A legjobb VPN-ek rangsorolása (és 5 elképesztő előnye) | VPNU

A legjobb játék VPN (kiemelt kép)


A játékosok szinte bármit megtesznek, hogy előnyt szerezzenek. És sok játékos egy meglepő eszközhöz fordul: egy játék VPN. 

A hagyományosan titkosításról és biztonságról ismert, a játékosok számára kifejlesztett VPN szolgáltatások speciális előnyöket kínálhatnak, amelyek az FPS és RPG teljesítményét a következő szintre viszik.

A VPN játék előnyei:

 1. Megakadályozhatja a játék fojtását az internetszolgáltató által
 2. Javítsa a ping időt a kiszolgáló helyének megváltoztatásával
 3. Blokkolja a DDOS támadásokat
 4. Hozzáférés a régiókhoz kötött DLC-hez

Nem minden VPN alkalmas játékhoz. Egy kis maroknyi VPN kifejezetten a nagy teljesítményű játékosok igényeihez igazította teljesítményét. Néhányan kifejlesztették a saját játék-előnyeik hálózatát is, amelyet a GPN amely értékes milliszekundumot le tud borotválni a ping-ról.

Ez az útmutató alaposabban bemutatja az alábbi ajánlott játék VPN-ket …

de itt van egy rövid lista a legjobb válogatásainkról:

 1. IPVanish (Lag Assassin GPN)
 2. VyprVPN (Outfox GPN bétaverzióban)
 3. ExpressVPN
 4. NordVPN

A játék VPN „titkos” előnyei

A PUBG, a Team Fortress és a LOL versenyt valószínűleg már használ egy VPN-t, és ezt még csak nem is tudod. Miért? A VPN használata javíthatja a ping-időket, a tartalom korai feloldását és a DDOS támadások teljes csökkentését (vagy kiküszöbölését) eredményezheti. Ez kötelező fegyver minden komoly játékos-arzenálban.

Komoly játékos vagy, nem te?

Itt van a lehetséges előnyök bontása …

Csökkentse a fojtást és az alacsonyabb ping-ot

Gyorsító:

A fojtás az a piszkos kis kígyó, amelyről az internetszolgáltatója nem akarja, hogy tudjon róla. Látja, az internetszolgáltatók az Egyesült Államokban (és világszerte) szeretnek bizonyos prioritásokat „priorizálni” a forgalom bizonyos típusaival (és a többi típusú lassítással). Nem meglepő, hogy a nagy sávszélességű internet, például a video streaming (twitch) és a játék általában az „alacsony prioritású” kategóriába tartozik..

Miért érdekelne: Ha az internetszolgáltató gátolja a játékcsomagokat, akkor a ping sokkal magasabb, mint amilyennek lennie kellene. Ez késést hoz létre és csökkenti a játékteljesítményt.

Hogyan segít a VPN: Bizonyos forgalom fojtására az internetszolgáltatónak képesnek kell lennie olvasni, rendezni és elkülöníteni a forgalom. A VPN titkosítja az összes adatát, mielőtt az áthalad az internetszolgáltató szerverén, és ez lehetetlenné teszi a játékforgalom gátat..

Alsó ping:

A VPN máris segít javítani a ping javítását, ha egyszer és mindenkorra blokkolja a fojtást, de van egy másik módja annak, hogy értékes milliszekundumot borotváljon meg …

A legtöbb játék automatikusan csatlakoztat téged a legközelebb szerver, de ez nem mindig az leggyorsabb szerver. A közeli szerverek néha túl zsúfoltak, és ez befolyásolja a teljesítményt. A VPN segítségével megváltoztathatja tartózkodási helyét egyre némileg távolabb, de egy sokkal gyorsabb szerverrel.

Korai hozzáférés a játékokhoz

Sok multiplayer játék most már szakaszokonként vagy régiókban kezdődik, és nem egyszerre. Ennek célja a szerverhálózat méretezése és a hibák elhárítása a teljes kiadás előtt.

De nem akarja megvárni a teljes bevezetést? Az ismeretlen csatatéren vett játékos hónapok hogy széles körű kiadásra jusson, és valószínűleg kívülről keresett.

A probléma: Lehet, hogy a játékok nem jelennek meg azonnal az Ön országában / régiójában

A megoldás: A VPN lehetővé teszi, hogy kiválassza a tartózkodási helyét / régióját, és kapjon egy „virtuális” IP-címet, amely lehetővé teszi a világ bármely régiójában való játékot, és korai hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott játékokhoz..

