Bästa webbplatser att använda istället för TorrentKim | VPN-kaffe


Är du bland de tusentals människor som drabbas av förlusten av en torrentplats som kallas TorrentKim? Om så är fallet, skulle du gärna veta att det finns olika alternativ online som är lika bra (om inte bättre), så fortsätt att läsa.

Vad är TorrentKim?

TorrentKim var en populär torrentwebbplats som specialiserat sig på koreanska filmer — dramaserier, variationer, filmer osv. De var välkända för att ha värd för torrents av kvalitet i den koreanska genren och till och med ger legitima undertexter för populära titlar.

tyvärr, TorrentKim är nu avstängd (från och med tidpunkten för skrivandet) och inget annat än en spammy annonswebbplats som omdirigerar användare till slumpmässiga webbplatser. Det finns ingen information om när TorrentKim avslutade sina torrenttjänster och om de kommer tillbaka, men en sak är säker. De kommer att bli mycket missade av tusentals fans utanför Korea, som har beroende på dem under åren.

Verkligheten är att det inte är ovanligt att torrentplatser plötsligt försvinner. Det händer hela tiden eftersom de ofta drabbas av upphovsrättsärenden eller helt förbjudna i regioner med strikta upphovsrättslagar. Som sagt finns det många andra alternativ på nätet som du kan använda för korta koreanska filmer. I den här artikeln ska vi gå igenom några av de bästa torrentwebbplatserna där ute som kan ha det innehåll du behöver.

Bästa TorrentKim-alternativ

Innan vi går in på några torrent-webbplatsförslag som du kan använda istället för TorrentKim, bör du notera att vi på VPN Coffee inte uppmuntrar användningen av torrenter för att ladda ner och dela upphovsrättsskyddat innehåll. Även om användningen av P2P-teknik är helt laglig är det inte att dela och ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll. Om du gör det kan det leda till gruppmål och till och med rättegångar som riktar sig till individer som ett exempel på dem. Därför uppmuntrar vi användare att skydda sig själva genom att använda en VPN-tjänst och hålla detaljerna om deras torrenting aktiviteter anonym.

Nu när vi har tagit det ur vägen, låt oss hoppa rakt in i några TorrentKim-alternativ som fortfarande går starkt 2020:

Pirate Bay

Om du har torrat ett tag, har du utan tvekan hört talas om Pirate Bay. De är en av de äldsta och största torrentwebbplatserna på Internet. Trots många stämningar och försök att stänga av dem förblir de en livskraftig källa för torrentanvändare runt om i världen.

Även om det inte är specifikt för den koreanska genren, är Pirate Bay värd för många torrenter för populära koreanska filmer (som du kan se ovan). Torrentwebbplatsen tillåter också användare att rösta och kommentera kvaliteten på torrenter, vilket hjälper till att avgöra vilka som är legitima.

DramaFire

Även om deras innehåll inte är lika omfattande som TorrentKim, är DramaFire ett utmärkt alternativ till det senare vad gäller design och användarvänlighet. De erbjuder torrenter för hundratals koreanska filmer, inklusive koreansk drama, komedi, TV-program och mer. Vi fann också att många av torrenterna innehåller engelska undertexter, vilket alltid är bra för ivrig fans utanför Korea.

En annan bra sak med DramaFire är att de uppdaterar sitt innehåll regelbundet. Torrenter för många populära koreanska TV-program laddas upp på webbplatsen strax efter utgivningen. Detta innebär att användare inte behöver vänta på en hel säsong för att börja binge-titta på sina favorit koreanska shower.

Som de flesta torrentwebbplatser, visar DramaFire annonser till användare för att hålla sina servrar igång. Som sagt, annonserna är relativt minimala och de har lyckats upprätthålla ett rent gränssnitt som är lätt för torrentanvändare att navigera och använda.

Tcafe

Tcafe är ett annat bra alternativ till TorrentKim, och det är en av de största torrentwebbplatserna tillägnad den koreanska genren. Som sagt kommer användare att behöva registrera sig för ett konto, vilket kan vara en besvär. Tcafe lider också av de vanliga problemen som är förknippade med de flesta torrentwebbplatser – ett rörigt användargränssnitt, massor av annonser, spammy omdirigeringar och icke-koreanska användare kommer att behöva översätta webbplatsen till engelska, vilket ibland kan vara buggy. Som sagt, registrering är gratis, och de flesta användare är överens om att deras stora urval av torrenter gör det värt.

Bästa VPN att använda för Torrenting

Nu när vi har gått igenom några rekommendationer om torrentwebbplatser som du kan använda i stället för TorrentKim, ett ord av försiktighet – delta aldrig i någon torrentaktivitet utan skydd av en VPN. Som nämnts tidigare kan du göra det i problem främst om du bor i ett land med stränga upphovsrättslagar.

