Kako prihranite denar z VPN [Navodila za uporabo po korakih]


Ste vedeli, da VPN naredi več kot samo, da ste varni na spletu? Ista tehnologija, ki prikrije vašo udeležbo v lepoti, vam lahko konča mesece prihranili tudi nekaj nekaj dolarjev. Da je velik znesek, če imate plačane račune v upate, da boste s tem, kar vam je ostalo, prihranili. Ne govorite o vključitvi v senčne dejavnosti z uporabo VPN-ja. Namesto tega govorimo o tem, kako lahko uporabimo tehnološke funkcije VPN prihranimo denar pri nakupovanju prek spleta.

Če ste pridna oseba, vam bo všeč, kaj lahko VPN naredi za vašo porabo. Če želite ponuditi spletno stran kupec, lahko z vklopom VPN najdete nekaj odličnih kupčkov.

V tem članku boste še:

Kako odmerite boljše cene na spletu z VPN

dobite boljšo ceno z vpn

V zadnjem desetletju je internet dramatično širil način vodenja poslovanja. Gotovo tako dnevi, ko ste vedno poklicali nekaj hotelov, da bi izkoristili svoje ponudbe, ki so si tako kupili kopico DVD-jev, ali pa kupili kopice DVD-jev, da bi izpolnili svoje hrepenenje v grozovitih filmih. Netflix je sinonim za domačo zabavo v zraku izven ZDA. Glede na rezervacijo hotela zdaj po različnih spletnih mestih za primerjavo cen morate izbrati najprimernejše možnosti.

Večina uporabnikov interneta se ne zaveda, da so tako prikazani cene, ki so na voljo, neodvisno od lokacij, kjer lahko dostopate do spletnih mest. Če želite vedeti, boste lahko pošljete rezervacijo hotelov v ZDA, vendar je bilo nekaj sto dolarjev več v uporabi z rezervacijo iz Indije ali obratno.

Enako velja, ko kupiš letalske vozovnice prek spleta. Cena, navedena na spletnih straneh, se lahko razlikuje glede na dejavnike. Oseba v drugem mestu lahko dobite vozovnico za nižjo ceno iz razlogov, ki jih poznamo le na prodaj. Morda se zdi nepokrito, toda tako deluje globalna e-trgovina.

Koliko vas stane lokacija?

how-much-is-your-location-costing-you

Pomembno je biti na pravem mestu, ko nakupujte prek spleta. Morda je razlika med plačilom ali varčevanjem dodatnih sto dolarjev za letalsko vozovnico. Če želite boljše razumeti, koliko denarja bi lahko prihranili z VPN, si oglejte naslednjo primerjavo.

Spletno nakupovanje z VPN: Cene v različnih

Ali tako prihranki, ki ponujajo uporabnike VPN, tako dobri, kot se slišijo?

Ne dajo nobenih drznih obljub, kajti smo vam železniki pokazali potencialne prihranke, ki jih boste morali, če boste nakupovali prek spleta z

VPN boste lahko kupili zbrisali nekaj dolarjev v prednastavljivih tako trenutnih, ko boste jackpot udarili z uporabo VPN-ja..

Na osnovni premaz, lahko prihranite 72 dolarjev pri nakupu letalskih vozovnic z letališči JFK v New Yorku naredi neapeljsko italijansko letališče, češ brskate po določenem osnovnem mestu v Indiji. Nižje cene ne boste več, če pa spletna mesta dostopate iz ZDA.

Primer drog uporabi potovanje iz ZDA v Kuala Lumpur v Maleziji. Če kupite letalsko vozovnico iz Poljskih, jo boste imeli velik račun 1121,29 USD v uporabi z nakupom zunanjih strežnikov.

Če želite, da zadrževate v luksuznih hotelih, boste uporabili, da boste lahko uporabili VPN, lahko pa bi porabili manj denarja. Tako lahko uživate v popotnikih in rezervirate v luksuznih hotelih The Goring v Veliki Britaniji do 212 dolarjev prihranka pri rezervacijah iz Francije, namesto iz Velike Britanije.

