5 VPN: tä, jotka eivät kirjaudu MITÄÄN (ja miksi sinun pitäisi välittää)

Kuka tahansa VPN voi tarjota salauksen, mutta vain muutama VPN-palveluntarjoaja suojaa yksityisyyttäsi hinnalla millä hyvänsä. Jotta käyttäjät voivat pitää käyttäjän nimettömänä, VPN: n ei pidä pitää mitään lokia. Edes palvelinlokeja vianetsintää varten. Vaikka tonnia VPN-palveluita vaatimus ollakseen kirjautumattomia todellisuudessa suurin osa ei toimita tätä vaatimusta.


Aion opettaa sinulle, miksi useimmat VPN: t eivät reagoi “Ei kirjautumiseen” -mainontaan. Mutta ensinnäkin, tässä ovat yrityksiä, jotka eivät todellakaan pidä lokitietoja. aika.

Ei kirjautuvia VPN-palveluntarjoajien yhteenveto

Tässä ovat tärkeimmät valinnat todellisten kirjautumattomien palveluntarjoajien keskuudessa. Olemme sisällyttäneet myös linkin kunkin palveluntarjoajan katsaukseen ja linkin kunkin palveluntarjoajan verkkosivustoon, mukaan lukien paras käytettävissä oleva hinnoittelu.

Näistä palveluntarjoajista keskustellaan tarkemmin alla olevissa osioissa

arvoVPN / tarkistuslinkkiMaaParas tarjousVerkkosivusto

1

Yksityinen Internet-yhteysYhdysvallat$ 3,33 / kkKäy VPN: ssä

2

TorguardYhdysvallat$ 4.99 / kkSaada tarjous

3

IPVanishYhdysvallat$ 6,49 / kkSaada tarjous

4

VPN.ACRomania$ 4.80 / kkSaada tarjous

5

Proxy.shSeychellit$ 3,33 / kkSaada tarjous

Likainen salaisuus monista “Ei lokit” -verkkoja

Kun useimmat VPN: t sanovat “emme kirjaudu”, he tarkoittavat “Emme oikeastaan ​​tallenna verkkotoimintasi ja vierailtujen verkkosivustojen luetteloita”.

Toimintosi tallentamisessa (jota käytännössä ei VPN tee) ja lokien pitämättä jättämisessä on valtava ero. Lähes kaikilla VPN-palveluntarjoajilla (mukaan lukien monet itse kuvatuilla ei-kirjautuvilla VPN-palveluilla) on yhteyslokit, jotka sisältävät yhteyden metadata kuten: saapuva / lähtevä IP – osoite, aikaleima, siirretyn tiedon määrä, käytetyt portit jne.

Yhteyslokeilla ei yleensä ole tarkoitus vähentää yksityisyyttäsi, niitä käytetään palvelinten ylläpidossa, teknisten ongelmien vianmäärityksessä ja estämään verkkoa käyttävien asiakkaiden väärinkäyttö. Tosiasia on kuitenkin, että yhteyslokeja voidaan teoriassa käyttää jäljittämään VPN-IP-osoite takaisin tiettyyn asiakastiliin.

Jaetut vs yksityiset IP-osoitteet (ja yksityisyytesi)

Jotta voidaan määrittää, kuinka paljon yhteyden kirjaaminen vaikuttaa yksityisyyteen, sinun on tiedettävä, käyttääkö VPN-verkkoasi yksityinen tai yhteinen IP-osoitteet. Useimmat VPN: t käyttävät jaettuja IP-osoitteita, joissa useilla käyttäjillä (usein yli 20-vuotiailla) on sama IP-osoite.

Tämä todella lisää yksityisyyttäsi, koska se vaikeuttaa yksittäisen VPN-käyttäjän jäljittämistä niille osoitetun IP-osoitteen perusteella.

Mutta jos VPN käyttää yksityisiä IP-osoitteita, joissa jokaisella käyttäjällä on oma yksilöllinen IP, kun se on yhteydessä VPN: ään, niin se on on triviaalia helppo jäljittää yksittäinen käyttäjä heidän osoitetun IP-osoitteen perusteella.

Ennen kuin olet liian huolestunut, haluaisin huomauttaa, että useimmat ihmiset eivät tarve kirjautumattoman VPN: n valitsemiseksi. On epätodennäköistä, että kukaan yrittää jäljittää Internet-aktiviteettiasi. Se sanoi, Pidän aina enemmän yksityisyyttä, kun heille on annettu valinta.

