Najbolji VPN-ovi za Australiju prema korištenju (torrenti, Streaming / Netflix, Sigurnost) 2016

Najbolji VPN za Australiju (istaknuta slika)


Potražnja za VPN-om u Australiji naglo je narasla od listopada 2015., kada je vlada u Aussieu implementirala nove zakone o zadržavanju podataka. Ovi zakoni zahtijevaju da australski davatelji internetskih usluga vode evidenciju o internetskim aktivnostima pretplatnika 2 godine.

Svrha ovog članka je pomoć u pronalaženju najboljih VPN-ova za Australiju / Australce i vraćanje privatnosti onemogućujući vašem davatelju internetskih usluga da prati vaš promet ili povijest pregledavanja..

VPN tehnologija ima nekoliko desetaka korištenja, ali ovaj će se vodič usredotočiti na 3 najpopularnije VPN upotrebe u Australiji:

 1. Anonimna bujica
 2. Deblokiranje web stranica za strujanje kao što su: Netflix, Hulu, iPlayer i HBOGO
 3. Privatnost interneta i sigurnost WiFi žarišta

Glavni kriteriji za odabir VPN-a u Australiji

Prije pisanja ovog članka pažljivo sam razmotrio da sadrži čimbenike koji su najvažniji za Australce koji traže VPN uslugu. Zemljopisni položaj Australije i ograničen / kasni pristup sadržaju glavna su prepreka, a mnogi VPN-ovi nisu izazov..

Evo našeg najvažnijeg kriterija (i reći ćemo vam kako VPN-ove smo odabrali mjeriti na svakom):

 1. Ubrzati – Australija je daleko od ostalih glavnih svjetskih centara podataka i svi dolazni / odlazni podaci moraju se provlačiti podmorskim kabelom s ograničenim kapacitetom. Stoga je od presudne važnosti odabrati VPN s velikom brzinom poslužitelja i dobrim globalnim peering odnosima (za bolje / brže usmjeravanje).
 2. sigurnosti – Svi VPN-ovi u ovom članku mogu 256-bitnu enkripciju i nude OpenVPN protokol (najfleksibilniji i najpopularniji VPN protokol za potrošačke VPN).
 3. Australijski poslužitelji – Svakako želite dobre lokacije na globalnom poslužitelju, ali je također važno imati brze, lokalne australijske poslužitelje za maksimalne brzine i pristup lokalnom sadržaju ili rezultatima pretraživanja. Svaki navedeni VPN ima poslužitelje u Australiji.
 4. Radi s Netflixom – Ovih dana vrlo malo VPN-a i dalje radi s netflixom. Posebno smo razmotrili ograničeni broj onih koji to čine.
 5. Prikladan za bujice – Nije tajna da Australci vole bittorrent. Većina VPN-ova u ovom članku dopušta bujicu / p2p, a nekoliko je istinskih ‘Zero-Log’ VPN davatelja, za maksimalnu privatnost tijekom dijeljenja datoteka.

Također smo sudjelovali u stvarima poput ugleda, podrške i cijene. Većina nabrojanih VPN-a iznosi 10 USD mjesečno ili jeftinije, a neke daju izvrsne rezultate po cijenama ispod 4 USD!

Prave prednosti korištenja VPN-a

Australci se na VPN uslugama slijevaju kao ludi od 2013. godine, ali zašto baš? Evo što VPN može učiniti za vas …

Privatnost

Novi zakoni o zadržavanju podataka (zapisnici se čuvaju dvije godine!) Znače da će se vaša cjelovita web povijest vjerojatno pratiti i bilježiti ako nastavite koristiti internetsku vezu nezaštićenu.

Korištenjem VPN-a sva komunikacija između vas i VPN poslužitelja se šifrira. To znači da nitko, pa čak ni vaš davatelj internetskih usluga, ne može nadzirati, snimati ili blokirati vaš promet. To znači da vaša web stranica i povijest preuzimanja ostaju potpuno privatni.

Mnogi će VPN čak koristiti privatne DNS poslužitelje za dodatnu sigurnost.

Pristup sadržaju

Australija je notorno spora kada je u pitanju jednostavan pristup videu i streamingu sadržaja poput nedavnih filmova i trenutnih emisija (igra prijestolja, bilo koga?).

