De BESTE VPN’s voor de VS || Privacy • Streaming • Netflix • Torrents

Beste VPN-services voor de Verenigde Staten aanbevolen afbeelding

Bent u Amerikaans staatsburger of woont u in de Verenigde Staten? Dan bent u slim om op zoek te gaan naar een VPN-service waarmee u uw privécommunicatie kunt bewaren privaat. Met een hoogwaardige VPN kunt u ook veilig op internet surfen op onbeveiligde wifi-netwerken, toegang krijgen tot Netflix terwijl u internationaal reist of anoniem bestanden downloaden.


Welkom bij onze gids: De beste VPN’s voor de VS.

Daarin leer je:

 • Welke VPN’s nemen uw privacy serieus?
 • Hoe u een provider kiest op basis van uw beoogde gebruik en beveiligingsbehoeften
 • Of u nu kiest voor een in de VS of internationaal gevestigde VPN.

Een snelle introductie

Amerikanen hebben geluk. Onze internettoegang is grotendeels onbeperkt (ISP’s blokkeren geen websites of Google-zoekopdrachten). Dat gezegd hebbende, we zijn ook onderworpen aan enkele van de meest invasieve spionage- en gegevensverzamelingen van welk land dan ook op aarde.

Gelukkig zijn VPN’s een gemakkelijke, overvloedige oplossing.

Er zijn geen beperkingen gesteld aan het gebruik van VPN-services in de VS. Amerikanen kunnen altijd en overal een VPN gebruiken. En het beste van alles is dat VPN-providers niet worden belast met de vereisten voor gegevensverzameling als traditionele internetdiensten.

Dit betekent dat een in de VS gevestigde VPN-provider ervoor kan kiezen om helemaal geen logboeken bij te houden met betrekking tot het internetgebruik van hun klanten en de VPN-verbindingsgeschiedenis. Verschillende VPN-bedrijven profiteren hier zelfs volledig van en veel van ‘s werelds populairste ‘Logless’ VPN’s zijn hier in de VS gevestigd.

Dit zijn de meest voorkomende VPN-toepassingen van Amerikanen:

 • Bescherm uw veiligheid op open wifi-netwerken:
 • Breng bestanden over naar de cloud en surf overal veilig
 • Toegang tot streamingdiensten (Netflix / Hulu …) tijdens het reizen
 • Bescherm uw privacy internetzoekgeschiedenis

Hoe een VPN-provider te kiezen (voor Amerikanen)

Alle VPN-services zijn niet gelijk gemaakt en er zijn veel factoren die u moet wegen bij het kiezen van een VPN-service.

Deze omvatten:

 1. Het doel / gebruik voor de VPN: Heeft u Netflix-toegang nodig? Anonieme filesharing? Reisbeveiliging?
 2. Hoeveel privacy heb je nodig: (heb je een offshore of zero-log VPN nodig?)
 3. Snelheid: Veel ‘goedkope’ VPN’s zijn druk en traag.
 4. Veiligheid: Versleutelingssterkte, IP-lekbeschermingstechnologie, enz …

En dan is de prijs natuurlijk bijna altijd een overweging bij het kiezen van een service, maar maak er geen topprioriteit van.

Maak je geen zorgen als dit allemaal verwarrend lijkt. We gaan u onze beste aanbevolen providers in het algemeen geven, evenals gesorteerd op de meest voorkomende VPN-toepassingen voor mensen die in de VS wonen.

Dit zal je echt helpen je keuzes te beperken, en dan kun je onze VPN-beoordelingen bekijken om je te helpen de uiteindelijke beslissing te nemen.

VPN’s voor streaming (Netflix, Hulu, BBC, NFL, MLB …)

Hier in de VS hebben we toegang tot de meeste van de beste streamingdiensten ter wereld (behalve BBC iPlayer). Maar wat gebeurt er als u in Europa reist en toegang wilt tot Netflix. Het is onmogelijk tenzij je een van deze Netflix-compatibele VPN’s hebt.

U kunt ook een VPN gebruiken om black-outs van sportpakketten te omzeilen. Als je een NFL-streamingabonnement of MLB.TV, NBA, enz. Hebt, verander dan gewoon je locatie door over te schakelen naar een andere VPN-server en je kunt onmiddellijk black-out games deblokkeren.

NordVPN

NordVPN’s SmartPlayTM technologie maakt ze een van de laatste VPN’s ter wereld die nog steeds werkt met Netflix (alleen VS Netflix). Ze hebben speciale voor streaming geoptimaliseerde servers met ultrahoge bandbreedte voor maximaal 4k-streams van Amerikaanse of Britse streamingdiensten.

NordVPN wordt geleverd met een 30-daagse 100% restitutiegarantie en een ‘Zero-log’-beleid voor maximale privacy.

