CyberGhost Review – het proberen waard? | VPN-koffie


Is CyberGhost nog steeds een controversiële VPN of heeft het team feedback serieus genomen en zijn serviceaanbod geïmproviseerd? In deze CyberGhost-recensie gaan we onder de motorkap van deze populaire VPN met een van de meest uitgebreide servernetwerken in de branche.

Wat is CyberGhost Secure VPN?

CyberGhost is gelanceerd in 2011 en is gevestigd in Roemenië. De VPN heeft nu meer dan 30 miljoen gebruikers over de hele wereld. Geruchten zijn geen onbekende. Het moederbedrijf, Kape Technologies, voorheen Crossrider, werd volgens Malwarebytes Lab in verband gebracht met het verspreiden van malware bij het downloaden van software..

Het goede nieuws is echter dat CyberGhost grip krijgt op zijn services en er is een opmerkelijke verbetering gemeld door zijn gebruikers. We hopen CyberGhost een tweede kans te geven door de nieuwste app, functies en ondersteuning van het bedrijf te bekijken.

Uiteindelijk wilden we er zeker van zijn dat CyberGhost een inherent veilige VPN is, zoals wordt beweerd.

Hier zijn enkele belangrijke feiten over CyberGhost veilige VPN in één oogopslag.

 • Het heeft in totaal 5700+ servers verspreid over 90 landen. Het VK heeft 865 servers, op de voet gevolgd door 818 in de Verenigde Staten.
 • Het ondersteunt OpenVPN, IKEv2 en L2TP / IPSec met AES-256-codering van militaire kwaliteit voor veilige verbindingen.
 • Downloadbare populaire platforms: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, FireTV, AndroidTV en geselecteerde routers.
 • Onbeperkte bandbreedte en tot 7 gelijktijdige apparaatverbindingen.

Je kunt CyberGhost gratis proberen, maar het is beperkt tot slechts 24 uur op Windows en macOS. Voor iOS- en Android-apparaten mag u CyberGhost 7 dagen proberen. Na afloop moet u zich aanmelden voor een van de premium-abonnementen om het gebruik te kunnen blijven gebruiken.

CyberGhost biedt concurrerende tariefplannen voor zijn VPN-services, vooral wanneer u zich voor lange termijn aanmeldt:

 • $ 12,99 per maand voor een abonnement van 1 maand.
 • $ 5,99 per maand voor een abonnement van één jaar.
 • $ 3,69 per maand voor een abonnement van twee jaar.
 • $ 2,45 per maand voor een abonnement van drie jaar.

U wordt ondersteund door een geld-terug-garantiebeleid van 45 dagen wanneer u zich aanmeldt voor een van de betaalde abonnementen met een periode van meer dan 6 maanden.

Het plan van 1 maand heeft recht op een 14 dagen geld-terug-garantie.

Beschikbare betalingsopties voor CyberGhost zijn Paypal, creditcard en Bitcoin.

CyberGhost VPN Review – de voordelen

We hebben besloten CyberGhost het voordeel van de twijfel te geven en we zijn verrast door de verbeteringen in bepaalde aspecten.

Hier zijn enkele van de pluspunten van de CyberGhost VPN.

1. Sterkste encryptie en protocollen

CyberGhost verbindt zich ertoe zijn gebruikers op internet te beschermen en doet dit door de AES-256-codering op de VPN-verbindingen te gebruiken. De AES-256 gebruikt een 256-bits coderingssleutel om berichten te decoderen en is letterlijk onmogelijk te breken.

Als aanvulling op de militaire versleuteling biedt CyberGhost de optie van OpenVPN-, IKEv2- en L2TP / IPSec-protocollen. Zowel OpenVPN als IKEv2 worden vaak gebruikt door VPN’s om berichten over de VPN-tunnels te transporteren. De L2TP / IPSec is een behoorlijk protocol als uw apparaat OpenVPN of IKEv2 niet ondersteunt.

U zult ook merken dat PPTP ook wordt ondersteund op CyberGhost, maar we raden het gebruik van het protocol af, omdat het technisch onveilig is.

2. Strikt niet-logbeleid

Wanneer u bent verbonden met een VPN, vertrouwt u erop dat de provider uw privacy hooghoudt. CyberGhost VPN beweert een strikt, niet-logboekbeleid te hanteren.

