5 VPN-jev, ki ničesar ne prijavi (zakaj vam je vseeno)

Vsak VPN lahko šifrirate, samo nekaj ponudnikov VPN zaščitite za svojo ceno za vsako ceno. Da bi uporabniki resnično ostali anonimni, VPN ne smejo hraniti dnevnikov. Niti strežniških dnevnih za odpravljanje težav. Medtem ko na ton storitve VPN zahtevek “v nedelovanju” v resničnosti, ki niso podali trdnosti.


Naučil vas bom, zakaj VPN-jev ni objavil svojega oglaševanja, ki ni v dnevniku. Najprej tako podjetje, ki resnično ne vodi dnevnih. Obdobja.

Povzetek ponudnika VPN brez beleženja

Tukaj najbolje izbirate med resničnimi ponudniki nedelovanja. Vključili smo tudi povezavo do naših pregledov vsakega ponudnika v povezavo do spletnega mesta vsakega ponudnika, ki je z najboljšimi razpoložljivimi cenami.

O teh ponujenih smo podrobneje razpravljali v spodnjih razdelkih

UvrstitevVPN / Povezava za pregledDržavaNajboljša ponudbaSpletna stran

1

Zasebni dostop do internetaZDA3,33 USD / mesecObiščite VPN

2

TorguardZDA4,99 USD / mesecPridobite ponudbo

3

IPVanishZDA6,49 USD / mesecPridobite ponudbo

4

VPN.ACRomunija4,80 USD / mesecPridobite ponudbo

5

Proxy.shSejšeli3,33 USD / mesecPridobite ponudbo

Umazana skrivnost številnih VPN-jih brez dnevnika

Ko je VPN-jev, je treba povedati, da ne smete prijaviti, če želite, da obiščite svoje spletne strani na spletnih mestih, ki jih obiščete, ne bodite pozorni.

Obstaja velika razlika med aktivnostmi snemanja (česar si ne želite VPN) v hranjenjem dnevnih. Skoraj vsi ponudniki VPN (tudi z večimi samoopisanimi VPN-ji, ki niso opisani) hranijo „Dnevne povezave“, ki povezujejo povezavo metapodatki kot so: Vhodni / odhodni IP naslov, časovna žiga, količina naloženih podatkov, uporabljena vrata itd.

Dnevniki se povezujejo na nenamensko širino vaše zasebnosti, vendar se morajo za vzdrževanje strežnikov pri odpravljanju tehničnih težav pri preprečevanju zlorabe v omrežju s strani strani. Resničnost je, da je vsak dan povezal teoretično lahko uporabniki za sledenje ip naslova VPN nazaj na poseben račun strank.

Shared vs Private IP naslovi (v vaši zasebnosti)

Če želite določiti, koliko povezav boste morali vnesti na svojo zasebnost, morate imeti vedeti ali vaš VPN zasebno ali v skupni rabi ip naslovi. Večina VPN je na voljo z nabiralnikom IP-jev, kjer je več uporabnikov (pri 20+) del IP istega naslova.

Če želite obvestiti svojo zasebnost, spletno stran prikazuje sledenje posameznih uporabnikov VPN na podlagi IP naslova, je bil dodan.

Če uporabljate zasebno IPN nasloven IPN, morate imeti vsakega uporabnika edinstven IP, ki je na voljo z VPN, nato morate trivialno so tako uporabili uporabnike na podlagi IP-ja.

Preden se zanima zakrite, najpomembneje, da ljudje ne potreba izbrati VPN, ki ne beleži. Malo je prepričan, da bi kdo objavil svoje internetno delovanje. To je reklo, Vedno imam različne možnosti, ko imam možnost izbire.

To priporočam vsi uporabniki BitTorrent bi morali vedno ponujati ponudnike, ki ne vodijo dnevnih povezav.

V članku boste nekaj pozneje vnesli o dnevnih VPN v več nasvetih, kako narediti svoj VPN v boljši varen.

Najprej pa poglejmo natančno vaše najljubše anonimne storitve VPN, da boste predhodno predstavili, katera je najbolj primerna za vas.

Najboljši podrobni anonimni VPN-ji

Oglejmo si podrobneje nekaj najljubših VPN-jev s tem seznamom. Za natančne informacije preverite tudi naše ocene.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni pregled dostopa do interneta

Izberite naš pregled

Najboljše lastnosti
Brez dnevkov
Hudournik prijazen
ZDA s sedežem
Politika 100-odstotnega vračila
3,33 USD + / mesec

Obiščite spletno mesto

Zasebni dostop do interneta je eden prvih svetovnih VPN-jev, ki je širil politiko “Brez dnevnika”, da bi tako začel že od samega začetka. Ne ponujajo statističnih podatkov, ampak vsebujejo več ljudi, ki vsebujejo droge v tej kategoriji. Če želite v velikem merilu, nikoli ne boste imeli najnižjih cen (3,33 USD na mesec z letnim načrtom). Večina VPN-jev se ne bo (ali ne) ujemala s ceno PIA.

