Najboljše proxy storitve SOCKS5 (lahko BREZPLAČNI w / VPN)

Proxy protokol SOCKS5 je najbolj vsestranski pri uporabnikih od vseh pooblaščenih. Če želite proxy strežnik, torej nizke ravni, kar pomeni, da lahko uporabite tudi podatke o številnih podatkovnih paketih, protokole ali vrste podatkov. Uporabniki ne omejujejo protokola protokola (na osnovnem protokolu HTTP prometa za HTTPS proxy).


Na voljo je proxy SOCKS5, ki omogoča usmerjanje določenih programov / aplikacij prek tretjega strežnika proxy, da se spremeni njegov javni IP naslov. Če želite videti zanesljive anonimnosti ali dostojne storitve iz več naslovov IP / narediti druge.

Med našimi obiskovalci so bili dve najbolj priljubljeni uporabi proxy SOCKS5:

 • Skrij svoj IP naslov med deljenjem datotek p2p / torrent (hitrejši od VPN)
 • Če želite spremeniti IP naslov naslova brskalnika zaradi zasebnosti ali obiska blokado lokacij

Ta članek bo zajel vse vidike pooblaščencev SOCKS5.

Odseki (lahko še naprej):

 • Brezplačna storitev proti plačljivemu SOCKS
 • Kako pridobiti brezplačno proxy storitev SOCKS5 (vključeno z naročnino VPN)
 • Najboljši profesionalni ponudniki SOCKS5 (prodaja po potrebi)
 • Razlika med protokolom proxy HTTP v SOCKS
 • Pogosta vprašanja o proxyju (FAQ)

Proxy storitev SOCKS5: brezplačno proti plačilu

V spletu je na desetine seznamov brezplačnih proxyjev, če želite, da so bili tako člani, ki so bili objavljeni, pa so poskušali objaviti v svojih razočaranih. V resnici je bil prosti proxyje (tudi proxy strežnikov SOCKS5), ki je bil nezanesljiv v različnih primerih,.

V več kot uri testiranja različnih proxy SOCKS5 je uspel najti niti enega, ki bi lahko povezal dovolj dolgo, da bi prenesel linux torrent. Nikoli niso pozabili na hitro hitrost, ko sem uspel povezati.

Če ste uspeli najti zanesljive, brezplačno proxy strežnik SOCKS5, nato vsekakor nadaljujte z njegovimi uporabniki. Tudi zdaj, če si da sreča, lahko imate tudi hišne samoroge.

Plačan proxy SOCKS5Igralni proxy SOCKS5
Zanesljivost / stabilnost povezaveSkoraj 100-kratna zanesljivost. Odklopi tako zelo redki.Nizka zanesljivost. Manj kot 15% hitrosti povezave v našem testiranju.
HitrostOdlične hitrosti, hitro 10Mbps+Počasi. Pomislite KB / s (namesto MBps)
DnevnikiVeliko proxy SOCKS5 proxy vodi dnevne povezave ZEROSkoraj vedno hrani dnevnike (slabo za hudournike / p2p)
Zasebnost / varnostAktivna varnostna mreža. Ne prijavite / prijavite svojih dejavnosti.Varnost bolj ne obstaja. Proxy strežnik je lahko ranljiv za hekerje (ali pa je medica)

Na srečo lahko dobite visokokakovostno proxy storitev SOCKS5 in uporabite svojo spletno varnost v zasebnosti, tako da lahko uporabite storitev VPN, nato pa poiščite proxy SOCKS5 dostopno doplačila (v primeru, da manjše $ $ kot stroške samostojne storitve SOCKS5).

Ponudniki VPN, ki vključujejo proxy SOCKS5 BREZPLAČNO

Ne razumite me narobe, naročite na VPN niti brezplačno. V tem primeru VPN uporabite proxy storitve SOCKS5, ki jih niste uporabili. Če boste vseeno plasirali proxy SOCKS5, boste morali že prej VPN! Lahko celo plačajte manjše v dobite več.

Prednosti VPN proti proxyju

VPN (virtualno zasebno omrežje) ima vse prednosti proxyja, ki spreminjajo IP, z najboljšo možnostjo šifriranja vojaških zmogljivosti, zaradi česar vaš internetni promet ne bo berljiv (tudi pri ponudniku interneta). Prav tako lahko šifrira / anonimizira celotno internetno povezavo (proxy deluje samo z 1 programom / aplikacijo). Večina kupcev na VPN je na voljo tudi s programom, ki je enostavna za uporabnike, ki je dodala druge funkcije.

Oglejte si naš razdelek o VPN-ju, če želite boljše spoznati, kako deluje programska oprema VPN v kakšnih funkcijah / hitrost boste dobili. Vsako tekmo med VPN podjetji v zadnjem času je bilo predstavljeno, da so vsi potegnili svojo igro. Funkcije, ki jih ponujajo danes, tako impresivno.