Bezoek NordVPN | Lees recensie


ExpressVPN

ExpressVPN is Netflix-compatibel, hoewel u mogelijk contact moet opnemen met hun (geweldige) technische ondersteuningsteam om het goed te laten werken, en zij zullen deze functie per gebruiker instellen. Het werkt ook geweldig met iPlayer, Kodi en andere streamingdiensten. Het is ook een van de snelste VPN’s, zeker geschikt voor 4K-streams.

ExpressVPN is een beetje prijzig, maar hun service, software en ondersteuning zijn uitstekend. Het is de $ waard als je het kunt betalen. Inclusief 30 dagen, 100% restitutiebeleid.

Bezoek ExpressVPN | Lees recensie

Allround / Reizen / Algemeen gebruik VPN’s

Deze VPN’s zijn een uitstekende keuze voor de gemiddelde VPN-gebruiker. Ze hebben solide beveiliging, goede snelheden en goed ontworpen software. We gaven de voorkeur aan bedrijven die hun eigen aangepaste VPN-app hebben voor alle grote platforms (Windows / Mac / iOS / Android). Als je vaak openbare / open wifi-netwerken gebruikt bij Starbucks / Bibliotheek / Parken, etc. dan heb je zeker een VPN nodig.

Als je gewoon dagelijkse beveiliging of sterke versleuteling wilt tijdens het reizen, dan doen deze het goed:

Privé-internettoegang

Privé-internettoegang heeft meer dan 1 miljoen abonnees en is daarmee een van de meest populaire VPN-providers ter wereld. Waarom? Hun indrukwekkende lijst met functies gecombineerd met een ultralage prijs. Oh ja, en ze zijn een ‘no-log’ VPN om op te starten.

Hun software is lichtgewicht en zeer stabiel. U kunt zelfs uw versleutelingsinstellingen aanpassen om snelheid of veiligheid te bevorderen, afhankelijk van uw huidige gebruik. Dit is de VPN die we de meeste mensen aanraden om het eerst te proberen, en het past perfect bij de behoeften van 90% van de gebruikers (geen Netflix-ondersteuning).

Prijs: vanaf $ 3,33 / maand

Bezoek Private Internet Access | Lees recensie

VyprVPN

VyprVPN is een van de oudste VPN-providers in de VS en nog steeds een van de beste. Hun software is een van onze best beoordeelde. Het is mooi, stabiel en gemakkelijk te gebruiken op alle platforms. Sterker nog, Vypr is Netflix-compatibel en een van ‘s werelds snelste VPN-bedrijven, omdat ze hun eigen gegevensbackbone bezitten.

VyprVPN staat BitTorrent niet toe, maar alle andere VPN-toepassingen zijn redelijk spel.

Gratis proefperiode: VyprVPN biedt nu een gratis proefperiode om te proberen voordat je koopt

Bezoek VyprVPN | Lees recensie

Amerikaanse VPN’s voor BitTorrent / p2p / Kodi

Bittorrent is nog steeds het populairste protocol voor het delen van bestanden ter wereld en het gebruik van Kodi explodeert in de VS en wereldwijd, dankzij de populariteit van add-ons voor streaming van derden. Kodi is de perfecte snoeischaar-app geworden.

We raden alle Bittorrent / p2p-downloaders aan altijd gebruik een VPN bij torrenting. De openbare architectuur van BitTorrent (iedereen kan zien wat u downloadt) betekent dat privacy ongelooflijk belangrijk is. Door een ‘Zero-Log’ VPN-service te gebruiken, kunt u uw torrent-downloadgeschiedenis versleuteld en vrijwel onvindbaar maken.

Lezen: De BESTE VPN-providers voor Bittorrent & Anonymous Filesharing

Elk van deze torrent-vriendelijke VPN-providers heeft een echt ‘No-Logs’ privacybeleid. Elk bevat ook een Socks5-proxy (naast de VPN-service) die rechtstreeks in uw torrent-software kan worden geconfigureerd voor nog meer privacy.

IPVanish (snel en geen logboeken)

IPVanish is een in de VS gevestigde VPN-provider met een privacybeleid zonder logboek. Hun moederbedrijf bezit een van de grootste data-backbones in de VS, dus IPVanish kan hoge snelheden leveren dan andere VPN-services.

Ze zijn 100% torrent-vriendelijk en ondersteunen ook Kodi.

Geprijsd vanaf $ 6,49 / maand, IPVanish is een uitstekende waarde en zou uw eerste keuze moeten zijn als hoge snelheden uw # 1 prioriteit zijn.