Suosittelen sitä erityisesti kaikkien BitTorrent-käyttäjien tulee valita palveluntarjoaja, joka ei pidä yhteyslokeja.

Olemme saaneet artikkelissa hieman myöhemmin usein kysytyt kysymykset VPN-lokista, samoin kuin lisää vinkkejä VPN-palvelun entistä turvallisemmaksi tekemiseksi.

Mutta ensin katsotaanpa tarkkaan joitain anonyymejä VPN-palveluitamme, joten saat käsityksen siitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Parhaat tuntemattomat VPN: t perusteellisesti

Katsotaanpa tarkemmin joitain tämän luettelon suosituimmista VPN-verkkoistamme. Muista myös tarkistaa arvosteluistamme saadaksesi vielä tarkempia tietoja.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Lue arvostelu

parhaat ominaisuudet
Ei lokitietoja
Torrent ystävällinen
USA: n perusta
100% hyvityskäytäntö
$ 3,33 + / kk

Käy sivustolla

Yksityinen Internet-yhteys on yksi maailman ensimmäisistä VPN: istä, joka on ottanut käyttöön Ei kirjautumista -käytännön, ja he tekivät sen alusta alkaen. He eivät tarjoa käyttötilastoja, mutta heillä on todennäköisesti enemmän tilaajia kuin millään muulla tämän luokan palveluntarjoajalla. Tämä johtuu suurelta osin niiden uskomattoman alhaisesta hinnasta (niinkin alhainen kuin 3,33 dollaria kuukaudessa vuotuisella suunnitelmalla). Useimmat VPN: t eivät vastaa (tai eivät pysty) vastaamaan PIA: n hintaa.

Edullinen hinnoittelu huolimatta PIA: lla on paljon lisäominaisuuksia, kuten: DNS-vuodonsuojaus, VPN tappa-kytkin, säädettävä Salauksen vahvuus (jopa 4096-bittiset avaimet!).

He myös heittävät sisään Socks5-välityspalvelin palvelu ilman lisämaksua. (Erityisesti torrent-käyttäjät rakastavat tätä ominaisuutta, koska voit ajaa torrentejasi välityspalvelimen ja VPN: n kautta samanaikaisesti maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi).

Myös mukavia ovat 5 samanaikaista yhteyttä PIA sallii, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää viisi eri laitetta verkkoonsa samanaikaisesti yhdestä tilistä (useimmat tarjoajat sallivat vain 1-2).


IPVanish VPN

IPVanish VPNIPVanish on yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja, joka tunnetaan ensisijaisesti nopeudestaan. He eivät aina olleet kirjautumattomia tarjoajia, mutta he päivittivät yksityisyyttään vuonna 2014 vastauksena asiakkaiden pyyntöihin. Löydät täydellisen IPVanish-arvosteluemme täältä.

Luokittelisin IPVanishin enemmän yleiskäyttöön. Ne ovat ihanteellisia käyttäjille, joilla on nopea yhteys, joten jos Internet-palveluntarjoajasi antaa 25 + Mbit / s ja haluat nopeimman mahdollisen VPN-nopeuden, kokeile ensin IPVanishia..

Vaikka heidän tietoturvansa on vahvaa (256-bittinen AES-salaus) ja nopeudet ovat nopeita (kykenevät yli 100 Mbit / s), he eivät tarjoa niin monta asetusta tai vaihtoehtoa kuin PIA heidän VPN-ohjelmistonsa suhteen.

Toisaalta heillä on live chat-tekninen tuki, VPN-asiakkaat jokaiselle suurelle alustalle (Mac, Windows, iOS, Android) ja 7 päivän palautuskäytäntö, jotta voit ottaa heidän verkonsa koeajoon ilman riskiä.

Joten jos olet nimettömän VPN: n markkinoilla ja haluat, että pikatestisi näyttävät tältä …

IPVanish Speedtest New Jerseystä, USA

USA-palvelimen sijainti

IPVanish nopeimmin Lontoosta, Iso-Britannia

Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin

Olet itsellesi velkaa hyödyntääksesi IPVanishia 7 päivän rahat takaisin -takuu. Tällä hetkellä he tarjoavat myös 46% alennuksen 1 vuoden suunnitelmiinsa.


