Az Egyesült Államok legjobb VPN-i || Adatvédelem • Folytatás • Netflix • Torrentek

Az Egyesült Államok legjobb VPN szolgáltatásainak kiemelt képe

Ön amerikai állampolgár vagy az USA-ban él? Akkor okos, ha olyan VPN-szolgáltatást keres, amely segít megőrizni a magán kommunikációját magán. A minőségi VPN lehetővé teszi a biztonságos böngészést az interneten nem biztonságos wifi-hálózatokon, a Netflix elérését a nemzetközi utazás során, vagy névtelen fájlok letöltését..


Üdvözöljük útmutatónkban: A legjobb VPN az Egyesült Államokban

Ebben megtanulod:

 • Melyik VPN-ek komolyan veszik az Ön személyes adatait
 • Hogyan válasszunk szolgáltatót a tervezett felhasználás és biztonsági igények alapján
 • Válassza az USA-n alapuló vagy a nemzetközi alapú VPN-t.

Gyors bevezetés

Az amerikaiak szerencsések. Internet-hozzáférésünk nagyrészt korlátlan (az internetszolgáltatók nem blokkolják a webhelyeket vagy a google keresést). Mindemellett a Föld bármely országának leginkább inváziós kémkedése és adatgyűjtése alá esünk.

Szerencsére a VPN-k egyszerű, bőséges megoldás.

Az Egyesült Államokban nincs korlátozás a VPN-szolgáltatások használatára. Az amerikaiak bármikor, bárhol használhatják a VPN-t. És ami a legjobb, a VPN szolgáltatókat nem terhelik az adatgyűjtési követelmények, mint a hagyományos internetes szolgáltatások.

Ez azt jelenti, hogy egy amerikai székhelyű VPN-szolgáltató dönthet úgy, hogy semmiféle naplót nem vezet, az ügyfelek internethasználatát és a VPN-kapcsolat előzményeit illetően. Valójában számos VPN-társaság teljes mértékben kihasználja ezt, és a világ legnépszerűbb „logless” VPN-jei itt, az Egyesült Államokban találhatók..

Az alábbiakban olvashatják az amerikaiak által leggyakrabban használt VPN-szolgáltatásokat:

 • Védje biztonságát a nyílt Wifi-hálózatokon:
 • Fájlok átvitele a felhőbe, és biztonságosan szörfözhet bárhol
 • Hozzáférés a streaming szolgáltatásokhoz (Netflix / Hulu…) utazás közben
 • Védje adatvédelmi internetes keresési előzményeit

Hogyan válasszuk ki a VPN szolgáltatót (az amerikaiak számára)

Minden VPN szolgáltatás nem és sok tényezőt kell mérlegelnie a VPN-szolgáltatás kiválasztásakor.

Ezek tartalmazzák:

 1. A VPN célja / felhasználása: Szüksége van Netflix hozzáférésre? Névtelen fájlmegosztás? Utazási biztonság?
 2. Mennyi adatvédelemre van szüksége: (Szüksége van offshore vagy nulla naplózású VPN-re?)
 3. Sebesség: Sok „olcsó” VPN zsúfolt és lassú.
 4. Biztonság: Titkosítási erő, IP szivárgás elleni technológia stb.

És akkor természetesen az árat szinte mindig figyelembe vesszük egy szolgáltatás megválasztásakor, bár ne tegyük ezt elsődleges prioritásnak.

Ha mindez zavarónak tűnik, ne aggódjon. Össze fogjuk adni a legjobban ajánlott szolgáltatóinkat, valamint az USA-ban élő emberek leggyakoribb VPN felhasználása szerint.

Ez valóban segít a választások szűkítésében, és akkor ellenőrizze a VPN-áttekintéseinket, hogy segítsen a végső döntésben.

VPN-k streaminghez (Netflix, Hulu, BBC, NFL, MLB…)

Itt, az USA-ban hozzáférhetünk a világ legjobb streaming szolgáltatásaihoz (a BBC iPlayer kivételével). De mi történik, ha Európában utazik, és hozzáférni akar a Netflixhez. Lehetetlen, ha nincs ilyen Netflix-kompatibilis VPN-je.