Lezen: IPVanish Socks5-proxy gebruiken met uTorrent / Bittorrent / Vuze

Privé-internettoegang (goedkope en originele ‘Zero-Log’ VPN)

Privé-internettoegang is de origineel ‘Non-logging’ VPN-bedrijf en maandelijks de eerste reguliere VPN’s die Bittorrent / p2p-gebruikers volledig omarmen. Hun privacybeleid is door de FBI voor de rechtbank getest (en ondersteund) en ongeveer zo goed als mogelijk voor een goedkope, torrentvriendelijke VPN-service.

En verbazingwekkend genoeg zijn de snelheden nog steeds uitstekend op het PIA-netwerk, wat niet altijd geldt voor goedkopere VPN-services.

Bezoek Private Internet Access | Lees recensie

Beveiliging / privacy / spionageproblemen in de VS.

In het verleden werd een groot deel van het consumenten-VPN-gebruik in de VS gedreven door de wens om toegang te krijgen tot wereldwijde streaming-inhoud of om de geschiedenis van het delen van bestanden privé te houden. Edward Snowden heeft dat allemaal veranderd.

Vanwege de geheime documenten die hij aan journalisten heeft gelekt, weten Amerikanen nu dat geheime regering en NSA-toezicht van toepassing is op bedrijven van Amerikaanse burgers, niet alleen op slechteriken.

We hebben niet het niveau van privacy dat we dachten te hebben, maar u heeft de macht om veel van die privacy terug te vorderen.

 • Versleutel uw apparaten om verlies van gevoelige gegevens te voorkomen, zelfs als uw apparaat zoekraakt of wordt gestolen
 • Gebruik een VPN om al uw internetactiviteiten te versleutelen. Voor zover we weten, is niemand (zelfs niet de NSA) in staat om de 256-bit OpenVPN-versleuteling van gerenommeerde VPN-providers te kraken.
 • Wees voorzichtig met wat u op sociale media plaatst en maak uw profielen niet toegankelijk voor vreemden.
 • Schakel ‘locatiegebaseerde’ volgservices uit op uw smartphone, vooral in apps zoals Facebook, Yelp, FourSquare, enz …

Amerikaanse VPN? Of een ander land?

Een veelgestelde vraag die we krijgen is …

“Moet ik een VPN uit een ander land kiezen, of Amerikaanse VPN’s die veilig zijn?”

Het antwoord is natuurlijk: “Het hangt er van af…” Maar,

De meeste mensen zouden VPN’s in de Verenigde Staten moeten vertrouwen.

Waarom?

 1. De Verenigde Staten zijn een van de weinige landen die geen VPN’s nodig hebben om metadata te bewaren
 2. De Verenigde Staten zijn een grote economie en bedrijven kunnen worden vervolgd / onderzocht als ze hun advertentiegaranties niet nakomen
 3. Beter bekende VPN-bedrijven, het is zeer onwaarschijnlijk dat ze een hacker-honeypot zijn of iets dat even gevaarlijk is.

Nu kunt u er 100% op vertrouwen dat uw VPN-provider die adverteert met een ‘geen logboeken’-beleid, daadwerkelijk werkt houdt geen logboeken bij (of gegevens delen met de NSA)? Natuurlijk kan dat niet. Maar de NSA zit je niet achterna, toch?

Lezen: onze review van de enkel en alleen VPN die hun ‘No Logs’-beleid voor de rechtbank heeft bewezen

Het alternatief: ‘Offshore VPN’s’

Als je een meer privacy-minded persoon bent, ben je misschien geïnteresseerd in een zogenaamde offshore VPN-provider, gevestigd in een beroemde privacyhaven zoals Panama, Seychellen, Nederland of Zwitserland.

Zien: De beste ‘Offshore’ VPN’s (volledige lijst)

VPN-services met hoofdkantoor in deze landen zijn populair bij Bittorrent / uTorrent-gebruikers, hackers en privacyadvocaten. VPN-services uit deze landen kunnen dat wel zijn minder kwetsbaar voor toezicht door spionage door de overheid, maar ze zijn ook minder aansprakelijk tegenover hun gebruikers, als ze het vertrouwen dat u in hen stelt, schenden.

Privacy kan een tweesnijdend zwaard zijn.

Enkele van de beste niet-Amerikaanse (en niet-loggende) VPN-providers zijn:

 • NordVPN (Panama)
 • Proxy.sh (Seychellen)
 • VPN.ac (metagegevens worden elke 24 uur verwijderd)
 • Cyberghost (Roemenië)
 • FrootVPN (Zweden)

Wetten voor gegevensbewaring in de Verenigde Staten

De meeste grote bedrijven bewaren bepaalde transactie- of gebruiksgegevens, hetzij voor hun eigen analyse, hetzij voor samenwerking met overheidsinstanties. Inbegrepen in deze groep zijn ISP’s (internetproviders). Technisch gezien zijn er momenteel geen wetten vereist een ISP om metadata van abonnees in de VS te bewaren, maar de meeste doen dat wel.

