Beste gratis VPN’s voor iOS


In een markt die ongetwijfeld verschuift naar mobiele apparaten, is het belangrijk dat online services zich richten op ontwikkeling voor de belangrijkste mobiele besturingssystemen. VPN-services vormen hierop geen uitzondering, en in deze review willen we het hebben over gratis VPN-services die beschikbaar zijn voor iOS (dat is een van de drie belangrijkste besturingssystemen voor mobiele apparaten die op iPhone-, iPad- en iPod-apparaten worden uitgevoerd).

Veel betaalde VPN-services bieden VPN-apps of configuratiebestanden die ook voor mobiele apparaten kunnen worden gebruikt. Niet iedereen heeft echter toegang tot meerdere apparaten nodig en veel consumenten surfen niet echt op internet vanaf iets anders dan hun telefoon. Dit verklaart waarom sommige bedrijven gratis VPN-services aanbieden.

Ongeacht of het een gratis of betaalde service is, we zijn van mening dat er enkele functies zijn die elke mobiele VPN-service zou moeten bieden. Dit is slechts een algemene richtlijn die naar onze mening standaard zou moeten zijn in elke mobiele VPN-service.

 • Eenvoudige registratie: Het laatste dat u wilt doen, is enkele minuten besteden aan het bevestigen, verifiëren en opnieuw verifiëren van uw accounts. Het verslaat ook het doel als u persoonlijke gegevens moet verifiëren om het VPN-account voor een mobiel apparaat in te stellen.
 • Makkelijk te gebruiken: Het is een mobiele applicatie die bedoeld is om onderweg te worden gebruikt door niet-technisch onderlegde gebruikers (die waarschijnlijk de voorkeur geven aan betaalde VPN’s), en een gebruiksvriendelijke interface die gewoon werkt, is een must.
 • Aantal serverlocaties: Niet zo belangrijk als in een volledig uitgeruste VPN-service, maar variatie is altijd leuk voor snelheid, latentie en toegang tot geografisch vergrendelde inhoud.
 • Goede snelheid: De prestaties van mobiele apparaten zijn gegroeid, en dat houdt in dat hun draadloze mogelijkheden tegenwoordig meer dan 100 Mbps kunnen bereiken op een smartphone of tablet. Om deze reden is het belangrijk om een ​​VPN-service te vinden die gebruik maakt van de hardware en je de beste ervaring geeft.
 • Zorg voor veiligheid en privacy: Alleen omdat een service gratis is, wil nog niet zeggen dat deze geen bescherming van gegevens en identiteit biedt.
 • Kom met een aantal extra functies: Bijvoorbeeld een adblocker die werkt, om te voorkomen dat die vervelende advertenties je browsen, gamen of mediastreaming onderbreken.

Zoals eerder vermeld, is dit een algemene richtlijn, sommige services kunnen uitblinken in sommige afdelingen en ontbreken in andere, maar over het algemeen zou u naar dezelfde kwaliteitsstandaard moeten zoeken in uw VPN-service.

We zullen u door een aantal tests leiden die voor elke service afzonderlijk zijn uitgevoerd, wat u een goed idee zou moeten geven over de servicekwaliteit. Afgezien daarvan zullen bijzonderheden worden uitgelegd als ze beschikbaar zijn.

Opera gratis VPN

Opera Free VPN voor iOS was heel eenvoudig te installeren en uit te voeren. Er was geen informatie nodig om het account te activeren, geen enkele verificatie.

U kunt kiezen uit vijf serverlocaties: Canada, Duitsland, Nederland, Singapore en de Verenigde Staten.

Hier is wat de resultaten van de snelheidstest lieten zien.

We waren zeer tevreden over de resultaten. Het browsen verliep soepel, er waren maar weinig onderbrekingen en de service maakte automatisch opnieuw verbinding wanneer het internet werd onderbroken.

De adblocker werkte prima, we zagen helemaal geen advertenties in ongeveer 2 dagen gebruik van het fulltime voor browsen en streaming media.

Hier volgt een korte blik op wat we wel en niet leuk vonden.

Voordelen:
 • Zeer eenvoudig aanmeldingsproces
 • Intuïtieve applicatie
 • Ad blocker werkt prima
Nadelen:
 • Kan wat werk gebruiken met de service-onderbrekingen

Het is vermeldenswaard dat Opera ook een gratis proxy of zogenaamde “browser VPN” biedt die is ingebouwd in hun desktopbrowser. Hier is onze volledige recensie van Opera VPN die de browserfunctie en hun gratis VPN voor iOS behandelt.

Browsec Gratis VPN

Browsec Free VPN voor iOS had ook een zeer snel aanmeldingsproces zonder e-mail of verificatie. De applicatie is intuïtief, goed gebouwd en geeft je een goede omschrijving van de stappen die je doorloopt. Het optiemenu biedt u ook de mogelijkheid om het privacybeleid te doorlopen, uw account te upgraden of feedback te sturen.