Maar het is algemeen bekend dat alle VPN’s wel wat informatie opslaan om betaling of ondersteuning te vergemakkelijken. Wat belangrijk is, is dat CyberGhost geen informatie registreert die uw identiteit onthult.

Toen we verder gingen in het logboekbeleid van CyberGhost, ontdekten we dat het expliciet de soorten gevoelige gegevens vermeldt die niet in zijn systeem zijn vastgelegd.

Dus, wat wordt er geregistreerd door CyberGhost? Zoals alle VPN’s slaat CyberGhost uw op:

Geen van deze kan tegen u worden gebruikt of kan uw browse-activiteiten onthullen.

3. Veilige jurisdictie

Naast een strikt no-loggingbeleid, is het feit dat CyberGhost in Roemenië is gevestigd ook een positief punt voor VPN-gebruikers.

Roemenië maakt sterk bezwaar tegen wetten voor gegevensbewaring en is geen lid van de Five Eyes- of Fourteen Eyes-allianties, groepen van landen die inlichtingen delen.

CyberGhost wil graag transparant blijven en u vindt het aantal formele verzoeken van de autoriteiten, DMCA of datacenters voor rapporten van gebruikers. De locatie in Roemenië betekent echter dat CyberGhost niet aan deze verzoeken hoeft te voldoen, waardoor de privacy van zijn miljoenen gebruikers wordt beschermd.

4. Geen malware gedetecteerd

Natuurlijk zijn we op onze hoede voor eerdere problemen die het moederbedrijf van CyberGhost linken aan malware. We wilden geen onnodige problemen op onze pc uitnodigen en we hebben een snelle online malwarecontrole uitgevoerd.

Er is niets verdachts gevonden via de downloadlink van het CyberGhost-installatieprogramma.

5. Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Het kost slechts drie eenvoudige stappen om u aan te melden voor een CyberGhost VPN-abonnement en naar de downloadpagina te worden geleid.

Nadat je de app voor je apparaat hebt gedownload en een wachtwoord hebt ingesteld, kun je aan de slag. Het hele proces duurt minder dan 5 minuten.

Wanneer u de CyberGhost-software voor Windows start, vindt u een eenvoudige interface met een snelkoppelingsknop en een vervolgkeuzelijst met favoriete servers.

De software kan worden uitgebreid door op de dubbele gele pijl te klikken om de volledige lijst met servers en andere opties weer te geven.

De programmeurs van CyberGhost zorgen voor een schone en intuïtieve interface met gedetailleerde informatie over de servers.

U vindt elke server met het aantal gebruikers, de belasting en de afstand vanaf uw fysieke locatie. Als u op het symbool “>” klikt, gaat u naar de lijst met servers die beschikbaar zijn in een bepaald land.

Andere opties, waaronder verbindingsfuncties en slimme regels, zijn netjes gerangschikt in het meest linkse paneel.

Als u CyberGhost voor Android gebruikt, vindt u een bijna identieke lay-out met de snelkoppelingsknop.

De lijst met servers en geavanceerde instellingen is gemakkelijk toegankelijk met een paar aanraking op het scherm.

U hebt toegang tot alle beschikbare servers, streamingvriendelijke servers of uw favorietenlijst door de pictogrammen bovenaan de app te selecteren.

We vonden het navigeren door zowel de CyberGhost-software als de app vrij eenvoudig, omdat de bedieningselementen voor zichzelf spreken.

6. Geen DNS / IP / WebRTC-lekken

Het is van cruciaal belang dat de gegevensuitwisseling tussen uw apparaat en internet beschermd blijft wanneer u verbinding heeft met de VPN. Sommige VPN’s worden afgeluisterd door gebreken die onbedoeld het IP-adres van de gebruikers blootleggen.

Om er zeker van te zijn dat CyberGhost vrij is van dergelijke privacygebreken, hebben we verbinding gemaakt met een server in de VS en hebben we DNS-, IP- en WebRTC-lekken gecontroleerd.

We hebben CyberGhost uit Azië getest en de resultaten van IPleak.net mogen onze exacte locatie niet onthullen.

Hier is een screenshot van het IP-adres, dat naar Washington in de VS verwijst.

