BTGuard beoordeling | VPN-koffie


Bent u geïnteresseerd in de VPN (Virtual Private Network) / Proxy-service van BTGuard en vraagt ​​u zich af of dit het waard is? Hoe verhouden ze zich tot andere soortgelijke diensten op de markt? Dit zijn goede vragen, vooral als u te maken heeft met een betaalde service die $ 6,95 (proxy) tot $ 9,95 per maand (VPN) kost. U wilt zeker weten dat u waar voor uw geld krijgt. In deze BTGuard-recensie helpen we u daarbij!

Wat is BTGuard?

Als je dit leest, komt dat waarschijnlijk omdat je nog nooit van BTGuard hebt gehoord, omdat ze niet zo populair zijn als andere grote VPN-bedrijven. Het volledige Proxy / VPN-netwerk van BTGuard bestaat uit slechts drie servers vanaf 3 locaties: Singapore, Canada en Nederland. Dat gezegd hebbende. Wat ze in omvang missen, proberen ze goed te maken in gespecialiseerde diensten. Of dat genoeg zal zijn, hangt af van uw behoeften en voorkeuren.

De ‘BT’ in BTGuard staat voor bit torrent en ze zijn een van de weinige VPN / proxy-bedrijven die zich voornamelijk bezighouden met het bieden van veiligheid en anonimiteit aan torrent-gebruikers. Dit betekent dat gebruikers een hoop ondersteuning kunnen verwachten als het gaat om torrenting.

BTGuard Review – The Pros

P2P-ondersteuning

BTGuard is expliciet ontworpen met het oog op anonieme torrenting en dient dat doel redelijk goed. Ze ondersteunen alle soorten P2P-bestandsdeling en bieden onbeperkte torrenting. Dit maakt het ideaal voor zware torrent-gebruikers die een VPN / torrent-proxy-service nodig hebben om hun sporen te dekken zonder torrent-gerelateerde functies op te offeren.

Veilige versleuteling

Ondanks dat het een klein deel van de VPN-markt krijgt, maakt BTGuard geen compromissen als het gaat om beveiliging. Gebruikers kunnen verwachten dat hun proxy / VPN-verbinding ongelooflijk veilig is dankzij AES 256-gegevensversleuteling van militaire kwaliteit en een keuze tussen twee VPN-protocollen: de standaard PPTP en OpenVPN.

Voor anoniem torrenten is het altijd een goed idee om bij OpenVPN te blijven, omdat het inherent veiliger is. Dat gezegd hebbende, hebben gebruikers de mogelijkheid om over te schakelen naar PPTP voor oudere apparaten die OpenVPN niet ondersteunen of voor betere downloadsnelheden.

Bruikbaar op elk groot platform

In tegenstelling tot de meeste andere VPN- en proxyservices op de markt, heeft BTGuard geen speciale app of client voor het gebruik van hun services. Gebruikers zullen het vereiste OpenVPN- of PPTP-protocol op hun apparaat moeten instellen, wat voor de meeste gebruikers een gedoe lijkt, zoals opgemerkt door de meeste andere BTGuard-beoordelingen. Het voordeel van dit laatste is echter dat gebruikers de VPN- of proxy-service op zowat elk internet-apparaat kunnen implementeren.

BTGuard biedt gedetailleerde instructies over het installeren en uitvoeren van hun VPN- en proxyservice via hun ondersteuningspagina.

Geen logs

Zoals vermeld in hun privacybeleid, verzamelt BTGuard geen informatie over de torrent- en browse-activiteiten van gebruikers. Dat gezegd hebbende, geven ze toe dat ze wat persoonlijke informatie hebben verzameld (met toestemming van de gebruiker), maar alleen om redenen die geen verband houden met het verkopen, verhandelen of leasen van klantinformatie aan derden.

BTGuard – The Cons

Geen enkel VPN-bedrijf is perfect, en helaas gebruikt het gebruik van BTGuard voor een proxy / VPN-service meer nadelen dan de meeste andere serviceproviders. Gebruikers kunnen de volgende beperkingen verwachten:

Langzame serversnelheden

Gezien het kleine servernetwerk van BTGuard, kunnen gebruikers niet veel verwachten als het gaat om verbindingssnelheden.

Door verbinding te maken met de “snelste” en dichtstbijzijnde server die beschikbaar was, daalde de internetsnelheid met 60%. Afhankelijk van uw basisverbinding is de resterende snelheid mogelijk niet bruikbaar, vooral niet voor zware gebruikers.

Als u een van de twee overgebleven servers gebruikt die het verst verwijderd zijn van de daadwerkelijke locatie van een gebruiker, zullen de internetsnelheden nog verder dalen. In ons geval was het de Nederlandse server, die ons een magere downloadsnelheid van 1,5 Mbps opleverde (vanaf een basisverbindingssnelheid van 70 Mbps).

Misschien is het enige goede dat BTGuard ervoor kiest in termen van serverprestaties, hun uploadsnelheden. De laatste bleef relatief consistent op alle drie de servers (6-7 Mbps), wat uitstekend is voor gebruikers die veel inhoud uploaden via internet.

Slechte geoblokkerende functies en werkt niet met Netflix

Als u op zoek bent naar een VPN-service waarmee u via internet toegang kunt krijgen tot geografisch geblokkeerde inhoud, moet u ergens anders zoeken. De beperkte serverlocaties van BTGuard maken het niet mogelijk om regio-gebaseerde inhoudsbeperkingen op internet te omzeilen.

Er is geen Amerikaanse server, dus BTGuard-gebruikers hebben geen toegang tot alleen Amerikaanse websites en populaire streamingdiensten. Van bijzonder belang is Netflix, waarin geen van de drie servers die we hebben getest video’s kon streamen.