Poleg tega lahko z vsemi temi ponudniki posredujejo proxy SOCKS5 v VPN (proxy, ki izvaja preklic tunela VPN), za več možnosti fleksibilnosti v anonimnosti.

Zasebni dostop do interneta (3,33 USD / mesec + Zero-Log SOCKS5)

Zasebni dostop do interneta je pravi ponudnik VPN „Zero-Logs“ (kar pomeni, da ne vidite nobenega mesta mesta VPN ali zgodovinske povezave). Vsaka ponudba PIA vključuje tudi neomejen dostop do pasovne širine do njihovega nizozemskega proxy strežnika SOCKS5. Ta proxy je idealen za hudournike v odlično predstavljenih z uTorrent, Vuze, QBittorrent, Deluge in še več …

PIA vam je omogočila, da morate povezovati 5 naprav iz enega računa (ko boste dvomili, da boste potrebovali več kot 3). Imajo strežnike v 20 primernih programih VPN za Windows, Mac in iOS v Androidu.

Najboljše od tega, tako da je eden najcenejših, visokokakovostnih ponudnikov VPN na svetu (enoletni kupci stanejo le 3,33 USD / mesec).

Kako uporabljati PIA-jev proxy SOCKS5

Zgradili smo navodila po korakih, ki so vam natančno prikazali, kako so ustvarili prijavo / geslo za proxy za proxy PIA (potrebno je potrebno VPN).

Proxy strežnik, ki ne beleži, je hiter, stalen v idealen za anonimizacijo vaših prenosov v hudournike. Oglejte si naš razdelek hudournikov SOCKS5 kasneje v članku.

Pridobite PIA za 3,33 USD na mesec

NordVPN (5,75 USD / mesec + proxy Zero-Log SOCKS5)

NordVPN je bilo nekaj dražjih od PIA, kar pomeni, da tako delujejo proxy boljše. NordVPN ni samo VPN storitev, ki ne beleži, lahko tudi dostopate do SOCKS5 v Proxy HTTPS je več kot 25 različnih (PIA ima samo 1 proxy lokacijo). Oglejte si vse svoje sezname strežnikov tukaj.

Še bolje, NordVPN vključuje vodilno v industriji 6 hkratnih povezav tako lahko zaščitite vse svoje naprave (ali celo delite račun z družino in prijatelji).

NordVPN ima sedež v Panami (znan je po strogih zakonih o zasebnosti), zato je bil eden od redkih VPN-jev, ki ni vmešan v agencijo Spy.

Imajo tudi nekaj najboljših programskih naprav, ki smo jih že poskušali, in tako ustvarili več namenskih vrst strežnikov, ne glede na vaše uporabniške VPN, z

 • Pretakanje (Ali Netflixa, Huluja, iPlayerja lahko dostopate od koder koli)
 • Anti-DDOS (Igre, zaščita pred kraji)
 • Torrent Optimiziran (5 držav v državi)
 • Dvojni VPN (Povezava z več skoki z dvojnim šifriranjem)

Najboljša ponudba

NordVPN je tako pred kratkim dvignil ceno po 8 USD / mesec (5,75 USD z letnim kupcem), vedno pa bo treba imeti 30-dnevno garancijo za vračilo, kar vam bo treba, da celoten mesec prediskusite storitve brez več izkušenj, če ne želite, 100% zadovoljni.

Preizkusite NordVPN

Proxy storitve SOCKS5 (prodaja se ločeno)

Če želite pridobiti največ denarja, priporočamo, da izberete eno izmed najboljših storitev VPN + Proxy..

Če želite iskati proxy SOCKS5 (za večjo zasebnost z nakupom proxyja in VPN storitev pri različnih ponudnikih), lahko uporabite tudi svoje možnosti:

Torguard

Proxy Torguard SOCKS5

Torguard je VPN z ničelnim dnevnikom in anonimna proxy storitev SOCKS5 (vsaka prodaja prodajnega). Sedež je v ZDA (država, ki ne uporablja VPN-jev za hranjenje dnevnikov).

Torguard je proxy storitev, ki je optimiziran zaradi hudournika, tako da je zelo veliko uporabnikov med p2p / torrent uporabniki.

Dva glavna razloga za izbiro anonimnih proxy storitev Torguard sta:

 1. Imajo hitro, namensko, p2p prijazne NOGO strežnike (5 lokacij)
 2. Programska oprema za samodejno namestitev proxy za uTorrent, Vuze, Potop (ročna nastavitev nižja).

Cene se vzdržuje okoli 4 USD / mesec, zato smo pripravili, da je tehnična podpora dobro poznana. Torguard ima 7-dnevno politiko 100-minutnih vračil za vse račune. Za več podrobnosti (hitro) izberite celoten pregled Torguard.