Proxy.sh (nimettömyys2)

Proxy.sh VPN

Proxy.sh on erittäin ainutlaatuinen VPN-palveluntarjoaja, koska he vievät yksityisyyden / nimettömän kokonaan uudelle tasolle. He ovat ainoita VPN-palveluntarjoajia, jotka julkaisevat läpinäkyvyys ilmoita, mitkä asiakirjat sisältävät kaikki palveluntarjoajia koskevat vaatimukset, DMCA-ilmoitukset ja lainvalvontapyynnöt.

He hyödyntävät myösoptiokanarian ‘ joka on konsepti, joka on suunniteltu kiertämään teoreettista ryhmäkäskyä ja ilmoittamaan käyttäjilleen valtion oikeudenkäynnistä.

Niiden keskittyminen yksityisyyteen menee kuitenkin vielä pidemmälle, ja Proxy.sh tarjoaa integroinnin 2: een salatut viestityökalut, obfsproxy (VPN-havaitsemisen välttämiseksi) ja VPN yli Tor (jonka avulla voit reitittää VPN-paketit tor Onion -verkon kautta.

Jos tämä ei riitä, Proxy.sh sisältää myös Https and SOCKS proxy -palvelu jokaisessa VPN-paketissa. Kuten PIA, myös Proxy.sh: n vuotuinen suunnitelma on vain 3,33 dollaria / kuukausi.

Proxy.sh on suhteellisen uusi tulokas alalla, joten heidän ohjelmistonsa eivät ole aivan yhtä kiillotettuja kuin kilpailijansa, mutta heidän tietoturvansa on huippuluokkaa, sisältäen 256-bittisen AES-salauksen ja 4096-bittiset avaimet (alan standardi on vain 2048 -bitti).

He ovat myös yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joilla on avoimen lähdekoodin VPN-ohjelmisto. Tämä tarkoittaa, että heidän koodinsa on julkinen tarkastus, joten sinun ei tarvitse huolehtia takaovien sisäisestä rakentamisesta.


Usein kysyttyjä kysymyksiä VPN-lokit / ei-logging VPN

Ymmärrän, että oikean VPN: n valitseminen voi olla hämmentävää, mutta sen ei tarvitse olla. Tässä on joitain yleisimmistä kysymyksistä, joita ihmiset esittävät VPN-lokien suhteen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, jätä kommentti, kun olet lukenut tämän viestin, ja teen parhaani auttaakseni sinua.

Mistä tiedät, että VPN ei todellakaan kirjaudu sisään?
Totuus on, et voi koskaan tietää varmasti. Sinun on luotettava heidän tietosuojakäytäntöönsä ja heidän maineensa yrityksessä. Todellisuudessa olen taipuvainen luottamaan useimpien suurten tarjoajien takuisiin, koska ne menettävät tonnin yrityksiä, jos koskaan käy ilmi, että he valehtelevat.

Tarvitsenko kirjautumattomia palveluntarjoajia?
Se riippuu. Jos aiottu VPN-käyttö vaatii nimettömyyttä (esimerkiksi jos julkaiset poliittisesti arkaluontoisia blogitekstejä tai kommentteja verkossa), sinun on ehdottomasti valittava muu kuin kirjautumisen tarjoaja. Ehdotamme sitä myös Bittorrent-käyttäjille (ja ei ole yllättävää, että Torrent-ystävällisimmissä VPN: issä on yleensä vähiten lokit).

Jos yrität vain estää verkkosivustoja tai parantaa tietoturvaa avoimissa wifi-verkoissa, sinun ei pitäisi unohtaa, jos VPN pitää yhteyslokeja. Älä anna tämän estää sinua valitsemasta kirjautumattomia palveluntarjoajia, koska ylimääräinen nimettömyys ei ole koskaan paha asia.

Miksi mikään VPN pitäisi lokit?
VPN pitää yhteyslokeja useista syistä. Ensinnäkin, monissa maissa on tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka edellyttävät Internet-palveluntarjoajia (ja joskus VPN-palveluita) tallentamaan yhteydetiedot varotoimenpiteinä. Siksi useimmat kirjautumattomat palveluntarjoajat sijaitsevat yleensä muutamassa maassa, joissa ei ole mitään VPN: ien tietojen säilyttämistä koskevaa lakia..

Tämän lisäksi yhteyslokeilla on VPN-palveluntarjoajalle kelvollinen tarkoitus. Ne auttavat jäljittämään ongelmia ja niitä käytetään usein väärinkäytösten estämiseen (mikään VPN ei halua palvelua käyttävien ihmisten tekevän rikoksia, häiritsemään ihmisiä tai hakkeroimaan verkkosivustoja).

