5 furnizori VPN ieftine de murdărie (care îi depășesc pe cei scumpi)

Să fim sinceri, prețul este important.


Sigur, nu ar trebui să fie criteriul dvs. 1 atunci când alegeți un VPN, dar știm că toate lucrurile sunt egale, este întotdeauna mai bine să obțineți cea mai bună ofertă posibilă. Din fericire, economisirea de bani nu înseamnă că trebuie să te uiți la funcții.

Adevarul este…

Există mai mulți furnizori VPN cu costuri reduse, care depășesc concurenții cu prețuri mai mari.

Prin urmare, ne-am făcut misiunea de a separa excelentul de mediocru și de a vă arăta care VPN-uri ieftine sunt cu adevărat cea mai bună valoare (și care dintre ele sunt doar ieftine).

Furnizori VPN ieftini de top

RangCompaniePolitica de rambursareCea mai buna ofertaDetalii

1

PIA-45x1257 zile$ 3.33Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

2

Vpns NordVPN ieftine30 de zile$ 4,00Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

3

ibvpn ieftin15 zile$ 4,08Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

4

purevpn-45x125N / A$ 4.16Viziteaza site-ul
In curand

5

VPNac7 zile$ 4.83Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Criterii luate în considerare:

Pentru a intra pe lista noastră, VPN-urile trebuiau să funcționeze peste medie (sau mai bine) în următoarele domenii:

 • Securitate – Am luat în considerare doar companii cu setări de securitate solide (AES pe 128 biți sau mai mare, Fără jurnalele de activitate și, de preferință, protecție împotriva scurgerii IP).
 • Caracteristici – Unii furnizori VPN „low-cost” oferă doar minimul de funcții. Această listă oferă companii care parcurg un kilometru suplimentar pentru a oferi instrumente utile pe care le plac clienții lor (tone de locații server, tehnologie de deblocare, prietenie cu torrentul, software personalizat)
 • Viteză – Dacă nu ești primul pentru prima dată. (a spus Ricky Bobby) Și ne plac lucrurile care merg repede. Foarte rapid.
 • Preț – Am avut în vedere doar furnizorii VPN care au oferit abonamente de un an pentru mai puțin de 5 USD / lună (60 USD / an)

Acces la internet privat (de la 3,33 USD / lună)

Revizuire privată de acces la internet

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Acces la internet privat este furnizorul nostru clasat pe locul 1 în ceea ce privește performanța generală, așa că ar trebui să fie surprinzător faptul că aceștia ocupă lista noastră cu cele mai bune valori VPN. PIA este peste medie în aproape fiecare domeniu, dar sunt mai cunoscuți pentru dedicarea legendară pentru confidențialitate și pentru politica lor „Zero-Logs”..

Software-ul lor ar putea utiliza o actualizare a utilizatorului (design), dar are toate caracteristicile esențiale pe care le dorim, inclusiv:

 • Protecție triplu IP împotriva scurgerilor (Kill Switch, DNS Leaks, IPv6)
 • Puterea de criptare ajustabilă (strângere de mână, autentificare și criptare tunel)
 • 30 locații server
 • Redirecționarea porturilor (puține VPN-uri oferă acest lucru)
 • Zero Logs. Nici măcar metadatele „Jurnalele de conexiune”.

PIA-Software-avansat-Setti

Acces la internet privat

Acces la internet privat este compatibil cu p2p / torrent și include chiar și un server proxy SOCKS5 din Olanda, care poate fi utilizat cu Vuze, uTorrent, qBittorrent, etc..

Vitezele sunt solide și mult peste medie în comparație cu concurenții la prețuri similare. Consultați recenzia noastră pentru viteze complete de PIA.

Prețuri

Accesul la internet privat este de 6,95 USD / lună pentru un abonament lunar sau puteți bloca cel mai bun preț de 3,33 USD / lună dacă cumpărați un plan de un an. Toate abonamentele includ date nelimitate, lățime de bandă / viteze nelimitate, 5 dispozitive conectate simultan și o garanție de rambursare de 100 de zile de 100%.

Încercați fără riscuri timp de 7 zile

NordVPN (cu până la 4 USD / lună)

NordVPN de asemenea, aparține aceluiași club „Zero-Log” selectat ca Acces la internet privat. Cu sediul în Panama (un refugiu de confidențialitate), acestea sunt o opțiune excelentă pentru utilizatorii care sunt extrem de conștienți de confidențialitate. Teoretic, serverele NordVPN ar trebui să fie și mai sigure de supravegherea NSA sau de cinci ochi decât furnizorii de VPN din SUA, precum PIA, IPVanish și SlickVPN.

