Cele mai bune VPN-uri gratuite și plătite pentru torrenting | Cafea VPN


Veți avea aceeași expresie ca Fry de la Futurama după ce vă dați seama de importanța utilizării celui mai bun VPN pentru torrenting.

Cei mai mulți dintre noi au auzit despre o rețea privată virtuală, altfel cunoscută sub numele de VPN, dar mulți nu înțeleg destul de bine cum funcționează sau de ce aveți nevoie de software-ul instalat, mai ales atunci când vă angajați în activități web, precum torrenting, care riscă expunerea locației dvs. și a datelor personale.

Ce este un VPN?

În termeni de profan, un VPN este un tip de serviciu care vă permite să accesați internetul într-o manieră sigură și privată printr-o conexiune la server care acționează ca o manechin de identitate. Cu această conexiune proxy, activitățile și datele dvs. online sunt criptate de software, păstrându-vă acțiunile virtuale și identitatea anonimă în timp ce navigați pe site-urile dvs. favorite..

Cum funcționează un VPN?

Când utilizați un VPN, software-ul criptează datele dvs. înainte ca furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) sau alt furnizor de conexiuni fără fir să ajungă la datele dvs. Acest lucru înseamnă că puteți naviga pe web fără să vă faceți griji pentru ca ISP-ul dvs. să afle în legătură cu activitățile dvs. online și, de asemenea, reduce considerabil probabilitatea de exploatare a datelor cibernetice.

Problema este că, dacă nu sunteți familiarizat cu VPN-urile, alegerea VPN-ului potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Deoarece vă bazați pe aplicații terțe pentru a vă proteja identitatea, este esențial să alegeți un VPN de încredere pentru a vă asigura că identitatea dvs. rămâne privată, mai ales când vine vorba de fișiere torrenting.

Când să ia în considerare alegerea celui mai bun VPN pentru torrenting:

 • VPN-ul dvs. suportă torentarea? Căutați o VPN care acceptă torentarea, deoarece unii nu o permit. Multe VPN setează de fapt restricții pentru utilizatori, cu unele interzicerea activităților de torentare.
 • VPN-ul dvs. colectează jurnalele din datele dvs.? Deși este important să rămâneți anonimi pentru site-urile web pe care le vizitați și în timpul procesării, nu doriți ca tocmai scutul web în care aveți încredere să fie cel care vă stochează și vă manipulează datele.
 • Performanța VPN este suficient de rapidă? Întrebarea se explică. Vrei un VPN care să permită descărcări rapide de fișiere mari și navigare rapidă pe web, în ​​loc să-ți facă viața mizerabilă cu întârzieri și viteze de torrent care ar putea continua ani de zile.
 • Care este jurisdicția VPN? Cel mai bine este să utilizați o VPN care este stabilită în afara Statelor Unite, de preferință care nu este legată de legile și reglementările din alianțele Five Eyes, Nine Eyes și Fourteen Eyes. Există mici șanse ca datele dvs. personale să ajungă în bazele de date de securitate în cazul în care furnizorul VPN în cauză este obligat să coopereze cu jurisdicția. Cu excepția cazului în care sunteți bine cu o astfel de colectare de date potențiale, cel mai bine este să vă lipiți de VPN-urile nereglementate.

Nu sunteți sigur de unde să începeți să găsiți cel mai bun VPN pentru torrenting? Ai ajuns la locul potrivit! În acest articol, vom acoperi:

De ce să folosiți un VPN pentru Torrenting?

Torrenting sună ca un lucru simplu, de ce, de ce nevoia de a utiliza cel mai bun VPN pentru torrenting? Lucrul este că, în timp ce primiți cu bucurie părți din fișierul dvs. intenționat din rețeaua de colegi, vă puneți în pericol identitatea și datele personale, pentru ca potențialii rai de internet să aibă șansă.

Un VPN vă ajută să vă ascundeți identitatea, locația și activitatea, ceea ce vă face mai anonim, deoarece adresa dvs. IP reală nu va fi ușor cunoscută de către alți descărcători. Nu numai asta, dar o VPN filtrează și posibilitatea de a descărca fișiere infectate cu virus. Deși acest lucru nu este 100% nepriceput – atâta timp cât evitați fișiere torrentate fără feedback de la comunitatea torrent, ar trebui să fiți în siguranță cuplat cu prezența VPN-ului dvs..

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru torrenting

Cu numeroasele VPN-uri pe piață, este posibil să încercați să decideți cea mai bună VPN pentru torrenting. Indiferent de VPN pe care îl alegeți, asigurați-vă că VPN-ul dvs. îndeplinește următoarele criterii:

 1. Are o politică de confidențialitate clară, fără garanție de neînregistrare
 2. Are un comutator pentru a împiedica expunerea IP-ului dvs. adevărat
 3. Are o mare securitate cu o criptare puternică
 4. Are viteze de descărcare rapide și nu restricționează lățimea de bandă

Cel mai important, nu uitați să alegeți un VPN care acceptă torrenting!