Pomoću VPN-a možete pristupati uslugama streaminga u bilo kojoj zemlji u kojoj vaš davatelj VPN-a ima poslužitelje. To uključuje popularne usluge poput:

 • HBOGo / HBONow
 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Netflix
 • Spotify i još mnogo toga …

I još bolja vijest: Za razliku od mnogih zemalja, korištenje VPN-a za deblokiranje sadržaja za Australce može biti legalno, zahvaljujući rupi u zakonu o autorskim pravima.

Sloboda dijeljenja datoteka

Korištenjem VPN-a možete dobiti potpuni pristup popularnim web mjestima za dijeljenje datoteka i učiniti da se torrent preuzimanja blokira (i ne može se pregurati). Također možete imati mir, znajući da vaše torrent aktivnosti nije lako nadzirati, jer će vaš VPN zamijeniti vašu javno vidljivu torrent IP adresu svojom.

Za optimalnu sigurnost uvijek preporučujemo odabir davatelja VPN-a s nultim dnevnikom ako ste torrent / p2p korisnik.

VPN-ovi za strujanje: deblokirajte Netflix u Australiji

Upotreba br. 1 VPN-a u Australiji je dobiti jednostavan pristup jednim klikom svjetskim uslugama streaminga video i glazbe.

Koju vrstu VPN-a koristiti: Za streaming će vam trebati brza VPN usluga s nekvalitetnim poslužiteljima, puno mjesta poslužitelja u zemljama s najboljim sadržajem (Velika Britanija, SAD, itd.). Naravno, želite VPN koji i dalje radi s Netflixom.

Evo najboljih opcija:

NordVPN

NordVPN # 1 rangirali smo posebno zbog njihove ‘Smartplay’ tehnologije koja će inteligentno deblokirati preko 30 različitih streaming usluga, bez obzira na lokaciju poslužitelja koju odaberete. Možete čak koristiti australski poslužitelj i dalje pristupati USA netflixu. Niti jedan drugi VPN nema tu tehnologiju.

NordVPN Pros

 • SmartplayTM Tehnologija
 • Jedan od posljednjih VPN-ova koji radi s Netflixom
 • Torrent-friendly
 • SOCKS5 proxy uključen
 • 6 Istovremene veze
 • Zero-Log VPN
 • 30 dana, politika 100% povrata novca

NordVPN Cons

 • Ne tako brzo kao IPVanish (ali i dalje struji 1080p)
 • Mogu odabrati zemlju, ali ne i grad
Isprobajte NordVPN

Politika povrata u roku od 30 dana

IPVanish

IPVanish jedan je od naših najbolje ocijenjenih dobavljača VPN-a i dosljedno je najbrži VPN koji smo testirali. To je zahvaljujući njihovoj globalnoj mreži i temeljnoj mreži (koju posjeduju, umjesto da iznajmljuju).

IPvanish je istinska VPN usluga koja ne prijavi i omogućava sve glavne VPN upotrebe, uključujući streaming, skype i razmjenu torrent / datoteka. Imaju aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Android / iOS.

IPVanish radi sa svim glavnim uslugama streaminga s izuzetkom Netflixa (koji i dalje radi na nekim, ali ne svim lokacijama poslužitelja).

IPVanish Pros

 • Najbrži VPN u Australiji na našem testiranju
 • Zero-log
 • Torrent obitelji
 • Radi s većinom usluga struje
 • Mreža prvog reda
 • Izvrsna tehnička podrška

IPVanish Cons

 • Kompatibilnost s Netflixom svakodnevno se mijenja

Poanta: Ako želite najbrži mogući VPN, odaberite IPVanish.

Isprobajte IPVanish

7-dnevna politika povrata novca

Najbolji VPN-ovi za torrente / p2p

Pravilo # 1 za bujicu je sljedeće: Uvijek koristite nult-log VPN koji posebno omogućuje bujicu. Još je bolje ako oni također uključuju SOCKS5 proxy uslugu za dodatnu fleksibilnost.

Bujica je prilično popularna u Australiji, ali nedavno su zapali, a internetski su korisnici izvršeni pritiskom da blokiraju popularne torrent stranice i brzu brzinu preuzimanja. Korištenje VPN-a omogućit će vam da zaobiđete blokiranje i nadzor web mjesta u cijelosti.

