Hur man använder NordVPN för Torrent 2019 | VPN-kaffe


Undrar du hur du använder NordVPN för att ladda ner filer via torrents? Varför är det nödvändigt att använda NordVPN för att torrentera i första hand? Är NordVPN till och med det rätta valet i VPN: er (Virtual Private Network) för att torrentera? Om du är ny med torrenting och P2P (Peer-to-Peer) fildelning är det alla bra frågor som är värda att undersöka.

I denna artikel syftar vi till att täcka allt som människor behöver veta om att använda NordVPN för att torrentera genom att gå igenom följande:

Varför använda NordVPN?

Innan vi går igenom stegen för hur man använder NordVPN för torrenting, skulle det vara klokt att få en god förståelse för varför torrentanvändare bör överväga att göra det i första hand. Först då kan du uppskatta vad NordVPN gör för dig och om det finns någon poäng till vad du försöker göra.

Som ni kanske redan vet, har torrenting fått något negativt rykte sedan starten, på grund av problem med piratkopiering och intrång i upphovsrätten. Även om det inte är något fel med att torrentera eftersom det är det mest effektiva sättet att dela stora mängder data med varandra, kan problem uppstå från den typ av filer som delas – filmer, applikationer, musik, böcker och liknande. De flesta av dessa filer är upphovsrättsskyddat material, och genom att dela dem med andra användare genom torrenting kan människor kränka andras upphovsrätt.
Om du läser detta, kanske du har hört berättelser om människor som torrent och stämts på grund av det. Överväg en domare som avgör 2011 och beordrade två svarande med namnet Margozata Frazyk och Mariusz Pralat att betala gemensamt 20 000 dollar till den klagande som var 10 Group, Inc. (ett konsultföretag i Kalifornien). De svarande hade påstått laddat ner och distribuerat klagandens upphovsrättsskyddade verk utan tillstånd genom användning av torrentprogramvara.

Enkelt uttryckt, nedladdning och delning av upphovsrättsskyddat material är olagligt och straffbart enligt lag. Företag kan genomgå mycket långt för att skydda sin IP (immateriell egendom). Dessa företag använder inte ovanstående medel för att övervaka aktiviteten hos torrentanvändare och vidta rättsliga åtgärder mot individer som har kränkt deras copyright.
Om du vill se till att du inte stöter på några problem på grund av dina torrentaktiviteter, måste du använda någon form av Internet-teknik som skulle göra det omöjligt för Internetleverantörer och andra tredje parter att se dina aktiviteter online. Detta är precis vad NordVPN och andra VPN-tjänster kan göra för dig.

Hur man startar Torrenting med NordVPN

Nu när vi har fastställt betydelsen av att använda NordVPN för att säkerställa dina torrenting-aktiviteter, hur går du vidare med att använda den? Lyckligtvis är det inte alls komplicerat och något som nästan vem som helst kan implementera även med begränsad teknisk kunskap om VPN.

Innan du laddar ner filer med torrentprogramvara ska du tänka på följande steg:
1. Skapa ett konto: Först måste du skapa ett konto med NordVPN. Priserna börjar på $ 3,49 per månad för en 3-årsplan med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Slutför registreringsprocessen för att få ett användarnamn och lösenord som du behöver för att komma åt VPN-tjänsten.

2. Ladda ner Nord VPN: Därefter måste du ladda ner NordVPNs app och installera den på din enhet där du kommer att strömma från. Klicka på “VPN-appar”-Länken på toppmenyn på deras webbsida. Välj ditt operativsystem, klicka på “Ladda ner”Och slutför installationen.

3. Öppna NordVPN-appen: Öppna NordVPN-appen och skriv in dina inloggningsuppgifter.

4. Välj rätt server: NordVPN har specialiserade servrar som torrent. För att använda en av dessa VPN-servrar klickar du bara på “P2P” under Specialservrar på menyn uppe till vänster. Appen ansluter sedan automatiskt till den närmaste P2P VPN-servern tillsammans med en fråga om att din anslutning nu är säker. Vid denna tidpunkt kan du nu säkert fortsätta med dina strömmande aktiviteter.

välj rätt NordVPN-server

5. Lägg till NordVPN Kill Switch: Som en extra försiktighetsåtgärd kanske du vill lägga till din torrenting-programvara i NordVPNs App Kill Switch. Om du gör det stängs ditt torrentprogram automatiskt om VPN-anslutningen tappas och din enhet växlar till en osäker anslutning. Klicka bara på Inställningsmenyn längst upp och klicka på “Lägg till fler applikationer”Under App Kill Switch.

lägg till killswitch till nordvpn

Hur jämför NordVPN med andra topp-VPN: er för Torrenting?

