Legjobb olcsó VPN-szolgáltatások 2020-ban VPN kávé


A hackerekkel és a rossz kormányokkal szembeni védelem nem feltétlenül jelenti a drága prémium VPN-ek túlzott felpörgetését. Legalábbis akkor, ha sikerül megszereznie a legjobb olcsó VPN-t, amely drágább társaik számára jó pénzt biztosít a pénzükhöz.

De egy telített piacon, ahol a VPN-k különféle funkciókkal vonzzák az előfizetőket, nehéz elválasztani a jó és olcsó VPN-eket a versenytársaktól. Néhány olcsó VPN-nél hiányozhat a szükséges biztonság és szolgáltatások, ezért fontos a kutatás elvégzése.

Nem akar néhány dollárt megtakarítani a VPN-en, csak hogy rájönjön, hogy nem támogatja a Netflix elérését. Csalódást okoz, ha azt reméli, hogy külföldön utazik, és beillesztheti kedvenc sorozatait. Ugyancsak nem akarja korlátozni a lassú letöltés, mivel ismertek néhány legjobb olcsó VPN-ről.

A remény azonban nem veszít el, ha azt reméli, hogy megfeszíti a pénztárcáját, miközben az interneten védelmet élvez. Néhány VPN-t megfizethető áron kínálnak, miközben erős biztonsági és magánéletükkel bírnak.

Azt mondjuk, hogy minimális összegű dollárért katonai titkosítással és IP-cím burkolással meg tudja védeni a készüléken küldött és fogadott információkat. Emellett nyugodj meg abban is, hogy a VPN-szolgáltató egyetlen online tevékenységet sem naplózott.

Időt takaríthatunk meg az Ön nevében a legjobb olcsó VPN-kkel kapcsolatban. Ebben a cikkben a következőket tárgyaljuk:

A legjobb olcsó VPN-szolgáltatások 2020-ban

A lehetséges jelöltek átfésülése után itt találhatók olyan VPN-k, amelyek minimális beruházást igényelnek, ugyanakkor biztosítják azokat az alapvető funkciókat, amelyeknek biztonságban kell maradniuk az interneten.

NordVPN

Megemlítettük, hogy az egyik legolcsóbb VPN szintén az egyik legmegbízhatóbb? A NordVPN 60 országban több mint 5700 szerverrel rendelkezik, és az átlag feletti csatlakozási sebességgel rendelkezik. A felhasználókat AES-256 titkosítás és az OpenVPN protokoll védi.

Hozzáférést kap a Netflixhez, a P2P-hez, és garantálhatja a szigorú bejelentkezési tilalmat. Ezen felül a NordVPN Panamában található, ahol nem köteles adatokat megosztani a kormányzati ügynökségekkel.
Prémium előfizetést kínál, mindössze havonta 2,99 dollárt, amikor feliratkozik egy 3 éves tervre. Ráadásul egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciaszabályzat támogatja Önt, amely lehetővé teszi, hogy minden gond nélkül kipróbálhassa a NordVPN-t..

 • 3 éves terv: 2,99 USD havonta
 • 2 éves terv: 3,99 USD havonta
 • 1 éves terv: havonta 6,99 USD
 • 1 hónapos terv: havonta 11,95 USD

2. Ivacy

Az Ivacy egy viszonylag ismeretlen VPN az iparban, de 2007 óta fennáll. A megfizethetőség nem akadályozza meg abban, hogy tisztességes VPN élményt nyújtson a felhasználók számára. Egy viszonylag ismeretlen VPN számára lenyűgöző kapcsolódási sebessége van a hálózatán keresztül, több mint 100 országban több mint 1000 szerverrel.

Megszakítás nélkül hozzáférhet a Netflixhez és más népszerű streaming szolgáltatásokhoz, például a Hulu, az Amazon Prime és az HBO. Ugyanakkor az osztott alagút-technológia úttörője, ahol a felhasználók választhatják meg, mely kapcsolatok haladnak át a VPN-alagúton..