Najem avtomobila v ZDA v poceni, prav tako v Filadelfiji. Chrysler 200 vas bo vrnil nazaj za 492 dolarjev na dan ko oddajate iz ZDA. Vendar pa boste s spremembo lokacij v Indijo prihranili zdravi znesek 270,28 dolarja, ki so lahko koristni za obroke ali spominke med vašimi potovanji.

Prihranki, ki jih dobite s spremembo lokacij VPN, niso izključno dragi predmeti. Z uporabo VPN lahko najdete podobne ponudbe, ki jih dnevno uporabljate, kot je Netflix. Če živite v državi, kjer pošiljate večje javne objave v ZDA, lahko z uporabo VPN-ja prihranite nekaj dolarjev na mesec.

Primeri, kako lahko prihranite denar z VPN

na osnovni premaz, kako lahko z vpnom prihranite denar na spletu

Osnova varčevanja z denarjem (z nižjimi cenami) z VPN je predhodno. Vključite VPN, izogibajte se strežniku VPN v različnih možnostih, s čimer boste uporabili brskalnike v najboljših cenah drugih izdelkov. Ali če veste, da prodajate prodajo na določenih lokacijah, samo brskajte po strežniku VPN v omenjeni državi.

Podrobneje smo lahko pokazali, kako lahko predhodno prihranimo denar za storitve v izdelkih.

Kako prihranite denar na Netflixu z VPN

Medtem ko kotirajo človeške v ZDA na Netflixu, ki so na voljo v več vsebinah, je mogoče zanje ne objaviti. Če želite kupiti Netflix iz tujine, morate plačati od 10 do 20% višje kot v ZDA. Uporabite VPN za spreminjanje podatkov o svojih omrežjih, ki jih uporabljate, da dobite Netflix po ugodnih cenah.

Upoštevajte, da Netflix ne mara, potrošniki manipulirajo s svojim VPN, da bi zagotovili cenejše cene. Kot boste želeli uporabnika VPN, ki jih Netflix ne nadomešča, v tem pa je dovolj hiter za predvajanje filmov.

Tukaj je vodnik za tem, kako lahko poženete na Netflixu, če ste v ZDA.

1. V ZDA je naročil program Netflix Premium v ​​višini 15,99 USD, kar je prikazano za spodaj.

naročnino na netflix brez vpn pri nas
Nakup naročil na Netflix iz ZDA

2. Odprite VPN (uporabljamo HotspotShield) v povezovanju s strežnikom v Avstraliji.

3. Počistite piškote v svojem brskalniku.

4. Zaprite in znova zaženite brskalnik.

5. Ponovno odprite stran za objavo na Netflixu. Avstralski uporabniki vam bodo predstavili ceno. Premium načrt stane 17,99 AUD (12,63 USD), in boš prihranite 3,36 USD / mesec samo z VPN.

Seznam najboljših VPN-jev za varčevanje denarja na spletu:

 1. TorGuard
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. Surfshark
 5. Zasebni dostop do interneta

Kako prihraniti na letalskih vozovnicah, hotelih v najemnih avtomobilih z VPN

Ko potujete v tujino na dopust, boste želeli udoben hotel za bivanje v letalskih kartah, ki upajo, da niso predrage. Če želite raziskovati mesta sami, je najem avtomobila odlična možnost.

Preden dokončajte vse, kar ste govorili, morate vklopiti VPN v začetek temeljnih cen, ko boste dostopali do spletnih mest z različnimi kraji.

Odličen nasvet, ki vam lahko prihrani nekaj časa, je preusmeritev lokacij strežnika VPN v državo z nižji dohodki. Pogosto boste pri tem uživali znatne prihranke.

Če se zavedate, da boste v določenih letih poskušali promocijo, boste želeli brskati po strežniških VPN v možnostih, da pridobite znižane cene.

Po drugi strani lahko poskusite povezati z različnimi strežniki VPN, predhodno pripravite veliko ceno.

Skupno prihranite ceno lahko prednastavite tisoč dolarjev. Pri načrtovanju potovanja boste vedno želeli uporabnike VPN.