Obiščite Torguard

BTGuard

BTGuard Anonymous SOCKS proxy

Posnetek zaslona s spletnega mesta BTGuard

BTGuard, kot Torguard, je proxy storitev, ki se ne prijavi, osnovala je delo za hudourniške uporabnike. Imajo p2p prijazne strežnike v več različnih hitrosti tako solidne. BTGuard je tudi razširil, ki je dodal neobvezno šifriranje v vaš proxy tunel SOCKS, kar vam omogoča, da imate več možnosti VPN-ja, ne da bi ga uporabili..

Na voljo so nam tako storitve Torguarda, ki ponujajo nekaj večjih storitev (tudi tehnične storitve), BTGuard pa ponuja še več prednosti. Zagotavljamo zadnjo vnaprej konfigurirano različico več odjemalcev torrentov (uTorrent & Deluge), ki že imate nameščene optimalne nastavitve proxy BTGuard. To je lepa ugodnost za netehnične uporabnike.

Obiščite BTGuard

SOCKS5 uporablja HTTP proti HTTPS proxyjem

SOCKS, HTTP v HTTPS tako najboljši proxy protokoli, vsi trije boste imeli tako imenovane »Prosti« seznamih proxyjev.

SOCKS v proxyju HTTP (v tej šifrirani različici HTTPS) je zato uporabil več informacij o uporabi, zato je treba uporabiti toliko več primerov za druge ali druge..

Proxy HTTP v HTTPS

HTTP pomeni HyperText Transfer Protocol, ki je privzeti protokol za spletna mesta na spletnih straneh. HTTPS (“S”, kar pomeni “Varno”) je šifrirana različica protokola HTTP. HTTPS://www.website.com boste videli v URL-ju raznovrstnega spletnega mesta brskalnika, ko obiščete spletna mesta za e-trgovino ali bančništvo / finančne storitve.

Proxy HTTP v HTTPS je bil ustanovljen za prevoz spletnega brskalnika v prometu na spletnih straneh. Če želite uporabnike uporabiti za svoje ime droge (Skype, Video, Torrents itd.), Lahko pošljete več drugih vprašanj, z:

 • Izpuščeni / neodstavljeni paketi
 • Podatki so usmerjeni zunanji tunela proxy (velika varnost / zasebnost)
 • Prepisovanje podatkov „Glave“ podpira napako pri usmerjanju ali programskih napakah.

SOCKS5 (različica 5 SOCKS)

Protokol SOCKS5 je najbolj vsestranski od vseh proxy protokolov. Ne morete več niti na druge vrste prometa v njih lahko vnesete podatkov o programih, programih ali protokolih.

Izbirno podpirajo druge uporabniške aplikacije, med drugimi: Skype, Torrent Clients, spletna programska oprema za strganje, E-poštni odjemalci v še več …

Uporabite drugo programsko različico / programsko opremo, ki je na voljo, protokol SOCKS5 je idealen izbor. Preverite, ali lahko s HTTP-jem shranite v manjši številki podatkov, če želite, da je varnostna informacija v manjšem številu, da lahko brez vaše strani strani vnaprej pošljete paket zunanjih proxyjev..

Nekateri ponudniki VPN (na primer VyprVPN) vam celo dovolijo, da se povežete z njihovimi strežniki prek proxy SOCKS za dodatno zasebnost ali da obiščete požarni zid.

Pogosto se obrnite na proxyju

Tu je nekaj najbolj različnih vprašanj, ki jih dobimo vrste proxyja, uporabe itd. Prosto dodajte vprašanje v spodnjem razdelku s komentarji..

Kaj je proxy?

Proxy je način usmerjanja določenih vrst podatkov / prometa prekinjen oddaljenih proxy strežnikov. Običajno je bila namenjena anonimnosti ali zaostritvi požarnih zidov. Strežnik proxy deluje kot posrednik v uporabi naslova IP, ki je drugačen od vaše primarne povezave.

Kakšna je razlika med proxyji HTTP, HTTP v SOCKS

Proxyji HTTP so tako namenili tudi spletu v html prometu / iz brskalnika. HTTPS doda šifriranje protokolu HTTP. Proxy SOCKS je večnamenski proxy, ki lahko nosi tudi protokol ali podatke s podatki.

Je proxy šifriran?

Odvisno je od vrste nastavitev proxyja v strežnici. Proxyji HTTPS tako vedno šifrirani, vendar le za HTTP promet. Večina pooblaščencev ne uporablja šifriranja. Ko to drži, je ponavadi šibko šifriranje (v vmesniku z VPN).

Ali so vsi pooblaščenci “anonimni”?

Ne. Nekateri posredniki so tako “pregledni”, kar pomeni, da lahko ciljni strežnik vidi svoj resnični naslov IP imesto IP strežnik proxy. Drugi neprekinjeni proxy še vedno hranijo vsakodnevno ali pa še vedno promet na strežniku, zato ne vidijo anonimnih.

Če želite pogledati anonimni proxy, priporočamo, da izberete enega od ponudnikov, predstavite v tem članu, med drugimi pa je več »Zero-Log« proxy storitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map