Hatalmas megtakarításokat élvezhet, havonta 2,25 dollárt fizet az Ivacy 2 éves tervéért. Támogatja a különféle fizetési lehetőségeket, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a terveihez.

 • 2 éves terv: havonta 2,25 USD
 • 1 éves terv: 3,33 USD havonta
 • 1 hónapos terv: havonta 9,95 USD

SurfShark

A Surfshark újonnan érkezett megbízható VPN-ként az iparban, gazdaságos árképzéssel. Teljes biztonságot és névtelenséget kínál az előfizetők számára ipari szintű titkosításokkal és protokollokkal.

A szigorú nem naplózási politika mellett a Surfshark a Brit Virgin-szigeteken található, amelyet biztonságos régiónak tekintnek, ahol nem vonatkoznak adatmegőrzési törvények. Rendkívül gyors csatlakozással támogatja a Netflix-et és a P2P-t.

A SurfShark ingyenes próbaverziókkal rendelkezik iOS, macOS és Android platformon. Ezen felül 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik minden megfizethető előfizetési tervében.

 • 24 hónapos terv: 1,99 USD havonta
 • 12 hónapos terv: 5,99 USD havonta
 • 1 hónapos terv: havonta 11,95 USD

CyberGhost

A CyberGhost kiegészíti az olcsó VPN-k ezen listáját, amelyek ideálisak azoknak a hallgatóknak vagy utazóknak, akik internetbiztonságot akarnak anélkül, hogy túlzott költségekkel járnának. A Romániában található előfizetők abszolút adatvédelmet kapnak.

A CyberGhost szoftvert meglepően könnyű telepíteni és használni, és az ügyfélszolgálat 24/7 élő chat formájában jön létre. Egy kisebb jelentőségű, hogy nem támogatja a torrentot, és a kapcsolat sebessége a legjobb esetben mérsékelt.

Az előfizetések havi 2,75 USD-tól kezdődnek, a hozzáadott értékek gyakori promócióival. Ezen felül 45 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, amely rengeteg időt biztosít a Cyberghost és annak összes szolgáltatásának kipróbálására.

 • 3 éves terv: 2,75 USD havonta
 • 2 éves terv: 3,69 USD havonta
 • 1 éves terv: havonta 5,99 USD
 • 1 hónapos terv: havonta 12,99 USD

SaferVPN

Gyors, egyszerű és olcsó használható a SaferVPN leírására. Ha csak 3,50 dollár havonta 3 éves tervében, akkor rendelkezésére áll egy VPN, amelyet a sebességre optimalizáltak a biztonság veszélyeztetése nélkül. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely gondtalanul csatlakozhat a VPN-hez.

34 országban több mint 700 szerverrel élvezheti a nagy sebességet, amikor csatlakozik a SaferVPN-hez. Ez egy ideális költségvetés-barát VPN, amely lehetővé teszi a folyamatos játék- vagy streamingélmények élvezését.

 • 3 éves terv: 2,50 USD havonta
 • 1 éves terv: 5,49 USD havonta
 • 1 hónapos terv: havonta 12,95 USD

Olcsó vs legmagasabb szint: van-e különbség??

Hiba azt feltételezni, hogy az olcsóbb VPN-k általában alacsonyabbak a magasabb árú társaiknál. A VPN-ek minõségét a mögöttes technológia és jellemzõk alapján kell megítélni, nem pedig az árazási stratégiák alapján.

A dolgunk megállapításához vegyük az ExpressVPN-t, amely az iparág vezetõ VPN-szolgáltatója. Az ExpressVPN előfizetése havi 8,32 dolláron kezdődik, ami jelentősen drága, összehasonlítva az olcsó VPN-ekkel.

Az árkülönbség mellett az ExpressVPN AES-256 bites titkosítást és OpenVPN protokollt használ, amely ugyanaz az alapjául szolgáló technológia, amelyet az olcsóbb VPN-k használnak, mint például a NordVPN és a CyberGhost.

