NordVPN Free Trial ☕ Hur får du gratis NordVPN Trial – 2019-version | VPN-kaffe


Du har förmodligen hört talas om hur du använder ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk för att förhindra att din enhet kompromitteras på Internet. Efter att du är livrädd med berättelser om hur hackare och regeringar ivrigt fångar upp dina data, vilket tyvärr är sanna, är ditt bästa beslut att installera en pålitlig VPN på din enhet. En av de mest formidabla VPN: erna är NordVPN. I den här artikeln guidar vi dig genom stegen för hur du provar NordVPN gratis så att du kan se om det uppfyller dina behov. Vi täcker följande:

Varför NordVPN?

NordVPN är utan tvekan en av de bästa VPN: erna med oöverträffad säkerhet och utmärkt i andra avdelningar. Det har ett nätverk av över 5 200 VPN-servrar i 60 länder med imponerande anslutningshastigheter.

Den säkerhet som NordVPN erbjuder är oöverträffad. Den använder det mycket säkra OpenVPN-protokollet och 256-AES-krypteringen. Med andra ord betyder det att informationen som tunnelas via VPN är ogenomtränglig. För superparanoiden har NordVPN en dubbeldataskyddsfunktion, som vidarebefordrar data via två VPN-servrar, vilket säkerställer att data krypteras två gånger.

För att få en fantastisk streamingupplevelse med ett VPN behöver du VPN-servrar som tillåter åtkomst till leverantören av streamingmedier och pålitlig anslutningshastighet. I denna artikel har vi anslutit oss till Netflix och NordVPN gjorde inte båda besvikna. De flesta VPN-servrar på NordVPN tillåter strömning från Netflix med anständiga hastigheter.

VPN är ett verktyg för säkerställa din integritet online, och du vill att ingen av dina uppgifter ska loggas eller överlämnas till myndigheten, oavsett om det är kraftfullt eller inte. NordVPN är baserat i Panama, vilket gör det fria från alla skyldigheter att lämna in användardata till regeringar.

Dessutom har den en strikt policy för att inte logga ut som säkerställer att den inte behåller data som äventyrar din identitet eller online-beteende.

Du kommer att upptäcka att NordVPN är det lätt att använda med gränssnittet smart designade. Om du fastnar kan du välja mellan livechatt-supporten eller släppa ett e-postmeddelande om ditt problem.

Har NordVPN en gratis rättegång?

Om du letar efter en gratis provversion från NordVPN på sin webbplats hittar du ingen eftersom det inte finns någon. Detta är svaret på en av deras vanliga frågor:

På grund av deras återbetalningspolicy kan du dock prova NordVPN och fortfarande få tillbaka dina pengar om de inte uppfyller dina krav.

Det finns inga fångster, t.ex. bandbreddanvändning eller anslutningsfrekvens, till NordVPN: s återbetalningspolicy. Så länge du prenumererar på NordVPN från sin webbplats har du rätt till full återbetalning inom 30 dagar.

NordVPN Free Trial – Detaljerna

De flesta traditionella fria försök är begränsade antingen i tjänst eller bandbredd. Genom att använda NordVPNs återbetalningspolicy kan du prova NordVPN och alla dess funktioner utan några begränsningar.

Detta inkluderar åtkomst till sina 5 200 servrar, exceptionell kryptering, pålitliga anslutningar och livechatsupport som betalande abonnenter är privilegierade för. 30 dagar ger också god tid att prova NordVPN på alla dina enheter och för olika ändamål som till och med kan spara pengar.

För att komma igång med en NordVPN-rättegång måste du registrera dig för ett betalt konto på NordVPN och använda sin 30-dagars 100% -garanti-tillbaka-garanti.

Du kommer måste ange dina kreditkortsuppgifter för den första faktureringen, men du kan få tillbaka alla dina pengar innan provperioden löper ut och efter att du testat NordVPN till ditt innehåll. Det sparar dig också besväret med att ange dina kreditkortsuppgifter igen om du vill fortsätta prenumerera.

Hur mycket är NordVPN per månad?

Som en av de bästa VPN: n är NordVPN fortfarande överkomligt för användare. Det erbjuder kort-, medellång- och långsiktiga prenumerationer till olika priser. Långsiktiga prenumerationer på NordVPN ger de största besparingarna.

Så här kostar NordVPN premiumplaner:

 • 3-årsplan: $ 3,49 per månad (faktureras $ 125,64 var tredje år)
 • 2-årig plan: $ 4,99 per månad (faktureras $ 119,76 varannan år)
 • 1-årsplan: $ 6,99 per månad (faktureras $ 83,88 varje år)
 • 1-månadersplan: $ 11,95 per månad

Hur man använder NordVPN gratis

NordVPN har gjort det relativt enkelt att registrera sig för ett gratis provkonto. Här är själva processen som du måste gå igenom för att börja njuta av obegränsad NordVPN-åtkomst.