Als je een VPN-service nodig hebt om inhoudsbeperkingen op Netflix te ontgrendelen, wil je misschien enkele van de beste VPN-bedrijven op de markt bekijken waarvan bekend is dat ze uitstekend werk leveren met de laatste. Dergelijke premium VPN-services omvatten het volgende:

 • NordVPN
 • ExpressVPN
 • CyberGhost VPN

Gebrek aan Premium-functies

In vergelijking met de meeste andere premium VPN-serviceproviders op de markt, biedt BTGuard niet veel functies. Dit maakt de prijs-kwaliteitverhouding voor gemiddelde gebruikers twijfelachtig. Om te beginnen betekent het ontbreken van een VPN-app dat gebruikers hun gebruikersnaam en wachtwoord moeten invoeren telkens wanneer ze verbinding willen maken met de service.

BTGuard mist ook veel essentiële functies die vaak worden aangetroffen op veel premium VPN-services. Dit omvat functies voor het blokkeren van advertenties, bescherming tegen malware en een internet-kill-schakelaar die automatisch een apparaat van het internet loskoppelt wanneer de VPN / proxy-verbinding mislukt.

Als u op zoek bent naar een VPN-service die alle hierboven genoemde essentiële functies bevat, dan zijn er andere alternatieven die het overwegen waard zijn:

 • Surfshark
 • ProtonVPN
 • Hotspot Shield

Geen gratis proefperiode of geld-terug-garantie

In tegenstelling tot de meeste andere premium VPN / Proxy-services op de markt, biedt BTGuard geen gratis proefservice of enige vorm van restitutie. De enige manier om hun service te testen, is door je een maand lang te abonneren en te kijken of BTGuard geschikt is voor jouw behoeften.

Gebrek aan kanalen voor klantenservice

Als u klantenondersteuning nodig heeft, is uw enige optie om naar de BTGuard-website te gaan en een ondersteuningsticket in te dienen. Er is geen andere manier om contact op te nemen met hun ondersteunend personeel – geen nummer om te bellen en geen livechatfunctie.

Hoewel BTGuard uitstekend werk heeft geleverd door gidsen en andere zelfhulpbronnen op hun website te plaatsen, betekent het gebrek aan klantenservicekanalen dat gebruikers nauwelijks hulp van het bedrijf kunnen verwachten als ze in de problemen komen. Om het nog erger te maken, ontdekten we dat het BTGuard minstens drie dagen of langer kan kosten om op ondersteuningstickets te reageren.

Hoe BTGuard te installeren

Wilt u BTGuard eens proberen en benieuwd wat er nodig is om hun VPN-service op uw apparaat te laten draaien? Het proces verschilt enigszins, afhankelijk van op welk apparaat u zich bevindt. Desalniettemin is het niet zo moeilijk als je zou denken en kan het in een paar eenvoudige stappen worden bereikt. Voor dit voorbeeld verwijzen we naar het gebruik van BTGuard op een Windows-computer:

1. Maak een account aan en doe mee

De eerste stap is om een ​​account aan te maken door in te loggen op de BTGuard-website en op de “Doe nu mee”Optie onder de VPN-sectie. Registreer uw gebruikersnaam en wachtwoord en voltooi uw betaling. Nogmaals, als het de eerste keer is dat u BTGuard gebruikt, raden we u aan te beginnen met een abonnement van 1 maand en te kijken hoe het gaat.

btguard beoordeling

2. Installeer OpenVPN op uw computer

U kunt het installatieprogramma downloaden van de OpenVPN-downloadpagina. Voer het installatieprogramma op uw apparaat uit en voltooi het installatieproces.

3. Download OpenVPN-configuratiebestanden

U moet ook de OpenVPN-configuratiebestanden downloaden die specifiek zijn voor BTGuard. Als u dit doet, wordt een uitvoerbaar bestand op uw computer gedownload met de naam “openvpn_auto_config.exe”. Voer het bestand uit en het zal je vragen naar de locatie van de Config-map voor je OpenVPN-directory.

De standaard moet “c: \ Program Files \ OpenVPN \ Config of” C: \ Program Files (x86) \ OpenVPN \ Config “zijn. Het programma zal dan de OpenVPN-configuratiebestanden voor BTGuard uitpakken in de gespecificeerde map.

4. Start de VPN-applicatie

U zou nu het OpenVPN GUI-pictogram op uw bureaublad moeten hebben. Dubbelklik erop om de VPN-applicatie te starten. Hiermee wordt een OpenVPN-pictogram toegevoegd aan uw systeemvak (rechtsonder op het scherm).

btguard beoordeling

Klik met de rechtermuisknop op het OpenVPN-pictogram en navigeer vervolgens naar “Aansluiten,”En kies vervolgens de gewenste BTGuard-server. Voor de beste prestaties raden we aan ‘BTGuard (snelste)”Waarmee u verbinding maakt met de dichtstbijzijnde BTGuard-server.

Op dit moment zou BTGuard OpenVPN nu actief moeten zijn en op uw computer moeten draaien.

Overzicht

Dus daar heb je het – alles wat je moet weten over de proxy- en VPN-service van BTGuard. Dat is veilig te zeggen BTGuard is voor een select aantal gebruikers wiens primaire zorg bescherming en torrent-ondersteuning is en het niet erg vindt dat er geen functies en beperkte serveropties zijn. Dat gezegd hebbende, we zouden BTGuard niet aanbevelen aan de gemiddelde gebruiker. Niet wanneer er tal van andere handige en capabelere alternatieven zijn die zoveel meer te bieden hebben tegen vergelijkbare kosten.

BTGuard

BTGuard

0

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map