Az ExpressVPN közismert streaming-teljesítményével, de hasonló teljesítményed lesz, ha feliratkozol a NordVPN-re vagy a kevésbé ismert, de megbízható Ivacy-ra.

A tökéletes adatvédelem, amely havonta 10 dollárral kezdődik, prémium VPN-ként van elhelyezve, amely korlátlan kapcsolatot biztosít, de átlagos kapcsolatsebessége és alacsonyabb kiszolgálói száma van a legjobb olcsó VPN-ek listájához képest.

Sokkal alacsonyabb áron hasonló vagy jobb teljesítmény érhető el olcsó és jó VPN-kkel. És őszintén szólva, nem valószínű, hogy egynél több eszközhöz csatlakozik egyetlen VPN-fiókban. Nincs ok arra, hogy többet költessen olyan szolgáltatásokra, amelyekre nincs szüksége.

Mennyibe kerül Önnek az ingyenes VPN??

Ha néhány dollár megtakarítását tervezi, és ingyenes VPN mellett dönt, akkor kritikai hibát fog elkövetni. Az ingyenes VPN-k, az olcsó VPN-ekkel ellentétben, általában alacsonyabbak a biztonság és a magánélet szempontjából.

Az előfizetők fizető alapja nélkül az ingyenes VPN-k gyakran alkalmazásokon belüli hirdetéseket igényelnek, és hiányzik a költségvetés a felhasználók számára a legmagasabb szintű biztonság megvalósításához. Nem csak bosszantja a hirdetéseket, hanem egy ingyenes VPN használata veszélyeztetheti az internetes adatvédelmet és biztonságot.

Az ingyenes VPN-től való megfelelő védelem nélkül a hackerek célpontjává válhat. Értékes adatok elvesztése a számítógépen, vagy bizalmas információk kiszivárgása túl sokba kerül, mivel meg akarta takarítani néhány dollárt, és nem iratkozott fel egy megbízható, mégis megfizethető VPN-re..

Azt is szeretné, ha lábadon áll, ha ingyenes VPN-ket használ a torrenthoz. Noha a torrenting nem illegális, a szerzői joggal védett tartalom letöltése és megosztása az. Néhány ország szigorú büntetéseket szab ki a jogsértőkkel szemben, akik szerzői jogvédelem alatt álló termékeket osztanak meg.
Voltak olyan esetek, amikor a digitális millenniumi szerzői jogi törvényt megsértő személyek fájlonként 80 000 dollár bírságot szabtak ki, amelyet megosztottak vagy letöltöttek. Miközben nem engedjük meg a szerzői joggal védett fájlok megosztását, bölcs dolog, ha alapvető óvintézkedésként fektetünk be egy fizetett és megfizethető VPN-be..

összefoglalás

Noha igaz, hogy a biztonságért az interneten fizetendő ár, ennek nem kell, hogy drága legyen. Az olcsó és jó VPN-k nem mítosz. Nem szabad elutasítania a VPN-t alacsonyabb szintűnek, csak azért, mert ára olcsóbb, mint másoknak.

Felhívtuk a figyelmet arra, hogy néhány olcsó VPN, különösen az általunk ajánlott VPN par, de ha nem is jobb, mint általában a VPN, amelyek általában drágábbak. Fontos az, hogy a VPN természetéből adódóan biztonságos, és az Ön személyes adatait is védik.

Másrészt erősen visszatartjuk Önt egy ingyenes VPN használatától. A biztonsági hibák és az adatvédelmi szivárgás kockázata nem éri meg a pár dollárt, amelyet havonta megtakaríthat. A hackerek által megcélzott cél nem mulatságos, és belekapaszkodni a potenciális perekbe rémálomnak tűnik.

Az Internet biztonságát ne vegye magától értetődőnek, hanem hagyja abba az ingyenes VPN-kbe vetett bizalmát. Megtaláltuk a legolcsóbb, mégis megbízható VPN-ket az interneten. Iratkozzon fel, és élvezze a hatalmas megtakarításokat, miközben biztonságban maradjon online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map