Feloldja a régióra zárolt DLC-t

A DLC (letölthető tartalom) valóban elviszi a játékot tapasztalat egy új szintre. Mindegy, hogy új térképek vagy exkluzív elemek a személyre szabáshoz, mindenki szereti a DLC szajhát.

De tudta, hogy a DLC nem oszlik meg tisztességesen?

 1. Előfordulhat, hogy néhány ország rendelkezik kizárólagos DLC-vel, amelyhez nem fér hozzá
 2. Egyes régiók ingyenes DLC-t kaphatnak, amelyet az Ön régiójának fizetnie kell
 3. Ugyanazon DLC árai régiónként változhatnak

és ez igaz a legtöbb játékhálózatra, beleértve a PC-t, a Steam, az Xboxlive-t és a Playstation / PS4-et.

Szerencsére a régiók közötti váltás ugyanolyan egyszerű, mint egy új VPN IP-cím (és virtuális hely) megszerzése..

A probléma: Más országok korai hozzáférést vagy ingyenes / olcsó DLC-t kapnak
A megoldás: Használjon VPN-t virtuális tartózkodási helyének megváltoztatásához és a dat SWAG megszerzéséhez

A DDOS támadások megakadályozása

A DDOS támadások komoly bosszantást jelentenek a játékvilágban. Teljes szervereket vagy szerencsejáték-hálózatokat vehetnek le. Még 10 dollárért eladják őket a fekete kalap játékosainak

De a DDOS támadások az ön IP-címére is irányíthatók külön-külön, fokozatosan lassítva a kapcsolatot, amíg a játék teljesen lejátszhatatlanná válik (és az online rangsorod összeomlik)..

De egy VPN minimalizálhatja még lézer-célzott DDOS támadásoknak való kitettséget.

 1. Ha VPN-t használ, a DDOS támadást a VPN-kiszolgálóra kell irányítani, amely sokkal rugalmasabb (és aktívan figyelhető), mint az otthoni internetkapcsolat..
 2. Csak átkapcsolhatja a szerver / IP címet a DDOS támadás azonnali elkerülésére.

A probléma: A DDOS támadások károsítják a nyerési arányt vagy a játékélményt
A megoldás: Hagyja, hogy a VPN vállalat kezelje a DDOS támadást, miközben a kiszolgálókat / IP-ket váltja.

Ajánlott: Az IPVanish 100+ VPN szervere és DDOS védelme. Is, NordVPN dedikált anti-DDOS szerverekkel rendelkezik.

A legjobb játékos-barát VPN-k

A legtöbb VPN kínálhat néhány egy valódi játék VPN előnyei (mint például a régióra zárolt tartalom feloldása). De ahhoz, hogy felszabadítson a kívánt sebesség-előnyektől és a ping csökkentésektől, valami átlagnál jobbra van szüksége.

Ezek a legjobb VPN-k a játékosok számára, amelyeket találtunk. Előtérbe helyezik a sebességet, és sokuknak még olyan játékspecifikus technológiája van, mint például továbbfejlesztett peering a játékkiszolgálók számára és DDOS védelem.

# 1 – IPVanish (6,49 USD + 20% bónusz megtakarítás)

Az IPVanish a leggyorsabb játék VPN

IPVanish már több mint öt éve meghatározza az iparági szabványt a VPN-sebességnél. És megvan a gyorstesztünk annak bizonyítására.

Hogyan csinálják? Az IPVanish (Highwinds Networks) alapító anyavállalata a világ egyik legnagyobb adathordozó CDN-je. Szó szerint saját tulajdonukban van egy darab az internetes infrastruktúra, tehát olyan sebesség-előnyeik vannak, amelyeket más cégek egyszerűen nem tudnak összehasonlítani.

Aztán 2014-ben egy bevágással rúgtak rá Lag Assassin a hálózatba. Ez egy GDN (Gaming Delivery Network) technológia, amelyet kifejezetten a játékosok ping-idejének csökkentésére és a forgalom gyorsabb és hatékonyabb irányítására irányítottak a játékkiszolgálókra..