Yleensä VPN pitää yhteyslokeja viimeisen tai kahden viikon ajan ja tuhoaa vanhimmat päivälokit ja lisää uusimman päivän. Jotkut VPN-verkot pitävät yhteyslokeja vain 24 tuntia (mikä on melkein yhtä hyvä kuin ei lokteja).

Kuinka tehdä VPN: stä entistä turvallisempi

VPN voi piilottaa henkilöllisyytesi vain, kun olet yhteydessä siihen.

Nyt tämä todennäköisesti näyttää sinulle itsestään selvältä, mutta tässä tarkoitan sitä oikeasti. Sinun henkilöllisyytesi on vain niin turvallista kuin VPN-yhteytesi on luotettava. Jos yhteys epäonnistuu, todellinen IP-osoitteesi voi paljastaa mitä tahansa verkkosivustoa, jota olet käymässä, tai (torrent-latauksia varten) koko torrent-parvi.

Onneksi monet VPN: n ohjelmistot sisältävät a tappaa-kytkin -toiminto joka on suunniteltu tappamaan Internet-yhteytesi heti, jos VPN katkeaa. Jokainen tässä artikkelissa mainittu VPN sisältää tapinkytkimen, mutta sinun on pakko tehdä Ota se käyttöön koska tappa-kytkimen käyttö on valinnaista. Se on yhtä helppoa kuin 1 valintaruudun valinta asetusvalikossa.

On myös vähemmän vaarallisia vuotoja, kuten DNS vuotaa, ja WebRTC vuotaa. Muista lukea perimmäinen opas VPN-palvelimesi entistä turvallisemmaksi saamiseksi.

Torrent-lataukset ja VPN-lokit

Ei pitäisi olla yllättävää, että torrentit voivat tuoda VPN-palveluntarjoajille sekä verkon rasitusta että juridista päänsärkyä. Kaikki eivät lataa vastuuntuntoisesti.

Valitsemalla, ettei lokit pidetä, VPN voi parantaa yksityisyyttäsi huomattavasti helpottaen myös heidän elämäänsä. Tämä johtuu siitä, että heidän ei tarvitse koskaan huolehtia käyttäjien tunnistamisesta tai tilien peruuttamisesta: koska he eivät voi.

Aina kun VPN-palvelu, joka ei kirjaudu sisään, saa laillisen pyynnön, vastaus on yleensä melko vakio. Tavallisesti se kuuluu seuraavasti:

”Anteeksi, mutta meillä ei ole kykyä tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä heidän IP-osoitteidensa perusteella. Olemme estäneet väliaikaisesti torrentit tässä palvelinpaikassa ja suljaneet portin #xyz. ”

Itse asiassa, jos luet Proxy.sh: n läpinäkyvyysraporttia, huomaat, että vastaus on käytännössä identtinen jokaisessa pyynnössä. Kun verkko on suunniteltu yksityisyyden ja nimettömyyden kannalta alusta alkaen se suojaa sekä asiakkaita että palveluntarjoajaa.

johtopäätös

Jos olet lukenut niin kaukana, sinun pitäisi olla hyvä ymmärrys siitä, mikä erottaa todellisen No Logs-VPN: n muusta yleisöstä. Sinulla on myös todennäköisesti hyvä idea, oletko markkinoilla yhdelle.

Suosittelemme yleensä yksityistä Internet-yhteyttä ensimmäisenä VPN-palveluna, koska ne ovat niin edullisia (39,95 dollaria vuodessa) ja sopivat hyvin 90 prosentille käyttäjiä. Hyvä strategia on ostaa ensin yhden kuukauden suunnitelma (7 dollaria) ja sitten päivittää yhden vuoden suunnitelmaan, kun tiedät aikeesi pysyä heidän kanssaan. Ja jos ei, muista hyödyntää PIA: ta 7 päivän 100%: n hyvityskäytäntö. 

Tässä artikkelissa opitut asiat:

 • Jotkut VPN: t, jotka kutsuvat itseään “Ei kirjautumiseksi”, pitävät edelleen yhteyslokeja
 • Vain muutama todella nimetön VPN on. Monet sijaitsevat Yhdysvalloissa.
 • Sinun tulisi valita yksi näistä, jos henkilöllisyytesi suojeleminen on kriittistä
 • Ei kirjautuneet VPN: t ovat myös fiksu valinta Bittorrent-käyttäjille
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map