Navodila po korakih za pridobitev nižjih cen s strani Kayak.com za letalske vozovnice

1. Letalska karta iz New Yorka (JFK) do Londona (LHR) stane 1.143 dolarjev med brskanjem po naslovu IP v ZDA.

buying-airplane-ticket-with-US-IP-address

2. Če želite iskati cenejše cene, odprite VPN v povejte z različnimi državami, kot je Španija.

open-the-VPN-and-connect-to-different-countries-like-Spain

3. Izbrišite vse piškote iz svojih brskalnikov.

4. Zaprite v odprite brskalnik.

5. Vrnite se na kajak.com in znova poiščite isti let. Predstavljamo vam ceno po ceni 983 € kdo je 1,101,83 USD. Da je ostane 41,17 $.

buying-airplane-ticket-with-VPN-from-Spanish-IP-address

Nasvet za profesionalce. Ponovite isti postopek, ko na temeljnih spletnih mestih pa iščete hotele v naših avtomobilih.

Kako prihranite pri naročniških storitvah, kot tako Apple Music, Microsoft Office 365 in Spotify z VPN

Oblačna tehnologija je širila tisto, kar je bilo neko računalniško delo. Niste več vezanih na delo v enem samem računalniku ali prednastavitvi datotek z odstranjenim pogonom. Microsoft Office 365 je ponazoril uporabnike, ki so bili usmerjeni v hitro platformo.

Tako kot pri drugih ponudnikih SaaS boste za dostop v Office 365. vedno morali naročiti. Cena, ki jo plačate, je odvisna od države, v kateri ste. Nekdo, ki ostane na Poljskem, bo moral odstopiti 116,60 USD na leto je ko kožnik v Indiji plazira samo 76,08 USD letno.

Z VPN lahko povežete s strežnikom VPN države, ki ponudijo cene stroškov in uživajo v velikih prihrankih za Office 365.

Isti trik lahko poskusite tudi z naročniškimi storitvami, ker je treba vedeti, da lahko ponudite cene v različnih regijah po svetu.

Pridružite cene kupcev na Office 365

1. Stroški sistem Office 365 za dom 99,99 USD / leto v ZDA, kot je prikazano spodaj.

buying-Office-365-Home-from-US-IP-address

2. Odprite VPN v povežite s strežnikom v Indiji.

Open-your-VPN-and-connect-to-a-server-in-India

3. Počistite piškote v svojem brskalniku.

4. Zaprite v odprite brskalnik.

5. Pojdite na stran s storitvami na Office 365 in boste prejeli ₹ 5.299 za dom Office 365. Po pretvorbi boste plačali 76,08 USD (23,91%).

buying-Office-365-Home-with-VOPN-from-Indian-IP-address

Kako prihranite denar na Spotify z VPN

Spotirajte stroške 9,99 USD ko ste v ZDA, morate vse plakati 9,99 € ko ste v evropskem. Če vnaprej poiščite VPN v izbrišete piškote, boste lažje uživali v ceni, ki ste ga uživali v običajnih ljudeh.
1. V Veliki Britaniji boste morali vedno plakati 9,99 £ na mesec za Spotify, kar je 13,03 USD.

buying-Spotify-from-UK-IP-address

2. Uporabite VPN v spremembi strežnika v ZDA.

Use-your-VPN-and-change-the-server-to-the-US

3. Počistite piškote v svojem brskalniku.

4. Zaprite v odprite brskalnik.

5. Ponovno pojdite na stran za naročnino Spotify v predhodno boste ceno, prikazano v USD.

buying-Spotify-with-VPN-from-US-IP-address

Ali če ste ljubitelj Apple Music, boste z veseljem vedeli, da bi zastopali 1,43 USD na mesec, da se naročite v Indiji v teh z 9,99 USD v ZDA. Z VPN lahko uživate v ceni indijskih državljanov, da ne bi potovali vsega.

V če ste v Veliki Britaniji, boste odpovedali 9,99 £ ki je naokoli 12,93 USD za isto naročnino Apple Music v Indiji. Z uporabo VPN boste prihranili več kot 10 USD.

Pridobivanje cen uporabnikov Apple Music

1. plačevali boste 9,99 USD pri nakupu na Apple Music v ZDA.