Vélemény / Speedtest: IPVanish teljes áttekintés

Próbálja ki az IPVanish alkalmazást

7 napos 100% -os visszatérítési politika

Takarítson meg 20% ​​-ot: Használja a kuponkódot SAVE20NOW pénztár alatt (korlátozott időre szóló ajánlat).


# 2 – ExpressVPN

ExpressVPN egy rendkívül gyors VPN szolgáltatás, amely az iparág egyik legnagyobb globális lábnyomát tartalmazza. Szervereik vannak 6 kontinensen és több mint 70 országban, így a DLC-t bárhonnan a világon megszerezheti. Az ExpressVPN kifejezetten a játékrést célozta meg, DDOS-védett szerverekkel és 256 bites titkosítási biztonsággal.

Felülvizsgálat: ExpressVPN áttekintés, áttekintés és a leggyorsabb

Az ExpressVPN nemcsak játékra szolgál. Legfelsõbb választás streaming és fojtásgátló VPN-ként, és ők az utolsó VPN-k, amelyeket a Netflix nem blokkol. Még támogatják a magas szintű magánéletű VPN-felhasználásokat is, például a torrent, a fájlmegosztást és a Kodi-t (telepítsd a tűzhelyére).

A hátránya, hogy az ExpressVPN az egyik legdrágább mainstream VPN. A felhasználók szeretik szolgáltatásaikat (de fizetniük kell). A tervek 8,32 USD / hónap (1 éves előfizetés) és 12,95 USD / hónap között változnak.

Próba ajánlat / visszatérítés: Minden terv 100% -os visszatérítési garanciával rendelkezik az első 30 napra, tehát egy teljes hónap alatt kipróbálhatja az ExpressVPN-t.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást

30 napos 100% -os visszatérítési politika


# 3 – VyprVPN

VyprVPN játékhoz, ddos, javított ping.

VyprVPN kiváló játék VPN, és egy dolog kivételével magasabbra kerülne ezen a listán. Nem igazán szeretik a torrent letöltéseket / fájlmegosztást a hálózatukon (és kutatásaink azt sugallják, hogy a játékosok kedvelik a torrentet).

Ennek ellenére sok az IPVanish sebesség-előnye van (a Vypr internetes infrastruktúrával is rendelkezik).

A Vypr rendelkezik az üzleti életben a legkiválóbb szoftverrel is, évek óta rendelkezik ezzel. Gyors, stabil, erőteljes és intuitív. A Vypr Netflix-kompatibilis, beleértve a mobil eszközöket is.

Rendkívül komolyan veszik az adatvédelmet is, magán, titkosított DNS-kiszolgálókkal (megakadályozzák az internetszolgáltatót, hogy szimatoljon / értékesítse a webes előzményeket). Nekik van egy szabadalmi lopakodó VPN-protokolluk, melynek neve Chameleon, hogy segítsenek észrevétlenül átvágni a VPN-blokkoló tűzfalakon..


# 4 – NordVPN

NordVPN érdemes megfontolni egy szilárd, mindenre kiterjedő VPN-szolgáltatásként, amely jól működik a játékosok számára. A sebesség nem igazán felel meg az IPVanish, a Vypr és az Express szabványainak, de ezt a funkciók teszik ki. A NordVPN egy valóban „logless” VPN, amely a maximális adatvédelemre szakosodott.

A Nordnak szintén dedikált anti-DDOS szerverei vannak, amelyek a játékteljesítményre vannak optimalizálva.

Szoftverük minden nagyobb eszköztípuson elérhető (beleértve a mobil eszközöket is), és a SmartPlay segítségével működik a Netflix-szelTM technológia.

Felülvizsgálat: Olvassa el a részletes NordVPN áttekintést, szoftvert és a gyorsteszteket

Minden tervhez 30 napos 100% -os visszatérítési garancia tartozik.

LEGJOBB AJÁNLAT: Takarítson meg 72% -ot a NordVPN-en ezzel a különleges 2 éves ajánlattal

Próbálja ki a NordVPN-t

30 napos 100% -os visszatérítési politika


Van-e ingyenes játék VPN??

Mindenki szeret ingyen, és folyamatosan kérdezik tőle, van-e olyan ingyenes VPN-lehetőség, amely olyan jó, mint a fizetett / prémium szolgáltatások. A válasz nyilvánvaló. Természetesen nem.