Cele mai bune caracteristici

NordVPN este o alegere excelentă pentru securitate generală, streaming video (Netflix, iPlayer, Hulu) sau p2p / filesharing. Aceștia sunt unul dintre singurii furnizori de VPN care sunt în prezent capabili să eludeze interdicția VPN Netflix. De asemenea, funcționează excelent cu iPlayer și a devenit extrem de popular în rândul foștilor ex-britanici.

Ca și PIA, NordVPN include un serviciu proxy SOCKS5 gratuit, în peste 10 locații server, ceea ce este un bonus frumos.

caveats

Singura plângere pe care o avem despre NordVPN este că serviciul lor este puțin lent în comparație cu concurenții la prețuri mai mari, cum ar fi IPVanish. Este încă destul de rapid pentru streaming video HD (deci majoritatea oamenilor nu le pasă), dar nu așteaptă viteze de 50 mb +.

Prețuri

NordVPN este de 8 dolari / lună dacă preferați un abonament de la o lună la alta, dar puteți economisi un 50% complet atunci când cumpărați un plan pe o perioadă de 1 an, ceea ce se rezumă la un simplu. $ 4 / luna.

Toate planurile includ lățimea de bandă nelimitată și transferul de date. De asemenea, obțineți acces complet la toate serverele și locațiile NordVPN (nu există “niveluri”). Cel mai bine, NordVPN are un lider în industrie Politica de rambursare a 100% de 30 de zile dacă nu sunteți pe deplin mulțumit.

Accesați NordVPN

VPN de navigare invizibilă (3,08 USD + / lună)

Funcțiile aplicației pentru ibvpn Windows

VPN de navigare invizibilă (IBVPN) este unul dintre puținii furnizori care oferă servicii SmartDNS și servicii VPN la un preț scăzut. De fapt, au planuri începând cu 3,08 USD / lunar (cu un abonament de 1 an), dar cea mai bună valoare este de fapt pachetul „Ultimate” care include SmartDNS, servere „Ultimate” exclusiv, P2P / torrents permise și 3 simultane conexiuni. (Planurile la prețuri mici permit doar o conexiune la un moment dat).

IBVPN are aplicații VPN personalizate pentru toate platformele majore, inclusiv: Windows, Mac, iOS, Android. De asemenea, poate fi configurat cu ușurință pentru a funcționa routerul wifi de acasă pentru a crea un router VPN dedicat.

Cele mai bune utilizări

IBVPN este cel mai potrivit pentru utilizările de securitate generală sau de streaming video (deblocarea site-urilor cu restricții geo). Serviciul inclus „SmartDNS” face posibilă accesarea serviciilor precum Hulu, BBC iPlayer și Netflix din orice parte a lumii.

De asemenea, aceștia permit p2p / fileharing, dar, întrucât nu sunt un adevărat furnizor de „Zero-Log”, în schimb, recomandăm Accesul la Internet privat dacă aceasta este motivația principală pentru achiziționarea unei VPN.

Prețuri

Pachetele inferioare ale IBVPN (serverele limitate la o singură regiune geografică) încep de la 3,08 USD / lună, dar cele mai bune oferte sunt cu siguranță planurile „Total” sau „Ultimate”, care includ accesul la servere din toate cele 43 de țări..

Iată prețul pentru cel mai scump pachet „Ultimate”

 • 1 lună – $ 10.95 / luna
 • 1 an – $ 4,84 / lună

Aceștia oferă chiar și o încercare gratuită de 6 ore gratuită a serviciului lor VPN (inclusiv SmartDNS). Toate planurile vin cu politica lor de rambursare de 100 de zile de 100%.

Vizitați ibVPN

PureVPN (4,16 USD / lună)

PureVPN face o mulțime de lucruri, dar sunt cele mai cunoscute pentru două lucruri:

 1. Având mai multe locații server decât orice altă VPN (140 de țări și numărări)
 2. Funcție Split-Tunneling (alegeți ce aplicații folosesc VPN și care nu)

Dacă varietatea de server este importantă pentru dvs., nu vă puteți descurca mai bine decât PureVPN. Au peste 500 de servere în rețeaua lor globală în 141 de țări (puține alte VPN-uri au peste 50).

Setări de securitate PureVPN

PureVPN are o protecție triplu împotriva scurgerilor IP

PureVPN a îmbunătățit securitatea în software-ul VPN, iar clientul personalizat include funcții impresionante precum:

 • Setări personalizate de criptare
 • Protecție triplu împotriva scurgerilor IP (scurgeri DNS, Kill-Switch, IPv6)
 • Servere DNS private (nu lăsați ISP-ul dvs. să vadă istoricul web)
 • Firewall NAT (împiedicați accesul neautorizat la computer)

Cele mai bune utilizări

Cu criptare OpenVPN de 256 biți, tunel split și 140 de locații, PureVPN este o opțiune excelentă pentru streaming video sau securitate generală VPN. Funcția de divizare a tunelului este extrem de utilă pentru persoanele care doresc doar câteva aplicații / programe să utilizeze tunelul VPN (puteți specifica aplicațiile dorite).