Veel van de grootste internet- en telefoonproviders van het land bewaren metagegevens over het gebruik (wie u belde, uw huidige IP-adres, enz.) Gedurende zes maanden of langer. Dit omvat bedrijven zoals:

 • Mobiele telefoonnetwerken: AT&T, Verizon, Sprint
 • Internet / tv-providers: Time Warner-kabel, Comcast / Xfinity, DirecTV, Charter
 • Sociale media / internetdiensten: Google, Twitter, Facebook, Amazon, Bing

Veel ISP’s houden ook nog meer invasieve logboeken bij, zoals lijsten met websites die je hebt bezocht of zelfs bestanden die je hebt gedownload. Door een VPN van hoge kwaliteit te gebruiken (en eventuele VPN-lekken te dichten), kunt u voorkomen dat uw ISP uw online activiteiten controleert. Ze kunnen niet eens zien wat je online doet!

gelukkig, VPN-providers zijn vrijgesteld van deze logvereisten daarom is de VS een van de weinige landen waar je een VPN kunt vinden die helemaal geen logboeken bijhoudt.

Over het algemeen loggen VPN-providers bijna altijd minder informatie dan uw ISP (internetprovider) en vernietigen deze logboeken meestal na een paar dagen of weken. Het gebruik van een VPN maakt het voor uw internetprovider ook onmogelijk om uw online activiteiten nauwkeurig bij te houden, waardoor uw privacy aanzienlijk wordt verbeterd.

NSA en gegevensverzameling

De enorme gegevensverzamelings- en decoderingsprogramma’s van de NSA zijn geen geheim meer. Omdat de NSA in de Verenigde Staten meer wettelijke bevoegdheden heeft dan waar ook ter wereld, is het redelijk om aan te nemen dat ze meer druk kunnen uitoefenen op in de VS gebaseerde encryptiediensten om hen toegang te geven tot versleutelde gegevens, VPN-sleutels, achterdeuren, enz..

We zullen waarschijnlijk nooit zeker weten of de NSA toegang heeft tot alle / alle in de VS gebaseerde VPN-services, maar het is een redelijke mogelijkheid dat ze op zijn minst kunnen decoderen sommige Amerikaans VPN-verkeer.

Hoewel dit u misschien zorgen baart, wil ik u erop wijzen dat het de NSA niet kan schelen wat u online doet, zolang u geen bedreiging vormt voor de nationale veiligheid. Sterker nog, de NSA mag Amerikaanse burgers niet eens bespioneren, alleen buitenlandse bedreigingen. En ik ben er vrij zeker van dat de NSA het downloaden van torrents niet als een bedreiging voor de nationale veiligheid beschouwt.

In feite mag de NSA uw gegevens alleen opslaan zolang deze gecodeerd en ongekraakt zijn. Zodra ze uw internetverkeer met succes hebben gedecodeerd (hetzij met brute kracht of een achterdeur), moet het worden verwijderd zodra is vastgesteld dat het tot het binnenlandse internetverkeer behoort.

Dus uiteindelijk: Houd er rekening mee dat de NSA mogelijk toegang heeft tot uw gegevens, maar dat er geen echte reden tot bezorgdheid is.

VS-gebaseerde versus niet-Amerikaanse VPN-providers

De keuze om al dan niet voor een VPN-service in de Verenigde Staten te kiezen, komt vaak neer op persoonlijke voorkeur. Over het algemeen zullen de meeste gebruikers echter een betere ervaring hebben met een in de VS gevestigde VPN, dus kijk eerst naar Amerikaanse providers, tenzij u grote privacykwesties heeft.

Voordelen van een Amerikaanse VPN

 • Meer Amerikaanse serverlocaties
 • Betere / snellere technische ondersteuning
 • Wettelijk aansprakelijk voor garanties
 • Betrouwbaarder registratiebeleid
 • Gebruikers beschermd door FTC, BBB, Etc

Voordeel van een buitenlandse VPN

 • Mogelijk meer internationale servers
 • Minder vatbaar voor NSA (in theorie)
 • Minder beperkingen op Torrents (soms)

Conclusie

Deze gids is een geweldige plek om je zoektocht naar de perfecte VPN te starten. Bekijk vervolgens onze VPN-beoordelingen om de prestaties en mogelijkheden van providers te vergelijken.

Wat betreft een eenvoudige aanbeveling, laat me onze topkeuzes op doel opsplitsen:

Snelle keuzes:

 • Algemeen gebruik: IPVanish | volledige review
 • Streaming: NordVPN | volledige review
 • Torrents: Privé-internettoegang | volledige review

Heeft u nog vragen? Wat is je favoriete VPN-provider? Tweet ons @vpnuniversity of laat hieronder een reactie achter!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map