SwitchVPN recensie 2015


SwitchVPN is een VPN-service in Mumbai – India en biedt servers uit 30 landen over de hele wereld: VS, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Zweden, Tsjechië, Singapore, Maleisië, Hong Kong, Letland, Luxemburg, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Roemenië, Rusland, Japan, België, Spanje, Denemarken, Polen, Australië, Brazilië, Ierland, IJsland, Oostenrijk, Chili, Noorwegen en India.

Gebruikers kunnen kiezen uit VPN, PPTP en Open VPN, afhankelijk van hun behoeften. SwitchVPN is het meest geschikt voor het deblokkeren van websites, het deblokkeren van videostreaming en voor externe toegang. De service biedt onbeperkt schakelen tussen servers en onbeperkte toewijzing van snelheid en bandbreedte.

Kenmerken

• Protocolondersteuning omvat OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec en PPTP
• Compatibel met Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac OS X, Linux, iOS en Android
• Beschikbaar voor gelijktijdige verbindingen (5 verbindingen in de Pro-abonnementen en 10 in de Business-pakketten)
• P2P- en VoIP-protocollen zijn toegestaan
• Het aantal beschikbare servers is afhankelijk van het abonnementsplan

We hebben in hun software opgemerkt dat SSTP alleen beschikbaar is via Hong Kong en Britse VPN-locaties.

P2P is toegestaan ​​op sommige locaties: Nederland, Luxemburg, Letland, Roemenië, Zweden en Rusland.
Over locaties gesproken, op sommige ‘populaire VPN-locaties’ hebben ze meerdere uitgangspoorten: Chicago, Los Angeles, New York, New Jersey, Miami, Virginia, Dallas, Washington in de VS; Londen, Maidenhead en Gosport in het VK; Montreal en Toronto in Canada; Frankfurt en Neurenberg in Duitsland.

Op hun website was het niet duidelijk wat de coderingssterkte is voor OpenVPN, omdat ze adverteren voor 1024-2048 bit-codering. Gebruikers die niet veel weten over codering, zouden in de verleiding kunnen komen te denken dat SwitchVPN een veel sterkere codering biedt in vergelijking met anderen in de branche, die adverteren met 256-bits. Wat ze niet vermelden is dat de claim van 1024-2048 bit verwijst naar asymmetrische encryptie, niet symmetrisch (bijvoorbeeld AES, Blowfish). Toen we in hun service graven, vonden we een bevestiging voor onze eerste gedachte, met name dat ze RSA-1024 CA met lage beveiliging gebruiken om RSA-2048-servercertificaten voor OpenVPN te ondertekenen met het standaard Blowfish-cijfer met 128-bits sleutelgrootte. Dit ziet er nu niet meer uit als de meest veilige VPN en we houden zeker niet van misleide advertenties.

switchvpn-encryptie

We ontdekten ook dat een paar andere VPN-beoordelingssites de coderingssterkte van SwitchVPN benadrukken als zo veel beter in vergelijking met andere services, wat een duidelijk bewijs is dat ze geen idee hebben waar ze het over hebben en niet echt begrijpen hoe codering werkt. Hier is een voorbeeld van een clueless VPN-beoordeling:

clueless-vpn-review

Het is ook vermeldenswaard dat we hun ondersteunend personeel hebben gevraagd wat hun OpenVPN-coderingssterkte is en hij stond erop dat het “2048-bit” was, zelfs nadat hij hem twee keer had verteld dat we ook moeten weten over de symmetrische parameters, niet alleen over de asymmetrische RSA sleutelgrootte. Eerlijk gezegd was het zoeken naar een eenvoudig antwoord op een simpele vraag een mislukking. Toen ik de volgende dag de online chatondersteuning bezocht, was er een andere ondersteuningsmedewerker die meer behulpzaam was. Hij zei dat andere versleutelingscodes binnenkort beschikbaar zullen zijn, na een software-update, en in de tussentijd kunnen ze op verzoek aangepaste parameters leveren.

Aanmelden was snel en ze vragen niet te veel details in het proces: naam, land, e-mailadres en de gewenste VPN-gebruikersnaam / wachtwoord. Account activering is automatisch, zodra de betaling is gedaan.

Software

Net als bij andere VPN-services is de software eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt de website installatiehandleidingen voor elk modern platform, variërend van mobiele apparaten tot routers.

Het gebruik van de software vereist niet dat de gebruiker technisch vaardig is. Het biedt een gemakkelijke manier om locatie en VPN-protocol te selecteren, evenals het instellen van geavanceerde instellingen zoals Proxy om verbinding mee te maken, websites die moeten worden uitgesloten van het gebruik van de VPN-verbinding, een kill-schakelaar en port forwarding.