Er waren ook geen tekenen van WebRTC-lekken, zoals de DNS-adressen die in New York aangeven.

We zijn ervan overtuigd dat CyberGhost zo betrouwbaar is als u kunt krijgen om uw identiteit online veilig te houden.

7. Netflix-vriendelijk

CyberGhost beweert dat het een streamingvriendelijke VPN is. Er zijn echter slechts 4 servers geoptimaliseerd voor Netflix-toegang.

U kunt naar Netflix-vriendelijke servers bladeren door “For Streaming” in de software te selecteren of “Netflix” in de zoekbalk te typen.

Netflix frustreert VPN-gebruikers over de hele wereld door verbindingen van VPN-servers te detecteren en te blokkeren.

We hebben geprobeerd uit te vinden of deze 4 servers volledig functioneel zijn en hebben Money Heist op Netflix US weten te vangen.

We bleven kijken naar de tv-show op de resterende Netflix-servers, en hier zijn de resultaten.

 • Netflix US: functioneel
 • Netflix UK: functioneel
 • Netflix Frankrijk: functioneel
 • Netflix Duitsland: geblokkeerd

Met 3 van de 4 Netflix-dedicated servers aan het werk, doet CyberGhost geweldig werk door de close-up van Netflix op VPN’s te slim af te zijn.

8. Ondersteunt torrenting en streaming

P2P-gebruikers zullen blij zijn met het aantal toegewijde servers dat door CyberGhost is toegewezen voor torrenting.

Deze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid voor P2P-clientprogramma’s zoals uTorrent. In combinatie met sterke codering is CyberGhost de ideale VPN om bestanden te delen met andere P2P-gebruikers.

Streaming is niet beperkt tot Netflix in CyberGhost. Als u gewend bent om inhoud van BBC Player, Fox Sport, Amazon Prime of andere populaire streamingproviders te streamen, vindt u de lijst met streamingvriendelijke servers nuttig.

9. Functies met toegevoegde waarde

De definitie van een goede VPN is verder gegaan dan het aanbieden van veilige internetverbindingen. Sommige functies zijn nuttig bij het verbeteren van gebruikersbescherming en ervaring bij het gebruik van een VPN.

CyberGhost biedt de volgende functies die u kunt vinden in de verbindingsfuncties op de software.

 • Blokkeer advertenties
 • Blokkeer schadelijke websites
 • Blokkeer online tracking
 • Geautomatiseerde HTTPS-omleiding
 • Data compressie

U kunt ook Slimme regels instellen voor

 • Opstartregels
 • Wi-Fi-bescherming
 • Uitzonderingen
 • App-bescherming

Een Kill Switch, die de internetverbinding automatisch verbreekt wanneer de VPN-verbinding wegvalt, is ook beschikbaar op de pagina Instellingen.

De meeste van deze functies zijn ook beschikbaar in de Android-versie van CyberGhost.

10. 24/7 live ondersteuning

Het is frustrerend als je problemen hebt om de VPN-app te laten werken en je dagen op ondersteuning moet wachten.

Nee, met CyberGhost.

CyberGhost schittert in klantenondersteuning omdat het een 24/7 live chat heeft. We hebben het uitgeprobeerd om er zeker van te zijn dat het niet wordt bemand door een geautomatiseerde bot, en we zijn blij met de reactie.

We hebben een willekeurige vraag gesteld en het antwoord is bijna onmiddellijk. Als u niet het spraakzame type bent, heeft CyberGhost een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen die uw vragen kan beantwoorden.

CyberGhost – de nadelen

1. Werkt niet in China

China is een van de weinige landen die strikte internetcensuur toepassen. Als je hoopt dat CyberGhost de Grote Firewall van China omzeilt, zul je erg teleurgesteld zijn.

CyberGhost is geblokkeerd in China en het klantenserviceteam bevestigt dit. Als u naar China reist, moet u rekening houden met deze VPN’s die in het land werken.

2. Inconsistente verbindingssnelheid

Snelheid is cruciaal, vooral als je een VPN gebruikt voor downloads en streaming. De snelheid van de VPN-verbinding varieert afhankelijk van de serverbelasting, afstand en andere parameters. Het moet echter een zekere mate van consistentie vertonen, wat in onze test ontbreekt.