Evo naših preporučenih pružatelja usluga:

 1. IPVanish
 2. Privatni pristup internetu
 3. Torguard
 4. NordVPN

Kako odabrati VPN za torente

Nisu svi VPN-ovi dopuštaju bujice / p2p, a još manje ih može ponuditi istinsku privatnost ‘zero-log’ za maksimalnu privatnost tijekom bujice. Naš popis ‘vrhunskih torrent VPN-a za Austalijane’ isključivo ima VPN usluge koje ne bilježe.

Svi davatelji usluga prikazani u ovom odjeljku također imaju VPN poslužitelje u Australiji (za brže brzine, posebno za pristup lokalnim rezultatima pretraživanja i non-torrent VPN aktivnosti.

Također smo dali prednost bržim uslugama (NordVPN je jedina iznimka na ovom popisu. Njihove brzine su prilično prosječne). Također, svi VPN-ovi u ovom odjeljku nude dvije vrlo poželjne značajke za preuzimače torrenta:

 1. SOCKS5 proxy (može se konfigurirati s vašim omiljenim torrent klijentom za dvoslojnu privatnost)
 2. Kill-switch IP zaštita (nikada ne propuštajte svoj pravi IP preko bittorrent-a ako se VPN prekine).

Važne VPN značajke

IPVanish (Urednikov izbor)

IPVanish je najbrži VPN za bujice

IPVanish je VPN usluga bez evidentiranja od travnja 2014. I uvijek su dopuštali bujice / p2p od svog osnivanja. Kad se uložite u njihovu izuzetnu brzinu preuzimanja, to postaje nenadmašna kombinacija. Osim ako nemate previše proračuna, IPvanish bi trebao biti vaš izbor broj 1 za bujice.

Evo zašto je njihov najveći broj VPN-a za p2p u Australiji:

 • Nula-dnevnici
 • dozvoljene su bujice
 • kill-switch funkcionalnost u svim softverima (spriječiti slučajno istjecanje IP-a)
 • Najbrže brzine (čak i brže od skupljih VPN-a poput ExpressVPN-a)
Sakrij moje bujice

Politika povrata 100%

Privatni pristup internetu (izbor urednika)

PIA je pogodna za bujice (s 2 lokacije u Australiji)

PIA je originalni VPN koji ne bilježi. Oni su bili inovatori, a nekoliko drugih VPN-a slijedilo je to kad su vidjeli koliko je privatnost važna za njihove korisnike.

Privatni pristup internetu jedan je od najpopularnijih VPN-a na koje smo ikada naišli, a oni su ugradili vlastite pozadinske značajke kako bi vaše bujice postale još sigurnije. Ovo im omogućuje da imaju neograničena pravila o bujici na svakom pojedinom mjestu poslužitelja.

Nevjerojatno, privatni pristup internetu također je jedan od najjeftinije neograničene VPN usluge u cijelom svijetu. Oni imaju jednogodišnje planove po cijeni od 3,33 USD mjesečno. To je manje od 1/3 cijene mnogih konkurenata. Nije čudo što su sada jedan od 3 najpopularnija VPN-a u svijetu.

Zašto je PIA idealna za bujice:

 • Nema trupaca. Razdoblje. (Saznajte više)
 • Neograničena bujica
 • Podesiva jačina enkripcije (za optimizaciju brzine)
 • SOCKS5 proxy uključen (većina VPN-a se naplaćuje dodatno)
 • Neograničena propusnost
 • Prljavština jeftina po 3,33 USD mjesečno!
Sakrij moje bujice

7-dnevna politika povrata novca


Torguard

Snimka zaslona Torguardove web stranice

IPVanish je jedan od VPN-a koji je najviše usmjeren na bujice na svijetu. Njihova je usluga prilagođena specifičnim potrebama privatnosti čestih dijelitelja datoteka.

Glavne značajke uključuju:

 • Nulta trupca
 • Torrenti optimizirani poslužitelji (određene lokacije)
 • Zaštitna sklopka i DNS zaštita od propuštanja (spriječiti curenje IP adrese)
 • Anonimna usluga proxy SOCKS5 (prodaje se zasebno)
 • Izuzetno velike brzine (samo 2. na IPVanish u našem testu struje)
 • Automatski instaliraj torrent proxy (unaprijed konfigurira svog torrent klijenta s idealnim postavkama)

Trebali biste pročitati: Naš pregled Torguard za 2016. godinu

Jedini pravi udarac Torguardu jest taj što oni ne uključuju SOCKS5 proxy uslugu sa svojim VPN paketima. Morate ga kupiti odvojeno. PIA i NordVPN uključuju ih oboje po 1 cijenu.

