Ali ExpressVPN deluje z Netflixom? v letu 2019 | VPN kava


Ali nameravate pridobiti naročnino ExpressVPN za odklepanje geoblokirane vsebine na Netflixu? Morda resnično uporabljate TV-serijo, vas zanima, ali lokalno ni na voljo v vaši regiji? Prepričajte se, da je mogoče videti tudi, ali ExpressVPN v Netflixu deluje tako, da se naučite, kar lahko storite, če želite, da se obrnete na druge strani. Izberite nadaljevanje in pomagajte vam lahko pri tem.

V tem članku smo lahko:

Ali Express VPN odklene Netflix?

Kratek odgovor je pritrjen, vendar so vsi uporabniki morali povedati, da bodo lahko odmevali nekaj odlašanja, da bi jih lahko odložili. Ena stvar, ki bi jo morali imeti ljudje vedeti ali shraniti Netflix v drugih različnih storitvah storiti video predvajalnik, je, da vedno izvajajo ponudbo storitev VPN, ki jih poskušajo predhodno omejiti vsebine. Potem lahko Netflix sčasoma pridobi strežnike VPN, ki so tako odklenili blokirano vsebino iz določenih regij. Če želite objaviti VPN, ki ga je podjetje podpisalo, morate tako prodati mesta, ki so skupaj izbrali funkcijo »Odblokiranje Netflix«.

Na srečo je ExpressVPN eno redkih VPN podjetij na trgu, ki ima vire za shranjevanje vsebinskih omejitev Netflixa. Upravljajte na tisoče VPN strežnikov v 94 prikazanih v več kot 160 lokacijah strežnikov. Če eden od svojih strežnikov VPN blokira Netflix, imate na stotine drugih, lahko opravičite delo, vedno dodajte še več.

Kako uporabljati ExpressVPN za Netflix

Ali je točki moreš razkril, kako uporabnik ExpressVPN za ogled najljubših oddaj na Netflixu od koder koli na svetu? Ne pozabite vedno prijaviti računa prek spletnega mesta ExpressVPN.

Kot si lahko ogledate cene, ki so na voljo za 12,95 USD na mesec ali 8,32 dolarja na mesec, če se prijavite na enoletni načrt (s 35 odmerki). Sprejemajo kreditne kartice, Paypal, Bitcoin in druge plače, kot so Alipay, UnionPay v Yandexu. Dokončajte postopek registracije in morate imeti aktivacijsko kodo, ki jo boste potrebovali za dostop do omrežja ExpressVPN.

Naslednji korak je prenos programske opreme ExpressVPN za svoje stvari. Kot si lahko ogledate vse, ki podpirajo vse glavne platforme v napravah z internetom. Preprosto preverite sistem, ki ga uporabljate, da naložite združljivo aplikacijo VPN in se namestite v svoje naloge.

Odprte programske različice ExpressVPN boste uporabili pri aktiviranju. Dokončajte uporabniške možnosti, da se ExpressVPN izvajate na vaši napravi in ​​pripravite na Netflixovo binge gledanje.

Kako uporabljati ExpressVPN za odblokiranje Netflixa

Zdaj, ko dobro razumete, kako deluje ExpressVPN, kako se zagnati v vaši napotki, sledite korake za odklepanje geoblokirane vsebine na Netflixu. Na srečo ni tako zapleteno, kot da se sliši v nekaj, kar lahko zgodi z nekaj predhodnih korakov:

1. Določite pravilno regijo in neposredno lokacijo strežnika

Prvi korak je določen, iz našega strežnika pa je na voljo vaš železni film ali TV oddaja. Na osnovni premazi, če želite velik oboževalec animejev, si želite ogledati zadnje epizode filma “Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba”, ki uporabnika Netflixa v ZDA ni na voljo, boste potrebovali VPN strežnik iz Japonske.

2. Izberite lokacijo strežnika

Če želite prednastaviti, morate navesti svoje ime, morate vstaviti aplikacijo ExpressVPN, samo pritisnite gumb za pritiskanje “Lokacija strežnika“V območju železniškega strežnika na njihovem seznamu lokacij VPN.

3. Priključite VPN

4. Prijavite se v Netflix

Prijavite se v svoj Netflix račun in uživajte v izklenjenih vsebinah.

Seznam najboljših strežnikov za ogled Netflixa

ExpressVPN deluje na več kot 160 lokacijah strežnikov iz 94 držav po vsem svetu. Žal pa vse, kar imate z Netflixom. Če želite svoje izkušnje, priporočamo, da pokažete naslednje:

 • Los Angeles 3 (ZDA)
 • San Jose (ZDA)
 • Tampa (ZDA)
 • London (Združeno kraljestvo)
 • East London (UK)
 • Wembley (Združeno kraljestvo)
 • Montreal (CA)
 • Toronto (CA)
 • Tokio 1 (JP)

Zakaj ExpressVPN ne deluje vedno z Netflixom?