Dit is de snelheid van de internetverbinding in Maleisië zonder verbinding te maken met CyberGhost.

We hebben verbinding gemaakt met een VPN-server in Singapore, het dichtstbijzijnde land bij onze testlocatie. Het resultaat is niet indrukwekkend omdat de downloadsnelheid bijna de helft is van de directe verbinding.

Vervolgens hebben we verbinding gemaakt met een server in Boekarest, Roemenië, en hebben we een behoorlijke downloadsnelheid gekregen.

Een snelheidstest naar een willekeurige server in Los Angeles toonde een voorspelbare afname van de verbindingssnelheid.

Uit nieuwsgierigheid maakten we verbinding met de Netflix US-server en ontdekten dat deze inderdaad was geoptimaliseerd voor snelle verbindingsdownloads.

Afhankelijk van met welke landen u verbinding maakt, kunt u een variërende snelheid ervaren die mogelijk niets te maken heeft met de afstand tot de server.

Maar we klagen niet, omdat we nog steeds kunnen genieten van het streamen van Netflix US.

CyberGhost voor Windows

Het installeren van CyberGhost voor Windows is een probleemloos proces. Aangezien de gratis proefperiode van CyberGhost voor Windows slechts 24 uur duurt, raden we u aan u aan te melden voor de betaalde abonnementen. Ze zijn risicovrij en worden ondersteund door het geld-terug-garantiebeleid.

1. Laad de website van CyberGhost en klik op Prijzen in het menu.

2. Selecteer het abonnement van uw voorkeur.

3. Kies uw betalingsmethode en voltooi het abonnement.

4. Het CyberGhost-installatieprogramma voor Windows zou automatisch moeten beginnen met downloaden. U moet dan uw accountwachtwoord instellen.

5. Installeer CyberGhost en start de applicatie. Voer uw inloggegevens in wanneer daarom wordt gevraagd en u wordt aangemeld bij de VPN.

U bent nu klaar om verbinding te maken met een van de beveiligde servers van CyberGhost op uw Windows-pc.

CyberGhost voor Android

Volg deze eenvoudige stappen om CyberGhost op uw Android-apparaat te installeren.
1. Open de Play Store en zoek “CyberGhost VPN.’Selecteer Installeren om CyberGhost op uw Android-apparaat te installeren.

2. Open de CyberGhost VPN-app nadat het is geïnstalleerd. Log in met uw inloggegevens of maak een nieuw account aan. U komt in aanmerking voor een gratis proefperiode van 7 dagen op Android zonder iets te betalen.

3. Zodra u bent ingelogd, heeft u toegang tot alle CyberGhost VPN-servers op uw Android-apparaat.

Is CyberGhost een goede VPN?

Het lijkt erop dat CyberGhost uitstekend werk heeft geleverd door de geruchten te overwinnen die de service in een kwaad daglicht hebben gesteld.

Na CyberGhost uitgebreid te hebben getest, ontdekten we dat het alle juiste vakjes van een fatsoenlijke VPN aanvinkt. CyberGhost biedt zeer veilige VPN-verbindingen die gebruikers op internet beschermen.

Netflix- en torrent-gebruikers zullen het CyberGhost-initiatief vinden bij het opdragen van streaming- en P2P-servers. Het feit dat CyberGhost is gevestigd in een veilige jurisdictie en strikt een niet-logboekbeleid handhaaft, wekt ook vertrouwen bij VPN-gebruikers.

We zijn ook onder de indruk van de snelle klantenondersteuning en de scherp geprijsde abonnementen van CyberGhost. Een 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantiebeleid is bijna ongehoord in de branche.

Hoewel het waar is dat CyberGhost moeite heeft om de internetcensuur van China te omzeilen, is het nog steeds een uitstekende VPN om in veel opzichten te hebben.

We zijn zelfs van mening dat CyberGhost wedijvert met enkele van de beste VPN’s in de branche.

Probeer nu vanaf $ 2,45 / maand

Overzicht

U mag CyberGhost niet afschrijven vanwege slechte recensies in het verleden. De opmerkelijke verbetering heeft bewezen dat het een fatsoenlijke VPN is die het waard is om je te abonneren.

We raden u ten zeerste aan om te profiteren van het risicovrije geld-terug-garantiebeleid van CyberGhost.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map