Ključ je bil dostopen do PIA v še več funkcij, z z: DNS Zaščita pred uhajanjem, a VPN Kill stikalo, nastavljiv Moč šifriranja (naredite 4096-bitne tipke!).

Tudi vržejo noter Proxy nogavice5 storitev brez doplačila. (Zlasti uporabnik torrentov bo ta funkcija všeč, ker lahko svoje strežnike hranite prek proxyja v VPN-ju za večjo zasebnost).

Lepi tako tudi 5 hkratnih povezav PIA lahko, kar pomeni, v svojem omrežju povežete s 5 različnimi napravami iz enega računalnika (ki ponujajo 1-2).


IPVanish VPN

IPVanish VPNIPVanish ponuja VPN s sedežem v ZDA, ki je znan po svojih hitrih podatkih. Vedno niso ponudili ponudnikov, ki so se prijavili, zato so bili njegovi zasebniki posodobili leta 2014, ki so tako zahtevali kupce. Celoten pregled IPVanish najdete tukaj.

IPVanish bi uvrstil med boljše ponudbe splošne kakovosti. Idealen je za uporabnike s hitrimi povezavami, zato lahko ponudite internetne storitve, ki jih ponujajo 25 + mbps, če želite doseči najhitrejše možne hitrosti VPN-ja, s čimer preizkusite IPVanish.

Njihova varnost je močna (256-bitno AES-ovo šifriranje) v hitrosti (sposobnih 100+ mbps) ne ponujajo toliko nastavitev kot možnosti PIA, ko gre za programski program VPN.

Po drugi strani imajo tehnično podporo za klepetanje v živo, odjemalce VPN za vsako več platformo (Mac, Windows, iOS, Android) v 7-dnevnem političnem vratolomu, tako da lahko brez preiskave vzamete omrežje na testnem vozilu..

Če ste na trgu za anonimni VPN in želite, tako hitro ogledate tako …

IPVanish najhitreje iz New Jerseyja, ZDA

Lokacija strežnika ZDA

IPVanish najhitrejši iz Londona v Veliki Britaniji

Združeno kraljestvo Server

Dolgujete sami, izkoristite prednosti IPVanish-a 7-dnevna garancija za vračilo denarja. Trenutno ponujajo 46-odstotno populacijo na svoje enoletne proračune.


Proxy.sh (anonimnost)2)

Proxy.sh VPN

Proxy.sh je zelo edinstven ponudnik VPN, saj je v vsem dvignil zasebnost / anonimnost na novo raven. Torej edini ponudniki VPN-jev, ki objavljajo preglednost sporočite, kateri dokumenti so tako vsak nalog, obvesti DMCA z zahtevanimi predlogi za strežnike v omrežju.

Uporabljajo tudi “Karant ki je zasnovan tako, da so zato izognili teoretičnemu zaporedju in obvestili svoje uporabnike o državnem pozivu.

Njihova osredotočena na zasebnost sega še dlje v Proxy.sh deleže integracijo z 2 šifrirano orodje za sporočanje, obfsproxy (za preprečevanje odkrivanja VPN) v VPN Over Tor (ki vam pomagajo, da pakete VPN usmerite po omrežju tor Onion.

Če to ni dovolj, vključuje tudi Proxy.sh Https v proxy storitve SOCKS z vsakim paketom VPN Tako kot PIA je tudi letni načrt Proxy.sh le 3,33 USD na mesec.

Proxy.sh je sorazmeren novinec v industriji, zato je programska oprema v taki polirani kot konkurenčna konkurenca, vendar je zanesljiva najboljša, saj ima 256 bistveno šifriranje AES v 4096-bitnih ključih (industrijski standard je le 2048 -bit).

Tako tudi edini ponudniki VPN-jev z odprtokodnim programskim podjetjem VPN. Če želite vedeti, da se mora koda odpreti za javni pregled, zato vam ni treba skrbeti za vgrajene zunanje prostore.


Pozanimajte se o dnevnih VPN / VPN, ki jih ne upoštevajte

Zavedite, da je mogoče izbrati pravega VPN-ja lahko zmedena, da tega ni treba. Tu je nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih ljudje ostajajo glede VPN-ja. Če imate dodatne informacije, pustite komentar, ko berete, da objavite, v svoji pošti in bom pomagal..

Kako veste, da se VPN v resnici ne beleži?
Resnica je, da zagotovo nikoli ne morete vedeti. Zanašajte v svojih političnih zasebnostih. V resnici ponavadi zaupamo v jamstva večine več ponudnikov, ker izgubijo tono posla, če se želite izkazati, da lažejo.

Ali NUJEM ponudnika, ki se ne prijavi?
Odvisno. Če uporabljate VPN-ja, morate zahtevati anonimnost (na osnovni črki, če želite, objavite politične javne objave v spletnem dnevniku ali pripombah), morate absolutno izbrati ponudnike, ki jih ne prijavite. Predlagali boste tudi uporabnike Bittorrent-a (vnaprej nastavite, da je najboljši “Torrent-Friendly” VPN-ji ponavadi vodite zapis).