VPN-t is használhat a sportcsomagok áramkimaradásának elkerülésére. Ha NFL adatfolyam-előfizetéssel vagy MLB.TV, NBA stb. Van, csak változtassa meg a helyét egy másik VPN szerverre való váltással, és azonnal blokkolhatja a blokkolt játékok blokkolását..

NordVPN

NordVPN a SmartPlayTM a technológia a világ egyik utolsó VPN-jévé teszi őket, amely továbbra is működik a Netflix-szel (csak az USA Netflix). Dedikált streaming-optimalizált szerverek vannak, amelyek rendkívül nagy sávszélességgel rendelkeznek akár 4k adatfolyamhoz akár az USA-ból, akár az Egyesült Királyságból származó streaming szolgáltatásokból.

A NordVPN 30 napos 100% -os visszatérítési garanciával és „nulla napló” politikával rendelkezik a maximális adatvédelem érdekében.

Látogasson el a NordVPN oldalra | Olvassa el az ismertetőt


ExpressVPN

ExpressVPN jelentése A Netflix-kompatibilis, bár lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie a (félelmetes) műszaki támogatási csoporttal, hogy megfelelően működjön, és ezt a szolgáltatást felhasználói-alapon állítják fel. Nagyon jól működik az iPlayer, a Kodi és más streaming szolgáltatásokkal. Ez egyben a leggyorsabb VPN-k is, feltétlenül képes 4k-es adatfolyamokra.

Az ExpressVPN egy kicsit drága, de szolgáltatásuk, szoftverük és támogatásauk kiváló. Érdemes megtenni a dollárt, ha megengedheti magának. 30 napos, 100% -os visszatérítési politika.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra | Olvassa el az ismertetőt

Minden körüli / utazási / általános felhasználású VPN-k

Ezek a VPN-k kiváló választás az átlagos VPN-felhasználók számára. Megbízható biztonsággal, jó sebességgel és jól megtervezett szoftverrel rendelkeznek. Olyan vállalatokat részesítettünk előnyben, amelyek rendelkeznek saját egyedi VPN-alkalmazással minden nagyobb platformon (Windows / Mac / iOS / Android). Ha gyakran használ nyilvános / nyílt wifi-hálózatokat a Starbucks / Library / Parks, stb., Akkor feltétlenül szüksége van VPN-re.

Ha csak napi biztonságot vagy erős titkosítást akar utazni, ezek szépen megteszik:

Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférés Több mint egymillió előfizetővel rendelkezik, így a világ egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatója. Miért? Lenyűgöző funkciók listája és rendkívül alacsony ár. Ja, igen, ők egy “nem naplózó” VPN-t képeznek a rendszerindításhoz.

Szoftverük könnyű és nagyon stabil. Még testreszabhatja a titkosítási beállításokat a sebesség vagy a biztonság kedvéért, az aktuális felhasználástól függően. Ez az a VPN, amelyet a legtöbb embernek azt javasoljuk, hogy először próbálja ki, és ez tökéletesen megfelel a felhasználók 90% -ának (bár nincs Netflix támogatás).

Ár: havi 3,33 dollártól

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra | Olvassa el az ismertetőt

VyprVPN

VyprVPN az USA egyik legidősebb VPN-szolgáltatója, és továbbra is az egyik legjobb. Szoftverük az egyik legjobban értékelt. Szép, stabil és könnyen használható minden platformon. Még jobb, ha a Vypr a Netflix-kompatibilis, és a világ egyik leggyorsabb VPN-vállalata, mert saját adatgerinctel rendelkeznek..

A VyprVPN nem engedélyezi a BitTorrent használatát, de a VPN minden más használata tisztességes játék.