Nu undrar du kanske – varför använder du NordVPN specifikt? Finns det inte många andra VPN-företag där ute? Även om det är sant, är det bara ett fåtal som lämpar sig för att strömma, och vissa gör ett bättre jobb än andra. Det är säkert att säga att NordVPN är en av de bättre där ute och av en god anledning.

För att avgöra vad som gör NordVPN lämplig för torrent och hur den jämför med sina konkurrenter, låt oss gå igenom följande kriterier:

Fart

Torrentanvändare vill alla slutföra sina nedladdningar så snabbt som möjligt. Detta gör hastighet till ett avgörande kriterium för att välja en VPN-tjänst för torrenting. Med NordVPN behöver du inte oroa dig.

nordvpn p2p-anslutning

Det erbjuder stabila och över genomsnittliga hastigheter som sätter det på samma nivå som de andra topp-VPN-företagen på marknaden, till exempel ExpressVPN och privat internetåtkomst.

säkerhet

Säkerhet är lika viktigt när du väljer ett VPN för strömning. Många VPN-företag använder svagare säkerhetsprotokoll för att optimera serverhastigheterna. Lyckligtvis är det inte fallet alls med NordVPN.

Som ett av de mest ansedda namnen i VPN-verksamheten döljer NordVPN din riktiga IP-adress och använder 256-AES-kryptering, som för närvarande är guldstandarden för datasäkerhet. Så mycket att de amerikanska militära och finansiella institutionerna använder samma kryptering för att skydda data och kommunikation. NordVPN-användare kan förvänta sig att all information om deras torrentaktivitet kommer att förbli okrypterbar för ISP: er och andra tredje parter.

En annan faktor som NordVPN strävar efter är det faktum att det senare är ett Panama-baserat VPN-företag. Detta sätter VPN-företaget utanför jurisdiktion för International Intelligence-gemenskaper och tillämpliga lagar om datalagring. Därför är NordVPN inte under något tryck för att logga sina användares aktivitet och inte heller överlåta dem till något brottsbekämpande organ.

Pris

Naturligtvis är priset en annan avgörande faktor när du väljer ett VPN för torrent. När allt kommer omkring, är orsaken till att människor engagerar sig i att torrentera att spara på kostnader. Därför är det inte mycket meningsfullt att spendera en betydande summa pengar på ett VPN-abonnemang för torrent. Lyckligtvis är NordVPN en av de mer prisvärda VPN-tjänsterna där ute.

NordVPN debiterar $ 11,95 per månad, vilket är ungefär genomsnittet för premium VPN-tjänster. Andra VPN-företag, som VyprVPN och ExpressVPN, debiterar mer till $ 12,95 per månad.

Som nämnts tidigare är det också möjligt att sänka kostnaderna till så låga som $ 2,99 per månad genom att registrera dig för en 3-årig plan. Detta gör ett NordVPN-abonnemang till en bra investering, speciellt för användare som kommer att fortsätta att lita på flödande på lång sikt.

Är det säkert att Torrent med NordVPN?

NordVPN är verkligen ett utmärkt val för ett VPN om du vill fortsätta använda torrenter samtidigt som du håller all din personligt identifierbar information säker. De är bland de få VPN-företagen på marknaden som erbjuder servrar specifikt för strömning.

Förutom att implementera de mest pålitliga krypteringsprotokollen i VPN-branschen (AES 256), erbjuder NordVPN också många användbara funktioner som App och Internet Kill Switch som säkerställer att användare aldrig kommer att lämna sig själva exponerade när de strömmar.

Vad folk på Reddit säger om NordVPN för Torrenting

class=reddit-card data-card-created=1568101672>Fick precis NordVPN för första gången för att prova på torrent och fick ett par frågor från r / VPNTorrents

class=reddit-card data-card-created=1568101781>Bästa VPN för strömning för nybörjare? från r / VPNTorrents

class=reddit-card data-card-created=1568101818>Tankar på NordVPN när man torrent och surfar? från r / VPNTorrents

Sammanfattning

Så där har du det – allt du behöver veta om att använda torrenter säkert med NordVPN. Tack vare det kan du säkert ladda ner torrent för anime- eller malayalam-filmer. Som du kanske redan har insett är det inte alls svårt att få NordVPN igång för att säkra dina strömmande aktiviteter. Som med alla andra premium-VPN-tjänster kommer användare att behöva betala för ett prenumeration, men de flesta är överens om att det är ett litet pris att betala för att tänka på de möjliga konsekvenserna av att strömma genom en osäker anslutning.

Om du letar efter en prisvärd VPN-tjänst som erbjuder funktioner som specifikt tillhandahåller torrentanvändare, kan du inte gå fel med NordVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map