Ali želite poslati sporočilo – zakaj ExpressVPN ne deluje vedno z Netflixom? Ne, odgovor je sorazmerno prednastavljen v uporabniških, ne gre samo za goljufanje. Da bi storili, da ustvarite vsebine predhodno hrbet.

Če smo preprečili filme ali televizijske nadaljevanke, smo bili najprimernejši lokalno (brez uporabe VPN-ja), potem pa smo ustvarili Netflix-a, ki je bil še vedno dovoljen, da bi svoje delo prikazovali gledalcem iz določenih regij. Tu so storitve VPN, kot je ExpressVPN, izkoriščene.

S predhodnimi podatki se povezujejo uporabniki z zunanjimi strežniki VPN, ki se nahajajo v regiji, kjer je že na voljo lokalna vsebina., Uporabnik ExpressVPN Netflixa omogoča gledanje filmov ali TV oddaje, ki niso na voljo.

Glede na to, da lahko Netflix pokaže čas s sledenjem naslovov IP, ki je na voljo za dostop do storitev, ki jih potrebujejo za predvajanje videov. Če ste tako pripravili, da na istem naslovu najdete več sto uporabnikov, nato dodate strežnik na seznam blokiranih.

Kot si lahko predstavljate, je treba izvesti, da se z miškami nenehne igre z miškami, vmes je le nekaj VPN storitev, dobro opremljenih. Na srečo je ExpressVPN ena takih storitev VPN.

Kaj storite, če želite ExpressVPN ne deluje z Netflix – Koraki za odpravljanje težav

Ali lahko najdete korake za uporabo ExpressVPN za povezavo z Netflixom in vedno ne več več želenih vsebin? Ne, pomembno je, da ostanete mirni in se ne pretirano razburjate glede zadeve.

Kot smo že omenili, se ExpressVPN bori za nehno spopadanje z omejitvami vsebine Netflixa. Vendar pa vse ni izgubljeno. Tu lahko storite nekaj:

 1. Izberite drog strežnik iz iste regije

Če ste strežnik VPN, ki ste ga uporabili, ste ga začeli delovati, potem je bil eden eden, ker je Netflix zaznal, da je IP naslov uporabil prek VPN-ja in je strežnik v blokiran. Poskusite lahko drugi strežnik VPN iz iste regije v preverjeni, ali za odpravljeno težavo.

2. Podatki so na voljo za podporo prek LiveChat-a

Če imate možnosti pri iskanju delujočega strežnika, boste morda železniško železnico, ki je stik s podporo ExpressVPN prek Live Chat ali e-pošte. Lahko boste priporočili strežnike iz železniške regije, ki trenutno delujejo na Netflixu.

3. Počistite predpomnilnik in piškotke

Medtem ko čakate, če želite, da je osebno za podporo odzorov, boste morali železni poskusi počistiti predpomnilnik v piškotih, še uporabnike, če Netflix gledajo prek spletnega brskalnika. Da bi zato, da Netflix občasno objavi svoje čudno mesto, da spremeni spremembe ali doda določene funkcije. Stari podatki brskalnika lahko ovirajo te spremembe, kar kar pomeni napake. Če izbrišete predpomnilnik v piškotke brskalnika, boste takšno težavo preprečili.

Postopek brisanje starih podatkov brskalnika razlikuje glede na to, ki je brskalnik uporabe.

V Googlu Chrome:

 1. V zgornjem delu kotu (zraven profila) kliknite gumb menija v kliku »Nastavitve.”
 2. Na strani z nastavitvami kliknite »Napredno“Na levem meniju in njegovem”Zasebnost v varnosti.”

Kliknite na Počistite podatke brskanja Nato je nastavil čas na razpolago »Zadnjih 24 ur« in nato postavil ključ na »Piškoti in drugi podatki spletnega mesta“V”Predpomnjene slike v URL-ju.”

4. Kliknite na Počisti podatke.

Povzetek

Tam imate vse, kar morate vedeti o uporabi ExpressVPN za odkrivanje geoblokirane vsebine na Netflixu. Kot ste že želeli pripraviti, slediti resnično deluje, ExpressVPN je bil eden rdečih VPN-jev, ki so se tako specializirali za zadevo. Ključne besede bodo ostali uporabniki občasno naleteli na svoje, zato je treba, da dobite nekaj vpogledov v trenutni boj ExpressVPN proti omejevanju vsebin Netflixa v kaj lahko storite, če pa se vam zgodi, da se zgodi. Šele potem lahko pričakujete, da boste kar najbolje izkoristili vse, kar ponuja ExpressVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map