Ingyenes próbaverzió: A VyprVPN most ingyenes próbaverziót kínál a vásárlás előtt

Látogasson el a VyprVPN oldalra | Olvassa el az ismertetőt

USA VPN-k a BitTorrent / p2p / Kodi számára

A Bittorrent továbbra is a legnépszerűbb fájlmegosztó protokoll a világon, és a Kodi használata robbanásszerűen növekszik az Egyesült Államokban és világszerte, a harmadik féltől származó streaming-kiegészítők népszerűségének köszönhetően. A Kodi a tökéletes kábelvágó alkalmazás lett.

Az összes Bittorrent / p2p letöltőt ajánljuk mindig torrentáláshoz használjon VPN-t. A BitTorrent nyilvános architektúrája (mindenki láthatja, amit tölt le) azt jelenti, hogy az adatvédelem hihetetlenül fontos. A ‘Zero-Log’ VPN szolgáltatás használatával titkosítva és gyakorlatilag nyomon követhetetlenné teheti a torrent letöltési előzményeit.

Olvas: A Bittorrent és a névtelen fájlmegosztás legjobb VPN szolgáltatói

A torrent-barát VPN-szolgáltatók mindegyikének van egy valódi No-Logs adatvédelmi irányelve. Mindegyik tartalmaz egy Socks5 proxy-ot (a VPN szolgáltatáson kívül), amelyet közvetlenül konfigurálhat a torrent szoftverben a további adatvédelem érdekében.

IPVanish (gyors és nincs napló)

IPVanish egy USA-beli VPN-szolgáltató, amelynek nulla naplózási adatvédelmi politikája van. Anyavállalatuk az egyik legnagyobb adatgerinc az USA-ban, így az IPVanish gyors sebességet képes biztosítani, mint más VPN szolgáltatások.

100% -ban torrent-barátságosak, és szintén támogatják a Kodi-t.

Havi ára 6,49 USD, az IPVanish kiváló érték, és az első választania kell, ha a gyorsaság az elsődleges.

Olvas: Az IPVanish Socks5 proxy használata az uTorrent / Bittorrent / Vuze-val

Privát internet-hozzáférés (olcsó és eredeti „Zero-Log” VPN)

Privát internet-hozzáférés az a eredeti „Nem naplózó” VPN-társaság, és felhívja az első main VPN-ket, hogy teljes körűen befogadják a Bittorrent / p2p felhasználókat. Adatvédelmi politikájukat az FBI kipróbálta (és támogatta) a bíróságon, és mintegy olyan jó, mint egy olcsó, torrent-barát VPN szolgáltatásért..

És meglepő módon, a sebesség továbbra is kiváló a PIA hálózatán, ami nem mindig igaz az olcsóbb VPN-szolgáltatásokra.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra | Olvassa el az ismertetőt

Biztonsági / adatvédelmi / kémkedési aggodalmak az Egyesült Államokban

A múltban az Egyesült Államokban a fogyasztói VPN használatának nagy részét a globális streaming tartalomhoz való hozzáférés vagy a fájlmegosztási előzmények magánkézben tartásának vágya vezette. Edward Snowden mindezt megváltoztatta.

Az újságírók számára kiszivárogtatott dokumentumok miatt az amerikaiak most már tudják, hogy a titkos kormány és az NSA felügyelete az amerikai állampolgárok társaságaira vonatkozik, nem csak a rossz fiúkra.

Nincs olyan szint a magánélet szintjén, amelyre gondoltunk, de Önnek megvan a lehetősége arra, hogy e magánélet nagy részét visszaigényelje.

 • Titkosítsa készülékeit, hogy megakadályozzák az érzékeny adatok elvesztését, még akkor is, ha eszköze elveszik vagy ellopták
 • Használjon VPN-t az összes internetes tevékenység titkosításához. Tudomásunk szerint senki (még az NSA sem) nem képes feltörni a jó hírű VPN-szolgáltatók által használt 256 bites OpenVPN titkosítást..
 • Vigyázzon, amit a közösségi médiában tesz közzé, és ne tegye hozzáférhetővé profiljait idegenek számára.
 • Kapcsolja ki a „helyalapú” nyomkövető szolgáltatásokat okostelefonján, különösen olyan alkalmazásokban, mint a Facebook, a Yelp, a FourSquare stb.