Plătit vs VPN gratuit pentru Torrenting

Având în vedere posibilitatea de a alege între un VPN plătit sau unul gratuit pentru torrenting, cei mai mulți dintre noi vor prefera să renunțe la opțiunea gratuită. Cu toate acestea, ca toate lucrurile gratuite din această lume, există o captură: Fiabilitatea și încrederea programelor gratuite sunt adesea discutabile..

Care sunt diferențele majore între o VPN plătită sau gratuită pentru torrenting? Iată o comparație rapidă:

 • Prețuri – Serviciile VPN plătite pentru torrenting vin la o gamă de prețuri în funcție de durata pachetului, în timp ce VPN-urile gratuite sunt literalmente gratuite, unele oferind abonamente parțial gratuite. Deși este întotdeauna plăcut să obții și să folosești lucruri gratuite, nu uitați că pot exista unele contrari și restricții.
 • Securitate – Securitatea este, de regulă, lipsă de VPN-uri gratuite … nu că ar trebui să fie învinovățite, deoarece software-ul este gratuit. Multe dintre VPN-urile gratuite oferă doar Protocolul de tunelare punct-la-punct (PPTP), protocolul de tunel mai puțin sigur în comparație cu VPN-urile plătite, care oferă de obicei un mix de protocoale OpenVPN, Protocolul de tunel Layer 2 (L2TP) și IPsec..
 • Calitatea serviciului – VPN-urile plătite tind să aibă un serviciu de date nelimitat fără a suferi de lățimi de bandă restrânse însoțite de asistență tehnică. Totuși, acest lucru este opus pentru serviciile VPN gratuite, iar unele programe gratuite permit doar o anumită cantitate de conexiuni la servere înainte de a începe să ceară o taxă de la dvs..

Mai jos am enumerat cele mai bune servicii VPN pentru torrenting:

ExpressVPN.com

ExpressVPN are peste 3.000 de servere din 93 de țări, care este bine răspândit în întreaga lume. Pe lângă faptul că este compatibil cu Netflix, ExpressVPN este de asemenea compatibil cu routerul Orion (TOR). Aceasta se traduce printr-o securitate sporită, deoarece informațiile despre trafic sunt criptate pe mai multe servere, până la punctul în care este dificil să te urmărești..

ExpressVPN este localizat în Insulele Virgine Britanice și este unul dintre cele mai sigure VPN-uri pentru torrenting, mai ales că nu are o politică strictă de neînregistrare. Acest VPN promite servicii rapide, sigure și private și rămâne fidel cuvintelor sale – viteza de descărcare este bună, există un comutator de ucidere disponibil, iar protocoalele OpenVPN sunt susținute de criptarea AES-256 fără restricții de torentare.

Dacă aveți vreodată nevoie de mai multe informații despre utilizarea software-ului uTorrent cu acest VPN, ExpressVPN vă oferă articole de asistență utile și suport de chat în direct 24 de ore pentru a vă ajuta să navigați. ExpressVPN funcționează pe mai multe dispozitive, dar există o limită la aceasta: puteți conecta până la trei dispozitive simultan.

Dezavantajul este că ExpressVPN are un cost mai mare la aproximativ $ 6,67 / lună dar siguranța și fiabilitatea pe care le oferă valorează banii.

NordVPN.com

Oricine este un fan al torrentingului va recunoaște imediat acest brand: NordVPN este cunoscut a fi cel mai anonim și sigur VPN pentru torrenting.

Cu peste 5.200 de servere din peste 60 de țări, vă puteți aștepta la o performanță de torentare bună, cu sute de servere optimizate pentru activități peer-to-peer (P2P), cu excepția faptului că nu toate serverele lor acceptă P2P. Nu că este o problemă majoră.

Și fiind VPN-ul cel mai anonim și cel mai sigur pentru torrenting, nu este surprinzător faptul că NordVPN aplică stricte înregistrări. Acest VPN foarte ușor de utilizat are, de asemenea, un comutator automat de omor VPN în cazul în care funcționarea defectuoasă a VPN pentru a evita scurgerea datelor în timpul perioadei de oprire, iar dubla criptare a datelor VPN vă ajută, de asemenea, să vă creșteți securitatea online.

NordVPN.com vă permite să torrent fără limite, deoarece nu cred în a plasa capace pe lățimea de bandă. De asemenea, fanii Netflix vor fi bucuroși să știe că acest VPN deblochează Netflix SUA.

Un proces gratuit de trei zile este disponibil dacă intenționați să testați acest VPN. În caz contrar, puteți lua în considerare abonarea la NordVPN pentru 3 $ / luna pentru un plan pe trei ani – prețuri total accesibile dacă ne întrebați! Planurile de abonament sunt livrate cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, cu o asistență decentă de chat live la serviciul dvs. 24/7.

Surfshark.com

Deși are o rețea mult mai mică în comparație cu NordVPN, cu peste 800 de servere din 50 de țări, Surfshark nu pierde din punct de vedere al confidențialității și securității. Respectând o politică fără logare și oferind protocoale de tunel sigure, cum ar fi OpenVPN și IKEv2, cu criptare AES-256-GCM, vă puteți bucura de o viteză de torent optimizată, în timp ce identitatea dvs. este păstrată în siguranță.

