IPVanish recensie


Update, augustus 2016: bekijk de bijgewerkte recensie van IPVanish VPN

IP Vanish is een VPN-provider met diepe wortels in netwerkbeheer, contentlevering en IP-services. Met meer dan 15 jaar ervaring als webserviceproviders, stimuleren ze het aanbieden van “de absoluut beste VPN-service” (directe offerte van hun website). Laten we eens kijken hoe ze het opnemen tegen de concurrentie.

Kenmerken

IP Vanish biedt OpenVPN-, L2TP- en PPTP-protocollen op alle belangrijke besturingssystemen, zowel mobiel als desktop, zonder bandbreedte of overdrachtslimieten. Een interessant feit is dat ze op elk moment tot 2 (twee) gelijktijdige verbindingen aanbieden, zolang een van de twee apparaten is verbonden via OpenVPN.

IP Vanish heeft meer dan 90 servers in 41 landen over de hele wereld, waaronder servers in de VS, Canada, het VK, Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Australië, Zwitserland, Japan enzovoort.

Ze bieden een aantal op maat gemaakte DD-WRT-routers, vooraf geconfigureerd voor hun service, zoals CISCO, NetGear en Asus. De uitrusting wordt wereldwijd verzonden en kan worden gekocht via flashrouters.com

Ze bieden een eigen VPN-verbindingssoftware die werkt op alle belangrijke desktop-besturingssystemen (Lees: Windows XP Service Pack 3 of hoger, inclusief Windows 8 en Mac OS X 10.5 of nieuwer). De software is vrij eenvoudig (iets waar we dol op zijn) en stelt u in staat om zowel de server waarmee u verbinding wilt maken als het gebruikte protocol te kiezen.

software 1

De Open VPN-connector maakt gebruik van het virtuele TUN-netwerkstuurprogramma, Layer 3 Tunneling. Het voorkeurenpaneel heeft vinkjes om de app te starten bij het opstarten van het besturingssysteem en om gebruikersgegevens te onthouden.

software2

Er is een verbindingslogboek beschikbaar in het gebruikersmenu voor diegenen die het gebruik van de service en mogelijke verbindingsproblemen in de gaten willen houden. De “IP Address Checker” in het gebruikersmenu is een leuke toevoeging, aangezien je hiermee je IP kunt controleren elke keer dat je verbinding maakt met een nieuwe server, om er zeker van te zijn dat de verbinding succesvol was. Het is echter niet 100% nauwkeurig omdat het ons echte IP-adres meerdere keren liet zien nadat we verbinding hadden gemaakt met de VPN, maar toen we online controleerden, bevonden we ons inderdaad tussen de VPN – IP-controletools van derden die het IP-adres van IPVanish VPN tonen. We raden u aan altijd uw IP online te controleren, ongeacht welke VPN-verbindingssoftware u gebruikt.

In alle eerlijkheid, de software kan wat “poetsmiddel” gebruiken in de U.I en U.X. gebieden (ongelijke lettertypen, kleine invoervakken, sommige opties in de menu’s zijn niet goed gedocumenteerd) omdat de functionaliteitsaspecten goed zijn geïmplementeerd en de applicatie werkt zoals verwacht.

We vonden het niet leuk dat het erg traag is bij de start. Het duurde ergens tussen de 10 en zelfs 20 seconden om de applicatie op een fatsoenlijke pc te starten. Dat is meer dan een volledige herstarttijd. We hebben het opstartproces onderzocht om de reden te vinden waarom het zo lang duurt om te starten, dus we zijn begonnen met Wireshark (een pakketanalysetool) om te zien wat er gebeurt, en we ontdekten dat IPVanish-software veel ICMP-verzoeken naar alle VPN-servers stuurt om om hun status en reactietijd weer te geven in de serverstatus.

software3

De functie van hun VPN-software om een ​​VPN-serverstatus te bieden op basis van ping is handig, dus het is vrij eenvoudig om een ​​VPN-server te selecteren die dichter bij uw locatie staat op basis van routering en netwerkstatus. Het is algemeen bekend dat een server die zich op een kleinere afstand geografisch gezien bevindt, niet noodzakelijkerwijs de snelste is qua snelheid, maar eerder een server met een betere routering / netwerktransport. Dit is de reden waarom een ​​betere ping-respons gewoonlijk een betere en snellere netwerkroutering suggereert.

Prijzen

De prijsopties beginnen vanaf $ 10 / maand met aanbiedingen voor besparing tot 46%, als u een jaarabonnement koopt dat momenteel wordt genoteerd op $ 77,99

We vinden het leuk dat ze een enkel plan aanbieden, zonder enige beperking voor de gebruiker. Rekening houdend met het aantal servers en landen is de prijs helemaal niet slecht.