Zoals hierboven vermeld, is er een mogelijkheid om premium te gaan en zo zijn de verschillen en hoe de prijsplannen eruit zien.

De resultaten van de snelheidstest waren redelijk goed voor een gratis mobiele VPN, hoewel niet zo snel als sommige andere.

De browse-ervaring was goed, we hadden geen onderbrekingen of verbroken verbindingen en streaming media was geen probleem, zelfs niet met High Definition-streams op YouTube.

Hier is een snel overzicht van de service:

Voordelen:
 • Zeer eenvoudig aanmeldingsproces
 • Intuïtieve applicatie
Nadelen:
 • Geen adblocker
 • Snelheid kan beter zijn
 • De verschillen tussen gratis en premium worden niet duidelijk vermeld

Browsec biedt ook een gratis proxy-add-on voor browsers (of “browser VPN”) die we onlangs hebben beoordeeld: Browsec VPN Review. De add-on is handig als u ook uw browserverkeer wilt tunnelen.

Windscribe VPN

Windscribe VPN is een stevige VPN-service die veel te bieden heeft. Ze bieden 2 GB aan verkeer op het gratis account en bieden toegang tot 11 locaties: VS Oost, VS West, VS Centraal, Canada Oost, Canada West, Duitsland, Nederland, Luxemburg, VK, Hong Kong en Frankrijk.

Bij het aanmelden had Windscribe VPN een gebruikersnaam en een e-mailadres nodig, maar afgezien daarvan verliep de rest van het proces soepel en konden we binnen een mum van tijd verbinding maken.

De applicatie is intuïtief en presteerde zeer goed tijdens onze tests.

De resultaten van de snelheidstests waren ook erg goed, een duidelijke projectie van de kwaliteitsdiensten die ze bieden.

De browse-ervaring was geweldig, geen onderbreking, verbroken verbindingen of problemen, ongeacht het type gebruik.

Om samen te vatten, hier is een snel overzicht van de service:

Voordelen:
 • Goede snelheidstestresultaten
 • Een groot aantal serverlocaties beschikbaar
 • U krijgt 10 GB gratis verkeer als uw e-mailaccount is geverifieerd
Nadelen:
 • E-mailadres vereist voor aanmelding
 • Biedt geen adblocker

Windscribe VPN biedt ook een volledig uitgeruste VPN-service. Voor meer informatie raden we aan om onze volledige recensie te lezen.

TunnelBear Gratis VPN

TunnelBear Free VPN voor iOS is een beetje anders dan de andere hierboven gepresenteerde services. Het verschil is dat ze slechts een beperkte (500 MB / maand) gratis proefperiode hebben met de mogelijkheid om gratis extra verkeer te verdienen via verschillende enquêtes, re-tweets enzovoort. Ze bieden echter wel een betaald abonnement dat er zo uitziet.

Het installatieproces had een extra stap waarbij uw e-mailadres vereist is om het account in te stellen en een verificatie-e-mail naar uw account wordt gestuurd. Afgezien daarvan hangt het echt af van de betalingsmethode die u kiest om voor de service te betalen. Afgezien van de belangrijkste creditcards en bitcoin, accepteren ze blijkbaar betalingen via potten honing, hoewel we persoonlijk liever de honing willen bewaren.

De resultaten van de snelheidstest waren de beste van alle services die in deze review zijn getest.

We konden drie verschillende video’s streamen (waarvan er één live was) voordat we de kleinste stotter in de kwaliteit zagen, wat behoorlijk indrukwekkend is.

De eenvoud en vindingrijkheid van de applicatie maakten de ervaring als geheel zeer aangenaam, gevoel dat alleen werd overtroffen door de prestaties.

We hebben een korte lijst gemaakt van wat we leuk vonden aan de service en wat volgens ons verbetering zou kunnen gebruiken.

Voordelen:
 • Zeer goede snelheidstestresultaten
 • Leuke applicatie. Zeer intuïtief met een interessant ontwerp en geen functionele gebreken die we konden zien
 •  Zeer soepele algehele ervaring
Nadelen:
 • Geen adblocker
 • E-mail vereist bij aanmelding

Bekijk de recensie die we meer dan een jaar geleden hebben gemaakt voor meer informatie over Tunnelbear en hun volledige VPN.

Kortom, het kiezen van een VPN-service voor de behoeften van uw iOS-apparaten kan lastig zijn met alle beschikbare namen. We hebben u de topproducten gepresenteerd die beschikbaar waren op het moment van de beoordeling en hopelijk hebben we uw keuze een beetje eenvoudiger gemaakt. Verschillende functies hebben verschillende effecten op potentiële gebruikers, daarom weten we dat het uiteindelijk allemaal neerkomt op efficiëntie en de kwaliteit van ervaring.

Onthoud als laatste woorden: om de bescherming te maximaliseren, betere snelheid en ondersteuning te krijgen in tijden van nood, moet u een betaalde VPN gebruiken in plaats van gratis VPN’s, die eerder zijn ontworpen voor alleen informeel gebruik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map