Egyesült Államokbeli VPN? Vagy egy másik ország?

Egy általános kérdés, amelyet felteszünk:

“Kell-e egy VPN-t választani egy másik országból, vagy biztonságos-e az Egyesült Államokban működő VPN?”

A válasz természetesen a következő: “Attól függ…” De,

A legtöbb embernek megbíznia kell az államokban található VPN-ket.

Miért?

 1. Az Egyesült Államok azon kevés ország egyike, amely nem követeli meg a VPN-ket a metaadatok megőrzéséért
 2. Az Egyesült Államok jelentős gazdaság, és az üzleti vállalkozásokat beperelhetik / kivizsgálhatják, ha nem felelnek meg a hirdetési garanciáknak
 3. Több tiszteletreméltó VPN-társaság, nagyon valószínűtlen, hogy hackeres mézkanapé vagy valami hasonlóan veszélyes.

Most 100% -ban bízhat abban, hogy a VPN-szolgáltatója, aki valójában a „nincs naplózás” irányelvet hirdeti ki nem vezet naplókat (vagy megoszthatja az adatokat az NSA-val)? Természetesen nem. De az NSA nem üldöz téged, igaz?

Olvas: a csak VPN, aki a „Nincs napló” politikáját a bíróságon bizonyította

Alternatív megoldás: „Offshore VPN-k”

Ha magánszemélyek iránti gondolkodásmódban részesül, érdekelhet egy úgynevezett offshore VPN-szolgáltató, amely egy híres adatvédelmi menedékben található, mint például Panama, Seychelle-szigetek, Hollandia vagy Svájc..

Lát: A legjobb „offshore” VPN-k (teljes lista)

Az ezekben az országokban székhellyel rendelkező VPN szolgáltatások általában népszerűek a Bittorrent / uTorrent felhasználók, hackerek és magánélet védelmezői körében. Lehet, hogy ezeknek az országoknak a VPN-szolgáltatásai vannak Kevésbé érzékenyek a kormányzati kémkedés felügyeletére, de a felhasználókkal szemben is kevésbé elszámoltathatóak, ha elárulják a számukra adott bizalmat..

Az adatvédelem kétélű kard lehet.

Az Egyesült Államokon kívüli (és nem naplózási) VPN-szolgáltatók egyike a következő:

 • NordVPN (Panama)
 • Proxy.sh (Seychelle-szigetek)
 • VPN.ac (a metaadatok 24 óránként törlődnek)
 • Cyberghost (Románia)
 • FrootVPN (Svédország)

Az adatmegőrzési törvények az Egyesült Államokban

A legtöbb nagyvállalat megőriz bizonyos tranzakciós vagy felhasználási adatokat, akár saját elemzés céljából, akár kormányzati ügynökségekkel való együttműködés céljából. Ebbe a csoportba tartoznak az internetszolgáltatók (internetszolgáltatók). Jelenleg technikailag nincs törvény igénylő egy internetszolgáltató az előfizetői metaadatok megőrzéséhez az Egyesült Államokban, de a legtöbb megteszi.

Az ország legnagyobb internetes és telefonszolgáltatójának sokasága legalább 6 hónapig megőrzi a használati metaadatokat (ki hívta, a jelenlegi IP-címét stb.). Ez magában foglalja a következő vállalatokat:

 • Mobiltelefon-hálózatok: AT&T, Verizon, Sprint
 • Internet / TV szolgáltatók: Time Warner kábel, Comcast / Xfinity, DirecTV, Charter
 • Közösségi média / internetes szolgáltatások: Google, Twitter, Facebook, Amazon, Bing

Számos internetszolgáltató még invazívabb naplókat is tart, amelyek tartalmazhatják a meglátogatott webhelyek listáját, vagy akár a letöltött fájlokat is. Minőségi VPN használatával (és bármilyen VPN szivárgás lezárásával) megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató ellenőrizze online tevékenységeit. Még nem is láthatják, mit csinál online!

szerencsére, A VPN szolgáltatók mentesülnek a naplózási követelmények alól ezért az Egyesült Államok azon kevés országok egyike, ahol olyan VPN-t talál, amely egyáltalán nem tart naplókat.