Enkele andere functies die het vermelden waard zijn, zijn de mogelijkheid om het verbindingslogboek (knop Debug) en de latentie van de server te zien wanneer een locatie in de lijst wordt geselecteerd.

software 1

Prijzen

SwitchVPN biedt 6 abonnementen, elk met verschillende functies.

Het PRO VPN-abonnement is verkrijgbaar voor de prijs van $ 9,95 voor één maand, $ 8,95 per maand / 3 maanden en $ 4,95 per maand / 12 maanden.

switchvpn-prijzen

Pro VPN-abonnement biedt de mogelijkheid om 5 gelijktijdige verbindingen te gebruiken.

Het Business VPN-abonnement is verkrijgbaar voor de prijs van $ 59,95 voor één maand, $ 49,95 per maand / 3 maanden en $ 25,00 per maand / 12 maanden.

Naast de Pro VPN-abonnementen biedt het Business Plan 10 gelijktijdige verbindingen (extra zijn beschikbaar voor elk $ 2). We wisten niet zeker wat er precies anders is om dit plan zo duur te maken, dus vroegen we hun vertegenwoordiger. het lijkt erop dat de extra waarde bestaat uit een antwoordtijd van 10 minuten ter ondersteuning van vragen, remote setup voor de klant en een speciaal IP-adres. Ze stelden ook voor dat de prijzen voor het businessplan binnenkort zullen worden herzien.

Betaalmethoden zijn onder meer creditcard, PayPal, perfect geld, bankoverschrijving, Western Union, WebMoney, Bitcoin, Payza, Alipay, UnionPay en bankoverschrijving.

De terugbetalingsperiode is 30 dagen.

Logging en privacy

Het privacybeleid stelt dat SwitchVPN onder meer activiteiten zoals spam, inbreuk op het auteursrecht, verspreiding van internetvirussen en andere vormen van illegale activiteiten verbiedt.

Het bedrijf slaat geen logboeken op, registreert of bewaakt ze niet, maar ze registreren tijd, datum en locatie van de VPN-server, gebruikte bandbreedte tijdens de verbinding en de duur van de VPN-verbinding. SwitchVPN beweert geen persoonlijke informatie aan derden te geven en zij zullen niet meewerken aan verzoeken om informatie, tenzij opgedragen door een rechtbank of bevoegde jurisdictie.

Ze beweren dat de verbindingsloggegevens ‘regelmatig binnen onze servers worden gefietst’, hoewel ze geen informatie geven over hoe vaak de informatie wordt gefietst.

switchvpn-privacy-beleid

Snelheid en betrouwbaarheid

De snelheid was over het algemeen vrij goed in onze tests met OpenVPN. We konden echter niet altijd verbinding maken met alle serverlocaties en een aantal keren hebben we de verbindingen tot stand gebracht, maar er was geen verkeer doorheen, zelfs niet het nieuwe IP-adres dat in de software werd weergegeven.

switchvpn-speedtest

Ondersteuning

Gebruikers kunnen contact opnemen met SwitchVPN via e-mail, Skype of livechat voor ondersteuning en op de hoogte blijven van het laatste nieuws op de officiële blog en sociale medianetwerken. De live chat was op verschillende tijden van dag en nacht online en dat is goed. Zoals eerder in de recensie werd opgemerkt, waren we echter niet echt onder de indruk van de knowhow van hun live chat-operators, hoewel we er zeker van zijn dat ze kunnen helpen met de meeste basisproblemen.

Conclusies

Het goede

 • gebruiksvriendelijke, solide software voor Windows en Mac.
 • 30 dagen ‘Geen vragen’ restitutiebeleid.
 • Veel betaalmethoden beschikbaar, waaronder Bitcoin.
 • Ondersteuning is meestal online beschikbaar.
 • P2P toegestaan ​​(niet op alle locaties).

De slechte

 • gebruik makend van wat misleidende informatie. Ze maken ook niet duidelijk genoeg wat het verschil is tussen hun VPN-tariefplannen.
 • vriendelijke klantenondersteuning, maar het was niet zo goed geïnformeerd in onze chats.
 • vrij duur: het businessplan is te duur.
 • geen proef beschikbaar.
 • geen aangepaste VPN-app voor mobiele apparaten.
 • we konden meerdere keren geen verbinding maken met sommige locaties.

SwitchVPN mist op verschillende gebieden en we zien geen goede redenen om ze te kiezen boven sommige concurrenten. We zeggen niet dat het slecht is, maar het is verre van ‘de beste’, zoals ze beweren. We beoordelen ze op 5,5 / 10.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map