Logboekbeleid

Op de IP Vanish-website staat duidelijk dat ze alleen verbindingstijden, IP-adressen die voor de verbinding worden gebruikt en de overgedragen bytes registreren en dat ze GEEN activiteit van gebruikers registreren. Het privacybeleid vermeldt niet de duur van deze logs.

loggen 1

loggen 2

Betrouwbaarheid en snelheid

OpenVPN-verbindingen zijn vrij stabiel en de snelheid is ergens rond het gemiddelde, in vergelijking met een niet-VPN-directe verbindingssnelheid die maximaal 100 mbps bedraagt ​​(meer dan 10 MB / s).

Hier zijn enkele snelheidsresultaten van verschillende tests op OpenVPN UDP en L2TP, op verschillende tijdstippen, op verschillende dagen:

Amerikaanse VPN-servers: 600 KB / sec, 1,6 MB / sec, 1 MB / sec, 1,5 MB / sec (de meest gebruikelijke snelheid op Amerikaanse servers was 1,5 MB / sec). 4 MB / sec was de beste die we kregen
Canada VPN-servers: 3-3,5 MB / sec
Duitsland VPN-servers: 1,2 MB / sec, 3 MB / sec, 8 MB / sec, 6 MB / sec, 10 MB / sec
Frankrijk VPN-servers: 1,3 MB / sec, 3 MB / sec, 3,5 MB / sec, 4,6 MB / sec
Servers in Oostenrijk: 670 KB / sec, 1,3 MB / sec
VPN-servers in Tsjechië: 150-300 KB / sec, 400-500 KB / sec
Britse VPN-servers: 3,5 MB / sec, 4 MB / sec, 3 MB / sec
Belgische VPN-servers: 6 MB / sec, 8 MB / sec
Denemarken VPN-servers: 1 MB / sec
Zwitserland VPN-servers: 680KB / sec – 1 MB / sec
Roemenië VPN-servers: 1,2 MB / sec, 2-3,3 MB / sec, 5 MB / sec
Italië VPN-servers: 3 MB / sec

OpenVPN TCP was duidelijk langzamer in onze tests, gemiddeld tussen 600 KB / sec en 1,5 MB / sec ongeacht de locatie van de VPN-server.

Tijdens onze tests vonden we echter een groot probleem met hun PPTP-implementatie. Sommige websites waren helemaal niet toegankelijk via PPTP en we zijn er bijna zeker van dat het probleem wordt veroorzaakt door een verkeerd geconfigureerde MTU-parameter op hun PPTP-daemons.

Sommige websites waar we geen toegang toe hadden, zijn:
telegraph.co.uk, guardian.co.uk, abcnews.go.com, newportnewstimes.com, theverge.com, www.reuters.com/news, www.mercurynews.com/news en zelfs facebook.com in sommige tests.

Het hangt ervan af met welke VPN-server je bent verbonden. Sommige van de genoemde sites werken op sommige VPN-servers terwijl ze op PPTP zijn aangesloten. Londen (lon-a02) is een van de vele VPN-servers waarop u geen toegang heeft tot de vermelde sites en we zijn er zeker van dat er veel andere sites zijn die niet toegankelijk zijn vanwege hetzelfde probleem.

In dit opzicht zijn we van mening dat het PPTP-protocol van IPVanish slecht is geïmplementeerd en dat ze het niet genoeg hebben getest. We zullen dit probleem aan IPVanish melden en een update plaatsen zodra ze het hebben opgelost. Hoe sneller hun oplossing in de productieomgeving gaat, hoe beter.

UPDATE (15-07-2013): IPVanish heeft ons laten weten dat ze het PPTP-probleem hebben opgelost. 

Conclusies

Het goede: De prijzen zijn goed, ze hebben veel servers en IP-adressen en de snelheden zijn erg goed. Het is ook goed dat ze twee VPN-verbindingen tegelijkertijd toestaan ​​met hetzelfde account. De installatie-instructies op hun website zijn ook gemakkelijk te volgen en goed geschreven.

De slechte:  De software vereist enkele verbeteringen en hun PPTP-implementatie is niet goed gedaan, maar we verwachten dat ze het snel zullen oplossen. We gaan ervan uit dat ze al hun inspanningen hebben gericht op de OpenVPN-implementatie, wat verreweg het meest gebruikte protocol is, en ze hebben PPTP niet voldoende getest. In de huidige staat durven we te zeggen dat PPTP behoorlijk onbruikbaar is en IPVanish daar iets aan zou moeten doen.

We geven IPVanish een beoordeling van 7/10 onder betaalde VPN-providers. We gaan de beoordeling updaten als ze hun PPTP-service repareren.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map