A kiszolgálók és a sávszélesség (a fejlesztőkről és a biztonságról nem is beszélve) költségesek nagyon pénzt, és az ingyenes VPN-knek mindenütt csökkenteniük kell a költségeket. És általában először csökkentsék a sávszélességet, és ugyanazon kiszolgálón 2, 3 vagy akár tízszer annyi felhasználót töltsönek el, mint egy olyan csúcsminőségű VPN-szolgáltatáshoz, mint az IPVanish..

Alsó sor: Az ingyenes VPN-ek ritkán (ha egyáltalán) lesznek elég gyorsak a játékteljesítmény javításához (vagy akár fenntartásához). És még mielőtt megvizsgálná az adatvédelmi kockázatot, ha a termék lesz az ügyfél helyett.

Amit te kellene do: Használjon olcsóbb (de még mindig kiváló) prémium VPN szolgáltatást, például IPVanish vagy NordVPN

Rendben, de megtört, és még mindig szeretnék egyet …

Ha te kell használjon ingyenes VPN-t, örömmel segítünk megtalálni egy jó lehetőséget.

Ingyenes VPN-ek ehhez lehet kínálnak elfogadható játékteljesítményt:

 • Hide.me VPN: Havonta 2 GB ingyenes sávszélességet adnak. Legalább néhány órás játékra érdemes.
 • Cyberghost VPN: A Cyberghost prémium és ingyenes tervekkel egyaránt rendelkezik. Az ingyenes csomag hirdetés-támogatott, korlátozott kiszolgálóhelyekkel és korlátozott sebességgel rendelkezik. A plusz oldalon havonta korlátlan sávszélességet kap (nincs adatkorlát).

És az isten szerelme érdekében ne használja a HolaVPN-t vagy a Betternet-et. Bízz bennünk.

További kérdések a VPN-sel való játékkal kapcsolatban

Itt található egy gyors GYIK, a válaszokkal a gyakori kérdésekre:

Milyen platformok működnek egy játék VPN-sel?

Bármely játékplatformhoz használhat VPN-t, beleértve a PC-t, a mobilot, az Xbox one-ot vagy a PS4-t. A VPN-hez használható két legegyszerűbb platform a PC (vagy mac) és az Android / iOS. Ennek oka az, hogy ezeknek a platformoknak vannak natív VPN-alkalmazásai.

Nincsenek ilyen VPN-alkalmazások az Xboxhoz vagy a PS4-hez, így a VPN ezekkel a platformokkal történő használatának egyetlen módja az, hogy VPN-alapú útválasztón keresztül csatlakoztassuk az internethez. Javasoljuk a legjobb opciót az ASUS VPN-kompatibilis útválasztókkal, és rendelkezzünk útmutatókkal, amelyek megmutatják, hogyan kell mindent beállítani.

Hogyan állíthatja be a VPN-t a játékhoz?

Ha számítógépet, Mac-ot vagy okostelefonot használ, akkor egyszerűen telepítheti és futtathatja a VPN-alkalmazást. Az alkalmazás kezeli az összes titkosítást és a szerver kapcsolatot a színfalak mögött, csupán annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szerver helyét. A játékban nincs szükség kézi konfigurálásra.

Használhat VPN-t bannerek készítéséhez??

A legtöbb játéktiltás IP-n alapul, tehát ha megváltoztathatja IP-jét, akkor feloldhatja / feltilthatja azt. A VPN a legegyszerűbb eszköz a játék IP gyors átváltásához, így elősegítheti a legtöbb blokk megkerülését. A blokkok kijátszása természetesen ellentétes lehet néhány játék TOS-szal, ezért ne feledje ezt.

Wrap-up

Szilárd játék VPN lehet segítsen javítani a játékod, de ez nem egy varázslat. A VPN használatával inkább válassza a egyéb előnyök szem előtt tartva, mint például:

 • Korai hozzáférés a régió által korlátozott játékokhoz
 • Régióra zárolt DLC
 • Az IP-cím tiltása

Azt is szeretheti, ha szereti a VPN nem játék előnyeit, amely magában foglalja a biztonságos kapcsolatokat nem biztonságos hálózatokban, az anonim torrentet és a globális video streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést, csak néhányat említve..

Bármelyik VPN-t választja, tudassa velünk, hogy tetszik (vagy hogyan javíthatjuk ezt az útmutatót). Találja meg minket a megjegyzésekben, a twitterben vagy a Youtube-ban.

Éljen sokáig és keményen játsszon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map