).

Ειδικό κόλπο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προώθηση της θύρας της PIA για να αποκτήσετε δωρεάν (αλλά αργή) πρόσβαση στο internet σε Wi-Fi κατά την πτήση!

Πλεονεκτήματα: Απίστευτο απόρρητο και επικυρωμένη εγγύηση μηδέν. Γρήγορες ταχύτητες, φιλική προς τα torrent και εξαιρετική σταθερή εφαρμογή για όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το PIA στο δρομολογητή σας. Λειτουργεί με tablet Kindle Fire και FireTV / Firestick.

Μειονεκτήματα: Υπάρχει πραγματικά μόνο 1 con. Το PIA αποκλείεται από το Netflix (μαζί με το πλέον άλλα VPN). Αλλά είναι μια απλή επιδιόρθωση, απλώς αποσυνδέστε από το VPN σας όταν θέλετε να παρακολουθήσετε με το boo σας.

Ανασκόπηση: Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet + δοκιμή ταχύτητας
Τιμή: 6,95 $ / εκ τώρα μόνο 3,33 $ / μήνα με σχέδιο 1 έτους

Ποιες εταιρείες προσφέρουν πακέτα VPN διάρκειας ζωής?

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για ένα σχέδιο διάρκειας ζωής (παρά τις σοβαρές παγίδες) δεν θα σας εμποδίσουμε. Και υπάρχουν αρκετές εταιρείες που είναι πρόθυμες να σας πουλήσουν μια μακροπρόθεσμη συνδρομή VPN για πένες στο δολάριο. Απλώς θυμηθείτε ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε, και όσο έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες, μπορείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα.

PureVPN (89,99 $ – Διάρκεια ζωής)

Προσφορά διάρκειας ζωής PureVPN

PureVPN εκτελεί αυτήν τη στιγμή μια προσφορά συνδρομής διάρκειας ζωής στο stacksocial. Το σχέδιο έχει ένα σχεδόν ίδιο χαρακτηριστικό με τα τυπικά πακέτα VPN, όπως:

 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit
 • Έως 5 συσκευές
 • Απεριόριστη χρήση εύρους ζώνης
 • Ιδιωτική εφαρμογή VPN για τους περισσότερους τύπους συσκευών
 • Λειτουργία split-tunneling (δρομολόγηση συγκεκριμένων εφαρμογών εντός / εκτός VPN).

Windscribe VPN (49,99 $ – Διάρκεια ζωής)

Προσφορά Windscribe Lifetime VPN

Windscribe είναι μια καναδική εταιρεία VPN που προσφέρει μια ολόκληρη έκδοση του πακέτου «Pro» σε μια εξαιρετικά φθηνή τιμή 49,99 $. Αυτή η συμφωνία είναι ακόμα καλύτερη όταν συνειδητοποιείτε ότι η συνδρομή 1 έτους στο επαγγελματικό τους πρόγραμμα είναι 43 $. Αν επρόκειτο να εγγραφείτε στο Windscribe ούτως ή άλλως, είναι δύσκολο να φανταστείτε να επιλέγετε μια ετήσια συνδρομή κατά τη διάρκεια ζωής.

Η προσφορά προσφέρεται αποκλειστικά στο Stackstocial .

Σύνδεσμος συμφωνίας: Windscribe Lifetime VPN

Hotspot Shield Elite Plus (69,99 $ – Διάρκεια ζωής)

Hotspotshield προσφέρει μια ισόβια έκδοση της επιλογής τους Elite Plus VPN για 69,99 $ μέσω του stacksocial. Το σχέδιο λειτουργεί με όλους τους βασικούς τύπους συσκευών (Mac / PC / iOS / Android) και υποστηρίζει έως και 10 συσκευές. Διαφημίζουν επίσης «απεριόριστο εύρος ζώνης» και «εμπειρία χωρίς διαφημίσεις» σε σύγκριση με την επιλογή «δωρεάν» που υποστηρίζεται από διαφημίσεις της HSS.