Surfshark este un VPN foarte ușor de utilizat, fără nici o limită de lățime de bandă și nici o limită de conexiune simultană, așa că spuneți salut la utilizarea acestui VPN pe diferite dispozitive în același timp! Permite torrenting-ul pe toate serverele sale, inclusiv în țările în care activitățile P2P sunt interzise prin redirecționarea conexiunii la serverele pentru torrenturi din Olanda sau Canada, în funcție de locația dvs. Mișcare inteligentă, Surfshark.

Cea mai bună parte? Surfshark este de departe cel mai ieftin VPN de pe piață, costând aproximativ $ 1,99 / lună pentru un plan de doi ani cu o politică de rambursare de 30 de zile. VPN oferă, de asemenea, caracteristici precum o versiune de încercare gratuită de 30 de zile, suport de chat în direct 24/7 și chiar vă oferă liste cu cele mai bune site-uri de torrent și servicii P2P..

Surfshark se află în Insulele Virgine Britanice în afara jurisdicției de supraveghere Five Eyes, Nine Eyes și Fourteen Eyes, astfel încât puteți fi sigur că datele dvs. personale rămân în siguranță departe de interferențele guvernamentale..

Assguard.app

Optimizat pentru torrenting, vă puteți aștepta la o viteză excelentă a aplicației, cu o utilizare decentă. Assguard este tot ceea ce oferă un UX captivant și ușor de utilizat.

Ca și alte VPN-uri din această listă, Assguard folosește protocoale OpenVPN și criptare AES-256. Acest furnizor VPN practică înregistrarea zero – puteți fi sigur că confidențialitatea dvs. nu va fi compromisă. Assguard este un VPN fără scurgeri, fără restricții de torentare, permite șase conexiuni simultane pe un singur cont.

Assguard este excelent pentru Netflix sau alte servicii de streaming cu un cost accesibil ($ 7,99 / lună). O bună asistență 24/7 în direct pentru clienți este, de asemenea, disponibilă pentru neîncrezători. În linia de jos, Assguard servește ca un VPN excelent pentru torrenting.

PrivateInternetAccess.com

Câștigând cea mai bună reputație în afacerea VPN, Accesul Internet privat sau PIA este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai vechi și cunoscuți furnizori VPN de acolo, cu o acoperire excelentă în America de Nord și Europa.

Cu peste 3.300 de servere în 31 de țări, criptare AES-128 și AES-256 cu protocoale OpenVPN și viteze de descărcare destul de rapide, nu este de mirare că PIA este destul de favorit în rândul colegilor.

Ca unul dintre rețelele VPN prietenoase cu torrenturile, PIA nu vă limitează să torrentizați un eveniment și vă oferă suport P2P în toată rețeaua lor de server. Puteți avea până la zece conexiuni simultane și puteți utiliza serviciile PIA pentru mai puțin de 3 USD / lună, cu o garanție de returnare de șapte zile.

PIA are o politică fără logging, dar ține evidența informațiilor de plată și a e-mailului. Situate în Statele Unite, datele cu caracter personal pot fi expuse în bazele de date guvernamentale, dar, din fericire, software-ul nu are scurgeri. Are un comutator de ucidere, deși performanța nu este la fel de consistentă conform unora.

Interesant este că PIA acceptă criptomoneda ca metodă de plată și chiar carduri cadou de la comercianții de retail populari precum Starbucks, Costco, Best Buy și Target. E timpul să folosiți cardurile cadou pentru a fi utilizate în timp ce rămâneți protejat sub acest VPN!

Gânduri finale

Este obligatoriu să utilizați un VPN pentru a vă proteja anonimatul și confidențialitatea, plus asigurarea securității la torrenting. La fel de important este să alegeți o VPN care să aibă o politică fără logging, viteză bună, care să permită torentarea și să se supună jurisdicției pentru confidențialitate sporită. Ați dori, de asemenea, o VPN care să aibă planuri de abonamente accesibile, să aibă cât mai puține restricții și să aibă un comutator de încredere integrat de încredere.

În concluzie:

 • Pentru o logare strictă, accesați NordVPN, ExpressVPN, PIA, Perfect Privacy, Surfshark, TorGuard.
 • Pentru viteză rapidă, accesați NordVPN și ExpressVPN.
 • Pentru o interfață ușor de utilizat și cea mai economică VPN, accesați NordVPN și Surfshark.
 • Pentru VPN-uri compatibile cu Netflix, accesați NordVPN și ExpressVPN.

Acum că am acoperit cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, sperăm că ați găsit util acest articol și că a furnizat informațiile necesare pentru a alege VPN-ul potrivit pentru dvs..

Vă place să citiți acest articol? Fă-ne o favoare și împărtășește-o prietenilor tăi sau persoanelor pe care le cunoști care caută cele mai bune VPN-uri pentru torrenting!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map