Če samo poskušate odkloniti spletna mesta ali pa povejte svojo varnost v odprtih omrežjih wifi, ne smete imeti nič proti, če VPN vodijo dnevne povezave. Ne pustite, da vas odvrne od izbire ponudnika, ki ne beleži beleženja, spletna stran dodatna anonimnost nikoli ni slaba stvar.

Zakaj bi kdokoli VPN vodil dnevnike?
Obstaja veliko razlogov, da VPN vodi dnevne povezave. Prvič, države članice imajo zakone o podatkih o hrambih, ki jih zahtevajo, ponujajo internetne storitve (v svojih omrežjih in VPN). Zato ponujamo ponudnike, ki ne belijo, ponavadi locirane v večini države, ki nimajo nobenih zakonov o hrambi podatkov za VPN.

Poleg tega dneve povezave veljajo za ponudnike VPN. Pomagajo pri odkrivanju rezultatov v svojem delu za preprečevanje zlorabe (noben VPN ne želi, da ljudje, ki druge druge storitve, storijo kazensko odpoved, nadlegujejo ljudi ali kradejo spletna mesta).

Na obstoječem VPN hranijo dnevne povezave, ki so jih pretekli dvajset dni v najnovejših dnevnih številkah in dodali najnovejši dan. Nekateri VPN hranijo dnevne povezave kar 24 ur (kar je tako dobro kot vsak dan).

Kako naložite svoj VPN še bolj varen

VPN lahko vaš identiteto skrijete, ko ste z njo povezani.

Da se zdiš očitno, toda to tisto, kar v resnici mislim. Vaša identiteta je samo tako varna, kot je zanesljiva vaša povezava VPN. Če ste povezavo ne uspeli, bi lahko bil vaš pravi naslov IP odmerek, ne glede na krasno mesto, ki ga obiščete, ali (za nalaganje torrentov) celotnega torrentu.

Na srečo veliko programov opreme VPN tudi funkcijo kill-switch ki je takoj zasnovan, ko prekinete dostop do interneta, če želite preklicati VPN. Vsak VPN, naveden v tem članu, morate uporabiti vse stike za uporabo, ki jih morate storiti prepričajte, da se prepričajte krasno uporabiti preklopa kill ni obvezna. Če želite videti 1 polje v meniju z nastavitvami.

Obstajajo tudi manj nevarne puščanje, kot tako DNS pušča, in puščanje WebRTC. Ne pozabite prebrati naših najboljših vodnikov, kako narediti svoj VPN v boljši vareni.

Prenosi torrentov v dnevniku VPN

Ne bi smeli biti prednastavljeni, da bi hudourniki lahko ponudili VPN, da bi lahko napeto napeto omrežje kot pravi. Vsi so odgovorili prednastavljeno.

Z izbiro, da ne boste vodili dnevnih, lahko VPN odprete svojo zasebnost, morate pa olajšati življenje. Če želite zato, ker jim ni treba skrbeti za identifikacijo uporabnikov ali preklicnih računov: ker ne morejo.

Vsakič, ko storitev VPN, ki ne beleži, prej je pravzaprav zahteval, je odstopal standarden. Običajno se glasi takole:

“Oprostite, vendar nimamo možnosti za identifikacijo vseh uporabnikov na podlagi njihovega naslova IP. Na tem strežniku smo začasno blokirali hudournike v zaprtih vratih #xyz.”

Če želite vnaprej predložiti poročilo o pregledu Proxy.sh, boste videli, da ste odpuščeni za vsako zahtevno delo enak. Ko je osnovano omrežje za zasebnost in anonimnost od zgoraj ščiti tako kupce kot ponudnika.

Zaključek

Če ste prebrali do zdaj, bi morali vse dobro razumeti, kaj je resnično VPN brez dnevnika od ostalih množic. Verjetno imate tudi dobro predstavo, ali ste na trgu.

Ponavadi priporočamo zasebni dostop do interneta kot prvo VPN storitev, ki jo predlagamo, čudovito mesto v tako cenovno ugodno (39,95 USD na leto) v zelo primernih podjetjih za 90% uporabnikov. Dobra strategija je, da kupite enomesečni načrt (7 USD) v nato nadgradite na enoletnem načrtu, ko veste, da bi morali imeti državo. Če ne, pa izkoristite PIA 7-dnevna politika vračila. 

Vsebine, ki smo jih izvedli v tem članku:

 • Nekateri VPN-ji, ki se imenujejo “Neregistriranje”, vedno hranijo dnevne povezave
 • Obstaja le nekaj resnično anonimnih VPN-jev. Mnogi se nahajajo v ZDA.
 • Izberite eno od teh, če ščitite svoj kritični identitet
 • VPN-ji brez dnevnika so tudi pametni izbiri za uporabnike Bittorrent-a
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map