Προειδοποίηση: Το Κέντρο για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία (CDT) δημοσίευσε πρόσφατα τους ισχυρισμούς ότι η μητρική εταιρεία της Hotspotshield εγχέει javacript στα προγράμματα περιήγησης των συνδρομητών για τη διαφήμιση σκοπών παρακολούθησης. Αυτό φέρεται να παραβιάζει σαφώς την πολιτική απορρήτου τους. Αυτή η ιστορία έκανε εθνικές ειδήσεις χάρη στη μεγάλη βάση χρηστών του Hotspotshield. Μην εκπλαγείτε εάν οι μικρότερες εταιρείες έχουν κάνει χειρότερα.

VPN διάρκειας ζωής έναντι δωρεάν VPN

Θα έχετε σχεδόν σίγουρα καλύτερη απόδοση από μια τυπική συνδρομή VPN από ό, τι από τη διάρκεια ζωής / απεριόριστη, αλλά πώς συγκρίνονται τα σχέδια διάρκειας ζωής με τα δωρεάν VPN?

Μια συνδρομή VPN διάρκειας ζωής είναι ακόμα καλύτερη από μια δωρεάν. 

Γιατί?

Σκεφτείτε τα κίνητρα. Μια πληρωμένη υπηρεσία VPN διάρκειας ζωής εξακολουθεί να παίρνει χρήματα σε αντάλλαγμα για μια υπηρεσία και εάν θέλουν να συνεχίσουν να προσθέτουν πελάτες, πρέπει να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους. Εάν οι πελάτες μάθουν ότι το VPN δεν κρυπτογραφεί καν οτιδήποτε και η πολιτική απορρήτου είναι ψέμα, θα χάσουν όλα τα μελλοντικά επιχειρηματικά έσοδα.

Από την άλλη πλευρά, τα δωρεάν VPN συνήθως υπάρχουν μόνο για τη δημιουργία εσόδων από το απόρρητό σας. Οι περισσότερες δωρεάν εταιρείες VPN εξακολουθούν να έχουν σχεδιαστεί για να αποκομίσουν κέρδη (ακόμα και μετά την πληρωμή για εύρος ζώνης διακομιστή). Αυτό συνήθως σημαίνει ότι δημιουργούν έσοδα από τον πελάτη (εσείς) με την πώληση συνηθειών περιήγησης, την ένεση διαφημίσεων ή την αφήνοντας στους διαφημιζόμενους να παρακολουθούν τη συμπεριφορά σας.

Εάν σας ενδιαφέρει καθόλου το απόρρητο, μια μέτρια συνδρομή διάρκειας ζωής είναι ακόμα μίλια καλύτερη από τη μέση δωρεάν.

Περίληψη: Η ετυμηγορία για συνδρομές διάρκειας ζωής VPN…

Μοιάζουν πολύ (σε και βραχυπρόθεσμα μπορούν), αλλά γενικά δεν συνιστούμε να συνεχίσετε για μια συνδρομή για όλη τη ζωή. Μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά για ένα ή δύο χρόνια, αλλά η ποιότητα των υπηρεσιών σχεδόν σίγουρα θα πάει χάλια.

Και δεδομένου ότι δεν ξέρετε ποτέ τι συμβαίνει «πίσω από τα παρασκήνια» με μια εταιρεία απορρήτου, είστε πολύ καλύτερα να πληρώσετε λίγο περισσότερο σε μια εταιρεία που μπορεί να κάνει τα πράγματα σωστά.

Γι ‘αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σοβαρές εταιρείες VPN με τις καλύτερες φήμες (PIA, NordVPN, ExpressVPN κ.λπ.) δεν προσφέρουν συνδρομή διάρκειας ζωής και πιθανότατα δεν θα.

Συμπέρασμα: Πιθανότατα δεν πρέπει να το κάνετε, αλλά εάν η συμφωνία φαίνεται πολύ καλή για να περάσει, τουλάχιστον πηγαίνετε με τα μάτια σας ανοιχτά. Εάν δεν περιμένετε πάρα πολλά και θα είστε ικανοποιημένοι με 1 ή 2 σταθερά χρόνια υπηρεσίας, τότε δεν πρέπει να είστε πολύ απογοητευμένοι. Αλλά σοβαρά, απλώς βοηθήστε τον εαυτό σας και κερδίστε το NordVPN για 3,32 $ / μήνα!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map