1. Starta NordVPN-webbplatsen och klicka på Hämta den nu knappen på skärmen.

2. Välj mellan en av de fyra prenumerationsplaner. De omfattas alla av 30-dagars pengarna-tillbaka-garantipolicy.

3. Sätt in önskad e-postadress som din Användarnamn och välj a betalningsmetod.

4. När du är klar klickar du på Fortsätta för att skapa ditt konto. En dialogruta dyker upp som indikerar att en aktiveringslänk har skickats till din e-post.

5. Kontrollera din e-post och aktivera ditt NordVPN-konto.

6. Du blir ombedd att ställa in ett nytt lösenord för ditt konto. Gör det på samma sätt.

7. När du är klar får du en lista över nedladdningslänkar för NordVPN-appen. Välj och ladda ner rätt enhet för din enhet.

8. Starta NordVPN-appen och ange dina inloggningsuppgifter för att fortsätta.

9. Du har nu tillgång till de obegränsade funktionerna och säkerheten som erbjuds av NordVPN.

Hur man ställer in NordVPN utan kreditkort

Förutom kreditkort erbjuder NordVPN andra betalningsalternativ. Du har valet av:

 • Amazon Pay
 • Alipay
 • Kryptokurser (Bitcoin, Ethereum, Ripple)
 • UnionPay

Om du ville ställa in NordVPN utan kreditkort, följ dessa steg.

1. Välj önskad plan.

2. Ange din e-postadress för att skapa ett konto.

3. Välj alternativa betalningar.

4. Slutför betalningsprocessen.

Hur avbryter jag min gratis provperiode från NordVPN?

Om du tycker att NordVPN inte är rätt alternativ kan du säga upp prenumerationen och få återbetalning inom 30 dagar. Observera att om du köper NordVPN från AppStore eller PlayStore, måste du kontakta respektive säljare för återbetalning.

För att få en återbetalning måste du kontakta kundsupport. Så här gör du.

1. Klicka på supportikonen längst ner till höger på NordVPN-webbplatsen.

2. Klicka på Chat-alternativet.

3. Fyll i ditt namn, e-post och ange din avsikt att avbryta och begära återbetalning i meddelandet. Klicka på börja chatta så hälsas du av en kundsupportpersonal.

4. Bekräfta din avsikt att avbryta kontot så att din återbetalning behandlas.

Hur du gör anspråk på din 30-dagars 100% tillbaka-garanti från NordVPN

När du har testat alla funktioner i VPN kan du avsluta ditt konto och få tillbaka betalningen oavsett om du gillar tjänsten eller inte.

För att göra det, följ dessa enkla steg.

1. Logga in till ditt konto på NordVPN-webbplatsen med ditt användarnamn och lösenord.

2. Navigera till Mina tjänster och klicka på den vertikala prickknappen bredvid Ändra plan.

3. En dialogruta dyker upp om du vill avbryta de automatiska betalningarna. Klick Avbryt automatiska betalningar och bekräfta ditt beslut genom att klicka Bekräfta avbokning på nästa popup.

4. En bekräftelsedialogruta kommer att visas som noterar att du har avslutat din prenumeration.

5. Du kan nu börja få din återbetalning genom att kontakta NordVPN-kundsupport. För att göra det, klicka på frågeteckenikonen längst ner till höger på skärmen.

6. I supportpop-up väljer du e-postikonen för att begära återbetalning via e-post.

7. Välj i e-postdialogrutan Betalning från listan över avdelningar så hittar du fält för betalningsmetod, plan, datum och belopp som visas. Fyll i informationen därefter. När det gäller Beskrivning, du kan bara nämna att du inte tror att NordVPN är rätt tjänst för dig.

8. Du får då en e-post från NordVPN kundtjänst som söker din Bekräftelse för din begäran om återbetalning. Bekräfta ditt beslut och du kan förvänta dig att återbetalningen ska behandlas inom ett par dagar.

Sammanfattning

Det råder ingen tvekan om att det är viktigt att få rätt VPN för att hålla sig säker när du surfar online och får åtkomst till geo-begränsat innehåll som Netflix. Med den stora mängden VPN som finns, är det bästa sättet att utvärdera ett VPN genom att prenumerera på en gratis testversion.

NordVPN har det avundade rykte att vara den säkraste VPN i branschen. Även om det inte erbjuder ett gratisabonnemang kan du utnyttja 30-dagars tillbaka-garanti på någon av dess betalda planer. Vi har visat hur enkelt det är att prenumerera på NordVPN och njuta av alla tillgängliga funktioner.

Vad som är viktigare är att du kan säga upp autobetalningarna på prenumerationen och få dina pengar återbetalade innan 30 dagar löper ut. Det faktum att detta kan göras utan komplikationer gör att du kan prova NordVPN utan att oroa dig för några ekonomiska åtaganden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map