Također, Torguard ograničava torrent / p2p aktivnost na poslužiteljima u 6 određenih zemalja (radi vaše zaštite).

Politika povrata i cijene: Svi Torguardovi planovi dolaze sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca. Planovi počinju već od 3,95 USD mjesečno.

Isprobajte Torguard odmah

7-dnevna politika povrata novca

VPN-ovi za opću sigurnost / putovanja / privatnost

Ovi VPN-ovi dobro su prilagođeni za općenito korištenje VPN-a. Imaju jaku enkripciju, globalne lokacije poslužitelja, velike brzine i softver prilagođen korisniku. VPN-ove smo rangirali više u ovoj kategoriji ako se dogodi da dobro odgovaraju i druge dvije glavne VPN upotrebe (strujanje i bujice).

Također smo uvelike faktirali cijena u jednadžbu, jer ne želimo da trošite $ 12 mjesečno na VPN kada će VPN od 5 USD biti u redu.

Primjeri opće upotrebe VPN-a:

Evo nekoliko uobičajenih upotreba VPN-a koje ćete naći u ovoj kategoriji:

Putovanje / Otvori Wifi

Nezaštićene javne Wi-Fi mreže mogu omogućiti hakerima (ili gotovo svima koji imaju internetsku vezu) da preskaču vaš internetski promet i čak ukradu osjetljive podatke za prijavu. Upotreba VPN-a šifrira sve podatke koje pošaljete, čak i preko nesigurnih mreža, što u osnovi eliminira glavni izvor krađe identiteta.

Također je korisno pristupiti australijskim VPN poslužiteljima dok putujete u druge zemlje, tako da možete dobiti lokalne rezultate pretraživanja, engleske web stranice i rezultate pretraživanja i pristup uslugama streaminga i računima sa sjedištem u Australiji..

Sigurnost / Zaštita

Sada više nego ikad, Vlade, tvrtke i web stranice prate svaki naš potez na mreži. To može uključivati:

 • Povijest pretraživanja
 • Web stranice koje posjetite
 • Datoteke su preuzete
 • Kupljeni proizvodi (i još mnogo toga …)

Korištenjem dobre VPN usluge u kombinaciji s drugim alatima za privatnost poput DuckDuckGo i Ghostery, stvarno možete smanjiti svoj virtualni otisak na mreži.

Spriječite bacanje

Mnogi davatelji internetskih usluga umanjuju (usporavaju) vaš internetski promet za određene web stranice ili usluge. To može uključivati ​​velike količine podataka poput Netflixa, Youtubea i Torrentinga. ISP-ovi u Australiji su notorno spori. Iako vam VPN može pomoći, možda biste htjeli nadograditi na bržeg australijskog davatelja internetskih usluga ako imate mogućnost.

VPN-ovi otežavaju ili onemogućuju prigušivanje mreže jer snažna enkripcija koju koriste onemogućuje vašem davatelju internetskih usluga da provjeri vaš promet i odluči koje luke usporiti (jer ne znaju kojim web lokacijama pristupate).

Najbolji VPN-ovi za opću upotrebu

Evo naših najboljih izbora za ovu kategoriju …

IPVanish (Urednikov izbor)

IPVanish je rijetka kombinacija brzine, privatnosti (ne vode evidencije) i sigurnosti / značajki. Zbog toga su odabrali naš urednik.

Brzina je posebno važna za korisnike VPN-a sa sjedištem u Australiji (zbog duge udaljenosti vaš promet mora prijeći da bi došao do VPN poslužitelja u drugim zemljama). IPVanish je jedan od samo 2 VPN-a na cijelom svijetu koji posjeduje vlastitu Tier-1 mrežu podataka. To znači da se njihove brzine povećavaju brže nego kod drugih pružatelja usluga (a mi imamo brzine da to dokažemo).

Kako se njihov broj korisnika povećao, IPVanish je agresivno poboljšao svoju uslugu. Oni stalno dodaju nove značajke i lokacije poslužitelja, a vrlo su brzo reagirali na unose korisnika kada je u pitanju dodavanje novih značajki.