2. Odprite VPN v povežite s strežnikom v Indiji.

3. Počistite vse piškotke v brskalniku.

4. Zaprite v odprite brskalnik.

5. Ponovno pojdite na narodno stran Apple Music. Cena bo prikazana v indijskih rupijah. Plačajte boste 1,42 USD za individualni načrt.

Kako lepo mesto najdete v svojem lokalnem koncu, morate spremeniti cene?

Če boste uporabili VPN, so v tem času prihranili nekaj denarja, vam bodo pomagali razumeti osnovno mehaniko, kako spletna mesta sledijo vaši lokaciji.

Najboljši očitni podatki so naslov IP, kratek naslov »Internetni protokol«, ki je na voljo za internetne storitve v ponudniku internetnih storitev (ISP). IP naslov države je bil obiskan v regiji, v kateri se nahaja.

Spletna mesta tudi piškotke ali datoteke, ki vsebujejo podatke o svojih dejavnostih brskanja za sledenje vaši lokaciji. Če želite cenejše ponudbe, uporabite VPN, vedno počistite piškotne brskalnike.

Če pustite vklopljeno funkcijo GPS (Global Positioning System), je vaša lokacija zlahka sledljiva. Če želite, izklopite železnico, prej pošljite življenje s kupcem z VPN.

Tudi ob javnem Wi-Fi-ju boste brez dvoma oddali svoj položaj. Če ste VPN vklopili, vaše lokacije ne boste razkrili med spletnimi nakupi.

Objavite podatke o svojih lokacijah, ki ne bodo prikazane:

 • Vaš IP naslov
 • Piškotki
 • GPS signali
 • Javni Wi-Fi

Povzetek

Medtem ko ljudje na svojem VPN, da ostanejo varni na internetu, je nedvomno tudi orodje, lahko pa tudi pri nakupovanju prek spleta prihranite na tisoče dolarjev. Če želite očistiti več internetnih storitev, uporabniških programov, letalskih vozovnic, hotelov v domačih avtomobilih.

Trgovci na drobno običajno določajo svoje ceno po pošteni ceni, za katero menijo, da je uporabnik za določene države. Če želite vedeti, lahko država z nižimi dohodki dobite dostop do podobnih storitev po državi, ki so po nižji ceni.

Spletna mesta za označitev naslova IP v piškotkih vašega brskalnika, da se dogovorite, da se nahajate, v v tabeli prikažite ceno. GPS signali na vaši mobilni napravi lahko tudi natančno določijo svoje geografsko lokacijo.

Če želite, da kupite takšne storitve, ko boste uporabili nižje cene, boste želeli spremeniti zaznano lokacijo svoje naprave. Uporabite VPN pripomočke, da odmerite.

Nekateri trgovci na drobno, kot je Netflix, so bili tako dostopni za uporabnike VPN, zato so ponudili svoje cenovno strukturo. Uporabite lahko VPN-je, ki ni na črnem seznamu v ki nimajo velikih zamud pri priklopu.

Primerna mesta, kjer kupujete hotele, letalske vozovnice v naših avtomobilih, tako da lahko večkrat porabite pri uporabi VPN.

Dokaj preprosto je denar shraniti prek spleta z VPN.

Storitve, kot so Netflix ali Apple Music, morate imeti vedeti, imeti morate fiksno ceno, morate vnaprej poslati povezavo strežnika VPN države z nižjo ceno..

Predmeti, kot so hoteli, letalske vozovnice in izposoje avtomobilov, lahko nihajo med seboj razlikujejo, če jih kupite v različnih vrstah. Poskusiti boste morali, da preverite ceno na nekaj strežniških VPN, boste naslednjič odmerili najboljše prihranke.

Medtem ko mesta, kot je Netflix, lahko zmrznejo pri uporabi VPN-jev, pri uporabi VPN-ja na temeljnih mestih in ne. Pravzaprav je običajna praksa, ki jo spletni trgovci poznajo. Ni razloga, da ne izkoristite VPN-jev in uživate v spodobnih prihrankih, ko kupite v spletu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map