Általában véve a VPN szolgáltatók szinte mindig kevesebb információt naplóznak, mint az ISP (internetszolgáltató), és ezeket a naplókat általában néhány nap vagy hét elteltével elpusztítják. A VPN használata szintén lehetetlenné teszi az internetszolgáltató számára, hogy pontosan nyomon tudja követni online tevékenységeit, ezáltal jelentősen javítva az adatvédelmet.

NSA és adatgyűjtés

Az NSA hatalmas adatgyűjtési és visszafejtési programjai már nem titok. Mivel az NSA-nak több jogi hatalma van az Egyesült Államokban, mint a világ más tájain, ésszerű feltételezni, hogy nagyobb nyomást gyakorolnak az amerikai székhelyű titkosítási szolgáltatásokra, hogy hozzáférést biztosítsanak titkosított adatokhoz, VPN kulcsokhoz, hátsó ajtókhoz stb..

Valószínűleg soha nem leszünk biztosak abban, hogy az NSA hozzáféréssel rendelkezik-e az összes / összes amerikai VPN-szolgáltatáshoz, de ésszerű lehetőség, hogy legalább néhány USA VPN forgalom.

Bár ez aggaszthatja Önt, csak azt szeretném rámutatni, hogy az NSA-t nem érdekli, mit tesz online, mindaddig, amíg nem fenyegeti a nemzetbiztonságot. Valójában az NSA nem engedi meg, hogy csak az amerikai állampolgárokat kémkedjen, csak külföldi fenyegetésekkel. És biztos vagyok benne, hogy az NSA nem fontolja meg a torrentok letöltését nemzetbiztonsági fenyegetésként.

Valójában az NSA csak akkor engedélyezi az adatok tárolását, ha azok titkosítva vannak és nincs feltörve. Miután sikeresen megfejtette az internetes forgalmat (akár brutális erővel, akár egy hátsó ajtóval), azt el kell dobni, miután meghatározta, hogy a belföldi internetes forgalomhoz tartozik.

Tehát alsó sorban: Vegye figyelembe, hogy az NSA hozzáférhet az Ön adataihoz, de nincs valódi ok, hogy aggódjon.

Egyesült Államokbeli és nem amerikai VPN-szolgáltatók

Az a döntés, hogy az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező VPN-szolgáltatást választja-e, gyakran személyes preferencia alapján történik. Általánosságban azonban a legtöbb felhasználónak jobb tapasztalata van az Egyesült Államokban működő VPN-sel, így hacsak nincs komoly adatvédelmi aggálya, először nézd meg az Egyesült Államok szolgáltatóit..

Az USA VPN előnyei

 • Több amerikai szerverhely
 • Jobb / gyorsabb technikai támogatás
 • A garanciákért jogilag felelős
 • Megbízhatóbb naplózási politika
 • Az FTC, a BBB, stb. Által védett felhasználók

Egy külföldi VPN előnye

 • Lehet, hogy több nemzetközi szervere van
 • Kevésbé érzékeny az NSA-ra (elméletileg)
 • Kevesebb korlátozás a torrentokra (néha)

Következtetés

Ez az útmutató remek hely a tökéletes VPN keresésének megkezdésére. Ezt követően nézd meg a VPN-áttekintésünket a szolgáltatók teljesítményének és képességeinek összehasonlításához.

Egy egyszerű ajánláshoz engedje meg, hogy céljuk szerint bontjuk a legjobbakat:

Gyors válogatás:

 • Általános használat: IPVanish | teljes áttekintés
 • streaming: NordVPN | teljes áttekintés
 • Torrents: Privát internet-hozzáférés teljes áttekintés

Van kérdése? Mi a kedvenc VPN-szolgáltatója? Küldj nekünk @vpnuniversity, vagy hagyj megjegyzést az alábbiakban!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map