En utmärkt VPN-tjänst kan hjälpa dig att dölja spår av din torrentingaktivitet från alla tredje part och låsa upp innehållsbegränsningar på Internet (geo-blockering). Du kanske upptäcker att du inte kan komma åt några av torrentwebbrekommendationerna som nämns ovan. I det här fallet behöver du ett VPN för att avblockera torrentwebbplatsen och hålla dina torrentaktiviteter anonym.

Är du inte säker på vilken VPN-tjänst du vill använda? Tja, vi har några rekommendationer som är väl värda att överväga, särskilt om du vill ladda ner torrenter av koreanska filmer anonymt:

NordVPN

NordVPN är oundvikligen en av de mest populära VPN-tjänsterna på internet som erbjuder utmärkt värde för dina pengar. Prissättningen börjar på $ 11,95 per månad eller $ 3,49 per månad för en 3-årig plan. I gengäld får användare tillgång till mer än 5300 VPN-servrar från 58 länder runt om i världen. Obegränsad bandbredd och möjlighet att ansluta upp till 6 enheter säkerställer att användare kan ladda ner alla torrenter de vill ha på flera enheter.

Liksom de flesta premium-VPN: er loggar inte NordVPN någon information om deras användares aktiviteter och kryptering av militärklass AES 256 säkerställer att all information om dina torrenting-aktiviteter hålls anonym. De erbjuder också VPN-appar som stöder majoriteten av Internet-enheter, inklusive smartphones, stationära / bärbara datorer, spelkonsoler, smarta TV-apparater och mer.

ExpressVPN

ExpressVPN är ett annat populärt alternativ för torrent och ett som i allmänhet utpekas för att vara det snabbaste när det gäller att ladda ner torrenter. Detta beror på att de erbjuder specialiserade P2P-servrar med obegränsad bandbredd och en integrerad kill-omkopplare (kopplar automatiskt bort din enhet från Internet om VPN misslyckas). Som med de flesta premium-VPN: er implementerar de också en loggpolicy och en mängd VPN-appar som gör det enkelt för nybörjare att komma igång på nästan alla enheter.

ExpressVPN debiterar $ 12,95 per månad eller $ 8,32 per månad för en 1-årig plan. Detta ger användare tillgång till mer än 1 500 kraftfulla VPN-servrar från över 90 serverplatser runt om i världen. Även om de är betydligt dyrare än de flesta andra premium-VPN, föredrar många torrentanvändare dem på grund av deras snabba P2P-hastigheter.

Assguard

Med ett vågigt namn erbjuder denna applikation en anpassad UX som går långt förbi ett grundläggande VPN-gränssnitt – glöm inte de förvirrande landsväljarna. Assguard anpassar sig till användarnas brådskande behov: oavsett om du vill försöka avbryta USA: s Netflix eller ha omedelbar åtkomst till de senaste TV-programmen och blockbusterfilmer som finns tillgängliga på Disney + och HBO.

Assguard har ett lättförståeligt gränssnitt och genvägar som regelbundet uppdateras för att hjälpa användare att komma åt webbplatser och tjänster med ett tryck. Appens prissättning börjar på $ 7,99 per månad eller $ 4,99 om du väljer den årliga planen. Det låter dig ha upp till sex enheter per konto och en snabb snabbanslutning.

Cyberghost

CyberGhost är en stor och väletablerad VPN-tjänst som består av över 5600 servrar fördelade över 90 länder runt om i världen. Prissättningen börjar på $ 12,00 per månad eller $ 2,75 per månad om du registrerar dig för en 3-årig plan.

Medan CyberGhost är den mest prisvärda av den grupp som nämns i denna lista, erbjuder de allt som torrentanvändare behöver. Detta inkluderar obegränsad bandbredd, VPN-appar för större plattformar och enheter, samt AES 256 och OpenVPN-datasäkerhetsprotokoll för att hålla detaljer om dina flödande aktiviteter borta från nyfikna ögon.

Alla VPN som nämns ovan har kundsupport dygnet runt och en 30-dagars återbetalningsgaranti. Detta säkerställer att du har god tid att testa och bestämma vilken VPN-tjänst som bäst passar dina strömmande behov.

Sammanfattning

Det finns verkligen många alternativ till TorrentKim som du kan använda för att källa torrenter för dina favorit koreanska filmer och TV-program. De som nämns i den här listan är bara några av de som vi har verifierat är fortfarande aktiva (i skrivande stund). Det finns risker att använda P2P-teknik för att ladda ner innehåll, men alla kan effektivt mildras genom att använda en bra VPN.

Ansvarsfriskrivning: VPN Coffee tillåter inte olaglig fildelning eller intrång i upphovsrätten. Även om P2P-fildelningstekniken är laglig är många av filerna som utbyts via P2P verkligen upphovsrättsskyddade. Överföring av dessa upphovsrättsskyddade filer kan riskera dig att få en civil rättegång. Även om dessa stämningar ofta är ärenden om grupphandlingar, har vissa riktats mot enskilda användare i ett försök att göra ett exempel på dem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map