PureVPN „permite” torrenting-ul tehnic, dar nu recomandăm utilizarea lor în acest scop și au fost știuți să blocheze / să anuleze conturile pentru încărcarea de fișiere neautorizate.

Prețuri

La un preț normal de 9,95 USD / lună, puteți economisi peste 50% și să plătiți $ 4.16 / luna dacă alegeți un abonament de un an.

Toate abonamentele au lățime de bandă / transfer nelimitat și 5 dispozitive conectate simultan. PureVPN are, de asemenea, o fereastră de rambursare de 7 zile, astfel încât să puteți încerca serviciul lor fără riscuri.

Accesați PureVPN

Ce furnizor VPN ieftin să aleagă?

Dacă sunteți un pic copleșit de numărul pur de VPN din care să alegeți, suntem aici pentru a vă ajuta. Cea mai simplă modalitate de a alege un furnizor VPN este mai întâi să iei în considerare motivul pentru care ai cumpărat o VPN (utilizarea prevăzută) și apoi să selectezi un furnizor VPN care excelează în acea zonă.

Iată recomandările noastre pentru furnizorii VPN accesibile, sortate după utilizare.

VPN-uri ieftine pentru media streaming (Netflix, Hulu, iPlayer)

Pentru streaming video / geo-deblocare, aveți nevoie de un serviciu VPN rapid care nu este ușor blocat sau păcălit de tehnologiile de geore restricție. Multe dintre cele mai bune VPN-uri din această categorie sunt unele dintre cele mai puțin cunoscute (pentru că nu au ajuns pe lista „VPN-urilor blocate”) ale Netflix.

Alegerile noastre de top:

 1. NordVPN (Confirmat lucrul cu Netflix, iPlayer)
 2. VPN.AC (Funcționează cu iPlayer, Netflix)
 3. PureVPN (Ofera IP-uri dedicate care funcționează cu Netflix)

Cele mai bune VPN-uri ieftine pentru Torrents / P2P

Torrenting și partajare de fișiere este o activitate de înaltă securitate, care se realizează cel mai bine cu un serviciu VPN de confidențialitate mare, cu log-zero. Toate VPN-urile recomandate mai jos păstrează zero jurnal și permit torrenturi. Unele includ chiar și serviciul de proxy SOCKS5, care poate fi folosit cu ușurință pentru a ascunde adresa dvs. IP în clientul torrent preferat.

VPN-uri recomandate pentru Torrenting:

 1. Acces la internet privat – Jurnaluri zero, proxy SOCKS5 inclus
 2. Torguard – Zero logs, proxy SOCKS5 disponibil separat
 3. NordVPN – Zero jurnale, servere proxy SOCKS5 incluse (mai multe locații)

Învelire

Există o mulțime de bunuri VPN CHEAP. Nu vă lăsați păcălit să credeți că trebuie să plătiți 10 sau 20 USD pe lună pentru a obține un furnizor de calitate.

Acestea fiind spuse, există și o mulțime de servicii VPN crap, de aceea, cel mai bine este să rămânem la furnizorii cu un registru dovedit, software personalizat și o reputație de confidențialitate și securitate..

Și nu uitați, există un decalaj masiv între calitatea rețelelor VPN ieftine și VPN-urile „gratuite”. Dacă nu plătiți pentru produs, dvs. sunteți produsul și nu dorim să fie produsul atunci când vine vorba de un serviciu care ar trebui să ofere confidențialitate și securitate.

Iată câteva articole pe care le veți găsi utile:

opinii

 • Acces la internet privat
 • IBVPN
 • Proxy.sh
 • Torguard

Ghiduri

 • De ce „secretul perfect perfect” este cea mai importantă caracteristică pentru un VPN
 • Cum să faceți un router VPN dedicat pentru casa dvs.
 • Cele mai bune routere pentru OpenVPN, DD-WRT, Tomato
 • Cum să folosiți un proxy SOCKS5 cu tTorrent (Android)
RangCompaniePolitica de rambursareCea mai buna ofertaDetalii

1

PIA-45x1257 zile$ 3.33Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

2

Vpns NordVPN ieftine30 de zile$ 4,00Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

3

ibvpn ieftin15 zile$ 4,08Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

4

purevpn-45x125N / A$ 4.16Viziteaza site-ul
In curand

5

VPNac7 zile$ 4.83Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map