Ovdje su neke od najvažnijih vijesti:

 • Zero-log VPN (IPVanish je istinska VPN usluga bez dnevnika)
 • Dvostruka IP zaštita od propuštanja: ugrađena preklopna sklopka i DNS zaštita od curenja
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Poslužitelji u više od 70 zemalja
 • Aplikacije za sve glavne platforme (Mac, Windows, iOS, Android)
 • Torrent obitelji

cijena: IPVanish počinje od 6,49 USD mjesečno (pretplata od 1 godine) ili 10 USD mjesečno. Svi planovi uključuju 100% garanciju povrata novca. IPVanish dobro nadmašuje mogućnosti cijena poput ExpressVPN i VyprVPN i izvrsna je vrijednost ako vam je brzina glavni prioritet.

Posjetite IPVanish

Politika povrata 100%

Privatni pristup internetu (izbor urednika)

Privatni pristup internetu bilježi još jedno pojavljivanje na ovom popisu. To ne bi trebalo biti iznenađenje, s obzirom na to da je trenutno prvo mjesto VPN-a rangirano na vpnuniversity.com.

Nenadmašna kombinacija cijene PIA-e (3,33 USD mjesečno), privatnosti (pravi np-log vpn) i sigurnosti (podesiva jačina enkripcije do 256-bitnog AES-a) čini njihov VPN dobro prilagođenim bilo kojem VPN korištenju.

PIA ima aplikacije za sve glavne platforme, uključujući: Windows, Mac, iOS, Android i Linux.

Pregled: Pročitajte našu PIA recenziju za 2016. godinu

PIA ima veliku prisutnost poslužitelja u Australiji, s dvije lokacije poslužitelja (Melbourne i Sydney) i a ogromni propusni kapacitet od 160 000 Mbps. Brzine PIA-e su vrlo brze, a oni su jedan od najbržih VPN pružatelja iz Australije.

Nabavite PIA za 3,33 USD / m

Politika povrata u roku od 30 dana

VyprVPN (Skupo, ali ima najviše mogućnosti)

Da cijena nije bila objekt, VyprVPN bi bio na vrhu ove kategorije. Oni su na vrhu linije paketa “Premijera” sadrži neke doista impresivne značajke:

 • 256-bitna AES enkripcija
 • NAT vatrozid (dodana zaštita od hakera)
 • VyprDNS kriptirani DNS-a s nultom dnevnikom
 • Napredni softver sa značajkama poput automatskog povezivanja na nezaštićen WiFi

Također volimo njihov fenomenalan jednostavan za korištenje softver koji je dobro dizajniran s bonus funkcijama kao što je prilagodljiv popis favorita.

Pregled: Pročitajte našu cjelovitu VyprVPN recenziju

Usporedba cijena zapr

Vypr cijene / planovi

Dodatne misli, savjeti i resursi

Australci se suočavaju s jedinstvenim geografskim izazovom kad odaberu solidnog VPN pružatelja usluga. U skladu s tim, svi davatelji usluga u ovom članku su dobre opcije, a svi imaju iznadprosječnu brzinu, kao i više lokacija poslužitelja unutar Australije.

Ne brinite se mnogo o tome koji ponuditelj odabrati, jer su performanse među vrhunskim VPN-ima prilično usporedive. A ako vam se ne sviđa da ste odabrali davatelja usluge, samo zatražite povrat novca (obično 7-30 dana nakon kupnje) i isprobajte drugi VPN.

Nakon što se smjestite na VPN s kojim ste zadovoljni, preporučujem nadogradnju na jednogodišnju pretplatu jer ćete obično uštedjeti 40-60% u odnosu na mjesec u mjesec.

Brzi savjeti (odaberite VPN prema namjeni)

Ako ne želite isprobati gomilu pružatelja usluga i samo želite definitivni prijedlog s kojim davateljem ponudite, jednostavno odaberite svoje kriterije # 1 s donjeg popisa, a za svaki smo naveli naših prvih 1 ili 2 odabira …

 • bujica: IPVanish (brži), PIA (jeftiniji)
 • Privatnost: Privatni pristup internetu
 • Brzina / Streaming: IPVanish
 • Cijena: PIA, proxy.sh

Hvala na čitanju i puno sreće u pretraživanju!

Ako imate bilo kakvih pitanja, komentara ili povratnih informacija, molimo ostavite komentar u nastavku. I naravno da bi nam se svidjelo ako biste ovaj članak ili web lokaciju podijelili sa svojim prijateljima.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map